Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 184

Θέμα: Για κατόχους ss και hayabusa

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Υπερβολικος εισαι. Εγω το πρωτο μου ταξιδακι το εκανα το 92, καλοκαιρι με ΚΜΧ. Σε χωρια της Μακεδονιας.
    Μαλακες αναρτησεις, πηγαινε μια χαρα, καφετερια - βολτα κορυφαιο. Το εχω ακομη αν ενδιαφερεσαι να πουλησεις τη μαουνα και να παρεις κατι πιο πρακτικο...
    Ρε Νικόλα ........... μου το πουλάς ;;;
    Θα το έχω για να κάνω αναστροφές σε μονόδρομους !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αλλος με ΑΣΧΕΤΑ ..........
    Αλλος που ...θιχτηκε!!!
    Ρε φιλε δε ειπαμε τιποτε για το ¨εργαλειο¨σου,χαλαρωσε!
    Καμια συγκριση δε κανω...εξαλλου τι να συγκρινεις...οταν λες πως εχω το χαγιαμπουσα(και γεμιζει το στομα σου) μετα ντρεπεσαι να πεις πως με εσκισε ενα nissan...:rotflmao:

Τhe meaning my friend is that will always be someone faster than you!!!
    ...cause the place seems still alive...

Ρε Νικόλα ........... μου το πουλάς ;;;
    Θα το έχω για να κάνω αναστροφές σε μονόδρομους !!!

Προχθες πηρα και το RGV. Τα εκανα δυο (θελει δουλεια ομως). Αλλα ΚΜΧ δεν ειναι... Να δω τι θα διαλεξεις απο διχρονα 89- 95 απο την αποθηκη.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Αλλος που ...θιχτηκε!!!
    Καμια συγκριση δε κανω...εξαλλου τι να συγκρινεις...οταν λες πως εχω το χαγιαμπουσα(και γεμιζει το στομα σου) μετα ντρεπεσαι να πεις πως με εσκισε ενα nissan...:rotflmao:

Ματαιοδοξία

Αλλος που ...θιχτηκε!!!

Μπορει να μην ειναι και το πρωτο αστερι ο οδηγος του Χαγια. Η εμπειρια τους σε μοτο εκει ειναι ελαχιστη και αποκτουν μηχανες τα τελευταια χρονια.
    Μονος του ειπε οτι για να παρει το Χαγια του 2000 που εφυγε μπροστα, επιασε τα 340 και καλυψε τη διαφορα.

Αληθεια, ποσα μαμα μοτορια θα βαζατε διπλα σε αυτο το DATSUN;

Marie Curie

Ρε καραμητραίοι και κοντογιώργηδες ο ανθρωπος το εγραψε ξεκαθαρα στην πορτα οπως μπαινεις στο θρεντ πανω πανω με καθαροτατα ελληνικά :

"Για κατόχους ss και hayabusa"

Τι μπαινει ο καθε κομπλεξικος και μας τα ζαλιζει???

Αλλωστε η απάντηση δώθηκε και αυτή ξεκάθαρη από συνάδελφο μοτοσυκλετιστη λιγο πιο πανω βγαλμένη από τη ζωή. Οσα δε φτάνει η κακομοίρα η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Τουλάχιστον αυτή δε ζαλίζει και τα δικά μας τα κρεμαστάρια!!!

Αντε γιατι παααααρα πολύ τράβηξε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
    posa ss blepo ka8e mera mesa sthn kinisi na lionoun
    Έχουμε αναλύσει σε άλλο θέμα ότι τα SS δεν κολλάνε στην κίνηση. Οι κουλοί κολλάνε :P
    Life begins at 45°.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αλλος που ...θιχτηκε!!!

ΔΕΝ θίχτηκα καθόλου .......... απλά λέω ότι το βίντεο που έβαλες είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα του θρεντ και η συγκεκριμένη κόντρα θα έπρεπε να γίνει (για να είναι δίκαια) με ένα ΕΠΙΣΗΣ κωλοφτιαγμένο μπούσα .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Έχουμε αναλύσει σε άλλο θέμα ότι τα SS δεν κολλάνε στην κίνηση. Οι κουλοί κολλάνε :P

+1000

Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ΔΕΝ θίχτηκα καθόλου .......... απλά λέω ότι το βίντεο που έβαλες είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα του θρεντ και η συγκεκριμένη κόντρα θα έπρεπε να γίνει (για να είναι δίκαια) με ένα ΕΠΙΣΗΣ κωλοφτιαγμένο μπούσα .........
    Συμφωνω,δε το εβαλα για να πω ¨αργο¨ το busa,ουτε συγκρινονται τα 2 μεταξυ τους,το ενα ζυγιζει 250 κιλα και το αλλο 1,5 τονο!

Αντιπαραθεσεις δεν ειναι εδω η εστριψα λαθος???:smilea:
    Μην ενοχλουμε και τους ¨κρεμασταρηδες¨...
    ...cause the place seems still alive...

Η hayabusa είναι η γρηγορότερη μοτοσυτκλέτα στον κόσμο, ωραία? Ωραααία...

Την πήρατε για τα γκάζια της ή κ για ότι άλλο και προσωπικά δεν σας κρίνω, καλά κάνατε και πολύ θάθελα να δω για μια φορά στη ζωή μου τα 300 στο κοντέρ. Εγώ ως αλεπού δεν τα κάνω κρεμαστάρια ίσα ίσα ζηλεύω λίγο.

Από κει και πέρα εσείς οι μεγάλοι με την πείρα, που έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι αφήστε τους νέους που θεωρούν το busa μαούνα να κοιμούντε στην επιπολαιότητά τους. Αφού αυτοί είναι "τραγικό που ζουνε καν" (reinmeister), είναι κουλάτζες (shaolin monk)(λες κ η στριφτερότητα είναι θέμα κυβικών...), και όσοι κάνουν ανόητες συζητήσεις δεν έχουν γκόμενα (daz)...

Αφού είστε υπεράνω και δεν είστε κομπλεξικοί δεν έγινε κ τίποτα αν σας περάσει κανένα αμαξάκι καμιά φορά έστω κ τούμπανο. Όσο φτιαγμένο και να ήταν το busa, το αμάξι πάλι πιο ακριβό θα ήταν αλλά αυτό δεν λέει κάτι άρα άστοχο σαν επιχείρημα αν συγκρίνεις το τι προσφέρει το καθένα σαν δύναμη σχετικά με την τιμή.

Αλλιώς πάμε εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=oRBwzdgfk5Y

Φιλικά πάντα έτσι παιδιά

βρε οτι και να λετε οι πολεμιοι το μπουσα ειναι θρυλος...εχει πουλησει πανω απο 100.000 κομματια,κατι που για μοτοσυκλεττα της κλασης του ειναι απλως ασυλληπτο...

επισης,ειναι η μοναδικη μοτοσυκλεττα της οποιας οι πωλησεις αυξανονταν με την παροδο του χρονου...

ειναι ισως η καλυτερη συνολικα μοτοσυκλεττα μεγαλου κυβισμου που εχει παραχθει ποτε,επειδη μπορει και κανει τα παντα παρα πολυ καλα...

εχει τις περισσοτερες μετατροπες απ οτιδηποτε αλλο με δυο ροδες παγκοσμιως,τις περισσοτερες δυνατοτητες βελτιωσης και το μοτερ του εχει χρησιμοποιηθει απο σμαρτ μεχρι φορμουλα...

εχει βελτιωθει ατμοσφαιρικα και ως υπερτροφοδοτουμενο περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο στον πλανητη βγαζοντας απο 150 μεχρι 700+ ροδα...

εχει τρεξει πρωταθληματικα σε πιστα,εχει ρεκορ τελικων και ντραγκστερ,χρησιμοποιειται απο ψωνια μεχρι το γυρο του κοσμου...

εχει λατρευτει απο το 99 που βγηκε κι εξακολουθει να λατρευεται 11 χρονια μετα...

fuck with the best,die like the rest...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...

μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βασικα εγω ξεκινισα απο Aprilia SR 50

Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για Ss και γιατί..
    από Egle στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 13:12
  2. Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
    από haldaios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 18:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία