back to base.....
χάρηκα που σας γνώρισα μεσιέδες και ματμαζέλες......
Δικαιωθηκαααααααααααα !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iQ7zBtl6EL4
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
![]()
Λοιπόν! Τώρα που έφαγα και στυλώθηκα, διότι εκεί στα αψηλά ρημαδοφάγαμε ένεκα υψομέτρου, εκτός απο την ομολογουμένως όμορφη παρέα σας, σας ευχαριστώ και για τα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Επίσης μου αρέσει που γράφτηκαν κάμποσες σελίδες, και το πληκτρολόγιο του vaska θα πιάσει φωτιά όταν κάνει log in.
ΥΓ: Απο δω και πέρα τον vaska θα τον συμβολίζω με το εξής ειμότικον :a44:
Είμαι σίγουρη οτι πρώτα έστριψε τσιγάρο ο vaska και μετά δημιουργήθηκε η ανάγκη για αυτό το ειμοτικον.![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
back to base κι εμείς, βρεγμένοι ως το κόκκαλο, δεν υπάρχει πάνω μας κάτι που να είναι στεγνό. Το κάθε μπουφάν είναι τουλάχιστον 40 κιλά. Λογικά και ο daz θα είναι σπίτι του τώρα, οπότε κλείνω για σήμερα, δεν έχω άλλο κουράγιο μας μαστίγωνε η βροχή, και το χαλάζι (ναι καλά διαβάσατε "χαλάζι") 3 ώρες ανελλιπώς.
Απ' όλα είχε η βόλτα σήμερα με κερασάκι στην τούρτα 30 χλμ πριν την Πάτρα να σπάσει ένα προστατευτικό φτεράκι που έχω βάλει στον πίσω τροχό της χοντρής και να ακουμπάει πάνω στον τροχό. Μετά από έναν γρήγορο έλεγχο αποφάσισα να μην κάτσω στην βροχή να το αφαιρέσω αλλά να συνεχίσω για το σπίτι μου με μειωμένη ταχύτητα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το μαρτύριο της σταγόνας παρατάθηκε για κάμποση ώρα. Τέλος πάντων αύριο τα υπόλοιπα, να πω μόνο ότι είσαστε όλοι καταπληκτικοί και η παρέα γαμάτη και ότι περάσαμε υπέροχα με όλη τη σημασία της λέξης.
Πολλάστη σύντροφο της ζωής μου, Χρύσα που ανέχεται το κόλλημά μου με τις μηχανές και ακολουθεί παντού με όποιες συνθήκες. Την πήρα σήμερα μαζί μου με αλλεργία και την επέστρεψα με σίγουρη πνευμονία.
Καληνύχτα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).