Σελίδα 8 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ας πω και εγω το κομμάτι μου..
    είμαι υπέρ της λογικής να σταματήσει ο παραλογισμός των μνημονίων γιατί απλούστατα δεν οδηγούν πουθενά. Όμως για πολλούς λόγους είμαι αντίθετος σε ένα δημοψήφισμα αυτή τη χρονική συγκυρία με αυτά τα δεδομένα, με έναν ελληνικό λαό αμόρφωτο, εξουθενωμένο, τσαντισμένο και διαχασμένο
    και με την κάλυψη των πολιτικών επιλογών για να μην αναφέρω την προχειρότητα και την έλλειψη ουσιαστικού ερωτήματος
    αλλα!!!
    από την άλλη μεριά, για να μην είμαστε απόλυτοι να δούμε και την ευρωπαϊκή διάσταση
    αν ήθελε να ρισκάρει ποντάροντας σε έναν αιφνιδιασμό τότε πρέπει είτε να έχει ένα Plan b σε περίπτωση
    που δεν το πετύχει ή να είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις συνέπειες νομίζω το πρώτο σίγουρα δεν το έχει
    για το δεύτερο θα φανεί σε μία εβδομάδα το πολύ, είμαι της άποψης ότι η ανακοίνωση δημοψηφίσματος είναι επικοινωνιακό χαρτί αλλά θα δείξει
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    ολα πουτανα ηταν ετσι κι αλλιως ρε παιδες, τι να λεμε τωρα;
    το λιγοτερο . γραφικοι οι τυποι που πανε σε ατμ και σουπερ, λες και με τα 800 που θα βγαλουν θα σωθουν,
    μια μικρη παρατα σε περιπτωση .......γκουχ,.... θα παρουν.
    η χωρα θελει καπετανιο με αρχίδια τετοιες ωρες , και αναθεμα αν υπαρχει εστω κι ενας αναμεσα στους 300......
    ψυχραιμια, τιποτα αλλο, περασαν πριν απο μας αλλοι 3 φορες χειροτερα και να μαστε παλι...
    κυκλους κανει η ζωη
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Να παραιτηθεί... Και ποιος θα αναλάβει τηβ κυβέρνηση οταν το ΠΑΣΟΚ απλά δεν υφίσταται πλέον και η ΝΔ πήγε σε εκλογές γτ δεν μπορούσε να περασει στη Βουλή τα μέτρα που της ζητούσαν οι Ευρώ- Πεη..; Ούτε καν η ΝΔ δεν δέχθηκε τα μέτρα...
    Aς αποφασίσει ο "σοφός" λαός για το ποιός θα αναλάβει την κυβέρνηση.

Ο λόγος όμως που μας φταίνε οι Ευρωπαίοι είναι γιατί όταν ήμασταν μικροί και τρέχαμε και σκοντάφταμε και χτυπάγαμε το κεφάλι μας πχ στη γωνιά του τραπεζιού και κλαίγαμε, τότε μας έπαιρνε η μάνα μας ή ο πατέρας μας από το χεράκι και μαζί κάναμε "ντα" το τραπέζι που ήταν κακό και μας χτύπησε.

Δεν μας έλεγαν ότι δεν μας έφταιγε το τραπέζι, αλλά εμείς που τρέχαμε.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως έχεις το μυαλό τρίχρονου?

Από ευγένια γράφω σε 1ο πληθυντικό σκύλαρος.

Θα μπορούσε να το καταλάβεις, μιας και αναφέρομαι σε "Ευρωπαίους" και όχι σε "Ευρωπέους".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δηλαδή από ευγένεια μας λες όλους ηλιθίους ... Και το συνεχίζεις αν κατάλαβα καλά λέγοντας ουσιαστικά πως θα έπρεπε να γράφεις σε δεύτερο πληθυντικό ?

Αν πιστεύεις πως μιλάς σε ηλίθιους τότε χάνεις το χρόνο σου γιατί εδώ η προπαγάνδα δεν έχει νόημα. Αν πάλι πιστεύεις πως μιλάς σε νοήμονα όντα άφησέ τα να κρίνουν μόνα τους το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Η πιο σοφή τοποθέτηση για εμένα έχει γίνει από τον 7Tolis, " δεν είμαι σίγουρος θα το μελετήσω και θα αποφασίσω"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή από ευγένεια μας λες όλους ηλιθίους ... Και το συνεχίζεις αν κατάλαβα καλά λέγοντας ουσιαστικά πως θα έπρεπε να γράφεις σε δεύτερο πληθυντικό ?

Αν πιστεύεις πως μιλάς σε ηλίθιους τότε χάνεις το χρόνο σου γιατί εδώ η προπαγάνδα δεν έχει νόημα. Αν πάλι πιστεύεις πως μιλάς σε νοήμονα όντα άφησέ τα να κρίνουν μόνα τους το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Η πιο σοφή τοποθέτηση για εμένα έχει γίνει από τον 7Tolis, " δεν είμαι σίγουρος θα το μελετήσω και θα αποφασίσω"
    Καληνύχτα...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μάλλον θα κληθούμε να επιλέξουμε υπό ποιο νόμισμα θα είμαστε φτωχοί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    για περαστε αρχιζει το γλεντη!!

χορεψτε τωρα ολοι μαζι!!αριστεροστροφα ο κυκλος του χορου παιδια γιατι εχουμε και μια ιδεολογια.

https://youtu.be/F0ZLJjahGb0

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv1000s Προβολή μηνύματος
    για περαστε αρχιζει το γλεντη!!

χορεψτε τωρα ολοι μαζι!!αριστεροστροφα ο κυκλος του χορου παιδια γιατι εχουμε και μια ιδεολογια.

https://youtu.be/F0ZLJjahGb0

μάλλον έχεις δίκιο....τα τελευταία 7 χρόνια ερχόταν η ανάπτυξη σιγα-σιγά.

copy paste από fb αν και η δική μου περίπτωση είναι αρκετά κοντά.

Είδα τα πάντα να χάνονται. Το πατρικό, το μαγαζί του πατέρα, τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να κλαίει για πρώτη φορά στη ζωή του, τον είδα να ντρέπεται που έπρεπε ο γιός του να του στείλει λεφτά για να πάρει μια φραντζόλα ψωμί. Είδα τον πατέρα να μην μπορεί να πάρει σύνταξη μετά από 42 χρόνια ασφάλισης, αν δεν πληρωθούν στο γαμοΤΕΒΕ και οι τελευταίοι μήνες ασφάλισης. Τον είδα στο αστυνομικό τμήμα να του παίρνουν αποτυπώματα, να τον τρέχουν στη σήμανση, για έξι γαμημένους μήνες ποινή ερήμην από δικαστήριο για "χρέος". Έναν άνθρωπο 77 χρονών, που δεν ξέρει τι θα πει "βγαίνω έξω".
    Είδα τη μάνα μου να πνίγεται επειδή δεν μπορούσε να δώσει στο εγγόνι ούτε 10 ευρώ για ένα παιχνίδι
    Είδα τους δικούς μου ανθρώπους να προσπαθούν να ζήσουν 4μελή οικογένεια με μια δουλειά part- time. Είδα κομμένη τη ΔΕΗ. Βρέθηκα απέναντι σε κάποιους που μου μιλούσαν για "προβλήματα" που για μένα ήταν λύσεις. Έμεινα μέρες με τα ψιλά στην τσέπη περιμένοντας να πληρωθώ έναντι από τον μισθό που έπρεπε να πληρωθεί πριν από 4-5 μήνες.
    Είδα πολλά, αγαπητέ σκατόφλωρε, τιμητή των πάντων. Και μου λες ότι τώρα θα φοβηθώ ένα ...δημοψήφισμα;;;; Χαχαχα! Ένα δημοψήφισμα;
    Ούτε που έχεις διανοηθεί τι σημαίνει φόβος και αγωνία. Γι αυτό άντε και γαμήσου που θα μου κάνεις μαθήματα ζωής και ψυχραιμίας.
    Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 27/06/2015 στις 19:02.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    μάλλον έχεις δίκιο....τα τελευταία 7 χρόνια ερχόταν η ανάπτυξη σιγα-σιγά.
    To παραπάνω quote αφορά εσένα ή κάποιον που ξέρεις, ή το έκανες copy paste από κάπου (FB ας πούμε) ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To παραπάνω quote αφορά εσένα ή κάποιον που ξέρεις, ή το έκανες copy paste από κάπου (FB ας πούμε) ?
    έγινε διόρθωση.

Παλαιό μέλος
    Τα πράγματα είναι απλά .
    Το μενού αποτελείται από δυο κύρια πιάτα.
    Ένα πιάτο σκατά ή ένα πιάτο σκατά με βύσσινο.
    Ευκολάκι!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    έγινε διόρθωση.
    Δεν με απασχολεί αν έγινε copy. Θα σεβαστώ το δικό σου πρόβλημα, αλλά είμαι ας πούμε πολύ επιφυλακτικός στο "λεκτικό αντάρτικο" που σαρώνει τα social media, και επειδή στον τοίχο μου έχω φρίξει μιας και διαβάζω τα απίστευτα από ανθρώπους που ξέρω και στην καλύτερη θα έλεγα πως είναι υποκριτές...ας κρατάμε μια πισινή στο τι εξυπηρετεί ο καθένας.

Το παραπάνω δακρύβρεχτο κειμενάκι, που έγραψε κάποιος δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας, υποψήφιος της παράταξης "Καινοτομία για τη Θεσσαλονίκη μας"... ας πούμε πως δεν ταιριάζει και πολύ στο προφίλ του ανέργου που στηρίζει την χτυπημένη από την κρίση οικογένεια του, μάλλον για ψιλο-troll τον κόβω.
    Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά ο επικεφαλής του συνδυασμού, τον θεωρεί πολύ κ@υλιάρη άνδρα...

Ο συνδυασμός Και. Θε. (Καινοτομία για τη Θεσσαλονίκη μας) πρότεινε στον Δημήτρη μια θέση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου καθώς ταίριαζε τέλεια στο προφίλ του. Ο Επαμεινώνδας Φιλίππου αναγνώρισε αμέσως την αρρενωπότητα του Δημήτρη και το ακαταμάχητο σεξαπίλ του και του πρότεινε την θέση του αντιδημάρχου σε θέματα Πολιτισμού που είναι γνωστό ότι είναι και το δυνατό του στοιχείο.

http://www.trollradio.gr/vote-soultas/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10258610_664921023544467_3454007784187841026_n-505x700.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	57,3 KB 
ID:	337820
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    (γιατι το ενα του χερι ειναι μαυρο???)
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Σελίδα 8 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...