Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 210

Θέμα: Ποιο μονοκυλινδρο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εγω θα γουσταρα και κατι τετοιο ..: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5247088/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Εγω θα γουσταρα και κατι τετοιο ..: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5247088/
    Πολλά ρε Κωστάκη, πούλησα πριν κανά δίμηνο ένα κιτρινόμαυρο τελείως μαμά που δεν ήθελε ούτε λάστιχα αλλαγή 1000 ευρώ.
    Το μηχανάκι αυτό δυστυχώς είναι στην Ελλάδα πολύ υποτιμημένο ακόμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	105,5 KB 
ID:	320324

Άσε που είναι και 2κύλινδρο...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Σωστός.........

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    drz400
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ωχ! Που με ειδες και καταλαβες πως ειμαι ψηλος;;;
    Η ροπη εννοειτε πως με ενδιαφερει τα μεγιστα.
    Ναι το ξερω οτι δεν κατεβαζει 48 κατω το 660.
    Να παρω δηλαδη ΧΤ και να του βαλω μεγαλο γραναζι πισω να το κοντυνω;;
    Δεν εχει δρομους αλλα δε θα σκοτωθω. (ξανα! ξοδεψα ηδη μια ζωη εξτρα απο το ΤΤΡ που ειχα και του εκανα καγκουριες στις στροφες στο νησι ). Παντως οδηγας πιο ακινδυνα απ'οτι μεσα στην πολη. Εχει και κατι στροφιλικια ολα τα λεφτα. Απλα αν φυγεις ακολουθει 400 με 500 μετρα γκρεμι και μετα η θαλασσα.
    Δλδ μυαλό δεν έβαλες ε! Τις ξέρω τις στροφούλες στα Ελληνικά νησιά.

Βρες άλλο τρόπο να ξεδίνεις. Κανένα πιστάκι χωμάτινο έχει? Καμια διαδρομή της προκοπής από χώμα? Πάρε ένα εντουράκι 400άρι να τα έχεις όλα.

Αυτό έχει τον άσπαστο.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5236317/

Το ίδιο και αυτό. Και ας είναι αγωνιστικά και τα δύο.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4523437/

Επειδή όμως 4χρονοι υψηλής απόδοσης που δεν ξέρεις τι "φροντίδα" έχουν δεχθεί είναι λίγο σαν να παίζεις ζάρια η προσωπική μου επιλογή θα ήταν κάτι τέτοιο. (Άντε να μυρίσουμε λίγο διχρονόλαδο λοιπόν! )
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5298465/

Ή κάτι πιο πολιτικό.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5142329/
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    drz400

+1..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Αυτό έχει τον άσπαστο.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5236317/
    Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε Τρίτη.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε Τρίτη.
    Πρωί πρωι
    Πριν την βόλτα

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Πρωί πρωι
    Πριν την βόλτα
    Για να προλάβει το συνεργείο ανοιχτό την Τετάρτη μετά τη βόλτα.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Μου αρεσουν τα διχρονα αλλα οχι για το λογο που θελω το συγκεκριμενο μηχανακι. Οποτε τα αφηνουμε στην ακρη.
    Νταζ πιστακι δεν εχει αλλα εχει κατι απλωμενους χωματοδρομους ερημους και κατι μονοπατια. Αλλα πολυ κροκαλα, δεν το ευχαριστιεσαι και πολυ (ουτε και το μηχανακι το ευχαριστιεται).
    Το αλλο θεμα με τα αγωνιστικα εντουρο οπως πχ το exc ειναι οτι κατα το φθινοπωρο που τελειωνει η δουλεια και πριν ανεβω κατα πανω, θελω να πηγαινω καμια εκδρομουλα σε νησακια δικαβαλο και με λιγο φορτωμα. Οποτε θα ειναι ζορι με τα συγκεκριμενα.
    Μονο το Drz την παλευει και τα κανει ολα αλλα με σιδεροκωλη συνεπιβατιδα για αποφυγη

Προς το παρον παντως δεν παιζει χρονος για τιποτα.
    Απο τοτε που εχω κατεβει εχω κανει ανακαινηση εξωτερικη και λιγο εσωτερικη ενα ολοκληρο κτηριο με ενοικιαζομενα στουντιο (βαψιμο τοιχους-ξυλα, επιδιωρθωσεις, σοβατνισματα, τριψιμο μαρμαρα, ξυλουργικα και παει λεγοντας εχω μεταφερει απο ενα χωραφι μου που το εχουμε για λουλουδια, υστερα απο μεταφυτευσεις που εκανα, εκατονταδες γλαστρες τις οποιες εβαψα πρωτα, στο προαναφερθεν κτιριο και εφτιαξα κηπο και το γεμισα λουλουδια παντου, εξωτερικους χωρους, μπαλκονια, διαδρομους κλπ ,εβαψα ολο το σπιτι μας, ολες τις καρεκλες για τα δωματια και το σπιτι και ω ναι ειναι παμπολλες και καφενειου και πλαστικες κλπ κλπ) και οσο δεν ασχολουμε με αυτα ειμαι στο γραφειο-ρεσεψιον και βαραω σκοπια γραφωντας στο μοτο ή εξυπηρετω τους πελατες ή κανω κρατησεις, σηκωνω τηλεφωνα κλπ. Γ@μησι δηλαδη. Και ολα μονος μου . Ο γερος μου γερασε οντως και πλεον δεν κανει σχεδον τιποτα (μονο κριτικη ).
    Αντε να βγω κανα δυωρο το βραδυ να πιω καμια μπυρα να ξελαμπικαρω στην καλυτερη.
    Και ασε που ερχονται κατι πλοια 3 και 5 η ωρα το βραδυ και πρεπει να πηγαινω να παιρνω κοσμο απο κρατησεις.
    Ασχετα ολα αυτα αλλα ετσι για να πω τον πονο μου..
    MADE IN JAPAN 日本製

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Το έχεις καταλάβει ότι ψάχνεσαι 2 μήνες και δεν έχεις καταλήξει, ε;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μου αρεσουν τα διχρονα αλλα οχι για το λογο που θελω το συγκεκριμενο μηχανακι. Οποτε τα αφηνουμε στην ακρη.
    Νταζ πιστακι δεν εχει αλλα εχει κατι απλωμενους χωματοδρομους ερημους και κατι μονοπατια. Αλλα πολυ κροκαλα, δεν το ευχαριστιεσαι και πολυ (ουτε και το μηχανακι το ευχαριστιεται).
    Το αλλο θεμα με τα αγωνιστικα εντουρο οπως πχ το exc ειναι οτι κατα το φθινοπωρο που τελειωνει η δουλεια και πριν ανεβω κατα πανω, θελω να πηγαινω καμια εκδρομουλα σε νησακια δικαβαλο και με λιγο φορτωμα. Οποτε θα ειναι ζορι με τα συγκεκριμενα.
    Μονο το Drz την παλευει και τα κανει ολα αλλα με σιδεροκωλη συνεπιβατιδα για αποφυγη

Απο τοτε που εχω κατεβει εχω κανει ανακαινηση εξωτερικη και λιγο εσωτερικη ενα ολοκληρο κτηριο με ενοικιαζομενα στουντιο (βαψιμο τοιχους-ξυλα, επιδιωρθωσεις, σοβατνισματα, τριψιμο μαρμαρα, ξυλουργικα και παει λεγοντας εχω μεταφερει απο ενα χωραφι μου που το εχουμε για λουλουδια, υστερα απο μεταφυτευσεις που εκανα, εκατονταδες γλαστρες τις οποιες εβαψα πρωτα, στο προαναφερθεν κτιριο και εφτιαξα κηπο και το γεμισα λουλουδια παντου, εξωτερικους χωρους, μπαλκονια, διαδρομους κλπ ,εβαψα ολο το σπιτι μας, ολες τις καρεκλες για τα δωματια και το σπιτι και ω ναι ειναι παμπολλες και καφενειου και πλαστικες κλπ κλπ) και οσο δεν ασχολουμε με αυτα ειμαι στο γραφειο-ρεσεψιον και βαραω σκοπια γραφωντας στο μοτο ή εξυπηρετω τους πελατες ή κανω κρατησεις, σηκωνω τηλεφωνα κλπ. Γ@μησι δηλαδη. Και ολα μονος μου . Ο γερος μου γερασε οντως και πλεον δεν κανει σχεδον τιποτα (μονο κριτικη ).
    Αντε να βγω κανα δυωρο το βραδυ να πιω καμια μπυρα να ξελαμπικαρω στην καλυτερη.
    Και ασε που ερχονται κατι πλοια 3 και 5 η ωρα το βραδυ και πρεπει να πηγαινω να παιρνω κοσμο απο κρατησεις.
    2,000,000 ανεργοι συμπασχουν τρελα!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

σε ποιο νησι εισαι ρε ομορφε, μπας και ερθουμε??
    και θα σου δωσω και το xrακι βολτα, αν μας περιποιηθεις στην τιμη...

Banned
    Εδώ θα συμφωνήσω με το δόκτωρ
    Πααααλι καλά να λες, κάποιοι θα παρακαλουααν για τόση ταλαιπωρία

Στο θέμα μας τωρα
    Αφού θες αξιόπιστο thunder
    Άρα παμε σε τζαπονι
    Και όχι καθαρό
    Κοίτα για XR 600/650
    KLX650
    TT600

Η σειρά είναι άσχετη

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εχεις χιλια δικια σε αυτο. Δεν δικαιουμαι να διαμαρτυρομαι. Αλλα παντως λογω υποχρεωσεων λεφτα για το χειμωνα αρκετα δεν θα παιζουν οποτε και εγω ξανα στο κλαμπ αυτο θα ειμαι.
    Αλλα παντως ενταξει, απο τοτε που γυρισα Ελλαδα κανα τετραμηνο εμεινα απλα χωρις δουλεια. Δεν ειχα και κανα παπι να δουλεψω λιγο ντελιβερι γιατι δεν επαιζε τιποτε αλλο προχειρο. Δυσκολα αλλα την παλεψα και λογω λιγων χρηματων που ειχα μαζεψει απο εξω.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32
  3. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  4. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων