Καλά, ένα μέρος, όχι ένα μεγάλο μέρος. Αν έχεις αριθμούς ρίξτους.
Αλλιώς και εγώ μπορώ να σου πω ότι στη Λάρ'σα (σ' είδα και λαχτάρ'σα) οι επιδοτήσεις έπιασαν τόπο στο μεγαλύτερο μέρος τους.
Αλλά προσωπικά ξέρω λίγους, δε μπορώ να πω για μεγάλο ή μικρό μέρος για όλους.
Και ναι, αυτοί που επενδύσαν τις επιδοτήσεις και μερτσέντες έχουν (ακόμα) και καγιέν και άλλα.
Αυτή είναι η αλήθεια. Από το 1981 και μετά οι μισοί Έλληνες τρώγανε τρώγανε τρώγανε και έγιναν τεμπέληδες
γιατί παίρνανε δανεικά αβέρτα και οι άλλοι μισοί κάναν ότι δεν βλέπανε γιατί περνάγανε απλά καλά και δεν τους ένοιαζε.
κι όταν ήρθε η ώρα για πλερώκω ούτε η Ελλάς ούτε οι Ευρωπαίοι ξέραν τι να κάνουνε και βάλαν το ΔΝΤ με μικρή συμμετοχή
να τους δώσει τη τεχνογνωσία και να βάλει το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα σε τάξη.
Αλλά ο κακομαθημένος Έλληνες από κει που το έπαιζε γαμάω και δέρνω έφτασε να τρώει μια πούτσα ΝΑ.
Και τώρα βαρέθηκε να την τρώει.
Ναι μισό λεπτάκι, έχω την έκθεση κάτω από τη σέλα στο μηχανάκι μου σε περίπτωση που κάποιος μου τη ζητήσει.
Ρε τα δηλωθέντα ελαιόδεντρα της Κρήτης φτάνανε σε έκταση μέχρι τη Λιβύη!! Τι λέμε τώρα;
Και μου πιάνεις τη Λάρισα; Ξέρεις ότι η Λάρισα ήταν κάποτε η πόλη με τα περισσότερα Καγιέν ανά κάτοικο σε όλη την Ευρώπη;;
δεν ξερω να πω για αλλες περιοχες εδω παντως πρην λιγες μερες με τα βερικοκα να τα πηγενουν ακομα με της ρεμουλκες!
και αναρωτηθηκα,πως να γινεις ανταγωνιστικος οταν εχεις μεινει 200 χρονια πισω?
προβληματισμος μου ειναι και τον λεω!
Ένα μεγάλο μέρος, όχι όλοι. Απεχθάνομαι το τσουβάλιασμα.
Να φανταστείς η Ελλάδα τόσα χρόνια ήταν ένα απέραντο καρκίνωμα που κανείς δεν ήξερε
το μέγεθος του Δημοσίου, πόσους συνταξιούχους είχαμε, το Κτηματολόγιο ακόμα δεν έχει
τελειώσει την απογραφή του.
Μην περιμένεις από μένα ακριβή νούμερα
Σας φιλώ στη μούρη. Φτιάχνω μια μακαρονάδα (να είμαι και στο κλιμα) και πάω να τον ρίξω (και να περιμένω να μου τον ρίξουνε).
![]()
Kι ο Σκανδιναβος δεν ηταν,εμαθε.Και αρχες του 20ου αιωνα η Σουηδια ηταν μια παμφτωχη χωρα.Και με τα χρονια προοδευσε.Και με μπροσταρη το κρατος,και μετα εφτιαξαν και τα υπολοιπα.Δεν ειναι ολα τελεια,μπορουμε ομως να αντιγραψουμε πολλα θετικα και να τα αφομοιωσουμε.Δεν ειναι δυσκολο,πιστεψε με
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Το επιασες το υποννοουμενο του ιδιωτικου τομεα που θα σωσει την Ελλαδα.Κτηματολογιο Α.Ε
Λες κι αμα εισαι λαδιαρης,εχει σημασια αν θα κλεψεις ως δημοσιος ή ιδιωτικος φορεας
Σκεψου αν εγινε τοση ρεμουλα στο Κτηματολογιο τι θα γινει οταν θελησουν να βαλουν χερι στην Ενεργεια και το Νερο!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ωραιο το παραμυθακι,αλλα δεν εχει δρακο.Οι καλοι Ευρωπαιοι που μαζευουνε σαν μυρμηγκια,για να τα δωσουν στους Ελληνες που ειναι τεμπεληδες.Προφανως δεν πηρες πρεφα οτι με τον συνεχη δανεισμο,καταφεραμε και το χρεος να μεγαλωσουμε αλλα και το χρεος που ηταν κατα το μεγαλυτερο μερος σε ιδιωτικα χερια να το μεταβιβασουμε σε χερια χωρων.
Φταιει κι ο οφειλετης αν ειναι ασυνεπης,φταιει εξ'ισου και ο δανειστης αν δινει δανεικα κι αγυριστα.Εκτος αν προσβλεπει σε καποιο κερδος απο αυτην την πολιτικη.Απλα μαθηματικα...
(Απανταω οχι προσωπικα σε σενα,σε αυτα που βαζεις στην συζητηση απαντω)