Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 127

Θέμα: CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    Καλημερα ρε παληκαρια!!! λοιπον!!! πρωτα απο ολα σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τιποτα οπως και σε κανενα αλλον... αλλα αν σου πω οτι λες μπαρουφες και οτι το ybr δεν ταξιδευει και δεν κανει και δεν ευχαριστιεσαι το ταξιδι και τις βολτες σου τοτε θα αντιδρασεις δεν μπορει ετσι;;; εκτος αν εισαι ................. το οτι ο καθενας την κα@λα της μηχανης την αντιλαμβανεται διαφορετικα σου λεει κατι;;;εγω προσωπικα γουσταρω να βαραω κοφτες ο αλλος αλλιως και ο καθενας με τον δικο του τροπο...δεν ειπα ποτε και το ξανα λεω οτι το φ4 ειναι το απολυτο εργαλειο και καλυτερο σε ολα!!!αν ηθελα κατι τετοιο θα εκανα το σκ@το μου παξημαδι θα μαζευα λεφτα για να παρω κατι τετοιο...
    και προσωπικα δεν εχω ανοιξει με ττ...αν βρεθει κανενα στον δρομο μου μπορει και να δοκιμασω αλλα και να με παρει στα @@ μου... οπως και αν βρεθει καποιο απο τα μηχανακια που εχω αναφερει και με περασει παλι στα @@ μου γιατι δεν με ενδιαφερει με αυτην την εννοια ουτε θα κατσω να σκασω εγω ξερω οτι καποια απο αυτα τα εχω...και αν με περασει παλι θα το γραψω...και αν τυχει να συναντηθουμε οι δυο μας και παμε μια βολτα σε στριφτερη διαδρομη εγω με το φ4 και εσυ με το ybr250 θα απολαυσω την διαδρομη με τον δικο μου τροπο και εσυ με τον δικο σου και οταν γυρισουμε θα μου στειλεις και τις φωτο για να δω και εγω αυτα που εβλεπες εσυ ενω εγω τα εχανα στριβωντας ετσι απλα και ομορφα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

http://youtu.be/lX_X7KL2dG0
    εκτος αν ειμαι........ τι?? αυτο που μου λες εχει συμβει πολλακις! κανεις δε πιστευει οτι εχω γυρισει τη μιση ελλαδα με το 250! αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια να προσπαθω να τους το αποδειξω! εμενα μια χαρα με ευχαριστει αυτο που κανω και δε νιωθω την αναγκη να αποδειξω κατι στον οποιοδηποτε και συνεπως δε καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να το κανουν αυτο ηθελα να πω στο πιο πανω σχολιο!

κατα τα αλλα, ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω μαζι σου! εκτος απο ενα σημειο! μπορει το δικο σου f4 να μην ειναι το απολυτο εργαλειο, αλλα καποιο αλλο f4 ειναι σιγουρα! μονο που ειναι ιταλικο!!! χαχαχα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    εκτος αν ειμαι........ τι?? αυτο που μου λες εχει συμβει πολλακις! κανεις δε πιστευει οτι εχω γυρισει τη μιση ελλαδα με το 250! αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια να προσπαθω να τους το αποδειξω! εμενα μια χαρα με ευχαριστει αυτο που κανω και δε νιωθω την αναγκη να αποδειξω κατι στον οποιοδηποτε και συνεπως δε καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να το κανουν αυτο ηθελα να πω στο πιο πανω σχολιο!

κατα τα αλλα, ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω μαζι σου! εκτος απο ενα σημειο! μπορει το δικο σου f4 να μην ειναι το απολυτο εργαλειο, αλλα καποιο αλλο f4 ειναι σιγουρα! μονο που ειναι ιταλικο!!! χαχαχα
    αν εισαι οτι να ναι βρε παιδι μου...δεν εννοουσα κατι συγκεκριμενο!!! μαγκια σου που το εχεις κανει!!! εγω δεν αμφιβαλω...αλλα αν ερχοταν η κουβεντα σε μια παρεα και σου λεγανε παπαρολογιες οτι δεν γινεται αυτο που κανεις εσυ δεν θα σε εβγαζε εξω απο τα ρουχα;;; εγω ετσι ειμαι ομως...οταν κανουμε μια κουβεντα για τελικες φ4 και αναφερεις δυο πραγματα και αρχιζουν οι λαλακιες και σου λενε διαφορα και ειρωνικα εεε!!! δεν μπορει ρε φιλε θα τα παρεις προσωπικα και στο κρανιο!!! οσο για το ιταλικο οπως και πολλα ιταλικα ειναι ωραια αλλα δαγκωνουν και βιαζουν την τσεπη ασυστολα!!! χαχαχαχαχ!!!
    Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 22/09/2013 στις 10:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πας πολυ καλα...
    ευγε!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πας πολυ καλα...
    ευγε!
    ευχαριστω ρε animal!!!

[QUOTE=motomike;2375518]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    δεν το κανουνε τα νουμερα το μηχανακι ρε φιλε... τα χερια το κανουν...
    αυτο ισχυει .αλλα αλλο να οδηγεις cbr και αλλο παπι.μετραει και η μηχανη πως να το κανουμε.
    πετρος

Μέλος
    [QUOTE=petros1972;2375884]
    αυτο ισχυει .αλλα αλλο να οδηγεις cbr και αλλο παπι.μετραει και η μηχανη πως να το κανουμε.
    Πέσ'τα βρε Πέτρο!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εγώ μια φορά με μια "angela" τσάγιωσα κάτι 600αρια!
    Sent from me using a computer.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εγώ μια φορά με μια "angela" τσάγιωσα κάτι 600αρια!
    ποια ειναι αυτη παλι;;; κανενα πιτμπουλ;;; χαχαχαχα!!!

ποια ειναι αυτη παλι;;; κανενα πιτμπουλ;;; χαχαχαχα!!!
    ωπα ρε φιλε! γιατι του νταζ πιτμπουλ και το δικο μου κανις, να 'ουμε???

οπως καταλαβαινεις, πρεπει να δωσεις και εσυ ενα ονομα στην καλη σου!

εγω μια φορα προσπαθουσα να πιασω ενα gsxr1000και ενω εκεινο πηγαινε ανετα εγω ζοριζομου να το πλησιασω.το ωραιο της υποθεσης στα φαναρια διαπιστωσα οτι ο οδηγος ηταν γυναικα
    πετρος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    εγω μια φορα προσπαθουσα να πιασω ενα gsxr1000και ενω εκεινο πηγαινε ανετα εγω ζοριζομου να το πλησιασω.το ωραιο της υποθεσης στα φαναρια διαπιστωσα οτι ο οδηγος ηταν γυναικα
    To GSXR1000 δίνει φτεράαάάά...

το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειναι το μηχανακι μικροτερο απ'το δικο σου, να μη μπορεις να το φτασεις, και να διαπιστωσεις στο τελος οτι ο οδηγος ειναι γυναικα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειναι το μηχανακι μικροτερο απ'το δικο σου, να μη μπορεις να το φτασεις, και να διαπιστωσεις στο τελος οτι ο οδηγος ειναι γυναικα...
    ... και να ΄ναι και φυσική ξανθιά.

Μέλος
    ωπα ρε φιλε! γιατι του νταζ πιτμπουλ και το δικο μου κανις, να 'ουμε???

οπως καταλαβαινεις, πρεπει να δωσεις και εσυ ενα ονομα στην καλη σου!
    ρε συ φιλαρακι νομιζα οτι ελεγε για την δημητριου...το τετα ειναι κατηγορια φτερου μπροστα στην αγγελα!!!

το δικο μου ειναι αβαφτιστο ακομα αντε πειτε καμια γνωμη για να δουμε ποιος θα γινει ο νονος!!!

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR F4 vs ALL
    από ArgirisVale στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 355
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2012, 02:06
  2. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  3. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις