Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    Ακομα καλυτερα, δεν ξαναοδηγαω εδω μεσα...
    Εχει γινει πια κακογουστο αστειο η Αθηνα. Θα πηγαινω με το Τραμ και το Μετρο και θα γνωριζω και κοσμο
    Αυτό έκανα πέρσυ τον χειμώνα και πραγματικά ηρέμησαν τα νεύρα μου, είχα ελλατώσει και το τσιγάρο... Φέτος όμως έχω να στρώσω το καινούργιο και κάθε βράδυ γυρνάω σπίτι και πέφτω στον καναπέ ρετάλι από νεύρα, άγχος και κούραση... Μάλλον βλέπω, μόλις χαλάσει ο καιρός, να το παρκάρω - μετά θα με λένε κότα, κυριακάτικο, λούγκρα και τέτοια αλλά δεν πάει άλλο, η Αθήνα είναι μπουρδέλο.

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βρισκεις τους νομους απαραδεκτους γιατι τους θεωρεις παραλογους!!!!!
    αν τους θεωρουσες λογικους, δεν θα τους εβρισκες απαραδεκτους!!!!!!!

το οτι προδικαζεις το αποτελεσμα μου δινει το δικαιωμα να σε χαρακτηρισω προπετη!

οσο για το αν οι ποινες ειναι το μοναδικο η πιο σημαντικο μετρο...προτεινε εσυ κατι αλλο!!!!δε βλεπω τπτ ομως!!!!

η δε ιδεα σου για διαμαρτυρια μεσω του φορουμ με βρισκει καθετα αντιθετο!!!!!!!!

να μου πεις να οργανωθουμε εδω μεσα και να διαμαρτυρηθουμε για τους κακους δρομους, τις θεσεις παρκινκ που ΔΕΝ εχουμε να σου πω ναι!!!!!
    να μου λες ομως να διαμαρτυρηθεις για κρανος, ζωνη, ποτο...

Δεν πρόσεξες κάποιους που ανέφεραν κάτι για παιδεία και ενημέρωση? Οι Ευρωπαίοι δηλαδή που έχουν ελάχιστα ατυχήματα σε σχέση με εμάς φθηνότερα πρόστιμα (τουλαχιστον Ελβετία, Γερμανια που γνωρίζω) και ειδικά μαθήματα στο σχολείο από μικρή ηλικία είναι μαλάκες? Το γεγονώς ότι σε καμία από αυτές τις χώρες δεν έχουν ανάλογα πρόστιμα (ακόμα και ξεχνόντας την αντιστοιχία μισθών) δεν λέει τίποτα?

Τέσπα το πράγμα έχει ξεφύγει οπότε απλά ζηλεύω όλους όσους γουστάρουν τρελά τέτοιου τύπου νόμους μία που θα τους γράφουν και θα το χαίρονται. Εγώ πάλι θα είμαι μέσα στα νεύρα.

Όσο για διαμαρτηρία για όλα όσα αναφέρεις μέσα. Νομίζω όμως ότι είναι πιο αποτελεσματική η αντίδραση σε ένα νόμο τις παραμονές ψήφισης του. Τα άλλα, με τα χάλια που έχουμε, δυστυχώς θα παραμείνουν ευσεβεις πόθοι.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Το γεγονώς ότι σε καμία από αυτές τις χώρες δεν έχουν ανάλογα πρόστιμα (ακόμα και ξεχνόντας την αντιστοιχία μισθών) δεν λέει τίποτα?

ΓΑΛΛΙΑ 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΈΘΗ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν πρόσεξες κάποιους που ανέφεραν κάτι για παιδεία και ενημέρωση? Οι Ευρωπαίοι δηλαδή που έχουν ελάχιστα ατυχήματα σε σχέση με εμάς φθηνότερα πρόστιμα (τουλαχιστον Ελβετία, Γερμανια που γνωρίζω) και ειδικά μαθήματα στο σχολείο από μικρή ηλικία είναι μαλάκες? Το γεγονώς ότι σε καμία από αυτές τις χώρες δεν έχουν ανάλογα πρόστιμα (ακόμα και ξεχνόντας την αντιστοιχία μισθών) δεν λέει τίποτα?

Τέσπα το πράγμα έχει ξεφύγει οπότε απλά ζηλεύω όλους όσους γουστάρουν τρελά τέτοιου τύπου νόμους μία που θα τους γράφουν και θα το χαίρονται. Εγώ πάλι θα είμαι μέσα στα νεύρα.

Όσο για διαμαρτηρία για όλα όσα αναφέρεις μέσα. Νομίζω όμως ότι είναι πιο αποτελεσματική η αντίδραση σε ένα νόμο τις παραμονές ψήφισης του. Τα άλλα, με τα χάλια που έχουμε, δυστυχώς θα παραμείνουν ευσεβεις πόθοι.
    που ειπες????
    γερμανια, ελβετια...!!!!!!α ναι βρε εκει που εχουμε να κανουμε με ανθρωπους και οχι με ζωα λες!!!!!!!!
    εκει που σεβονται τους νομους τους και που αν ειναι δυσαρεστημενοι αλλαζουνε το πολιτικο σκηνικο της χωρας τους!!!!!!!
    εκει που οι πολιτες δεν φοροδιαφευγουν αλλα και οι πολιτικοι τους υλοποιουν υποσχεσεις και διαχειριζονται την οικονομια προς οφελος της κοινωνιας τους!!!!!!!

ΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ Τ5Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ???????

ΕΧΕΤΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ Τ5Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ???????

ΕΧΕΤΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

:rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

:rotflmao: :rotflmao:
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ (ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)

ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΞΩΝΤΟΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ...ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!
    ΔΕ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...

ΙΣΑ-ΙΣΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    ΓΑΛΛΙΑ 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΈΘΗ
    Πρώτη φορά το ακούω και μου φαίνεται λίγο τρελό αλλά κάτι θα ξέρεις. Ακόμα και σε χώρες με σοβαρά και παραδοσιακά προβλήματα στο ποτό (Σκανδιναβία, Αγγλία) δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.

Για αντικανονική χρήση φώτων πάντως αποκλείεται να μας ρίχνουν. Μόνο εμένα δηλαδή προσβάλουν τα 700Ε για αυτό? Και μόνο εγώ είμαι τόσο κακόπιστος που πιστεύω ότι θα τα χώνουν μόνο όταν κάνεις σινιάλο για μπλόκο? Και τέλος μόνο εγώ τα παίρνω όταν βλέπω κρυμένα μπλόκα σε ευθείες (αφού είναι κρυμένα αν είναι να σκοτωθείς σε αφήνουν στην ησυχία σου) που δεν έχει γίνει ποτέ ατύχημα?

Μου φαίνεται έχω γεράσει και έχω γίνει περίεργος.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Ρε μάγκες καταλαβαίνεται ότι μιλάμε για το δικαίωμα στην παρανομία??
    Δηλαδή δηλώνουμε παράνομοι και κάνουμε παζάρι για την ποινή??

Ρε μάγκες καταλαβαίνεται ότι μιλάμε για το δικαίωμα στην παρανομία??
    Δηλαδή δηλώνουμε παράνομοι και κάνουμε παζάρι για την ποινή??

όχι αλλα το άσχημο είναι ότι τα προστημα δεν μπάινουν για τους λόγους που λετε αλλά για εισπρακτικοούς. Δηλαδή πατάνε πάνω στο φόνο που έκανε ο άλλος και πέρασε με κόκκινο για να βγάλλουν λεφτά.

Την στήνουν στην μόνη ευθεία μετά από 100 στροφες και που λογικα θα περασεις την νταλικα που ειχες μπροστά σου και που σου πεφτουν πετραδακια απο αυτην για να σε γραψουν. Και αυτό ξέρεις γιατί γιατι εχει εκεί όριο 50 και διπλη και αυτος θα παρει 50? bonous. Και εμενα με εχουν τρακαρει με την μηχανη καιμε το αμαξι και στην πρωτη ημουνα 6 μηνες σακατης στο 401 και δεν θελω να το παθει κι αλλος αλλα δεν μπορω με αυτη την προφαση εγω το κρατος να βγαζω το χρηματακι μου και να δινω στους μπατσους bonous για οσο πιο πολλα λεφτα μου φερουν. Τι ειναι πωλητες σε καμια εταιρια με ρουχα οσο πουλας τοσο κονομας?

Αρα με το ιδιο σκεπτικο τι αδικημα εκανες?? Εκλεψες?? οκ 1000? προστιμο και ελευθερος!

Εγώ πάλι που ξαναδιαβάζω το γαριδοπαράδειγμα γιατί καταλαβαίνω ότι απλά βρίσκω τους παράλογους νόμους απαράδεκτους. Περι ορέξεως όμως ουδείς λόγος.

Φίλε TROOPER προφανώς το ζήτημα είναι κατά πόσο είναι λογικές οι ποινές και ακόμα πιο σημάντικο είναι το αν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δεν θα το έχουν.

Και είναι προφανές ότι οι ποινές δεν ειναι ούτε το μοναδικό ούτε το πιο σημαντικό μέτρο. Όμως εγώ προσωπικά βρίσκω τα συγκεκριμένα μέτρα βλακώδη, προκλητικα και αναποτελεσματικά και ευχαρίστως θα συμετείχα σε μια διαμαρτηρία εναντίων τους. Μάλιστα νομίζω ότι θα ήταν πολύ κλή ιδέα να κάναμε και από εδω κάτι.

Καταλαβαινω τι θες να πεις.
    τα οποιοδηποτε μέτρα πρεπει να εχουν προληπτικο χαρακτηρα. και σε ρωτω πως 700 θα κανουν εναν τυπο που βγαζει 50,000? το μηνα να νιαστει για το φαναρι η το στοπ? και οχι 700 αλλα 350 γιατι θα τα πληρωσει cash. ενω εσυ κακομοιρε που που εκανες το ιδιο αδικημα θα ξεπουληθεις για να το πληρωσεις. Βαλτους και τους δυο μια μερα κρατητηριο να δεις αν θα ξαναγινει.

Ενας που περνά με κόκκινο η παραβιάζει STOP, θα σκοτώσει εμένα, εσένα, το παιδί σου-μου.
    Πόσο κοστίζει η ζωή??? 800 ευρώ?? 800.000 ?? βάλτε ρε μια τιμή στην ζωή μας για να κλείσουμε την τιμή για τα πρόστιμα!
    Είναι από τα λίγα πράγματα που έχεις επιλογή. Αν θες να μην πληρώσεις είναι στο χέρι σου! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
    Αν θέλεις να περάσεις το κόκκινο και να με σκοτώσεις ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    Και τα περί δικαιώματος στην μαλακία, να τα πείτε σε αυτούς που σκοτώθηκαν ή έμειναν ανάπηροι από το ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΜΑΛΑΚΑ που έκανε την παράβαση.
    ετσι ειναι οπως τα λες.και ειμαι μαζι σου αλλα για σκεψου. δεν ειναι αδικο πανω σε αυτο να παταν καπιοι για να βγαλουν λεφτα? και πιο αδικο ο εχων να την βγαζει με 350 και ο μη εχων με 700? δεν ειναι καλυτερα να σου παρουνε το διπλωμα για 20 μερες και αν βρεθεις να οδηγεις χωρις διπλωμα ποινικη διωξη και φυλακιση 20 μερες?

εκει να δουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    ετσι ειναι οπως τα λες.και ειμαι μαζι σου αλλα για σκεψου. δεν ειναι αδικο πανω σε αυτο να παταν καπιοι για να βγαλουν λεφτα? και πιο αδικο ο εχων να την βγαζει με 350 και ο μη εχων με 700?

δεν ειναι καλυτερα να σου παρουνε το διπλωμα για 20 μερες και αν βρεθεις να οδηγεις χωρις διπλωμα ποινικη διωξη και φυλακιση 20 μερες?

εκει να δουμε?
    Ταξική διαφορά στον ΦΟΝΟ δεν περίμενα να ακούσω.

Με το κρατητήριο δεν θα πονέσει τοσο οσο με το ξεφράγκιασμα. Και ο μαλακας θα οδηγάει και χωρις διπλωμα της 20 μερες αν δεν τον πιάσουν

Το μπόνους είναι στην ουσία παράνομο. Είναι σαν να λες στον δημόσιο υπάλληλο (που είναι ο τροχονόμος) ότι, ‘έχεις το δικαίωμα να ΜΗΝ κάνεις καλά την δουλεία σου γι αυτό σε λαδώνω για να την κάνεις’, κάτι σαν το ‘φακελάκι’ ένα πράγμα.
    Αν κάνει την δουλειά του ευσυνείδητα, τότε προσφέρει ΟΤΙ μπορεί. Αν με το μπόνους αυξήσει την απόδοσή του, αυτόματα μας λέει ότι μέχρι τώρα δεν προσέφερε ότι μπορούσε. Λούφαρε δλδ. Στον ιδ. τομέα αυτό φτάνει μέχρι και την απόλυση. Στην υπηρεσία τους λέγετε ‘πλημμελές καθήκον’.
    Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα στρούμφ αντέδρασαν

Σε λιγο θα κανουν τις κλησεις και MLM, bonus, downlines,seminars κτλ.

Ποιος ξερει με τετοιο λαο τι αλλο επεται

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    χθες ακουσα στις ειδησεις της ΝΕΤ οτι η Γαλλια ειναι πρωτη στα προστιμα.750€ για κοκκινο και 4500€ για οδηγηση σε κατασταση μεθης.αλλα ειπανε οτι με αυτο τον τροπο οι γαλλοι μειωσαν και τα τροχαια στη χωρα τους.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 13:17