Ενα γουρουνάκι με μήλο ?
Ενα γουρουνάκι με μήλο ?
Αλλο σου λέει..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και τι να κανουμε τώρα..??
Σουβλιστή αρκούδα με μπανάνα στο στόμα ..??
Στο τσοτύλι δεν πάνε για το κυνήγι και στα Χανιά απολαμβάνουν τις μπανάνες τους..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στα Χανιά πηγαίνω σπανίως...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλο σου λέει..
Στο τσοτύλι δεν πάνε για το κυνήγι και στα Χανιά απολαμβάνουν τις μπανάνες τους..
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει μελετηθεί σωστά και έχει κατασκευαστεί σωστά τότε δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα υγειάς. Άσχετα με τη θερμοκρασία που κυκλοφορεί το νερό, το δάπεδο πρέπει να έχει θερμοκρασία max 33 oC. 3,5 βαθμούς κάτω από τη θερμοκρασία του σώματος δηλαδή. Τα προβλήματα υγείας ξεκινάνε όταν η θερμοκρασία του δαπέδου πλησιάζει ή ξεπερνάει τη θερμοκρασία σώματος.
Για τη ποιότητα της θέρμανσης δε το συζητάμε…. Δεν υπάρχει καλύτερη….
Από το 2004 έχω σχεδιάσει – κατασκευάσει πάνω από 100 και κανένας δε μου έχει παραπονεθεί ποτέ. Όσο για τη κατανάλωση, συμφέρει περισσότερο να έχεις ενδοδαπέδια σε λειτουργία από αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλος Απρίλη, παρά το κλασικό καλοριφέρ για δύο ώρες την ημέρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
.... Δεν υπάρχει καλύτερη….
Από το 2004 έχω σχεδιάσει – κατασκευάσει πάνω από 100 και κανένας δε μου έχει παραπονεθεί ποτέ. ...
Ζουν;
Ανακριβές.Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
.....Όσο για τη κατανάλωση, συμφέρει περισσότερο να έχεις ενδοδαπέδια σε λειτουργία από αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλος Απρίλη, παρά το κλασικό καλοριφέρ για δύο ώρες την ημέρα.
Πρόσεξε, λέω ότι είναι ανακριβές έτσι όπως το έχεις γράψει. Στα πλαίσια της.... υπερβολής για να δώσεις έμφαση, το δέχομαι.
Είναι κατά 30% οικονομικότερο εάν λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το συμβατικό σύστημα. Αν το λειτουργείς 12πλάσιες ώρες, το κόστος χρήσης είναι υψηλότερο.
Το ότι θα είναι το σπίτι ζεστό τις 9-10 ώρες που λείπεις στην δουλειά ή το τριήμερο του Πάσχα, είναι άλλο θέμα και αυτό (πολλά θέματα πέσανε στο θέμα....) αλλά φαντάζομαι ότι συζητάμε -μεταξύ άλλων- και τρόπους οικονομίας, για να μην πω απεξάρτησης από το πετρέλαιο.
Ρε boxer είπες πουθενά ότι θα ξηλώσεις πλακάκια και τσιμεντοκονίες και δεν το διάβασα?
Χανιά είναι ο τόπος του Εχετλαίου που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα του ενδοδαπέδιου..
Το Τσοτύλι (Κοζάνη μεριά) το ανέφερε ο Oldman σαν παράδειγμα αναποτελεσματικότητας , ίσως ( λέω εγώ ) επειδή εκεί επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασιες (καμία σχέση με Χανιά) .
Επίσης ο φίλος timman , σαν τεχνικός, δικαιούται να έχει άποψη αλλά και πάλι βλέπω στο προφίλ του ότι είναι απο Πάτρα που επίσης δεν είναι Τσοτύλι..
αυτο που ολοι εχουν αποψη...!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε φίλε.. Αυτα τα kk στο takis-kk είναι από το ΚΚΕ ή από το άλλο το τάκα-τάκα;Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Χανιά είναι ο τόπος του Εχετλαίου που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα του ενδοδαπέδιου..
Το Τσοτύλι (Κοζάνη μεριά) το ανέφερε ο Oldman σαν παράδειγμα αναποτελεσματικότητας , ίσως ( λέω εγώ ) επειδή εκεί επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασιες (καμία σχέση με Χανιά) .
Επίσης ο φίλος timman , σαν τεχνικός, δικαιούται να έχει άποψη αλλά και πάλι βλέπω στο προφίλ του ότι είναι απο Πάτρα που επίσης δεν είναι Τσοτύλι..
ξεφυγε το θρεντιδι...οποιος βγαλει ακρη....
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...