pethainw na mathw pws sto kalo ginete na vretheis se ena bourdelo gia kouveda...Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
ακομα και σε μπουρδελο ή σε κολομπαρο εχω κατσει και εχω μιλησει(μονο αυτο)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
pethainw na mathw pws sto kalo ginete na vretheis se ena bourdelo gia kouveda...Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
ακομα και σε μπουρδελο ή σε κολομπαρο εχω κατσει και εχω μιλησει(μονο αυτο)
![]()
Καλα, σε ρδελομπου ειναι λιγο δυσκολο, αλλα σε κωλομπαρο εχει γινει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
pethainw na mathw pws sto kalo ginete na vretheis se ena bourdelo gia kouveda...
![]()
Ειχαμε παει μεγαλη παρεα σε γνωστο μαγαζι, και παρατηρησαμε οτι μια συγκεκριμενη την επαιρναν πολυ συχνα για χορο.
Οποτε ενας φιλος την πηρε κι'αυτος και την εβαλε να καθεται για 15 λεπτα και της επιασε κουβεντα..
:rotflmao: :rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Οποτε ενας φιλος την πηρε κι'αυτος και την εβαλε να καθεται για 15 λεπτα και της επιασε κουβεντα..
:rotflmao: :rotflmao:
Πες μου πως συζητούσανε και για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ να τρελλαθώ κιόλας...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πες μου πως συζητούσανε και για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού στα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ να τρελλαθώ κιόλας...
Οχι μιλουσαν για την θεωρια των υπερχορδων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διάλογος κοπέλας στο κωλόμπαρο με τον φίλο του Festo
Φίλος του Festo: Πες μου γλυκιά μου,που πιστεύεις οφείλεται η ανυπαρξία ήθους και πνεύματος στις μέρες μας.Γιατί ο άνθρωπος έχει σαν μοναδική του κατάκτηση σε όλα αυτά τα χρόνια της εξέλιξής του,μία φονταμενταλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και μία αδιαφορία απέναναντι στα πράγματα που κάποτε τον ευχαριστούσαν και τον ικανοποιούσαν;Γιατί ο άνθρωπος χάνει την επαφή με τις ρίζες του;Γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει πρώτα από όλα τον εαυτό του και ύστερα το μεγαλύτερο μυστήριο,την θρησκεία.Υπάρχει Θεός;Είναι άναρχος ή είναι αναρχικός;
Κοπέλα: Αχ γλυκέ μου,φταίει για όλα ο στρουκτουραλισμός...
Φίλος του Festo: Αχ ναι,μίλα μου για στρουκτουραλισμό...
Κοπέλα: Ο στρουκτουραλισμός ή δομολειτουργισμός είναι θεωρία της οποίας θεμελιωτής υπήρξε ο γλωσσολόγος Φερντινάντ ντε Σωσσύρ (Ferdinand de Saussure), ο οποίος και έδειξε για πρώτη φορά το "αυθαίρετο του γλωσσικού σημείου", δηλαδή ότι η γλώσσα δεν αντιγράφει την πραγματικότητα, αλλά είναι αυθαίρετη καθώς δεν υπάρχει μια αιτιώδης σύνδεση ανάμεσα στο σημαίνον (τη λέξη που αποδίδεται σε ένα αντικείμενο) και το σημαινόμενο (το αντικείμενο). Έτσι, το γλωσσικό σημείο δεν ενώνει ένα όνομα με ένα αντικείμενο, αλλά μια ιδέα του πράγματος με μια ακουστική εικόνα.
Φίλος του Festo: Είμαι ερωτευμένος...
Κοπέλα: Τελείωσε ο χρόνος σου,καληνύχτα...
Fortis Fortuna Adiuvat
Βασικα η κοπελα ειχε κ πτυχιο σε καποια ξενη γλωσσα (Γαλλικα νομιζω) και οσο μιλησαν φανηκε να στροφαρει..Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Τωρα το πως κατεληξε σε στριπτιζαδικο..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Φίλος του Festo: Πες μου γλυκιά μου,που πιστεύεις οφείλεται η ανυπαρξία ήθους και πνεύματος στις μέρες μας.Γιατί ο άνθρωπος έχει σαν μοναδική του κατάκτηση σε όλα αυτά τα χρόνια της εξέλιξής του,μία φονταμενταλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και μία αδιαφορία απέναναντι στα πράγματα που κάποτε τον ευχαριστούσαν και τον ικανοποιούσαν;Γιατί ο άνθρωπος χάνει την επαφή με τις ρίζες του;Γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει πρώτα από όλα τον εαυτό του και ύστερα το μεγαλύτερο μυστήριο,την θρησκεία.Υπάρχει Θεός;Είναι άναρχος ή είναι αναρχικός;
Κοπέλα: Ο στρουκτουραλισμός ή δομολειτουργισμός είναι θεωρία της οποίας θεμελιωτής υπήρξε ο γλωσσολόγος Φερντινάντ ντε Σωσσύρ (Ferdinand de Saussure), ο οποίος και έδειξε για πρώτη φορά το "αυθαίρετο του γλωσσικού σημείου", δηλαδή ότι η γλώσσα δεν αντιγράφει την πραγματικότητα, αλλά είναι αυθαίρετη καθώς δεν υπάρχει μια αιτιώδης σύνδεση ανάμεσα στο σημαίνον (τη λέξη που αποδίδεται σε ένα αντικείμενο) και το σημαινόμενο (το αντικείμενο). Έτσι, το γλωσσικό σημείο δεν ενώνει ένα όνομα με ένα αντικείμενο, αλλά μια ιδέα του πράγματος με μια ακουστική εικόνα.
Εισαι Θεος λεμε
τσακο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Εισαι Θεος λεμε
Έλυσες μία προαιώνια απορία του ανθρώπου.Ναι υπάρχει Θεός τελικά...
Αυτές κερασμένες από μένα...![]()
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τι είπε ρε ο άνθρωπος!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Θα αποκατασταθεί ηθική ισοροπία όταν φτάσουμε στο πάτο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο .Αυτά έχουν συμβεί και σε παλαιότερες εποχές. Προσωπικά πιστεύω ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες έχουν γενικότερα ξεφύγει γιατί δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τις πνευματικές άμυνες που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί η "επανάσταση της πληροφορίας" .
Αδυνατεί να επεξεργαστεί αυτήν την κατευθυνόμενη και τεράστιας ποσότητας πληροφόρηση και πλύση εγκεφάλου. Ο άνθρωπος πλέον δεν καταναλώνει μόνο με το σώμα του αλλά και με το μυαλό του. Το πρώτο φέρνει επιπτώσεις στην σωματική του υγεία και το δεύτερο φέρνει ηθικοψυχοπνευματικές διαταραχές, που έχουν κάνει την κοινωνία μας κυριολεκτικά ζούγκλα. Επειδή όμως τα πάντα ρει, κάποια στιγμή θα επέλθει ισορροπία μέχρι να ξαναχαθεί.
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει πως παίζουν με το μυαλό μας, βγάζοντας φήμες για εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μία μας προβάλουν το πρότυπο της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας και με τα must που πρέπει να έχουμε και να κάνουμε(με τις διαφημίσεις τους) και μετά ανησυχούν όταν βλέπουν σημάδια ανθρώπων που μισούν την υπερκατανάλωση και τους δαιμονοποιούν λέγοντας μας ότι υπάρχουν συνάθρωποι μας που πάσχουν από "αγοραφοβία". Ύμαρτον ...
Πάντα όρθιοι
δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα, και αυτες οι γυναικες ανεξαρτητως τι
επάγγελμα κανουν ειναι ανθρωποι, με φοβιες με χαρισματα(ψυχικα) κτλπ
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
sorry kiloas alla me auto to moto mas exete spasei ta nevra...Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα
na isopedwsoume to ena kai na euthigramisoume to allo...
anathema kai an katalavenoume ti leme...
les kai akouw politikous stin TV...
den prepei na ta vlepoume ola monodiastata p.x. den tha teriaze kalitera???
p.s. jipnisa strava simera![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν ξύπνησες στραβά....Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
sorry kiloas alla me auto to moto mas exete spasei ta nevra...
na isopedwsoume to ena kai na euthigramisoume to allo...
anathema kai an katalavenoume ti leme...
les kai akouw politikous stin TV...
den prepei na ta vlepoume ola monodiastata p.x. den tha teriaze kalitera???
p.s. jipnisa strava simera![]()
![]()
![]()
Εγώ που θα κοιμηθώ στραβά,έχω να πω ότι αυτό το moto αντικατοπτρίζει πλήρως την εποχή μας.
Ναι...έχουν ισοπεδωθεί όλα.Η ελευθερία ταυτίζεται με την ασυδοσία.Το σεξ... ο έρωτας με την προστυχιά.
Δεν υπάρχει αγάπη.Υπάρχει σαρκική απόλαυση.Και δεν λέω πως είναι κακό πράγμα η σάρκα.Μες στη φύση μας είναι.
Στη φύση μας όμως είναι κι άλλα πράγματα όπως ......ηθική,αξίες μπέσα,φιλότιμο.Αλλά who gives a fuck?!!!
Η Εύη στο μήνυμά της αυτό είπε.
Η μουσική που γράφεται σήμερα;.....Μία νότα...μόνο..... κι ένας ηλεκτρονικός ρυθμός.
Βία....επιθετικότητα.Παραμορφωμένοι ήχοι,επιτηδευμένα κακιασμένες φάτσες,λεξιλόγιο γεμάτο "fuck" "μαλάκα"......και πήδημα.Πολύ πήδημα!Ώσπου ξεχάσαμε να κατουράμε κιόλας!
Τηλεόραση; Τα ίδια σκατά και χειρότερα.Πάνια,ειδήσεις,διαφημίσεις στην προστακτική,ηλίθιες σειρές.....βία και πάλι βία.Τηλεόραση για ηλίθιους.
Και όλα αυτά θεωρούνταιin...must....cult.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρώστε και απολαύστε το βιασμό,όπως ειπώθηκε παραπάνω.
Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε ορθογραφία και συντακτικό.Βυζιά και κώλους να βλέπουμε και τι στον κόσμο!!!!
ΥΓ,
Πριν από αρκετά χρόνια,έπαιζα σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Ρίτσο.
Στη βραδιά,εκτός από τα ποιήματά του που είχαν μελοποιηθεί,υπήρχαν και απαγγελίες κειμένων του που εκφωνούσε ένας εκ τών τραγουδιστών και γνωστός στην τηλεόραση από παλιότερη εκπομπή του.
Σε κάποια στιγμή λοιπόν(κι ενώ απήγγειλε αποσπάσματα από την Ρωμιοσύνη)ακούγεται μια φωνή από κάτω......-Το μερικό μου απ' τη χαρά.
Αμηχανία,παύση...συνέχιση απαγγελίας.
-Το μερικό ρεεεεε!!!!!!
Ο Τάκης(ο απαγγέλων)ευγενέστατος τού λέει...."Ξέρετε κύριε...εδώ κάνουμε ποίηση...."
-Έλα μωρέ....ποιός τούς γαμεί τού ποιητές!
Τότε,γέλασα κι εγώ.......Τώρα κλαίω.
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
thes ena akoma moto tis epoxis???Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
αυτό το moto αντικατοπτρίζει πλήρως την εποχή μας.
[poiotiki VS emboriki (mousiki, kinimatografos ktlp)]
dld oti thelei o polis kosmos den borei na einai kai poiotiko
to adistrofo siberasma einai akoma xeirotero
(oti einai poiotiko den borei na einai kai gia ton poli kosmo)
prosopika pisteuw oti terastia efthini exoun kai oi "pneumatikoi" anthrwpoi...
parousiazoun mia eikona koultouras edelos afstiri, apoliti kai ilikrina VARETI...
oi perissoteroi energoun san kotzabasides tis poiotitas pou den anexode tipota pou na jefeugei apo ta sinithismena...
mirazodas poistopoiitika koultouras
kai ftene giati eglovismenoi ston mikrokosmo tous xanoun tin sindesi tous me ton meso kathimerino anthrwpo... auti itan i apostoli tous kai oxi i texni gia tin texni
stin sinexeia vale kai tin emfiti adidrastikotita kai aporipsi twn newn gia oti kathierwmeno kai exeis ton simerino kosmo...
stin jeftila kai stin parakmi noiothoun poio eleutheroi...
p.s. [Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε ορθογραφία και συντακτικό.Βυζιά και κώλους να βλέπουμε και τι στον κόσμο!!!!]
twra auto den einai isopedwsi?![]()
Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
![]()
Και σε κάθε εποχή υπάρχουν καποιοι που τη βρίσκουν στραβή
Και νοσταλγούν την παλιότερη
Και μιλάνε για ισοπέδωση (σονικ συμφωνώ)
Και "που οδηγούμεθα" κλπ κλπ
Μια χαρά ειμαστε λέμε.
Εύη, τέτοιο συντηρητισμό απο εσένα δεν τον περίμενα
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais