Ωραια ειναι, αν και προτιμω την κλασσικη κοκκινη...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
... la verssiona tricolore![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Eυτυχως σκεφτηκαν σωστα και δημιουργησαν μια φρεσκαρισμενη 916...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
πιστευω πως με τοσα μηχανακια που εχουν βγει παντα καθε καινουριο μηχανακι θα φερνει σε καποιο προηγουμενο...![]()
![]()
Σωστοοοοοοος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
πιστευω πως με τοσα μηχανακια που εχουν βγει παντα καθε καινουριο μηχανακι θα φερνει σε καποιο προηγουμενο...![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Νομίζω ότι ανάμεσα στους τσακωμούς και τις φωνές βρίσκεται κάπου η αλήθεια.
Σαφέστατα δημιουργήθηκε μια ανανεωμένη σχεδιαστικά έκδοση της ναυαρχίδας της σειράς 9 που βασίστηκε στις γραμμές της 916 – 998 (όλες οι σειρές μέχρι τότε ήταν φυσική συνέχεια βασισμένες στο ίδιο σουλούπι). Από εκεί και πέρα μπαίνουν μέσα υποκειμενικά κριτήρια και στην προκειμένη περίπτωση η προσωπική μου άποψη είναι ότι το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα με ελαφρά ¨αιχμηρές¨ γραμμές παραπέμπει λίγο σε σχεδίαση που έχει συνηθίσει το μάτι, από εκεί και πέρα το κατά πόσο αυτό αφορά ιαπωνική αγορά ή όχι είναι άλλο θέμα. Κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την ομορφιά της Desmosedici RR (παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία), η οποία λάμπει δια της σχεδιαστικής απλότητας της, αποτελεί μια γνήσια Καρυάτιδα της Ιταλικής σχολής γλυπτών και είναι σίγουρα ένα μηχανάκι το οποίο αξίζει να αγοράσεις (αν είσαι Άραβας πετρελαιάς) μόνο και μόνο για να έχεις ένα συλλεκτικό αντικείμενο πόθου στο σαλόνι σου.
Καθαρά σχεδιαστικά θα ήθελα να αναφερθώ και στο θέμα της επιστροφής στο μονόμπρατσο έργο τέχνης (πέραν της επιστροφής σε διπλά τελικά αντί του κουτιού, όπως επίσης και των διπλών προβολέων) και αυτό γιατί ενώ μας τα ζάλισαν πέρσι ότι είναι πολύ καλύτερη σε απόλυτες τιμές του ψαλιδιού του 999, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ομορφιά του αντικείμενου πόθου που οι ίδοι δημιούργησαν και... επέστρεψαν σε αυτό.
Μπρός στα καλή, τι είναι οι απόλυτες τιμές λοιπόν και αυτό είναι ένα ερώτημα την απάντηση του οποίου κατέχουν άριστα οι γείτονες μας οι ιταλοί.
Προσωπικά δεν έχω παρά να υποκλιθώ στην ομορφιά των έργων τους, τα υπόλοιπα είναι θέμα άλλων συζητήσεων...