Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 162

Θέμα: xt660z tenere Λάστιχα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Τ63

post.No.30.
    Ευχαριστώ.
    Κάπως έτσι τα περίμενα τα πράγματα.
    Ιδωμεν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Stf η ασάφεια που νιώθεις είναι επειδή τα λάστιχα είναι καινούρια ακόμα. Να είσαι σίγουρος ότι μετά από μερικά χλμ θα εξαφανιστεί τελείως. Το ίδιο ακριβώς αισθάνομαι με τα τ63 ενώ με τα batlewing αισθανόμουν ασάφεια του μπροστινού μόνο κατά το φρενάρισμα. Μετά από λίγα χλμ εξαφανίστηκε.

Αν σήμερα το πρωί ήσουν Μιχαλακοπούλου απορώ πως δε σε συνάντησα.

Να τσεκάρεις και μόνος σου την πίεση στα ελαστικά και μην επαναπαυτείς στο ότι τα άλλαξες σε έναν από τους καλύτερους της Αθήνας.

Ρώτησες για πιέσεις? Τι σου είπαν? Οι απόψεις διίστανται ολίγον όσον αφορά τα Κ 60

Thanks για το review btw.
    daz,
    κατ'αρχάς να σου ευχηθώ καλοπάτητα τα T63 που ήταν στις επιλογές μου.
    Δε με συνάντησες στη Μιχαλακοπούλου γιατί τελικά η ανυπομονησία με έφαγε και δεν τα έβαλα το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο, αλλά νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής... Κρίμα βέβαια, θα ήθελα να σε γνωρίσω.

Θα τσεκάρω οπωσδήποτε τις πιέσεις αλλά επίτηδες το άφησα αρχικά ως έχει για να δω συμπεριφορά με τις συνήθεις πιέσεις. Αμέσως μετά θα δοκιμάσω πιέσεις -μονοκάβαλος πάντα- για το δρόμο σε 2,3 εμπρός και 2,7 πίσω, ενώ για χώμα θα το ρίξω στα 1,8 και 2,0 πίσω (μονάδες σε bar).

Δε ρώτησα το κατάστημα για τις πιέσεις γιατί είχα αποφασίσει -και το έπραξα- να ρωτήσω τη Heidenau. Τα λάστιχα γράφουν πάνω τους το όριο των 36 psi (2,5 bar) πράγμα που μου φάνηκε λίγο για όριο, αλλά τους έχω στείλει e-mail και περιμένω απάντηση με τις δικές τους προτάσεις για το Tenere 660 σε χώμα και δρόμο, οπότε σύντομα πιστεύω πως θα έχω επίσημη απάντηση (έπεσα και στο ΣΚ). Εννοείτε πως θα την μεταφέρω εδώ!

Το εδώ κατάστημα μου ζήτησε όταν κάνω κάποια αρκετά χιλιόμετρα να του μεταφέρω ένα feedback, πράγμα που εκτίμησα γιατί δείχνει επαγγελματισμό και τον ενδιαφέρει η γνώμη του χρήστη. Λογικό αφού προσωπικά βρίσκω πως τα Heidenau είναι από τις λίγες -ευτυχώς όχι η μόνη- αυθεντικές προτάσεις που υπάρχουν σε λάστιχα 50/50. Είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει πουλήσει αρκετά κομμάτια και υποθέτω πως η συνεργασία με την αντιπροσωπεία πρέπει να ξεκίνησε πρόσφατα, η αντιπροσωπεία μεταφέρθηκε στην Αθήνα κοντά στους Αμπελοκήπους. Προσδοκώ μια καλή συμπεριφορά και στο χώμα.

Διάφορες ανασκοπήσεις από πολλά ηλεκτρονικά και μη περιοδικά στη Γερμανία αναφέρουν πως η Heidenau κατάφερε να παντρέψει τη διάρκεια και την αντοχή ενός ελαστικού δρόμου με τις επιδόσεις του τόσο στην εντός όσο και στην εκτός δρόμου χρήση.

Tα'χει βάλει ο Αμφίσημος (post.Νο.39.+ Νο.44)
    κι οsevax έχει καταθέσει Review (post.Νο.68.)

Φίλε STF διάβασε το εν'λογω πόστ κ δώσε προσοχή στις πιέσεις σου.
    Απ'ότι έχω καταλάβει ,το πέλμα τους λόγω σκληρότητας+ύψους τακουνιών ,είναι ευπαθές στην γρήγορη οδήγηση σε συνδιασμό με χαμηλές πιέσεις.
    Φίλε el-Gatto, όπως έγραψα και στον daz θα περιμένω και την άποψη του εργοστασίου, θα την εφαρμόσω και μετά θα σας μεταφέρω την δική μου άποψη!

Πάντως κι εγώ έχω διαβάσει τα καλύτερα γι'αυτά.
    Ενας φίλος τα'βαλε σε ΧΤR ,και σε πρόσφατη 3ήμερη ΟνΟφφάδα 1000+ kmέτρων ,έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος παντού.
    Βέβαια ,δεν βρήκαμε ιδιαίτερη λάσπη πουθενά.
    Κατά τη γνώμη μου η συμπεριφορά στη λάσπη είναι δύσκολο να αξιολογηθεί, καθώς είναι άμεσα συσχετισμένη με βάρος και το τρόπο οδήγησης του κάθε αναβάτη, εγώ μπορεί να τα βρω σκούρα και άλλος εντουράς να σας πει τα καλύτερα....

Για την ασάφεια που νιώθεις είναι όπως στα λέει ο daz.
    Θα στρώσουν σε καμιά 500αριά κμετρα max.

Αναμένουμε περεταίρω εντυπώσεις.
    .
    .
    .
    .
    @daz Για πες μας τιμούλα των Τ63 σήμερις κι από πού ;;;
    Ρωτάω γιατί είναι τα χωμάτινα που επιλέγω από τότε που πήρα το Τενερε ,και ήδη το 2ο ζευγάρι βαίνει προς το τέλος του.
    Στην αγορά δε ,τα βρίσκω από 150 έως κ 190 €.
    Και η "ψαλίδα" είναι μεγάλη.
    Για την ασάφεια θα είναι ιδανικά αν "χαθεί" αλλά σας διαβεβαιώνω πως κι έτσι δεν προβληματίζει, επειδή τα "ψειρίζουμε" όλα σε ένα καινούριο προϊόν έπρεπε να αναφερθεί. Σε κράτημα και στροφές εμπνέουν σιγουριά!

Στο ίδιο κατάστημα που έβαλα εγώ τα K60 δίνει τα T63 στα 160€, ενώ στο Γαλάτσι τα βρήκα σε δυο καταστήματα στα 155€ (απολύτως μετρητοίς, χωρίς κάρτα) και 165€.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Gate η μικρότερη τιμή που τα βρήκα ήταν 150 ή 155 αλλά δεν υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα οπότε τα έβαλα σε άλλον στο περιστέρι με 15 ευρώ παραπάνω.
    Sent from me using a computer.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    KαλοΒάδιστα κ στους δυό σας ,κι ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Kαλημέρες!

Εδω τα Scout K60 μετά απο 10.000km 95% σε άσφαλτο και αττική οδό με 150άρες+. Μετά απο την 9μηνη+ συμβίωση επανεκτιμώ πως αφενός δεν είναι τόσο κακό όσο μου φάνηκε στην αρχή αλλά δεν τα ξαναβάζω. ΟΚ, εντυπωσιακή η χαμηλή τους φθορά, τίμιο κράτημα στο στεγνό και στο χώμα (ίσως καλύτερο ακόμα όπως λένε) αλλά για καθημερινό μηχανάκι 40-45 αλόγων δεν μου φαίνονται ιδανικά, ειδικά μετά τα Sahara 3 που φορούσα.
    Το μέγα μου πρόβλημα είναι το νερό και ειδικά η εναλλαγή απο στεγνό σε βρεγμένο όπου κυριολεκτικά χέζομαι. Και είναι συχνό το φαινόμενο. Ίσως σε ενα δυνατότερο μηχανάκι να δουλεύουν καλύτερα που να τα ζεσταίνει επαρκώς αλλά εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου που χρησιμοποιώ την μοτό ως καθημερινό εργαλείο.
    Σκέφτομαι μάλιστα μεσα στο μήνα να βάλω ξανά τα Sahara να νιώσω καλά κι ας λιώσουν πιο νωρίς και να δώσω τα Κ60 για να τα ξεφτυλίσει κάποιος στο χώμα και να τα βιάσει ανεπανόρθωτα εκδικούμενος τα γλυστρίματα που μου έχουν προσφέρει...
    Λυπάμαι αν τρομάζω τους επίδοξους αγοραστές αλλά και γω απο το forum επηρεάστηκα και τα έβαλα -
    και όσο και αν προσπάθησα δεν τα αγάπησα...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	φωτογραφία 2.jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	309390 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	φωτογραφία 1.jpg 
Προβολές:	303 
Μέγεθος:	40,1 KB 
ID:	309391
    Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 10/02/2014 στις 10:55.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αμφίσημος Προβολή μηνύματος
    Kαλημέρες!

Εδω τα Scout K60 μετά απο 10.000km 95% σε άσφαλτο και αττική οδό με 150άρες. Μετά απο την 9μηνη+ συμβίωση επανεκτιμώ πως αφενός δεν είναι τόσο κακό όσο μου φάνηκε στην αρχή αλλά στο tenere δεν τα ξαναβάζω. ΟΚ, εντυπωσιακή η χαμηλή τους φθορά, τίμιο κράτημα στο στεγνό και στο χώμα αλλά για καθημερινό μηχανάκι 40-45 αλόγων δεν μου φαίνονται ιδανικά, ειδικά μετά τα Sahara που φορούσα.
    Το μέγα μου πρόβλημα είναι το νερό και ειδικά η εναλλαγή απο στεγνό σε βρεγμένο όπου κυριολεκτικά χέζομαι. Ίσως σε ενα δυνατότερο μηχανάκι να δουλεύουν καλύτερα που να τα ζεσταίνει επαρκώς αλλά εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου που χρησιμοποιώ την μοτό ως καθημερινό εργαλείο.
    Σκέφτομαι μάλιστα μεσα στο μήνα να βάλω ξανά τα Sahara να νιώσω καλά κι ας λιώσουν πιο νωρίς και να δώσω τα Κ60 ενα 50άρικο για να τα ξεφτυλίσει κάποιος στο χώμα και να τα βιάσει ανεπανόρθωτα εκδικούμενος τα γλυστρίματα που μου έχουν προσφέρει...
    Λυπάμαι αν τρομάζω τους επίδοξους αγοραστές αλλά και γω απο το forum επηρεάστηκα και τα έβαλα -
    και όσο και αν προσπάθησα δεν τα αγάπησα...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	φωτογραφία 2.jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	309390 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	φωτογραφία 1.jpg 
Προβολές:	303 
Μέγεθος:	40,1 KB 
ID:	309391

Να σε καλά βρε Αμφίσημε με έβγαλες από το πρώτο δίλημμα..
    METZELER enduro3 SAHARA (ξανά) ή HEIDENAU K60
    Το άλλο δίλημμα είναι
    METZELER enduro3 SAHARA (ξανά) ή METZELER Karoo3…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Να σε καλά βρε Αμφίσημε με έβγαλες από το πρώτο δίλημμα..
    METZELER enduro3 SAHARA (ξανά) ή HEIDENAU K60
    Το άλλο δίλημμα είναι
    METZELER enduro3 SAHARA (ξανά) ή METZELER Karoo3…
    Ti να σε πω; Όλα εμπεριέχουν και την υποκειμενικότητα τους. Άλλος μπορεί να κινείται αλλού και αλλιώς και να τα γουστάρει. Τρια λάστιχα έχω βάλει εως τώρα στο τενερίδι. Tourance (μαμά), Sahara 3, και Κ60 Scout (140 το πίσω) το πρώτο θα το έβαζα αν ήμουν συνέχεια εθνική, το μεσαίο το αισθάνομαι καλά με το μηχανάκι μου και το τελευταίο δεν θα το ξαναβάλω ποτέ και τσάμπα να το έβρισκα...

Kαλημέρες!

Εδω τα Scout K60 μετά απο 10.000km 95% σε άσφαλτο και αττική οδό με 150άρες+. Μετά απο την 9μηνη+ συμβίωση επανεκτιμώ πως αφενός δεν είναι τόσο κακό όσο μου φάνηκε στην αρχή αλλά δεν τα ξαναβάζω. ΟΚ, εντυπωσιακή η χαμηλή τους φθορά, τίμιο κράτημα στο στεγνό και στο χώμα (ίσως καλύτερο ακόμα όπως λένε) αλλά για καθημερινό μηχανάκι 40-45 αλόγων δεν μου φαίνονται ιδανικά, ειδικά μετά τα Sahara 3 που φορούσα.
    Το μέγα μου πρόβλημα είναι το νερό και ειδικά η εναλλαγή απο στεγνό σε βρεγμένο όπου κυριολεκτικά χέζομαι. Και είναι συχνό το φαινόμενο. Ίσως σε ενα δυνατότερο μηχανάκι να δουλεύουν καλύτερα που να τα ζεσταίνει επαρκώς αλλά εμένα δεν με βόλεψαν καθόλου που χρησιμοποιώ την μοτό ως καθημερινό εργαλείο.
    Σκέφτομαι μάλιστα μεσα στο μήνα να βάλω ξανά τα Sahara να νιώσω καλά κι ας λιώσουν πιο νωρίς και να δώσω τα Κ60 για να τα ξεφτυλίσει κάποιος στο χώμα και να τα βιάσει ανεπανόρθωτα εκδικούμενος τα γλυστρίματα που μου έχουν προσφέρει...
    και όσο και αν προσπάθησα δεν τα αγάπησα...

Ti να σε πω; Όλα εμπεριέχουν και την υποκειμενικότητα τους. Άλλος μπορεί να κινείται αλλού και αλλιώς και να τα γουστάρει. Τρια λάστιχα έχω βάλει εως τώρα στο τενερίδι. Tourance (μαμά), Sahara 3, και Κ60 Scout (140 το πίσω) το πρώτο θα το έβαζα αν ήμουν συνέχεια εθνική, το μεσαίο το αισθάνομαι καλά με το μηχανάκι μου και το τελευταίο δεν θα το ξαναβάλω ποτέ και τσάμπα να το έβρισκα...

Φίλε Αμφίσημε,

σε ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσες. Επιφυλάσσομαι να σας μεταφέρω κι εγώ τις εντυπώσεις από βρεγμένο όταν θα τις έχω. Αν και περισσότερο θα δούν βρεγμένο χώμα παρά βρεγμένη άσφαλτο.

Σε παρακαλώ μη με παρεξήγησεις, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως ευθύς εξ' αρχής η επιλογή των ελαστικών σου ήταν και -μάλλον- παραμένει λάθος.

Πως θα μπορούσες να αγαπήσεις ένα λάστιχο που κάνει αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί (βλ. 50/50) και όχι αυτό που εσύ θέλεις (δηλ. 80/20); Ακόμη και τα Sahara 3 που αναφέρεις, παρά την καλύτερη συμπεριφορά τους στο βρεγμένο (σε σχέση με τα K60), σίγουρα είναι υποδεέστερα άλλων, καθώς το Sahara 3 είναι κατηγορίας περίπου 60/40 και σένα οι ανάγκες σου είναι στο 80/20, ειδικά όταν από τα 10.000 km κάνεις τα 9.500 km στην άσφαλτο αλλά κυρίως και επειδή χρησιμοποιείς τη μηχανή καθημερινά! Φυσικά δεν απαγορεύεται, αλλά πρέπει να γίνεται κατανοητό πως στη περίπτωση μια τέτοιας επιλογής πρέπει να είναι κανείς έτοιμος και για κάποιους συμβιβασμούς.

Στη περίπτωση των K60 μιλάμε για χωμάτινα λάστιχα που "μάλλον" έχουν καλή συμπεριφορά στο δρόμο και όχι για το αντίθετο. Προσωπικά εγώ από το ύψος των τακουνιών που βλέπω -ιδιαίτερα στο 130/80, καθώς στα K60 αλλάζει το πέλμα όσο μεγαλώνει το ίχνος τους- μάλλον θα τα κατηγοριοποιούσα ως 40/60, παρά ως 50/50 (πάντα στην πρώτη αριθμητική μονάδα αναφέρομαι σε άσφαλτο, δηλ. 40 άσφαλτο/ 60 χώμα).

Πάντως η πρόθεση μου δεν είναι να σε κρίνω και μάλιστα θεωρώ πολύ χρήσιμη την παρέμβαση σου, γιατί στο κάτω-κάτω χτύπησες ένα καμπανάκι σε κάθε ενδιαφερόμενο πως δεν είναι το κατάλληλο λάστιχο για κάθε μέρα! Από την άλλη πρέπει να είναι σαφής ο προσανατολισμός της χρήσης πριν την επιλογή του ελαστικού από κάθε αναβάτη μοτό, ειδάλλως θα τα αδικούμε!

Έχω 17.500 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 16.000 χλμ τα έκανα από τον 7ο του 2011 έως τον 6ο του 2012 και τα υπόλοιπα 1.500 χλμ έγιναν από τον 7ο του 2012 μέχρι σήμερα. Δηλαδή έκανα 16.000 χλμ σε 12 μήνες και άλλα 1.500 χλμ σε 18 μήνες!!!
    Είναι σαφές πως η μηχανή έχει αλλάξει χρήση.
    Μετά και από μία εντελώς ηλίθια τούμπα στα Βασιλικά κτήματα -επειδή φοβήθηκα να γκαζώσω- που τα Sirac δε "κράτησαν" σε μια καταβασούλα, αλλά και επειδή ήρθε η ώρα τους (είχαν ξεραθεί εντελώς), άρχισα να προσανατολίζομαι σε κάτι πιο χωμάτινο και αν έχεις διαβάσει και προηγούμενα ποστ μου θα είδες πως σκεπτόμουν και τα T63 αλλά είπα να συγκρατηθώ, τα θεώρησα υπερβολή.
    Η μηχανή πλέον είναι χόμπυ για μένα και όχι καθημερινότητα και μπορώ να έχω την "πολυτέλεια" μιας τέτοιας επιλογής.

Ελπίζω να είναι κατανοητή η παρέμβαση μου, καθώς θέλω να υπερασπιστώ την επιλογή του είδους των ελαστικών για τον καθένα από εμάς και όχι γιατί θέλω να υπερασπιστώ τα K60, ως προς αυτά θα είμαι αντικειμενικός όπως κι εσύ, για κάθε είδους τερέν (για στεγνή άσφαλτο σας τα έχω ήδη γράψει).

Τώρα...., στο μεταξύ ήρθε και η απάντηση των Γερμανών στο ερώτημα περί πιέσεων ελαστικών, συγκεκριμένα για τη μηχανή μας.

Σας την παραθέτω:

Sehr geehrter Herr Mich...

Wir empfehlen folgende Luftdrücke auf dieser Maschine.

Straße Solo v/h 2,1 / 2,3 Bar - Beladen 2,3 / 2,5 Bar

Gelände 1,8 / 2,0 Bar

Mit freundlichen Grüßen

Veiko Marschner

Verkauf

Το οποίο μεταφράζεται ως εξής:

Αγαπητέ,

σας προτείνουμε για αυτή τη μηχανή:

Στο δρόμο: Μονοκάβαλος εμπρός/πίσω 2,1/2,3 bar - Φορτωμένος 2,3/2,5 bar.

Στο χώμα: Εμπρός πίσω 1,8/2,0 bar.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 10/02/2014 στις 16:21.

Φίλτατε stf συμφωνούμε απόλυτα. Ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις, βοηθούν όλο το forum. Πράγματι η επιλογή μου ήταν λανθασμένη με τα Κ60 πόσο μάλλον κ 140 πίσω.

Φίλτατε stf συμφωνούμε απόλυτα. Ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις, βοηθούν όλο το forum. Πράγματι η επιλογή μου ήταν λανθασμένη με τα Κ60 πόσο μάλλον κ 140 πίσω.
    Αμφίσημε, θέλω να γνωρίζεις πως έχεις τον σεβασμό μου. Κανείς μας δεν είναι αλάνθαστος και αυτά που γράφω εγώ παραπάνω μπορούν να αμφισβητηθούν από άλλον συνάδελφο.
    Η ουσία όμως είναι πως πρέπει όσοι διαβάζουν τις συζητήσεις μας να μπορούν να βγάζουν ένα προσωπικό συμπέρασμα και θεωρώ πως διαβάζοντας και τα δικά σου και τα δικά μου γραφόμενα αλλά και πολλών άλλων συναδέλφων μοτοσυκλετιστών, πραγματικά κάποιος μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα για τα διάφορα ελαστικά που έχουν συζητηθεί εδώ αλλά και για τη χρήση τους! Είναι επίσης σημαντικό.

Το 140/80 ορθώς το επέλεξες σε Heidenau, για τη χρήση που ήθελες εσύ ήταν πιο κοντά από το 130/80.
    Όσο μεγαλώνεις το πλάτος του πέλματος τόσο περισσότερο δρόμου γίνεται, ειδικά τα K60 έχουν διαφορετικό πέλμα σε κάθε παραπάνω νούμερο (με εξαίρεση το 130/80-17 που μοιάζει πολύ με το 140/70-18).

Στα K60 σε 130/80-17, 140/80-17 και 150/70-17 αλλάζει το κέντρο του πέλματος, όσο μεγαλώνει τόσο πιο δρόμου γίνεται. Φυσικά δε θα το σήκωνε η μηχανή μας για πολλούς λόγους, δε θα μπορούσε να το ζεστάνει και συνεργάζεται καλά μάλλον με άλλο νούμερο μπροστά (110/80-19).

Δείτε εδώ:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	heidenau_k60_scout_rear_tire_zoom.jpg 
Προβολές:	269 
Μέγεθος:	48,4 KB 
ID:	309488
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 11/02/2014 στις 08:54.

Νέο μέλος
    εντυπώσεις κανείς απο Karoo3?

Επιστρέφω στο νήμα με νέα ελαστικά. Αν και το πέλμα των Κ-60 είχε ψωμί στα 11.000χλμ δεν έβλεπα την ώρα να τα αλλάξω. Δεν κάνουν για μένα.
    Με τα πολλά, με τα λίγα ήμουν μεταξύ Sahara και Tourance με τα τελευταία να απευθύνονται περισσότερο στο τεραίν που κινούμαι συνήθως.
    Τα είχα και τα δυο στο Tenere οπότε είχα και αντίστοιχη εμπειρία. Αν και αμφιταλατεύντηκα στην αρχή επένδυσα Sahara και πάλι.
    Φεύγω απ'το συνεργείο με χαμόγελο απ΄τα πρώτα χλμ, επιτέλους νιώθω το μηχανάκι υπάκουο και πάλι. Φτιαγμένο το ένα για το άλλο νομίζω.
    Αχ, μου έφυγε ενα βάρος!

Νέο μέλος
    Anakee 3.-
    Τελευταία τροποποίηση από akolov87; 15/07/2014 στις 22:27.

Ταξιδιάρα Ψυχή Το avatar του/της osevax
    Καλησπερα Τενερακιδες!!!
    Κατοχος KAROO 3 εδω και 3000 χλμ…
    Απολύτως ικανοποιημένος με το ελαστικο…αλλα…
    Κανοντας τελευταια αρκετα ασφαλτινα χλμ, διεκρινα την φθορά τους και εχω αρχισει να τα λυπάμαι….
    Αποφασισα να τα βαλω στο ντουλαπι για ποιο ιδιαιτερες περιπτωσεις...
    Οπότε…Θα ηθελα την προταση σας για ελαστικό με εστιαση στην ασφαλτο …
    Οχι καθαρα ασφαλτινο… Απλα να μην εχει προβλημα στις ιλιγγιώδης ταχυτητες του Τenere...

Θενq in αβανς...
    Get up ,Stand up....Stay up.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nέα Yamaha XT660Z Tenere
    από pontiki στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2009, 21:11
  2. Xt660z Tenere ηλεκτρκό πρόβλημα
    από xtkoulas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 19:32
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Xt660z Tenere???
    από varaderokav11 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 07:43
  4. 2008 Yamaha XT660Z Tenere
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2008, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF