Έχω το εξής πρόβλημα....
Θέλω να μειώσω τον ήχο γiατί δεν ταιριάζει στα γούστα μου.
Από 17 χρ. (και τώρα 50) στις κόντρες έξω απ τη Video και τη Barbarella και αγότερα Ακρωτήρι, Mercedes μέχρι και τα Λιμανάκια με εντυπωσίαζε ο smooth "μαμά" ήχος των εργοστασιακών ή light aftermarket Marving των CB750F, z900 κλπ και αργότερα των Supertrapp και με χαλούσαν οι Devil, Shark και τα συναφή.
- Οι εξατμίσεις "ελευθέρας" φαίνεται αν δεν κάνω λάθος ότι φοράνε ακόμα τις τάπες τους όπως τις βλέπω εγώ και φαίνεται και στη φωτο...;;;;;;
.
.
.
.
.
.
.
Παίζει αυτό που βλέπω εγώ σαν εσωτερικό σωλήνα μικρότερης διαμέτρου να μην είναι οι "σιγαστήρες" όπως τους λέγαμε παλιά και οι πραγματικές τάπες να βρίσκονται βαθύτερα και να έχουν αφαιρεθεί;
Παίζει να αφαιρέθηκε ο πετροβάμβακας μόνο και οι τάπες να είναι αυτές που δείχνω;
Ρωτάω γιατί σήμερα που πήρα τηλ. στο Σπηλιώτη για τάπες μου είπε €50 η κάθε μία και δεν θέλω να κάνω το συγκεκριμένο έξοδο φυσικά αν ήδη τις φοράω.
Εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια όποιου μπορεί να μου δώσει λύση, δηλ. αν τις ανοίξω και συμπληρώσω πετροβάμβακα που πιθανόν αφαιρέθηκε θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Αν βέβαια όντως κάποιος μπορεί να μου πει ότι αυτά που δείχνω δεν είναι τάπες θα κάνω την αγορά, απλώς δεν θέλω να την κάνω τζάμπα.![]()
Mπήκαν σήμερα τα BRIGESTONE BW 501/BW 502 (V) γιατί μια (εν δυνάμει) κούκλα πρέπει και να είναι ντυμένη και ποδημένη κατάλληλα...
φυσικά μετά την περιποίηση του Χρήστου οι ζάντες δεν έχουν καμία σχέση με πριν.
Εδώ όπως ήταν με ένα γαλακτώδες χρώμα μάλλον από τα χημικά στο πλύσιμο και σκουριασμένα καψούλια:
...και εδώ όπως είναι σήμερα με τις "γλυμένες" (άλλοι έχουν ειδικότητα στο τρίψιμο και άλλοι στο γλύψιμο) και βερνικωμένες ζάντες με τα καινούργια παπουτσάκια
![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 13/10/2012 στις 10:40.
Οποιαδήποτε βοήθεια για κόλλημα τρύπας σε πλαστικό ρεζερβουάρ δεκτή γιατί το budget έχει αρχίσει και μειώνεται...
Eπιπλέον επειδή ο ήχος των ξετάπωτων REMUS χαλάει το έτερον ήμισυ αλλά και τη γειτονιά, οποιαδήποτε κατεύθυνση προς απόκτηση σιγαστήρων είναι εκ των προτέρων εκτιμητέα...![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 12/10/2012 στις 17:30.
Δεν πιστεύω οτι σε χάλαγαν οι Devil (Γαλλικές και πανάκριβες με ωραίο μπάσο ήχο) αλλά οι Davil (Ελληνικές, φτηνές και super φασαρία).
Τωρα για το θέμα σου, φαίνεται να εχουν μεσα τις τάπες, αλλά δεν ειχα και ποτέ Remus για να είναι 100% σιγουρος. Υπάρχει βιδάκι απο κάτω για να τις βγάζεις?
Λογικά απλά έχει καεί η αφαιρεθεί ο πετροβάμβακας και θέλει πάλι γεμισμα.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σαν καινουρια εγινε!!!μπραβο.
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά δεν έχει φανεί τπτ ακόμα
Για τα δικά μου πρότυπα το μηχανάκι απέχει πολύ ακόμα απ την κατάσταση του "εκθεσιακού" στην οποία θα περιέλθει τελικά.
Υ.Γ. Αρκεί μέχρι τότε να με κρατάει ο Χρήστος στο χώρο του και να μη πάω πίσω ψάχνοντας νέα στέγη (Τελευταία τον βλέπω αγριεύει όποτε βγάζω καινούργιες εργασίες)![]()
Όπως προαναφέρθηκε στο ρεζερβουάρ διαπιστώθηκε διαρροή η οποία εντοπίστηκε στην κάτω πλευρά δηλ. αυτή που πατάει στο φιλτροκούτι.
Εκεί τοπικά το μέρος γύρω απ την τρύπα έχει φουσκώσει και σα νάχει λεπτύνει.
Μετά από επίσκεψη του πωλητή της loctite παραγγέλθηκε στόκος πλαστικών σαν υπόστρωμα και κόλλα υψηλής θερμοκρασίας για να γίνει... περιποίηση του τραύματος.
Υ.Γ. Όχι ότι δεν βρέθηκαν στο ebay ρεζερβουάρ σε καλή τιμή αλλά ήταν όλα κόκκινα και σύμφωνα με την προηγούμενη εμπειρία από Futura, το κόκκινο αναδύεται μετά από λίγο καιρό εάν βαφεί από πάνω.