Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχω ξαναπει οτι δεν ειναι "καταστροφη" αυτα που ειναι στο "αλπικο".
Εχω ξαναπει επισης οτι η ΜΕΓΑΛΗ "καταστροφη", ΔΕΝ ερχεται απο τα ιδια τα χιονοδρομικα σαν μοναδες, ακομα κι οταν κοβονται δενδρα (αληθεια ποιος και πως εδωσε τετοια αδεια?), αλλα απο τις "αναγκες" για "υποδομες"!
Βλεπεις στο 99% ΔΕΝ φτανει το να κανει σκι και αντε μετα να πιει και μια σοκολατα ή ενα καφεδακι, αλλα θελει την σαλεδουμπα, και καπουΣΤινο και να επιδειξει και το καινουργιο Καγέν, λες και ΔΕΝ μπορουσε να παει με Τζίμνυ ας πουμε ...![]()
Σαφως λοιπον με το λαϊφστάιλ τα εχω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ που ειναι αυτο που δημιουργει τις μεγαλυτερες "αναγκες", αρα και "καταστροφες" ...![]()
Ρε π@#στη μου, προσπαθώ απο την αρχή της κουβέντας να σΕ πω οτι μεγαλοποιείς και επικεντρώνεις το πρόβλημα σε κάτι το οποίο έχει πολύ μικρή επίδραση τελικα.
Αλλα εσύ το![]()
![]()
Αφού λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι στα αλπικά (οκ Τάκη τα βρήκαμε) τα οποία μαζεύουν τον πιο πολύ κόσμο, τότε τι;
Ρε γμτ, κατάλαβε οτι ΟΛΟΙ αυτοί που κατακρίνεις εφαρμόζοντας τα κλασσικά στερεότυπα με τις καγεν κλπ, θα πηγαίναν στο βουνό ΟΥΤΩΣ η ΑΛΛΩΣ. Θα χτίζαν στο Λιβάδι Παρνασσού ούτως ή άλλως. ΟΛΟΙ αυτοί που πνιγουν το Πήλιο στην κίνηση τα τριήμερα νομιζεις κάνουν σκι; @@@@δια, μικρό ποσοστό ανεβαίνει στις Αγριολεύκες.
Γεμίζει τζιπιές το Καρπενήσι, το μικρό/μεγάλο χωριό, οι Κορυσχάδες και πάνω στο Βελούχι είμαστε εμείς κι εμείς.
Ξεκόλα λίγο, η ανεξέλεγκτη "τουριστική ανάπτυξη" είναι ένα πρόβλημα... Αλλά δε φταίνε τα χιονοδρομικά και, όπως προείπα, αυτά που έχουν χτιστεί σε δέντρα, όμορφες πλαγιές κλπ, ειναι λίγα και έχουν πάντα λίγο κόσμο.
Απλά σαν παράδειγμα το ανέφερα μια και το είχα διαβάσει. Αλλά ξέρεις κάτι; Χέστηκα για την επιβίωση του καθε τρελού αν πρόκειται σε ένα παρθένο και αμόλυντο μέρος να αφήσει τα σκουπίδια του για να επιβιώσειΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η αναβαση στα Ιμαλάια, ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με αυτο που αποκαλουμε "ορειβασια"!![]()
Ειναι κατι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εξτριμ και για να καταλαβεις, οι πιθανοτητες (για εναν ΕΜΠΕΙΡΟ ορειβατη) για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ απλως, ειναι 50% !!!![]()
Το οτι θα πεταξει λοιπον την αδειανη μπουκαλα του οξυγονου και θα κοιταξει να ΕΠΙΖΗΣΕΙ, ειναι το μονο σιγουρο!
Αλλα αυτο ειναι αλλο "εμποριο" και δεν ειναι της παρουσης ...![]()
![]()