Μου αρεσουν τα διχρονα αλλα οχι για το λογο που θελω το συγκεκριμενο μηχανακι. Οποτε τα αφηνουμε στην ακρη.
Νταζ πιστακι δεν εχει αλλα εχει κατι απλωμενους χωματοδρομους ερημους και κατι μονοπατια. Αλλα πολυ κροκαλα, δεν το ευχαριστιεσαι και πολυ (ουτε και το μηχανακι το ευχαριστιεται).
Το αλλο θεμα με τα αγωνιστικα εντουρο οπως πχ το exc ειναι οτι κατα το φθινοπωρο που τελειωνει η δουλεια και πριν ανεβω κατα πανω, θελω να πηγαινω καμια εκδρομουλα σε νησακια δικαβαλο και με λιγο φορτωμα. Οποτε θα ειναι ζορι με τα συγκεκριμενα.
Μονο το Drz την παλευει και τα κανει ολα αλλα με σιδεροκωλη συνεπιβατιδα για αποφυγη
Προς το παρον παντως δεν παιζει χρονος για τιποτα.
Απο τοτε που εχω κατεβει εχω κανει ανακαινηση εξωτερικη και λιγο εσωτερικη ενα ολοκληρο κτηριο με ενοικιαζομενα στουντιο (βαψιμο τοιχους-ξυλα, επιδιωρθωσεις, σοβατνισματα, τριψιμο μαρμαρα, ξυλουργικα και παει λεγοντας

εχω μεταφερει απο ενα χωραφι μου που το εχουμε για λουλουδια, υστερα απο μεταφυτευσεις που εκανα, εκατονταδες γλαστρες τις οποιες εβαψα πρωτα, στο προαναφερθεν κτιριο και εφτιαξα κηπο και το γεμισα λουλουδια παντου, εξωτερικους χωρους, μπαλκονια, διαδρομους κλπ ,εβαψα ολο το σπιτι μας, ολες τις καρεκλες για τα δωματια και το σπιτι και ω ναι ειναι παμπολλες και καφενειου και πλαστικες κλπ κλπ) και οσο δεν ασχολουμε με αυτα ειμαι στο γραφειο-ρεσεψιον και βαραω σκοπια γραφωντας στο μοτο ή εξυπηρετω τους πελατες ή κανω κρατησεις, σηκωνω τηλεφωνα κλπ. Γ@μησι δηλαδη. Και ολα μονος μου

. Ο γερος μου γερασε οντως και πλεον δεν κανει σχεδον τιποτα (μονο κριτικη

).
Αντε να βγω κανα δυωρο το βραδυ να πιω καμια μπυρα να ξελαμπικαρω στην καλυτερη.
Και ασε που ερχονται κατι πλοια 3 και 5 η ωρα το βραδυ και πρεπει να πηγαινω να παιρνω κοσμο απο κρατησεις.
Ασχετα ολα αυτα αλλα ετσι για να πω τον πονο μου..