Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 162

Θέμα: ρυθμιση αναρτήσεων

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    δεν στήσαμε έτσι αναρτήσεις. είπα έκανα έτσι την αρχική ρύθμιση και μετά δοκιμάζοντας τις άλλαξα. οι αλλαγές που γίνονται μετά από αυτό δεν είναι μεγάλες.

να με συγχωρείς αλλά σε αυτά τα θέματα προτιμώ τις συμβουλές των τεχνικών της ohlins, δεν πήγα να κάνω του κεφαλιού μου.
    ΟΚ, απλά να ξέρεις (που το ξέρεις) ότι οι αναρτήσεις βοηθούν τα λάστιχα να δουλέψουν και τ' αντίστροφο.

Θα σου δώσω τις ρυθμίσεις το βράδυ. Αλλά το καλυτερο είναι να φτιάξεις το σαγ σου, να πας τις αποσβέσεις σου στις "μαμά" και να παίξεις μόνος σου απο εκεί και πέρα.

Αρκεί να μπορείς να συλλάβεις την πληροφορία που παίρνεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, απλά να ξέρεις (που το ξέρεις) ότι οι αναρτήσεις βοηθούν τα λάστιχα να δουλέψουν και τ' αντίστροφο.
    το ξέρω και έχω αναφέρει πιο πάνω σε άλλο post ότι από τη φθορά των ελαστικών μπορείς να βρεις τι έχεις κάνει λάθος (άμα είσαι ο Dave Moss).. όχι ότι μπορώ εγώ, που δεν έχω μπει ποτέ πίστα.

Θα σου δώσω τις ρυθμίσεις το βράδυ. Αλλά το καλυτερο είναι να φτιάξεις το σαγ σου, να πας τις αποσβέσεις σου στις "μαμά" και να παίξεις μόνος σου απο εκεί και πέρα.
    το έκανα κι αυτό και είδα ότι αυτό που είχα επιλέξει ήταν πολύ κοντά στις μαμά ρυθμίσεις, με 1-2 clicks διαφορά το πολύ στο πίσω.

Αρκεί να μπορείς να συλλάβεις την πληροφορία που παίρνεις.
    θα μου πάρει λίγο χρόνο.. το μηχανάκι θα το καταλάβαινα ίσως με μόνο 1-2 sessions στην πίστα, αλλά στον δρόμο δεν μιλάμε καν για εβδομάδες..

το ξέρω και έχω αναφέρει πιο πάνω σε άλλο post ότι από τη φθορά των ελαστικών μπορείς να βρεις τι έχεις κάνει λάθος (άμα είσαι ο Dave Moss).. όχι ότι μπορώ εγώ, που δεν έχω μπει ποτέ πίστα.

το έκανα κι αυτό και είδα ότι αυτό που είχα επιλέξει ήταν πολύ κοντά στις μαμά ρυθμίσεις, με 1-2 clicks διαφορά το πολύ στο πίσω.

θα μου πάρει λίγο χρόνο.. το μηχανάκι θα το καταλάβαινα ίσως με μόνο 1-2 sessions στην πίστα, αλλά στον δρόμο δεν μιλάμε καν για εβδομάδες..
    Ωραία, υποθέτω ότι το μηχανάκι σου δεν το ξέρεις ακόμα καλά και δεν το έχεις πολύ καιρό ή δεν έχεις πολλά χιλιόμετρα μ' αυτό.

Πρόσεξε γιατί δεν του αρέσουν πολύ τα ακραία (είναι που είναι ακραίο - όχι σε απόλυτη νούμερα ιπποδύναμης αλλά συμπερισφοράς).

Γνώμη μου, να το αφήσεις λίγο χαλαρό για να μπορέσεις να το διαχειριστείς...

Ωραία, υποθέτω ότι το μηχανάκι σου δεν το ξέρεις ακόμα καλά και δεν το έχεις πολύ καιρό ή δεν έχεις πολλά χιλιόμετρα μ' αυτό.
    σωστά, δεν το έχω «καταλάβει», όπως λέμε, μέσα σε μόλις 1 χρόνο.. και δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά με το ζόρι καταφέρνω να μαζέψω λεφτά για αυτά που χρειάζομαι προς το παρόν.. π.χ. είχα πτώση και είχα μείνει από κράνος και έκανα κάμποσους μήνες για να μπορέσω να πάρω άλλο. αλλά τι να γίνει, μας χρωστάνε τόσα δεδουλευμένα (που αν μας τα έδιναν αύριο θα ένιωθα πλούσιος μιλάμε) και με ψίχουλα προσπαθούμε να κάνουμε το χόμπι μας..

Πρόσεξε γιατί δεν του αρέσουν πολύ τα ακραία (είναι που είναι ακραίο - όχι σε απόλυτη νούμερα ιπποδύναμης αλλά συμπερισφοράς).

Γνώμη μου, να το αφήσεις λίγο χαλαρό για να μπορέσεις να το διαχειριστείς...
    το ήξερα από πριν και βέβαια το έχω καταλάβει οδηγώντας.
    (π.χ. πέταξε κώλο μια φορά στην εθνική πάνω στη γέφυρα με βροχή και καμια 160άρα.. δεν τρόμαξα, αλλά δεν το περίμενα κιόλας. και δεν νομίζω να έφταιξαν οι ρυθμίσεις ή τα λάστιχα)

να το αφήσω χαλαρό εννοείς το «ψάξιμο» με τις αναρτήσεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Αφού βυθίστηκε ελάχιστα (σωστά παρατήρησες), αυξήθηκε ή μειώθηκε το ύψος;
    διόρθωσα το προηγούμενο post.

για δες τώρα και πες μου αν συμφωνείς.

μάλλον αν είχα προλάβει να το δω θα το είχα διορθώσει πριν το αναφέρεις, όπως έχω κάνει πολλές φορές, αλλά μερικά λάθη ξεφεύγουν. επίσης σε ευχαριστώ, γιατί είναι ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να λέγονται ανακρίβειες.

....

να το αφήσω χαλαρό εννοείς το «ψάξιμο» με τις αναρτήσεις;
    Όχι, να αφήσεις χαλαρές τις αναρτήσεις... στις μαμά ρυθμίσεις.. Θα σου δώσει περιθώρια που με πιο σφιχτές ρυθμίσεις δεν θα έχεις και θα μπεις σε περιπέτειες. Γενικά, υπάρχει η τάση από τους νέους στο παιχνίδι να τις σφίγγουν, νομίζοντας ότι έτσι είναι ετοιμοπόλεμοι... μέγα λάθος...

Σορρυ δεν προλαβα χθες να σου δώσω τις ρυθμίσεις. Σήμερα.

Όχι, να αφήσεις χαλαρές τις αναρτήσεις... στις μαμά ρυθμίσεις.. Θα σου δώσει περιθώρια που με πιο σφιχτές ρυθμίσεις δεν θα έχεις και θα μπεις σε περιπέτειες. Γενικά, υπάρχει η τάση από τους νέους στο παιχνίδι να τις σφίγγουν, νομίζοντας ότι έτσι είναι ετοιμοπόλεμοι... μέγα λάθος...
    OK, ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ, ειδικά για τον δρόμο δεν τις θέλω σφιχτές. ξέρω και αυτό που λες για τους «νέους» και δεν πέφτω στην παγίδα.

Σορρυ δεν προλαβα χθες να σου δώσω τις ρυθμίσεις. Σήμερα.
    δεν πειράζει, δεν είναι βιαστικό. αν δεν βρέχει ίσως να κάνω κανα τεστ το ΣΚ

Νέο μέλος
    αντε να κατσω να ξεστραβωθω να διαβασω και να καταλαβω τη λειτουργια των αναρτησεων γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wtfrmlk Προβολή μηνύματος
    αντε να κατσω να ξεστραβωθω να διαβασω και να καταλαβω τη λειτουργια των αναρτησεων γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα
    Οι αναρτησεις ειναι σα το σεξ, αν δεν κανεις λαθος, δε μαθαινεις
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Οι αναρτησεις ειναι σα το σεξ, αν δεν κανεις λαθος, δε μαθαινεις
    Εξαρτάται από το λάθος σύντροφε...

Νέο μέλος
    στο σεξ ομως βαζεις προφυλακτικο
    στις αναρτησεις βαζεις μονο χερι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wtfrmlk Προβολή μηνύματος
    στο σεξ ομως βαζεις προφυλακτικο
    στις αναρτησεις βαζεις μονο χερι
    Ειλικρινά δεν θες να το συνεχίσεις...

Νέο μέλος
    εννοω οτι λαθος στο πρωτο δεν γινεται αν βαλεις προφυλακτικο
    ενω στο στις αναρτησεις πολυ ευκολα το κανεις το λαθος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Επειδή διάβασα αυτο που λεει ο DrBig οτι σε αλλη θεση του εμβολου της αναρτησης δουλευει άλλο simm ,δεν ειναι αυτα τα simm μαζί στο εμβολο ; Πώς να επηρρεαστουν απο την θεση του ελατηριου ; Δεν ξερω ακριβως πως ειναι εσωτερικα μια αναρτηση αλλα μου φαινεται παραξενο να ισχυει κατι τετοιο.
    Αν και στη μηχανη μου το εχω δει να συμβαινει να αλλαζουν οι αποσβεσεις αναλογα την θεση που βρισκεται το πιρουνι πιο ψηλα η πιο χαμηλα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kinhsh Προβολή μηνύματος
    Επειδή διάβασα αυτο που λεει ο DrBig οτι σε αλλη θεση του εμβολου της αναρτησης δουλευει άλλο simm ,δεν ειναι αυτα τα simm μαζί στο εμβολο ; Πώς να επηρρεαστουν απο την θεση του ελατηριου ; Δεν ξερω ακριβως πως ειναι εσωτερικα μια αναρτηση αλλα μου φαινεται παραξενο να ισχυει κατι τετοιο.
    Αν και στη μηχανη μου το εχω δει να συμβαινει να αλλαζουν οι αποσβεσεις αναλογα την θεση που βρισκεται το πιρουνι πιο ψηλα η πιο χαμηλα.
    Ειναι πολυ πιθανο να ειπα παπαρια και ο,τι ειπα το ειπα μετα απο ιντερνετικη κουβεντα με εναν τιουνερ στην αμερικη ο οποιος ελεγε για 'mid-stroke valving'.
    Τωρα που το ανεφερες, το mid stroke valving πρεπει να αναφερεται στην ταχυτητα βυθισης που αντιστοιχει στο mid stroke της διαδρομης, μιας και τα shims ακουνε σε ταχυτητα ροης, παρα σε θεση.

Παντως το αυτο εχω παρατηρησει κι εγω στο πηρουνι του μπουσα, το οποιο μαλλον εχει να κανει με την αλλαγη της γεωμετριας της μηχανης λογω προφορτισης.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ