Σελίδα 8 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

γεωπολιτικες μαλακιες ανευ σημασιας,μην ασχολεισαι...οι Κινεζοι ηρθαν να νοικιασουν το λιμανι στον πειραια για να ψαρευουν γαυρο οι κινεζοι τουριστες...

Σύμφωνα με το συντάκτη η μεταστροφή αυτή οφείλεται στις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν από την κινεζική ηγεσία κατά την επίσκεψη Μέρκελ στο Πεκίνο. Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός Wen Jiabao απείλησε χωρίς περιστροφές την καγκελάριο της Γερμανίας στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι «έχουμε ήδη χάσει 30 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Εάν χάσουμε άλλα 40, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα πλέον για τη σταθεροποίηση του ευρώ».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/stor...#ixzz2B00Ve5la

συμπέρασμα.......

καθίστε καλά γιατί
    σας γ@μ@με όλους
    αμα λάχει ναούμ

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Το παρόν εξελισσεται σε γαμάτο θρεντ, ξεφεύγει απο τα στενα οικονομικά πλαίσια και αγγιζει γεωπολιτικές σφαιρες, παντα υπο το πρισμα της συνομωσιας του διεθνους σιωνισμου/μπιλντεμπεργκ/ροκφελερ κλπ που θελουν όλοι το κακο μας (και κανουμε οτι μπορουμε να τους βοηθησουμε )
    εχθές μου έλεγε μέσω chat ένας άγγλος φίλος να ετοιμάζομαι γιατί έρχεται η νέα τάξη πραγμάτων και οι ιλλουμινάτοι. και ότι άμα δεν ξέρω απ'αυτά θα με πιάσουν στον ύπνο και θα μου φάνε το τυρί και ό,τι δεν έχω.

του είπα τη λύση: συγκυβέρνηση Alex Jones και David Icke .για να πάμε γελώντας και όχι από χλέπτρεϊλς.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Προφανές το ότι την Κίνα την συμφέρει πολύ περισσότερο να προσεγγίζει δια θαλάσσης την Ελλάδα και ακόμα προσφανέστερο ότι γουστάρουν να έχουν "δικό τους" λιμάνι επί ευρωπαίκού εδάφους... απορρώ γιατί ανακαλύπουμε τα αυτονήτα ξανά και τα βαφτίζουμε ως ψαγμένες ειδήσεις... προφανές ήταν και το γιατί ο κωστάκης έφαγε πο*τσα όταν έκανε την κίνηση με τον αγωγό (και γιατι κάηκε η μισή Ελλάδα τότε...) και προφανές επίσης το ότι μπαίνουν συνεχώς εμπόδια στην ΑΟΖ (από εμάς, όχι από άλλους, τουλάχιστον όχι άμεσα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Προφανές το ότι την Κίνα την συμφέρει πολύ περισσότερο να προσεγγίζει δια θαλάσσης την Ελλάδα και ακόμα προσφανέστερο ότι γουστάρουν να έχουν "δικό τους" λιμάνι επί ευρωπαίκού εδάφους... απορρώ γιατί ανακαλύπουμε τα αυτονήτα ξανά και τα βαφτίζουμε ως ψαγμένες ειδήσεις...
    επισης προφανες γιατι ο πρωτος κρατικος οργανισμος που δεχτηκε ανελεητη βρωμικη επιθεση απο mega(ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ οι καργιοληδες,μαζι με τις αλλες οικογενεις εχουν το 95% του πλουτου κι μεις ψωμολυσσαμε μ ενα 5% που μενει και κυνηγαμε το επιδομα των ''τυφλων''!!μαζι τα φαγαμε) και skai ηταν ο ΟΣΕ μιας και θα εχει τρελο μαμ απο τα απειρα προιοντα που θα περνανε απο την ασημαντη οπως διαβασα καπου ελλαδιτσα μας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    επισης προφανες γιατι ο πρωτος κρατικος οργανισμος που δεχτηκε ανελεητη βρωμικη επιθεση απο mega(ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ οι καργιοληδες,μαζι με τις αλλες οικογενεις εχουν το 95% του πλουτου κι μεις ψωμολυσσαμε μ ενα 5% που μενει και κυνηγαμε το επιδομα των ''τυφλων''!!μαζι τα φαγαμε) και skai ηταν ο ΟΣΕ μιας και θα εχει τρελο μαμ απο τα απειρα προιοντα που θα περνανε απο την ασημαντη οπως διαβασα καπου ελλαδιτσα μας...
    Α γεια σου... φιλετο ο ΟΣΕ αν η Κινα εχει για πυλη εισοδου στην Ευρωπη τον περαια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Η Κίνα τον ΟΣΕ τον έχει στην τσέπη και έχει αγοράσει και άλλους σιδηρόδρομος (δεν θυμάμαι ποιών χωρών)
    ΟΜΩΣ το ότι δεν πήγε φυλακή κανένας από εκεί χάμου είναι θαύμα!
    Έχουν φάει τα άντερα τους τα τομάρια εκεί μέσα.
    Ολόκληρα τρένα τους έλειπαν και είπαν ότι τα έκλεψαν οι γύφτοι και τα έκαναν παλιοσίδερα, βρέθηκαν βαγόνια που δεν ταίριαζαν στις γραμμές και οι αποθήκες με τις γραμμές ήταν όλες άδειες. Μιλάμε για δις όχι αστεία.
    Είναι όμως σαν να μην έγινε ποτέ.

Παίδες, μη γραφετε για πραγματα που δε γνωριζετε γιατι γραφετε ανακριβειες. Τα ΄χουμε ξαναπει (τα ίδια ακριβως)

Ακου φιλετο ο ΟΣΕ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παίδες, μη γραφετε για πραγματα που δε γνωριζετε γιατι γραφετε ανακριβειες. Τα ΄χουμε ξαναπει (τα ίδια ακριβως)

Ακου φιλετο ο ΟΣΕ
    Έχεις δει συνταξιούχο με Φεράρι?
    Εγώ έχω δει έναν του ΟΣΕ.

Έχεις καταλάβει ότι όλα τα κοντέινερ που φθάνουν στα ΙΧ λιμάνια Ελλάδα πως θα φύγουν?
    Έχεις ακούσει για τουρισμό με τρένο στην Πελ.σο?

και μη γελάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
    (υπάρχει και λέσχη φίλων σδρμου που μπορεί να σε διαφωτίσει αν θες)

Πάντως εγώ αν ήμουν Κινέζος, είχα γαμώ τις εξαγωγές και ήθελα ένα safe τρόπο για να ξερνάω τα προϊόντα μου στην Ευρώπη ξέρετε τι θα έκανα;

1) Θα τα πήγαινα με νταλίκες και τρένα (που χωράνε περισσότερα πράγματα από ένα πλοιο) από τις απολύτως ασφαλείς και με υποδομές εμπορικές οδούς που περνάνε Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν (και όλα τα -στάν)... ε, μετά εντάξει, κάτι Ιράν και Ιράκ και Αφγανιστάν δεν έχουν θέμα, safe είναι...και από εκεί τσουπ! θα καβάτζαρα Τουρκία.

2) Μπορεί βέβαια να πει κάποιος υπερβολικός, Ιράν, Ιράκ και Αφγανιστάν δεν είναι safe... τέσπα αν τρώγανε κόλλημα τίποτα περίεργοι (τσ τσ), έχω πλάνο β)... μετά απ όλα τα -ιστάν, μεταφορτώνω σε πλοία για να περάσω την Κασπία και μετά ξαναμεταφορτώνω σε τρένα και νταλίκες για να πάνε το εμπόρευμα στην Μαύρη Θάλασσα και μετά ξαναμαναμεταφορτώνω σε πλοία για να περάσω τη Μαύρη Θάλασσα ε και μετά από εκεί έχω την Κοστάντζα στη Ρουμανία στο πιάτο... ευκολάκι ε;

3) Θα μπορούσα να εμπιστευτώ την κύρια εμπορική μου γραμμή στους Ρώσσους, είναι φίλια δύναμη και δεν θα μου γ@μησει το τάμτιριρι αν ξέρει ότι οι εξαγωγές μου στην Ευρώπη εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτή, έξυπνο;

...αυτά!

α ναι... ένας ανόητος εδώ μου πρότεινε να φορτώνουμε τα κοντέϊνερ στο Μακάου σε κάτι πλοία (που έχουν μικρότερη χωρητικότητα από τα τρένα και τις νταλικες, τα είπαμε αυτά), στη συνέχεια να διαπλέουν τη Νότια Θάλασσα και τον Ινδικό, να περνάνε Σουέζ και από εκεί Πειραιά, ένα λιμάνι που χωρίς κανένα λόγο αγοράσαμε... εκεί στην Ελλάδα λοιπόν, δίνουν τζάμπα τον σιδηρόδρομο τους ο οποίος οδηγεί στα βόρεια σύνορα της χώρας και απο εκεί στην Ευρώπη... ηλίθια ιδέα την απόρριψα με την πρώτη... μα είναι ποτέ δυνατόν;;;!!!
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 02/11/2012 στις 21:12.

Στην οποια γραφτηκα το 1997
    Πες χελόου στο πρόεδρο λοιπόν που είναι φιλος μου !
    (και λέει τα αντίθετα από σένα ποιός ξέρει γιατί)

Μουγκ του δε στρουγκ...

Αυτη την ειδηση την ακουσε κανενας απο τα ΜΜΕ;

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι νέες περικοπές στις συντάξεις

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231220259

[QUOTE=el_hymador;2252705]Μουγκ του δε στρουγκ...

http://www.youtube.com/watch?v=JpYAEV-ef5w
    sto 1.35
    axxaxaxaa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μουγκ του δε στρουγκ...

Αυτη την ειδηση την ακουσε κανενας απο τα ΜΜΕ;

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι νέες περικοπές στις συντάξεις

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231220259
    OK...Τελικά τσάμπα ανησυχούσαμε τόσο καιρό για την οικονομία...
    Και ήταν τόσο απλή η λύση... Αρκεί να βγούνε οι δικαστές (οι ίδιοι που έκριναν συνταγματικότατες τις αναδρομικές αυξήσεις για πάρτη τους...) και να κρίνουν αντισυνταγματικά τα μέτρα και όλα μέλι-γάλα....

Σελίδα 8 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •