Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 182

Θέμα: Ποδηλάτης μου ανέβασε το αίμα!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από J.T.R Προβολή μηνύματος
    Απο ολα οσα εγραψες Μαρια,κραταω οτι οδηγουσες αναποδα...ετσι για λιγο και προσεκτικα...και σου φανηκε φυσιολογικο
    Αυριο θα περνας και με κοκκινο προσεκτικα και παλι...αν δεν το εχεις κανει ηδη
    Υστερα θα οδηγεις χωρις κρανος ..αν δεν το εχεις κανει κι αυτο
    Με τα χρονια οταν θα κανεις και οικογενεια με το καλο, θα ανεβαζεις το παιδι στο ρεζερβουαρ για μια βολτα βρε αδερφε μεχρι τη γωνια, σιγα τωρα...

Κατα τα αλλα φταιει ο ποδηλατης...
    Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου για το παιδί μου!Δεν μπορείς να πεις κουβέντα άξεστε τι μάνα θα ήμουν και αν θα το έβαζα σε κίνδυνο! Μάθετε να ξέρετε που να σταματάει το στόμα σας και να μην θίγετε.
    Έχω δεί τόσα ατυχήματα, τόσους ξεκοιλιασμένους και όλα έξω στο ιντερνετ για τον εξής λόγο, να είμαι πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο να μου κάνουν και να τους κάνω!! Έκλαψα, ήταν σκληρό πολύ αλλά έκρινα πως έπρεπε γιατί είχα πολύ ενθουσιασμό και πήγα από ποδήλατο σε 125. Χρόνια έκανα ποδήλατο. Μου το έκλεψαν και ξαναπήρα άλλο (ήμουν φοιτήτρια σε επαρχεία), τόσο πολύ μου άρεσε και μου αρέσει, έπειτα το μετέφερα Τζιά για την αδελφή μου. Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν να πάρω ένα για Αθήνα αλλά όοοοοοοχι δεν το κάνω, ξέρω ότι θα πάω στα θυμαράκια στα σίγουρα.
    Στην επαρχεία αξίζει με χίλια όμως Αθήνα με τίποτα.
    Υ.Γ. Πρόσεχε τι αναφέρεις για την μητρότητα ......μια ΜΑΝΑ θα δώσει την ζωή της για τα παιδιά της στην κυριολεξία όχι να τα θέσει σε κίνδυνο!Για μένα δεν είναι μάνες!!!! Είναι άχρηστες!!!

πως το έλεγε το τραγούδι των megadeath???

α, ναι,

peace sells but who's buying......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maria_P Προβολή μηνύματος
    Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου..........
    προσεξε με τους χαρακτηρισμους λιγακι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Καταρχήν ΒΟΥΛΩΣΕ το στομα σου για το παιδί μου!Δεν μπορείς να πεις κουβέντα άξεστε τι μάνα θα ήμουν και αν θα το έβαζα σε κίνδυνο! Μάθετε να ξέρετε που να σταματάει το στόμα σας και να μην θίγετε.
    Έχω δεί τόσα ατυχήματα, τόσους ξεκοιλιασμένους και όλα έξω στο ιντερνετ για τον εξής λόγο, να είμαι πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο να μου κάνουν και να τους κάνω!! Έκλαψα, ήταν σκληρό πολύ αλλά έκρινα πως έπρεπε γιατί είχα πολύ ενθουσιασμό και πήγα από ποδήλατο σε 125. Χρόνια έκανα ποδήλατο. Μου το έκλεψαν και ξαναπήρα άλλο (ήμουν φοιτήτρια σε επαρχεία), τόσο πολύ μου άρεσε και μου αρέσει, έπειτα το μετέφερα Τζιά για την αδελφή μου. Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν να πάρω ένα για Αθήνα αλλά όοοοοοοχι δεν το κάνω, ξέρω ότι θα πάω στα θυμαράκια στα σίγουρα.
    Στην επαρχεία αξίζει με χίλια όμως Αθήνα με τίποτα.
    Υ.Γ. Πρόσεχε τι αναφέρεις για την μητρότητα ......μια ΜΑΝΑ θα δώσει την ζωή της για τα παιδιά της στην κυριολεξία όχι να τα θέσει σε κίνδυνο!Για μένα δεν είναι μάνες!!!! Είναι άχρηστες!!!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Εγώ να δείτε τι παθαίνω ...
    Απο τότε που είδα στην ΤιΒι τον ΓΑΠ να ποδηλατεί φορώντας το στενό κολάν , κάθε που βλέπω ποδηλάτη μπροστά μου (ναι με το στενό κολάν) με πιάνει .... ασε θα φάω μπαν αν το γράψω...
    Αυτό δεν το πάθαινα παλιά.
    Τι έχω πάθει ρε παιδιά ? Αλλάζουν τα γούστα με την ηλικία? ή με έχει επηρεάσει η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα?
    Κανείς ψυχίατρος εδω μέσα?

Παλαιό μέλος
    Αχ Μαρία!

Καλώς τα παιδιά Το avatar του/της liospi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    εγω ειμαι με τα χιλια μαζι σου , καβαλαω ποδηλατο πριν καν ανακαλυφθει , παντα στο χερι σε δημοσιο δρομο , μεταφορα με ηλεκτρικο κτλ & ξεσαλωμα σε δαση , παρκα & ειδικα διαμορφωμενους χωρους , γιατι ? γιατι απλα δεν εχουμε ποδηλατοδρομους χελοου , ως & στην εθνικη εχω δει ποδηλατες , ελεος , οι περισσοτεροι ειναι "φρεσκοι" & δεν το αγαπανε , αν αγαπας αυτο που καβαλας δεν γινεσαι επικινδυνος για τον εαυτο σου & τους υπολοιπους & πολυ απλα εχεις δικιο γιατι εσυ παρανομησες λογω των συνθηκων , αλλα αυτος δεν επρεπε καν να βρισκεται εκει , απαγορευεται να κυκλοφορει το ποδηλατο εφοσον δεν υπαρχει διαμορφωμενος ποδηλατοδρομος ωστε να κινειται με ασφαλεια , ακομα & ο νομος να το επετρεπαι αν δεν εισαι μονοκυτταρος οργανισμος μπορεις να καταλαβεις & να κατανοησεις τον κινδυνο & τις συνθηκες σε καθε μια περιπτωση , αν & εσυ εισαι η γυναικα , αυτος ηταν η κακια η σκυλα , "οχι εγω θα παω με το ποδηλατο , η τρελη" το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να προσεχεις , να μην μανουριαζεις γιατι πολλοι ειναι κομπλεξικοι & σαικο του κερ@τα
    Μη μου πεις;;;;
    Ο jack norris είναι στο moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    παιδιά καλοκαίρι είναι, κάνουμε κάνα μπανάκι, αράζουμε σε καμιά παραλία, ερωτοτροπούμε για να φεύγουν τα νεύρα και η πίεση όλης της χρονιάς !!!

ps: ε και όποιος θέλει κάνει και καμιά ευγενική χορηγία σε εμένα για να παρατείνω τα μπανάκια μου και να τσιμπήσω και κάνα δίτροχο ε? pp

Να προσέχουμε τι λέμε για τη μητρότητα, λες. Φάσκεις και αντιφάσκεις, από το ξεκίνημα του θρεντ. Και κάτι εκρηξούλες θυμού, περισσότερο στο δρόμο και λιγότερο εδώ μέσα, να τις προσέξεις. Δεν βγαίνουν σε καλό.
    safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ακόμα 114 ποστ;

Χαλάσαμε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ακόμα 114 ποστ;

Χαλάσαμε...
    να πατήσω γκάζι αφεντικό ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να κατσεις φρόνιμος εσύ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    xaxaxa..
    Sent from me using a computer.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Άνοιξε τα φτερά σου, μη ντρέπεσαι!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Να προσέχουμε τι λέμε για τη μητρότητα, λες. Φάσκεις και αντιφάσκεις, από το ξεκίνημα του θρεντ. Και κάτι εκρηξούλες θυμού, περισσότερο στο δρόμο και λιγότερο εδώ μέσα, να τις προσέξεις. Δεν βγαίνουν σε καλό.
    Δεν σε κατάλαβα σε ποιό σημείο φάσκω και αντιφάσκω??

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rez, βγάλε το τηλ μου απο το sig σου.
    από gtsiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2005, 11:37
  2. ξέρει κανείς αγγλικά να μου μεταφράσει το παρακάτω;
    από makaronachis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 04:00
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 11:42
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2