Λοιπόν .... συνάντηση στις 9 ntAn! στο μικέλ στην Π.Ε.Ο
θα βρεθούμε με την ομάδα "Αργοναύτες" στην Εθνική (ας ορίσουν κάποιο Parking επί της Εθν.Οδού) και θα συνεχίσουμε για Αλμυρό και Ανάβρα .
Τι θα βρούμε ΕΚΕΙ...
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
1.SVX+1
Η διαδρομή :
![]()
Λοιπόν .... συνάντηση στις 9 ntAn! στο μικέλ στην Π.Ε.Ο
θα βρεθούμε με την ομάδα "Αργοναύτες" στην Εθνική (ας ορίσουν κάποιο Parking επί της Εθν.Οδού) και θα συνεχίσουμε για Αλμυρό και Ανάβρα .
Τι θα βρούμε ΕΚΕΙ...
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
1.SVX+1
Η διαδρομή :
![]()
φοβερή επιλογή!κρίμα που δεν είμαι πια στην πατρίδα!καλα να περάσετε!
1.SVX+1
2.Viking
Μήτσο τη βάση για τη πινακίδα μη ξεχάσεις! Και τσαντάκι ίδιο με το δικό σου περικαλώ. Ευχαριστώ![]()
Αν θα βγείτε στον κόμβο Βελεστίνου και θα έρθετε προς Βόλο προτείνω συνάντηση στο ALDI/Βερόπουλος (δίπλα είναι νομίζω) και από κει συνέχεια προς Ν. Αγχίαλο, Αλμυρό κτλ![]()
Ρε πλκφλς πρέπει να το γράψω εγώ ότι είμαι μέσα? Εννοείτε πως ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
1.SVX+1
2.Viking
Μήτσο τη βάση για τη πινακίδα μη ξεχάσεις! Και τσαντάκι ίδιο με το δικό σου περικαλώ. Ευχαριστώ![]()
Αν θα βγείτε στον κόμβο Βελεστίνου και θα έρθετε προς Βόλο προτείνω συνάντηση στο ALDI/Βερόπουλος (δίπλα είναι νομίζω) και από κει συνέχεια προς Ν. Αγχίαλο, Αλμυρό κτλ![]()
3.sakisvolos
ζηλευω.......![]()
![]()
svx στα ειπα κ στο mybike...εχει μπανιο αυτη την κυριακη...καποια αλλη φορα
καλα να περασετε![]()
![]()
είμαι Σκόπελο....δεν έρχεστε προς τα εδώ???![]()
+george88 :smilea:
Rocking All the Way
Ρε τι μλκς είμαι τώρα το είδα και ψηνόμουν τρελά. Χθές διάβασα στο φόρουμ για το Θαύμα της Ανάβρας και ήθελα πολύ να πάω. Αλλά οι υποχρεώσεις στην Πάτρα πολλές και τελικά δεν θα μπορέσω. Το κανονίζουμε άλλη φορά. Καλά να περάσετε.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα ανεβάσουμε φοτο να δείτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε τι μλκς είμαι τώρα το είδα και ψηνόμουν τρελά. Χθές διάβασα στο φόρουμ για το Θαύμα της Ανάβρας και ήθελα πολύ να πάω. Αλλά οι υποχρεώσεις στην Πάτρα πολλές και τελικά δεν θα μπορέσω. Το κανονίζουμε άλλη φορά. Καλά να περάσετε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξαναπειτε συμμετοχες μαγκες....
υπαρχει περιπτωση να ξεκινησουμε 1 ωρα νωριτερα για να μην φαμε ζεστη τσαμπα....ακουω...
μέσα λέμε! θα συναντηθούμε Εθνική ή θα βγείτε μέχρι Βόλο (όπως δείχνεις στο χάρτη)?
Μιλησα με τον Sakis και ειπαμε να βρεθουμε Μικροθηβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
μέσα λέμε! θα συναντηθούμε Εθνική ή θα βγείτε μέχρι Βόλο (όπως δείχνεις στο χάρτη)?
Για ωρα αναχωρησης απο Λαρισα υπολογισε 9 ...
ΟΚ! θα μιλήσω και με ΣάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Μιλησα με τον Sakis και ειπαμε να βρεθουμε Μικροθηβες...
Για ωρα αναχωρησης απο Λαρισα υπολογισε 9 ...![]()
![]()
Και εγω μεσα..Μητσο τι ωρα και που? εμεις?
Rocking All the Way
Για όσους μένουν Βόλο: 9:00 στον ΟΑΕΔ. 9:07 αναχώρηση![]()