Σελίδα 8 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Ένα μεγάλο μέρος της αγροτιάς τόσα χρόνια έτρωγε με χρυσά κουτάλια από τις επιδοτήσεις και τις κομπίνες

Όχι μόνο η Κόρινθος. Από τη Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και από τη Μυτιλήνη μέχρι το Αγρίνιο
    Αν και ψηφιζουμε διαφορετικα, σε αυτο συμφωνουμε 1298%
    πουτσ@@@@@@@@@

Ένα μεγάλο μέρος της αγροτιάς τόσα χρόνια έτρωγε με χρυσά κουτάλια από τις επιδοτήσεις και τις κομπίνες

Όχι μόνο η Κόρινθος. Από τη Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και από τη Μυτιλήνη μέχρι το Αγρίνιο

Καλά, ένα μέρος, όχι ένα μεγάλο μέρος. Αν έχεις αριθμούς ρίξτους.
    Αλλιώς και εγώ μπορώ να σου πω ότι στη Λάρ'σα (σ' είδα και λαχτάρ'σα) οι επιδοτήσεις έπιασαν τόπο στο μεγαλύτερο μέρος τους.
    Αλλά προσωπικά ξέρω λίγους, δε μπορώ να πω για μεγάλο ή μικρό μέρος για όλους.
    Και ναι, αυτοί που επενδύσαν τις επιδοτήσεις και μερτσέντες έχουν (ακόμα) και καγιέν και άλλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αν και ψηφιζουμε διαφορετικα, σε αυτο συμφωνουμε 1298%
    Αυτή είναι η αλήθεια. Από το 1981 και μετά οι μισοί Έλληνες τρώγανε τρώγανε τρώγανε και έγιναν τεμπέληδες
    γιατί παίρνανε δανεικά αβέρτα και οι άλλοι μισοί κάναν ότι δεν βλέπανε γιατί περνάγανε απλά καλά και δεν τους ένοιαζε.

κι όταν ήρθε η ώρα για πλερώκω ούτε η Ελλάς ούτε οι Ευρωπαίοι ξέραν τι να κάνουνε και βάλαν το ΔΝΤ με μικρή συμμετοχή
    να τους δώσει τη τεχνογνωσία και να βάλει το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα σε τάξη.

Αλλά ο κακομαθημένος Έλληνες από κει που το έπαιζε γαμάω και δέρνω έφτασε να τρώει μια πούτσα ΝΑ.
    Και τώρα βαρέθηκε να την τρώει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Καλά, ένα μέρος, όχι ένα μεγάλο μέρος. Αν έχεις αριθμούς ρίξτους.
    Αλλιώς και εγώ μπορώ να σου πω ότι στη Λάρ'σα (σ' είδα και λαχτάρ'σα) οι επιδοτήσεις έπιασαν τόπο στο μεγαλύτερο μέρος τους.
    Αλλά προσωπικά ξέρω λίγους, δε μπορώ να πω για μεγάλο ή μικρό μέρος για όλους.
    Και ναι, αυτοί που επενδύσαν τις επιδοτήσεις και μερτσέντες έχουν (ακόμα) και καγιέν και άλλα.
    Ναι μισό λεπτάκι, έχω την έκθεση κάτω από τη σέλα στο μηχανάκι μου σε περίπτωση που κάποιος μου τη ζητήσει.

Ρε τα δηλωθέντα ελαιόδεντρα της Κρήτης φτάνανε σε έκταση μέχρι τη Λιβύη!! Τι λέμε τώρα;

Και μου πιάνεις τη Λάρισα; Ξέρεις ότι η Λάρισα ήταν κάποτε η πόλη με τα περισσότερα Καγιέν ανά κάτοικο σε όλη την Ευρώπη;;

Και μου πιάνεις τη Λάρισα; Ξέρεις ότι η Λάρισα ήταν κάποτε η πόλη με τα περισσότερα Καγιέν ανά κάτοικο σε όλη την Ευρώπη;;
    Ακριβώς για αυτό τη πιάνω, γιατί είναι τσουβάλιασμα.

Η δουλειά του κράτους (Μαγκ Κτήνος θα γίνω ρε πστ μου) είναι να ξεδιαλύνει ποιοι τα φάγανε και ποιοι τα επενδύσανε. Όχι να τα πάρει όλα ίσωμα.

Όσο για την έκθεση, αφού την έχεις, γιατί δεν την δείχνεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    δεν ξερω να πω για αλλες περιοχες εδω παντως πρην λιγες μερες με τα βερικοκα να τα πηγενουν ακομα με της ρεμουλκες!

και αναρωτηθηκα,πως να γινεις ανταγωνιστικος οταν εχεις μεινει 200 χρονια πισω?

προβληματισμος μου ειναι και τον λεω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς για αυτό τη πιάνω, γιατί είναι τσουβάλιασμα.

Όσο για την έκθεση, αφού την έχεις, γιατί δεν την δείχνεις;

Ένα μεγάλο μέρος, όχι όλοι. Απεχθάνομαι το τσουβάλιασμα.

Να φανταστείς η Ελλάδα τόσα χρόνια ήταν ένα απέραντο καρκίνωμα που κανείς δεν ήξερε
    το μέγεθος του Δημοσίου, πόσους συνταξιούχους είχαμε, το Κτηματολόγιο ακόμα δεν έχει
    τελειώσει την απογραφή του.

Μην περιμένεις από μένα ακριβή νούμερα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv1000s Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω να πω για αλλες περιοχες εδω παντως πρην λιγες μερες με τα βερικοκα να τα πηγενουν ακομα με της ρεμουλκες!

και αναρωτηθηκα,πως να γινεις ανταγωνιστικος οταν εχεις μεινει 200 χρονια πισω?

προβληματισμος μου ειναι και τον λεω!
    Όταν ο Βέροιος πηγαίνει στο προποτζίδικο με τη τζιπάρα του και παίζει 300-400-500 ευρώ τη μέρα
    πως περιμένεις να εκσυγχρονιστεί;

Και αυτά τα ξέρω από ντόπιο. Όχι επειδή μου καρφώθηκε στο μυαλό.

Να φανταστείς η Ελλάδα τόσα χρόνια ήταν ένα απέραντο καρκίνωμα που κανείς δεν ήξερε
    το μέγεθος του Δημοσίου, πόσους συνταξιούχους είχαμε, το Κτηματολόγιο ακόμα δεν έχει
    τελειώσει την απογραφή του.

Μην περιμένεις από μένα ακριβή νούμερα
    Σε αυτά συφωνούμε, δεν περιμένω νούμερα ούτε από εσένα, ούτε από άλλον γιατί δεν υπάρχουν.
    Και πρέπει να υπάρξουν, αλλά αυτό προυποθέτει να το δεχθούμε και να μην αρχίσουμε
    τις αντιδράσεις περί ελευθερίας και προσωπικών δεδομένων.

Τόμπολα έ;

Σας φιλώ στη μούρη. Φτιάχνω μια μακαρονάδα (να είμαι και στο κλιμα) και πάω να τον ρίξω (και να περιμένω να μου τον ρίξουνε).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled-1.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	338200

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κύπρος
    Ιμια

Νήσοι Φερόε - Ελλάδα 2-1

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Υπάρχει μια μιιιιιικρή διαφορά. Να μια τόσα δα μικρούλα.

Ο Σκανδιναβός είναι τυπικός και κύριος στις υποχρεώσεις του και ο Μεσογαίος είναι τίγκα στη διαφθορά.

Πορτογαλία,Ισπανία,Ιταλία,Ελλάδα δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ Δανία,Φιλανδία,Νορβηγία,Σουηδία. ΠΟΤΕ
    Kι ο Σκανδιναβος δεν ηταν,εμαθε.Και αρχες του 20ου αιωνα η Σουηδια ηταν μια παμφτωχη χωρα.Και με τα χρονια προοδευσε.Και με μπροσταρη το κρατος,και μετα εφτιαξαν και τα υπολοιπα.Δεν ειναι ολα τελεια,μπορουμε ομως να αντιγραψουμε πολλα θετικα και να τα αφομοιωσουμε.Δεν ειναι δυσκολο,πιστεψε με
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

...το Κτηματολόγιο ακόμα δεν έχει
    τελειώσει την απογραφή του...
    Το επιασες το υποννοουμενο του ιδιωτικου τομεα που θα σωσει την Ελλαδα.Κτηματολογιο Α.Ε
    Λες κι αμα εισαι λαδιαρης,εχει σημασια αν θα κλεψεις ως δημοσιος ή ιδιωτικος φορεας
    Σκεψου αν εγινε τοση ρεμουλα στο Κτηματολογιο τι θα γινει οταν θελησουν να βαλουν χερι στην Ενεργεια και το Νερο!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αυτή είναι η αλήθεια. Από το 1981 και μετά οι μισοί Έλληνες τρώγανε τρώγανε τρώγανε και έγιναν τεμπέληδες
    γιατί παίρνανε δανεικά αβέρτα και οι άλλοι μισοί κάναν ότι δεν βλέπανε γιατί περνάγανε απλά καλά και δεν τους ένοιαζε.

κι όταν ήρθε η ώρα για πλερώκω ούτε η Ελλάς ούτε οι Ευρωπαίοι ξέραν τι να κάνουνε και βάλαν το ΔΝΤ με μικρή συμμετοχή
    να τους δώσει τη τεχνογνωσία και να βάλει το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα σε τάξη.

Αλλά ο κακομαθημένος Έλληνες από κει που το έπαιζε γαμάω και δέρνω έφτασε να τρώει μια πούτσα ΝΑ.
    Και τώρα βαρέθηκε να την τρώει.
    Ωραιο το παραμυθακι,αλλα δεν εχει δρακο.Οι καλοι Ευρωπαιοι που μαζευουνε σαν μυρμηγκια,για να τα δωσουν στους Ελληνες που ειναι τεμπεληδες.Προφανως δεν πηρες πρεφα οτι με τον συνεχη δανεισμο,καταφεραμε και το χρεος να μεγαλωσουμε αλλα και το χρεος που ηταν κατα το μεγαλυτερο μερος σε ιδιωτικα χερια να το μεταβιβασουμε σε χερια χωρων.
    Φταιει κι ο οφειλετης αν ειναι ασυνεπης,φταιει εξ'ισου και ο δανειστης αν δινει δανεικα κι αγυριστα.Εκτος αν προσβλεπει σε καποιο κερδος απο αυτην την πολιτικη.Απλα μαθηματικα...

(Απανταω οχι προσωπικα σε σενα,σε αυτα που βαζεις στην συζητηση απαντω)

Σελίδα 8 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...