2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Βαριέμαι να γράφω τα αυτονόητα... Πάντως κάποιος γενικά που ξεκινάει το camping εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών, τότε σίγουρα δεν είναι το καλύτερο κίνητρο. Αν δε τις είχε δε θα το ξεκινούσε. Άντε να πήγαινε πιτσιρικάς σε οργανωμένα camping για τους κ@λους και το πανικό το βράδυ (πχ Ποσείδι).
Τους χαιρετισμούς μου και τα φιλιά μου από τον ωραίο Αρμενιστή...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Όποιος φέρει παγάκια μέσα στο επόμενο μισάωρο, έχει σπέσιαλ μεζέ....
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
καταλαβαινω τι εννοεις και σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο.θα σου φερω ενα παραδειγμα ομως...καποιος στα 30 του που δεν εχει καβαλησει μηχανάκι ξεκιναει να το κανει τωρα κυριως για οικονομικους λογους.υπαρχουν πιθανοτητες να του αρεσει , να γουσταρει και τελικα να περασει στο επομενο επιπεδο? (να παρει v strom)
μην μου πεις τι οδηγος θα γινει,αν θα φοραει κρανος κλπ.υπαρχουν και οδηγοι που απο την πρωτη ωρα που πιανουν τιμονι μαλ@κες ειναι και ετσι θα παραμεινουν...
εν ολιγης δοκιμαζω κατι ( gay alert ? ) και αν μου αρεσει εχει καλως...δεν μου αρεσει?παλι εχει καλως.τα μαζευω και γυριζω σπιτι μου και μενει η εμπειρια.
ρακη θα σου ζητουσα αλλα θα παιξει παλι φιλικη χορηγια απο τον κολλητο μου.νομιζω 2-3 παγωμενες ξαπλα στην αιωρα θα ειναι οτι πρεπει...![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ημουν πριν κανα 10ημερο για δεκα μερες και πηγαιναμε αρμενιστη για ποτ η καφε. περσι ημουν αρμενιστη μια βδομαδα και με 3 μερες κριαριτσι στα τηγανια (τηγανιστηκαμε απο τον ηλιο) παντα μεγαλη παρεα και τελευταια θα πηγαινουμε μονο ελευθερο πια. θυμαμαι το καμπινγκ με τους γονεις σαν μια ρομαντικη αναμνηση. μεχρι το 92 περιπου.. μετα "γερασαν" και αφου τους φαινοταν ακριβο πλεον προτιμησαν την ανεση του δωματιου.
Νιο να παρεις ψυγειακι, μεσα θα βαζεις παγοκολωνα αν βρεις αλλιως πιθανοτατα θα βρισκεις να αγορασεις παγωμενα νερομπουκαλα. εμεις εκει βαζουμε τις μπυρες κυριως. αν εχεις ηλεκτρικη ψηστιερα παρτην μαζι σου. αν θες καρβουνα ψησταριες κλπ παλι μαζι σου ειμαι. αλλιως παιζει καμπινγκ γκαζ με μια κατσαρολιτσα κι ενα τηγανακι θα την βγαλετε αρκετα φθηνοτερα. μια ψαθα για μπροστα στην σκηνη ειναι αρκετα καλη. σκηνες παρινω απο τα λιντλ. η πρωτη τεσταρηστηκε το 2007 στην πανελληνια. αδιαβροχη αλλα δεν ανεπνεε. μετα πηρα αυτην που ειναι διπλο τοιχωμα. μια η σιτα κια μια το τεντοπανο. δεν ειχε πισω πορτα και αποριφθηκε νωρις. τωρα αυτη που εχω εχει 2 πορτες δυο παραθυρακια και απο την μια εχει προθαλαμο να βαλεις πραγματα οπως υπνοσακος ψυγειακι κ.α. το κακο ειναι οτι η συγκεκριμενη ειναι χαμηλη αλλα δεν με ενοχλει. ουτε την κοπελα μου. ξερω τι θα σκεφτονατι μερικοι οτι με τοσα 30αρια που εδωσα θα ειχα παρει απο την αρχη καλη. αλλα δεν ειναι ετσι. δινεις οσα εχεις εκεινη την στιγμη. δνε ειχα 150ε. για στρωμα ειχα το χοντρο φουσκωτο, το οποιο οντως πιανει πολυ χωρο ακομα και ξεφουσκωτο αλλα ειναι παρα πολυ ανετο. φετος μιας κι ημουν με αμαξι πηρα το στρωμα απο παλιο 3θεσιο κανπε που γινοταν κρεβατι. πιανει παρα πολυ ογκο αλλα κοιμομουν ανετα και δνε με ιδρωνε οπως τα πλαστικα. φετος καβουροτρυπες πηγα για 2 μερο και δεν κουβαλουσα ολα αυτα που σου ειπα. ευτυχως πηρα παγουρι 10λιτρο με βανακι για μπανιο γιατι κατσαμε δεκα αντι για δυο και περασαμε παρα πολυ καλα. ξανεπιστρεφω στο φαιθ και τις μπυρες μιας κι εκει ξοδεψαμε ολα μας τα λεφτα. μεριμνησε γι'αυτο.
οσο αναφορα το αλκοολ θα γινει κολαση....ο κολλητος εξ κρητης θα σκασει 2 3λιτρα ρακη που μεσα στο φενιζολ/ψυγειο που εχω με παγο θα ειναι μπομπα ανα πασα ωρα και στιγμη....μπυρα θα παιξει μονο σε εκτακτη αναγκη....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: