παει το κεκακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τα ποστ που ψάχνεται είναι σε τόπο χλοερό....
Να προσέχουμε....
![]()
![]()
και ειχα μια πεινα![]()
παει το κεκακιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τα ποστ που ψάχνεται είναι σε τόπο χλοερό....
Να προσέχουμε....
![]()
![]()
και ειχα μια πεινα![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
ποιο καλη απαντηση απο το οτι επινα και τελικα το εκοψα αλλα δεν επαθα τπτ (ουτε οταν επινα - ουτε μετα, ουτε εγκεφαλικα,ουτε σωματικα,ουτε ψυχολογικα,ουτε στις σχεσεις μου με φιλους ,συγγενεις, στη δουλεια κ.λ.π) δεν σου λεει τπτ???Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
(α, και μέχρι τώρα, να μην ξεχνιόμαστε, δεν έχει καταφέρει κανείς να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου που έχω παραθέσει. Σε ψυχολόγους με στέλνετε, κίτρινες κάρτες μου στέλνετε, ό,τι να'ναι, αλλά να πει κάποιος κάτι σαν απάντηση στα επιχειρήματά μου τα σχετικά με τη συζήτηση... νιέτ...)
ποιο καλο π.χ απο το αληθινο δεν υπαρχει![]()
τωρα τι λενε οι γιατροι :a12:
ας τους να τραγουδανε![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Κατι καταλαβα εγω στην μπαλα οταν παιξαμε,ειδα το αριστερο μικρο δαχτυλο του ποδιου σου, δεν ακολουθουσε της οδηγιες που επαιρνε απ ΄τα εγκεφαλικα σου κυταρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ποιο καλη απαντηση απο το οτι επινα και τελικα το εκοψα αλλα δεν επαθα τπτ:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κατι καταλαβα εγω στην μπαλα οταν παιξαμε,ειδα το αριστερο μικρο δαχτυλο του ποδιου σου, δεν ακολουθουσε της οδηγιες που επαιρνε απ ΄τα εγκεφαλικα σου κυταρα.:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Μου λέει (μόνο) ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κόψουν αυτό που έπινες χωρίς να επηρρεαστεί η ζωή τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ποιο καλη απαντηση απο το οτι επινα και τελικα το εκοψα αλλα δεν επαθα τπτ (ουτε οταν επινα - ουτε μετα, ουτε εγκεφαλικα,ουτε σωματικα,ουτε ψυχολογικα,ουτε στις σχεσεις μου με φιλους ,συγγενεις, στη δουλεια κ.λ.π) δεν σου λεει τπτ???
ποιο καλο π.χ απο το αληθινο δεν υπαρχει![]()
τωρα τι λενε οι γιατροι :a12:
ας τους να τραγουδανε![]()
Το αληθινό είναι το τέλειο, γιατί είναι το μόνο που έχουμε![]()
αυτα τα φιλοσοφικα σου με σκοτωνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
.
Το αληθινό είναι το τέλειο, γιατί είναι το μόνο που έχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε tsiro![]()
και χαλαρωσε (φιλικα το λεω ετσι)
![]()
![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε αμα χρειάζεστε κάτι για να έχετε μια ευχάριστη παρέα τότε....
Δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα της συχνής χρήσης της όποιας ουσίας είναι κάτι που είναι χρήσιμο.
Ο νόμος μέχρι στιγμής το απαγορεύει και ως εκ τούτου είναι μη νόμιμη η χρήση του. Και μην ακουσω τα περί χρήστη και εμπόρου. Και μόνο η λέξη χρήστης με εκνευρίζει γιατί δείχνει εξάρτηση.
Όποιος θέλει ας κάνει ότι θέλει αλλά εδώ καλό θα ήταν να μην γράφονται τέτοιου είδους κείμενα.
http://www.moto.gr/forums/showthread...403#post459403
Keep on rocking in a free world !!!
Boxer, η μπύρα κάνει κατα κύριο λόγο καλό. Η κατάχρησή της κάνει κακό, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μπύρας: οτιδήποτε είναι επικίνδυνο μετά από κάποιο σημείο (ακόμα και το να ανασάνεις: αν κάτσεις ακίνητος και αναπνέεις έντονα για λίγο, υπεροξυγόνοση και λυποθυμία)
Οι 'ουσίες' κάνουν, κατα κύριο λόγο, κακό, σε οποιαδήποτε δόση.
Αμφιβάλλεις; Δεν είναι δικό μου, εξ'άλλου.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αυτα τα φιλοσοφικα σου με σκοτωνουν![]()
![]()
![]()
Που ακριβως κανει καλο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Boxer, η μπύρα κάνει κατα κύριο λόγο καλό. Η κατάχρησή της κάνει κακό, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μπύρας: οτιδήποτε είναι επικίνδυνο μετά από κάποιο σημείο (ακόμα και το να ανασάνεις: αν κάτσεις ακίνητος και αναπνέεις έντονα για λίγο, υπεροξυγόνοση και λυποθυμία)
Οι 'ουσίες' κάνουν, κατα κύριο λόγο, κακό, σε οποιαδήποτε δόση.
Και σε τελικη αναλυση γιατι πινουμε ρε παιδια ;
Ειτε μπυρα ειτε ουισκι ειτε κρασι ειτε ...... ;
Για να ερθουμε στο κεφι και να περασουμε καλα.
Ξερετε κανενα που πινει κρασι ας πουμε επειδη του ειπανε οτι κανει καλο στην καρδια ; Οχι. Το πινει με το φαι επειδη το γουσταρει.
Ετσι μαζευονται παρεες στα ουζερι και πινουν τα ουζακια και τα τσιπουρα , ριχνουν και καμμια πενια , τραγουδανε και γουσταρουν.
Πινουν για να παρουν θαρρος και να ειναι πιο διαχυτικοι με το αντιθετο φυλλο κλπ.
Οι 'ουσίες' ΔΕΝ κάνουν, κατα κύριο λόγο, κακό, σε οποιαδήποτε δόση.
Οι ουσιες (και βαζω μεσα και το αλκοολ , το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ χειροτερο απο αλλα παρανομα) κανουν κακο στην καταχρηση τους. π.χ. "πεθανε απο υπερβολικη δοση"
Αποδειξη ο Keith Richards και ο Iggy Pop.Οι μονοι που πεθαινουν απο ηρωινη και υπερβολικη δοση ειναι κατι φτωχα πρεζακια που τους πασαρουν αλευρι , μεχρι που καποιος εξυπνος πασαρει καθαρη και τους στελνει ολους στο δημιουργο.
Γενικα και για να τελειωνουμε ξερω πολλους χρηστες κανναβης και πολλους αλκοολικους και αν ειχα να διαλεξω αναγκαστικα μεταξυ των δυο θα διαλεγα τους πρωτους.
Παν μετρον αριστον διοτι αν χασεις το μετρο σε οτιδηποτε σε πηρε ο διαολος ειτε αυτο λεγεται ποτο ειτε ....
ΥΓ για να μην παρεξηγηθω.
Η παραπανω συγκριση αφορα μονο ποτο και χασις.
Εξαιρουνται
Οπιουχα διοτι και με τη μια χρηση δημιουργηται εξαρτηση
Κοκαινη διοτι η βλαβη που προκαλει εχει αποδειχτει , αλλα το χειροτερο ειναι οτι και να την κοψεις εν αντιθεσει με την ηρωινη δεν καθαριζεις ποτε. Η βλαβη ειναι αθροιστικη.
ΧΤC και λοιπες χημικες αηδιες
Χασισια εμποτισμενα για προφανεις λογους.
ρε μποξερ που δουλευειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Γενικα και για να τελειωνουμε ξερω πολλους χρηστες κανναβης και πολλους αλκοολικους και αν ειχα να διαλεξω αναγκαστικα μεταξυ των δυο θα διαλεγα τους πρωτους.
σε κεντρα απεξαρτισης:rotflmao:
![]()
πλακα κανω
![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ρε μποξερ που δουλευεις
σε κεντρα απεξαρτισης:rotflmao:
![]()
πλακα κανω
![]()
![]()
καλα ρε το "πολλους" ειναι σχετικο![]()
![]()
Και δεν ειναι και κολλητοι μου ολοι.:rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μπύρα, μεταξύ άλλων περιέχει και σημαντικές ποσότητες μαγνησίου και βιταμίνης Α.Που ακριβως κανει καλο ;
Το κόκκινο κρασί (λιγότερο τα άλλα) μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων και σημαντική μείωση στη θνησιμότητα.
Το 'έρθουμε στο κέφι' τί ακριβώς σημαίνει; να ζαλίστεις και να μη σε νοιάζει αν πεις κάτι που δε θα έλεγες νηφάλιος;Και σε τελικη αναλυση γιατι πινουμε ρε παιδια ;
Άλλοι πίνουν για το αλκοόλ, θέλουν να τους επηρρεάσει. Άλλοι πίνουν γιατί τους αρέσει το κρασί (η γεύση του), όμως δε θέλουν να τους επηρρεάσει το αλκοόλ.
Κάλυψα, νομίζω, κάθε περίπτωση.
Νοιώθουν, δηλαδή, δειλοί. Και για να μην ακούσω αντιδράσεις, δεν χαρακτηρίζω κανένα, μόνο επαναλαμβάνω αυτό που είπες με άλλη λέξη. "Για να πάρουν θάρρος" = "νοιώθω δειλός". Αυτός που χρησιμοποιεί ουσίες για να πάρει θάρρος, χωρίς αυτές, νοιώθει δειλός. Δεν έχει αρκετή αυτόπεποίθηση.Πινουν για να παρουν θαρρος και να ειναι πιο διαχυτικοι με το αντιθετο φυλλο κλπ.
Το κόκκινο κρασί και η μπύρα, με μέτρο, κανουν καλό στην υγεία. Έχει αποδειχθεί σε ένα σωρό μελέτες και οι τελευταίες είναι ακόμα πιό σίγουρες.Οι 'ουσίες' ΔΕΝ κάνουν, κατα κύριο λόγο, κακό, σε οποιαδήποτε δόση.
Οι ουσιες (και βαζω μεσα και το αλκοολ , το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ χειροτερο απο αλλα παρανομα) κανουν κακο στην καταχρηση τους. π.χ. "πεθανε απο υπερβολικη δοση"
Ανάλυση με αναφορές.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alcohol...dical_research
Σε τί μέτρο θα καπνίσεις χασίς και θα σου κάνει καλό στην υγειά σου ;
Όσο λιγότερο χρησιμοποιείς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μειώνεις τη ζημιά που σου κάνει. Tο μόνο καλό που έχει είναι ότι δεν προκαλεί καρκίνο. Έχει, πιθανολογικά, αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορεί να σκοτώσει κύτταρα(τα καρκινικά κύτταρα δε λένε να πεθάνουν). Δεν υπάρχει δόση που να κάνει, σαφώς, καλό. Έχει αντιεμετικές ιδιότητες σε περιορισμένη δόση, αλλά αυτό το έχει και η κοκακόλα (και sprite και fanta) αν αφαιρέσεις το ανθρακικό και τη δίνεις λίγη λίγη.
Ανάλυση με αναφορές:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cannabi...ts_of_cannabis
Καταλήγω στο εξής. Σε μέτρια δόση το κόκκινο κρασί και η μπύρα είναι ευεργετικά. Κάνουν καλό στην υγεία του ανθρώπου. Σε υπερβολική δόση, δεν κάνουν καλό (γι'αυτό, εξ'άλλου, χαρακτηρίζεται και υπερβολική). Υπερβολική είναι η δόση όταν αρχίζει το αλκοόλ και σε επηρρεάζει. Ένα-δύο ποτήρια κόκκινο κρασί, ανάλογα τον σωματότυπο, είναι το επιθυμητό. Αντίστοιχα για τη μπύρα. Αντίθετα, το χασίς είναι μόνο επιβλαβές. Ανάλογα με τη δόση, από ελάχιστα ως πολύ. Σε καμία δόση δεν είναι ευεργετικό.
τι λες παλι ρε tsiroΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Tο μόνο καλό που έχει είναι ότι δεν προκαλεί καρκίνο. Έχει, πιθανολογικά, αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορεί να σκοτώσει κύτταρα(τα καρκινικά κύτταρα δε λένε να πεθάνουν).
![]()
αφου στο τσιγαριλικι εχει κανονικο τσιγαρο μεσα
πως γινεται να μην σου προκαλει καρκινο![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()