Σελίδα 8 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγω προσωπικα οχι !!!
    Τι θα λεει το παιδακι ο μπαμπας μου και ο μαμας μου ή ο μαμας μου και η μαμα μου ???

Απο την αλλη θα πει καποιος πιο ανοιχτομυαλος απο μενα, θα βρουν στεγη και αγαπη καποια παραπεταμενα παιδακια ακομα ...
    Θα λένε μάλλον ο μαμπάς μου και η μπαμά μου!

Τα παραπεταμένα παιδάκια θα βρουν στέγη και όταν μεγαλώσουν θα την πουλήσουν για να πληρώνουν ψυχολόγους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Εγω προσωπικα οχι !!!
    Τι θα λεει το παιδακι ο μπαμπας μου και ο μαμας μου ή ο μαμας μου και η μαμα μου ???

:rotflmao:

Απο την αλλη θα πει καποιος πιο ανοιχτομυαλος απο μενα, θα βρουν στεγη και αγαπη καποια παραπεταμενα παιδακια ακομα ...

Δεν ξερω ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΛΟΓΚΑΝ

ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ,ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
    ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΣ

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ..

ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

ΤΟΥ ΚΚΕ(ΚΝΕ) ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗΣΟΥ, Η ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,(ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΥΖΙ

ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    ....
    και η ζωή συνεχίζεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Το μεγαλο προβλημα φιλε, ειναι αυτο ακριβως που αποκαλεις "μεγαλη μαζα".
    Ολοι την χρησιμοποιουν!
    Και για να την κατευθυνουν μετερχονται εργαλεια, οπως η θρησκεια (φοβος), τα ηθη και εθιμα, κ.α.
    Το κρατος που θελει πραγματικα να προοδευσει, ΜΟΡΦΩΝΕΙ αυτην την μαζα, ωστε να διασπαστει σε ατομα με αυτονομη σκεψη!

Εγω που στην ζωη μου δεν περπαταω παντα με τους κανονες αυτης της μαζας και ειμαι "ανηθικος" γι' αυτην, θεωρω τον εαυτο μου πολυ πιο ηθικο ατομο σε σχεση με την μεγαλη πλειοψηφια αυτης της μαζας.

Γιατι η ηθικη ειναι κατι που το κουβαλαει μεσα του ο καθενας.
    Δεν ειμαι ηθικος αν πηγαινω καθε Κυριακη και προσευχομαι, ενω βγαινοντας κλωτσαω το γατακι που καθοταν στ' αμαξι μου ...

Θα μπορουσα να πω πολλα για το θεμα της ηθικης, και ισως πω πιο μετα γιατι τωρα πρεπει να φυγω για δουλεια ...
    Η θρησκεία δεν είναι φόβος. Μπορεί να περιέχει και λίγο φόβο αλλά δεν είναι αυτό το βασικό της δίδαγμα. Μάλλον εσύ επέλεξες να τη βλέπεις έτσι. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό νομίζω το θέμα. Τη θρησκεία την ανέφερα ως μέσο διατήρησης ενός επιπέδου ηθικής πολύ καλύτερο από τα ΜΜΕ που δυστυχώς έχουν πια πάρει τα υνία.

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερα ως λαός να γίνουμε άθεοι;

Να απορρίψουμε τη θρησκευτική έννοια του γάμου αλλάζοντας την με ένα απλό χαρτί συμβίωσης;

Να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία ως κάτι καθημερινό, φυσιολογικό και να το βιώνουμε σε κοινή θέα;

Να επιτρέψουμε στους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται όπως όλοι οι άλλοι;

Καλά... θα ήθελες πραγματικά να δεις κάτι τέτοιο; Θα το χαρακτήριζες πρόοδο δηλαδή ή απλά φιλοσοφούμε εκ του ασφαλούς;

Τέλος πάντων... νομίζω ότι δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ! Ας πιούμε καμιά μπύρα καλύτερα!
    Θάνος..

Χαχα κοιτάχτε να δείτε πόσο επίκαιροι είμαστε. Μόλις είδα ότι στη ΝΕΤ συζητάνε ο Βαλιανάτος, ο Ασκητής, ένας ακόμα γιατρός και ένας παπάς με θέμα την ομοφυλοφιλία.

Ο μεν Βαλιανάτος πέφτει από τα σύννεφα όταν οποιοσδήποτε από τους καλεσμένους αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία ως πρόβλημα, διαταραχή ή τέλος πάντων ιδιαιτερότητα και λέει ότι "όχι είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι κανείς ομοφυλόφιλος και ουδέποτε αναρωτήθηκα γιατί κι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος!"

Ο δε Ασκητής λέει ότι οφείλουμε να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία η οποία σαφώς και αποτελεί διαταραχή, αλλά οφείλουμε επίσης να μην την ενισχύουμε και να προσπαθούμε να κατευθύνουμε τα παιδιά μας προς την ετεροφυλοφιλική κατεύθυνση.

Αυτά... διαλέχτε και πάρτε!

Και επειδή το πρόβλημα της ηθικής δεν σταματάει εδώ, να ρωτήσω και κάτι άλλο...

Δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας ότι έχει γίνει πολύ πολύ της μόδας το κέρατο; Τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, διαφημίσεις κλπ κλπ αναφέρονται συνέχεια με χιούμορ και απόλυτα φυσιολογικό και μοδάτο τρόπο στο κέρατο.

Σε λίγο καιρό το να κερατώνεις τη γυναίκα σου ή και το ανάποδο, δεν θα θεωρείται απλά φυσιολογικό, αλλά θα είσαι και πολύ ξενέρωτος, μπανάλ και ξεπερασμένος τύπος αν δεν το κάνεις.

Ας κλείσουμε την τηλεόραση... Κατά τα άλλα είμαστε στο σωστό δρόμο...
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Χαχα κοιτάχτε να δείτε πόσο επίκαιροι είμαστε. Μόλις είδα ότι στη ΝΕΤ συζητάνε ο Βαλιανάτος, ο Ασκητής, ένας ακόμα γιατρός και ένας παπάς με θέμα την ομοφυλοφιλία.

Ο μεν Βαλιανάτος πέφτει από τα σύννεφα όταν οποιοσδήποτε από τους καλεσμένους αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία ως πρόβλημα, διαταραχή ή τέλος πάντων ιδιαιτερότητα και λέει ότι "όχι είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι κανείς ομοφυλόφιλος και ουδέποτε αναρωτήθηκα γιατί κι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος!"

Ο δε Ασκητής λέει ότι οφείλουμε να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία η οποία σαφώς και αποτελεί διαταραχή, αλλά οφείλουμε επίσης να μην την ενισχύουμε και να προσπαθούμε να κατευθύνουμε τα παιδιά μας προς την ετεροφυλοφιλική κατεύθυνση.

Δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας ότι έχει γίνει πολύ πολύ της μόδας το κέρατο; Τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, διαφημίσεις κλπ κλπ αναφέρονται συνέχεια με χιούμορ και απόλυτα φυσιολογικό και μοδάτο τρόπο στο κέρατο.

Σε λίγο καιρό το να κερατώνεις τη γυναίκα σου ή και το ανάποδο, δεν θα θεωρείται απλά φυσιολογικό, αλλά θα είσαι και πολύ ξενέρωτος, μπανάλ και ξεπερασμένος τύπος αν δεν το κάνεις.

[FONT=courier new]
    Σαν να βλέπω κάποιον να αρχίζει να φοβάται..... Θάνο! Δεν είναι μόδα, οι συνθήκες της ζωής αλλάζουν. Αν προσέξεις δεν έχεις πρόβλημα.

Τα πράγματα είναι απλά :

Το νορμάλ είναι αυτό που βγαίνει από την φύση. Έχετε δει ποτέ gay σκύλο ή αρκούδα ή σκίουρο ή ......

Η ομοφυλοφιλία είναι καθαρή ανωμαλία, δεν είναι διαταραχή - είναι καθαρή ανωμαλία. Και όσοι λένε το αντίθετο ή δεν το "καταλαβαίνουν", τότε 2 πράγματα συμβαίνουν : Ή είναι τουλάχιστον αφελείς (για να μην πω τίποτα άλλο) ή κινούνται με κάποιο απώτερο σκοπό.

Με άλλα λόγια ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!
    [/FONT]

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

[FONT=courier new]
    Σαν να βλέπω κάποιον να αρχίζει να φοβάται..... Θάνο! Δεν είναι μόδα, οι συνθήκες της ζωής αλλάζουν. Αν προσέξεις δεν έχεις πρόβλημα.

Τα πράγματα είναι απλά :

Το νορμάλ είναι αυτό που βγαίνει από την φύση. Έχετε δει ποτέ gay σκύλο ή αρκούδα ή σκίουρο ή ......

Η ομοφυλοφιλία είναι καθαρή ανωμαλία, δεν είναι διαταραχή - είναι καθαρή ανωμαλία. Και όσοι λένε το αντίθετο ή δεν το "καταλαβαίνουν", τότε 2 πράγματα συμβαίνουν : Ή είναι τουλάχιστον αφελείς (για να μην πω τίποτα άλλο) ή κινούνται με κάποιο απώτερο σκοπό.

Με άλλα λόγια ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!
    [/FONT]

εγώ ρε Νικόλα έχω δει στο χωριό της μάνας μου...κοτέτσι μόνο για κοκόρια[δε ξέρω το λόγο] και ενανε εκεί κοκορα..τον είχανε κάνει κρασάτο οι αλοι!κρασατο όταν λεω.. εννοω.. οτι ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!
    ΤΟΝ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ!

ΑΛΟ??Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ [ΧΤΜΠΑΜ]...ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥΒΛΟ???ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΑ!
    ΑΡΣΕΝΙΚΟ -ΘΗΛΥΚΟ ...ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΡΕ!

ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ...ΔΕ ΙΣΧΥΕΙ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγώ ρε Νικόλα έχω δει στο χωριό της μάνας μου...κοτέτσι μόνο για κοκόρια[δε ξέρω το λόγο] και ενανε εκεί κοκορα..τον είχανε κάνει κρασάτο οι αλοι!κρασατο όταν λεω.. εννοω.. οτι ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!
    ΤΟΝ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ!

ΑΛΟ??Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ [ΧΤΜΠΑΜ]...ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥΒΛΟ???ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΑ!
    ΑΡΣΕΝΙΚΟ -ΘΗΛΥΚΟ ...ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΡΕ!

ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ...ΔΕ ΙΣΧΥΕΙ!
    [FONT=courier new]
    Σπυράκο... Να προσέχεις τις παρέες σου... κινδυνεύεις
    [/FONT]
    :rotflmao: :rotflmao:

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    και να φανταστεισ οτι λενε οτι τα σκυλια περνουν στοιχεια απο το αφεντικο τουσ ρε συ γιωργο
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    1. Η θρησκεία δεν είναι φόβος. Μπορεί να περιέχει και λίγο φόβο αλλά δεν είναι αυτό το βασικό της δίδαγμα. Μάλλον εσύ επέλεξες να τη βλέπεις έτσι. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό νομίζω το θέμα. Τη θρησκεία την ανέφερα ως μέσο διατήρησης ενός επιπέδου ηθικής πολύ καλύτερο από τα ΜΜΕ που δυστυχώς έχουν πια πάρει τα υνία.

2. Δηλαδή πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερα ως λαός να γίνουμε άθεοι;

3. Να απορρίψουμε τη θρησκευτική έννοια του γάμου αλλάζοντας την με ένα απλό χαρτί συμβίωσης;

4. Να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία ως κάτι καθημερινό, φυσιολογικό και να το βιώνουμε σε κοινή θέα;

5. Να επιτρέψουμε στους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται όπως όλοι οι άλλοι;

6. Καλά... θα ήθελες πραγματικά να δεις κάτι τέτοιο; Θα το χαρακτήριζες πρόοδο δηλαδή ή απλά φιλοσοφούμε εκ του ασφαλούς;

7. Τέλος πάντων... νομίζω ότι δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ! Ας πιούμε καμιά μπύρα καλύτερα!
    Τα αριθμησα εγω ...

1. Οι θρησκειες απο την γεννηση τους ειχαν σαν μοναδικο σκοπο τον ελεγχο μεσα απο τον φοβο για το ανεξηγητο!
    Η (τωρινη) δικια μας, ειναι απο τις πιο φρεσκες, παρ' ολα αυτα ΔΕΝ καταφερε να ειναι καλυτερη απο τις προηγουμενες. Να ενστερνιστει πιο "συγχρονα" πραγματα !
    Οσο για ηθικη μεσω της θρησκειας, αυτο ισχυει σε πολυ ελαχιστες περιπτωσεις και για ανθρωπους που ετσι κι αλλιως θα ηταν ηθικα στοιχεια στην ζωη τους.
    Οι μεγαλυτεροι και γνωστοτεροι ρουφιανοι, κατα την Δικτατορια στην γειτονια μου, οι μεγαλυτερες Πουτανες της περιοχης, οι Κλεφτες, οι Καταχραστες και οι Απατεωνες απανταχου των Τουρκοβουνιων ειναι την Κυριακη στην Εκκλησια και κανουν μετανοιες, αφου καταγαμησαν κοσμο και κοσμακη.
    Σε προκαλω να παμε μια Κυριακη μαζι, να παρουμε και κανα δυο αλλα παιδια απο την γειτονια για μαρτυρες, και να κατσουμε σε ενα στασιδι να σου πω την ιστορια του καθενος εκει μεσα. Θα φριξεις!
    Οι ιδιοι οι "υπηρετες του Θεου" δεν πανε πισω πουθενα! Ο καλυτερος απο τους παπαδες που περασε, εχει φτιαξει τριοροφο, χρησιμοποιοντας τους εργολαβους που καλουσε για το χτισιμο της εκκλησιας και ενσωματωνοντας τα στα εξοδα της εκκλησιας.

2. Τουλαχιστον ΔΕΝ θα ειχαμε την "οπισθοδρομικοτητα" που μας "δεσμευει" σε πολλα πραγματα.

3. Γιατι ο Πολιτικος Γαμος εχει κατι κακο? Φυσικα και ΝΑΙ !!! Εγω μαλιστα λεω, ΟΥΤΕ Πολιτικος Γαμος, απλα μια δηλωση συμβιωσης!

4. Να το αποδεχτουμε ως κατι κοινο στο 4% του πληθυσμου! Οπως αποδεχομαστε και τους ξενους εργατες. Οπως αποδεχτηκαμε και τα αυτοκινητα, αντι για τα γαϊδουρια, και τοσα αλλα.
    Οσο για την κοινη θεα ...
    Οσο με ενοχλουν δυο παιδακια που φιλιουνται μεσα στο Λεωφορειο, αλλο τοσο με ενοχλουν κι αυτοι. Καθολου δηλαδη εμενα προσωπικα. Αν και σε "κοινη θεα" εγω δεν εχω πετυχει ζευγαρι ομοφυλοφιλων ...
    Σε απομονομενα μερη ναι, τοσο προκλητικα ομως, οχι.

5. Εχω αναφερθει γι' αυτο πιο πριν.
    Καραγκιοζλικι γενικως !!!

6. Οχι δεν θα ηθελα να το 'δω! Αλλα δεν κλεινω και τα ματια για να μην το 'δω. Δεν ειναι επ' ουδενι λογω "προοδος". Ειναι ομως δυστυχως "εξελιξη".
    Παντα οτι λεω το πιστευω. Δεν ειμαι εξ' αλλου φιλοσοφος. Μαθηματικος ειμαι, Πρακτικος ανθρωπος δηλαδη.

7. Κι ομως σιγα- σιγα θα συμφωνουμε ολο και περισσοτερο.
    Να ηδη συμφωνησαμε για ΄κεινη την Μπυριτσα ...

:rotflmao:

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Χαχα κοιτάχτε να δείτε πόσο επίκαιροι είμαστε.
    ...............

Θα διαλεξω τον Ασκητη ...

Πριν 60 χρονια ΔΕΝ μπορουσαν καν να διανοηθουν οτι μια γυναικα θα εκανε βολτα στην παραλια, γιατι θα επρεπε να βγαλει τα παπουτσια της και να ανασηκωσει το φουστανι.
    Πριν 50 χρονια δεν θα μπορουσαν να διανοηθουν οτι σημερα γυναικες και αντρες θα κανανε μπανιο μαζι με ενα ελαχιστο κομματι υφασμα ή πιο φυσικα (για μενα) εντελως γυμνοι.

Σημερα οι "γαμοι" ειναι πολυ "ανοικτοι", "απερισκεπτοι", 85% διαζυγια!!!

Αυριο μπορει να ζουμε σε κοινοβια και οι συντροφοι να μην ειναι "ατομικοι", αλλα "ομαδικοι", οπως και τα παιδια. Οπως συμβαινει και στις κοινωνιες των ζωων. Η φυση διδασκει ...
    Ποιος ξερει ....

Οσο για το κερατωμα "εφευερεθηκε" μαζι με το "πουλι" !!!
    Παντως οι πιο φανατικοι της Μονογαμιας ειναι και οι πρωτοι που κερατωνουν τον συντροφο τους!
    Φοβου τους Ορκους Αιωνιας Αγαπης !!! :rotflmao:

[FONT=courier new]
    ........................
    .......................
    [/FONT]

Εδω θα συμφωνησω με τον Σπυρο!
    Εγω εχω πετυχει πολλες περιπτωσεις.
    Ειχα διαβασει κι ενα αρθρο προσφατα για την ομοφυλοφιλια στα ζωα, στο National Geographic νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα, χωρια που βαριεμαι να το πληκτρολογησω.
    Μορφωθητε Μονοι σας!!! :rotflmao:

Πωπω ρε Χρήστο... οδοστρωτηρας είσαι! Θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχεις κάνει την αντίδραση αυτοσκοπό!

Σ'εμένα πάλι αρέσει το πατροπαράδοτο πρότυπο της ελληνικής οικογένειας. Μ'αρέσει να υπάρχει η εκκλησία και η θρησκεία έτσι όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι και ας πηγαίνουν και οι πουτάνες και οι κλέφτες την κυριακή να εκκλησιαστούν. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ... Είμαι πουριτανός τελικά;

Ίσως και τα διαζύγια να οφείλονται στην έκπτωση των ηθικών φραγμών που υπήρχαν στο κέρατο. Ποιος ξέρει... αν πάμε έτσι όπως τα λες, σε 50 χρόνια από τώρα μπορεί να μειωθεί και η αξία της ανθρώπινης ζωής, να σπάσουμε και τους ηθικούς φραγμούς γύρω από το φόνο και ν'αρχίσουμε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο.

Άλλωστε τέτοια παραδείγματα υπάρχουν σε λαούς που τα τελευταία χρόνια ως φιλόξενοι δημοκράτες φιλοξενούμε και στη χώρα μας...

Και θα σου πω και κάτι τελευταίο... Έχω δει γιαγιά να βάζει τα καλά της για να στηθεί στην τηλεόραση και να δει ειδήσεις, νομίζοντας ότι ο εκφωνητής τη βλέπει...

Υπάρχουν άνθρωποι αγαθοί και άνθρωποι που αυτό που εσύ θεωρείς αυτονόητο, δεν μπορούν ούτε να το διανοηθούν! Γι'αυτούς τους ανθρώπους θέλω να υπάρχει μία πηγή ηθικής που δεν θα εξαρτάται από το ρεύμα της εποχής και τα οικονομικά συμφέρονται κάποιων επιχειρηματιών. Αν έχεις κάτι καλύτερο και πιο διαχρονικό να μου προτείνεις από τη θρησκεία πες το μου.
    Θάνος..

Εδω θα συμφωνησω με τον Σπυρο!
    Εγω εχω πετυχει πολλες περιπτωσεις.
    Ειχα διαβασει κι ενα αρθρο προσφατα για την ομοφυλοφιλια στα ζωα, στο National Geographic νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα, χωρια που βαριεμαι να το πληκτρολογησω.
    Μορφωθητε Μονοι σας!!! :rotflmao:
    [FONT=courier new]
    ρε συ Χρήστε......

χρονια πολλά έχω ζήσει στην επαρχία αλλά δεν τα είδα εγώ...

Τώρα ποιοί γράφουν στα διάφορα περιοδικά, έγκρητα ή μη .......
    Μπορεί να γράφει και ο Βαλιανάτος (φτου!!!!! είπα και το όνομα)
    [/FONT]

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΡΕ ΣΥ

[FONT=courier new]
    ρε συ Χρήστε......

χρονια πολλά έχω ζήσει στην επαρχία αλλά δεν τα είδα εγώ...

Τώρα ποιοί γράφουν στα διάφορα περιοδικά, έγκρητα ή μη .......
    Μπορεί να γράφει και ο Βαλιανάτος (φτου!!!!! είπα και το όνομα)
    [/FONT]
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ!!
    ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑΣ ΛΕΜΕ!![ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ-ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ]

Σελίδα 8 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57