Οκ.... Το φίλτρο στα Adv γίνεται φιτιλια από την ζέστη που βγαζει το μοτερ και επίσης δημιουργεί θέματα στα ηλεκτρονικά που καθώς δεν βρίσκονται πλέον στο φιλτροκουτι υπερθερμαινονται. Άρα βγήκε και ξαναμπηκε το μαματο κουτί χωρίς σνορκελ. Μια από τα ίδια από γκάζι.
Το fp kit στα 950 κάνει ωραία δουλειά, επίσης χωρίς σνορκελ.
Γενικά τόσο στα 950 οσο και στα 990 το γκαζι και η καταναλωση έχουν να κανουν περισσότερο με τις ρυθμίσεις (για το εκάστοτε φίλτρο) παρα με το τι φίλτρο έιναι αυτό.
Τα 09+ 990 έχουν πιο αγριους εκκεντροφορους και νομίζω μεγαλύτερες βαλβιδες.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Οι μαμά βελονες σε συνδυασμό με το σνορκελ και τα μαμά pilots δημιουργούν lean spot εκεί που μετρωνται οι ρυποι, εξ ων και η κουφια απόδοση στα μικρά γκάζια....
το itg χαλασε απο τη ζεστη?![]()
Oh yes. Όχι σε βαθμό να γίνει η κατάσταση επικίνδυνη για το φιλτράρισμα, αλλά το εξωτερικό υλικό άρχισε να γίνεται σκόνη. Λόγω της πλήρους κάλυψης από τα πλαστικά, η περιοχή γίνεται φούρνος, και το ελληνικό καλοκαίρι δεν αστειευεται. Στο δικό μου από την άλλη που είναι πιο ανοιχτό δεν είχα πρόβλημα.
Τελικά αυτή η χωροδιάταξη του adv με τα τεπόζιτα κλπ δημιουργεί περισσότερες θερμοκρασίες στην ειςαγωγή από τα πιο minimal αντίστοιχα sm
παιδιά έχω πρόβλημα με το adv μου πίνει τον αμπακο.. φουλαρο τεπόζιτο μεχρι επανω και λέω θα το πάω χαλαρά μεχρι 4-5000 στροφές σαν κυρία να δώ τι θα γράψει μεσα στη πόλη , στα 65 χμ τσουπ αναβει ρεζέρβα, φτανω με λαμπακι βενζιναδικο με 71 χμ στο trip , και γεμίζω 2-3 δαχτυλα απο την τάπα και η αντλία γραφει 8 λίτρα.. Τι σκατά μπορεί να φταίει.. , εχω απογοητευτεί με την καταναλωση του any ideas? Εδω τα παιδια μιλανε για 150 170 χμ μεχρι το λαμπακι και εμενα ψεκαστό του 06 βγαζει ούτε 70? δηλαδή 12,6 στα 100 ΛΟΛ!!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από fz6man; 16/07/2017 στις 17:39.
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Το λαμπάκι ανάβει στα 16 λιτρα και οχι στα 8 που λες εσύ. Οπως καταλαβαίνω μάλλον δεν επικοινωνούν τα 2 τεποζιτα και σου αδείαζει μόνο το 1 γι'αυτο και ανάβει στα 8. Τσεκάρεις πρώτα τις 2 βαλβίδες που έχουν μπροστά και χαμηλά τα 2 τεπόζιτα να δεις αν ειναι ανοιχτες σωστά. Αλλιώς τσεκάρεις τα υπόλοιπα σωληνάκια σου να δεις μηπως κάποιο είναι πιασμένο απο κακή τοποθέτηση.
Η βαλβίδα που λέω βρίσκεται σε αυτό το σημείο (αριστερά όπως βλέπεις εδω) και υπάρχει και αντίστοιχη δεξιά
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Mariner; 16/07/2017 στις 18:40.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
...ή αυτό που λέει από πάν ο mariner
...ή έχει τσακίσει το σωληνάκι της αναπνοής του ενός τεπόζιτου (πρέπει να βγάλεις το πλαϊνό καπάκι του φαίρινγκ για να το δεις)
κ δεν αναπνέει ,άρα δεν έχει κ ροή ,δεν λειτουργούν τα συγκοινωνούντα δοχεία ,κ μένει απο βενζίνη το ένα τεπόζιτο ,ενώ το άλλο είναι σχεδόν γεμάτο.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
8 λίτρα σε 71 χλμ είναι κατανάλωση 11,26λ/100χλμ.
Για βόλτα με οδήγηση "κυρία" όπως την περιγράφει, είναι εξωπραγματική.
Άσχετα με αυτό που λέτε για τα ντεπόζιτα.
Για 990 μιλάμε, όλα είναι πιθανά..
Πέρα απο την πλάκα έχεις δίκιο, δεν είναι λογικό. Εκεί πρέπει να τσεκαριστούν κυρίως χάρτες αλλά για καλό και για κακό ας γίνει ένα 15' reset της ECU.
fz6man , αν δεν το έχεις ξανακάνει είναι απλό. Με κινητήρα εντελώς κρύο (ιδανικά ένα πρωί αφού έχει κάτσει όλο το βράδυ) βαζεις μπροστά και το αφήνεις στο ρελαντί για 15' χωρίς να ακουμπήσεις καθόλου το γκάζι και γενικότερα χωρίς να πειράξεις τίποτα. Μόλις περάσουν τα 15' (και με προσοχή να μην ξεπεράσεις τα 16') σβήνεις απο το κλειδί και είναι έτοιμο. Ξανατσεκάρεις μετά να δείς πως είναι η κατανάλωση αλλιώς μετά πάς για έλεγχο ecu & ψεκασμού γενικότερα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το δικό μου έκανε 160-170km μέχρι λαμπάκι στην πόλη. 9,69/100km, 240 εθνική 6,67/100km.
Μιλάμε για μαμά χάρτη που είναι ο πιο "οικονομικός" (). Αν έχεις akrapovic μπορεί να είναι και λογικό το 11,26.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?