Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 289

Θέμα: ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    υσ2 εχω φιλες που κανουν κοντρες :rotflmao: αληθεια :rotflmao:
    υσ1 να μου τις γνωρισεις :rotflmao: αληθεια :rotflmao:
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Ιράν ή Ελλάδα?

Αλήθεια το θεοκρατικό Ιράν με το προηγημένο δυτικό κράτος που λέγετε Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχουν?
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    υσ1 να μου τις γνωρισεις :rotflmao: αληθεια :rotflmao:
    φυσικα R1 GSXR1000 Z750 CBR1000RR SPEED TRIPLE και παει λεγοντας

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Ιράν ή Ελλάδα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    Αλήθεια το θεοκρατικό Ιράν με το προηγημένο δυτικό κράτος που λέγετε Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχουν?
    ρωτας?η εχεις την απαντηση και απλως δινεις εδαφος για κουβεντα?
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

φυσικα R1 GSXR1000 Z750 CBR1000RR SPEED TRIPLE και παει λεγοντας
    Mια πρώτη τις έχω! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ θα ξαναπώ μπράβο σε εσένα και στις φίλες σου!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Mια πρώτη τις έχω! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ θα ξαναπώ μπράβο σε εσένα και στις φίλες σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Mια πρώτη τις έχω!
    :a029:
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros

φιλε φλωρε δε σε ξερω καθολου και φυσικα δε μπορω να εχω ακριβη γνωμη για το ατομο σου.

θα ηθελα αν δε βαριεσε να μου πεις πως φανταζεσε εσυ την τελεια γυναικα

η μαλλον να το πω καλυτερα

πως θεωρεις οτι μια γυναικα πρεπει να ντυνετε να μιλαει να συμπεριφερετε και με τι πρεπει να ασχολητε για να θεωρηθει ΓΥΝΑΙΚΑ?

υσ2 εχω φιλες που κανουν κοντρες :rotflmao: αληθεια :rotflmao:
    koπελαρα μου εχεις τοσα πραματα να κανεις για να φτιαξεις την ψυχολογια σου ή να διασκεδασεις ή να νιωσεις οτι προσφερεις σ αυτην την κενωνια,να βαφτεις,να ντυθεις,να εισαι το στυριγμα μου οταν θα γυρισω απ την δουλεια πεθαμενος(ασχετα που θα δουλευεις κ εσυ,η δουλεια του αντρα ειναι πιο κουραστικη γιατι η γυναικα αντεχει να δουλευει,να μεγαλωνει παιδια,να βγαινει για καφε και να παει στα μπουζουκια και το πρωι το αυτο, ενω εγω πχ ο φουκαρας ενα μπουζουκι παω και κανω να συνελθω πλεον ενα μηνα)να κανεις κανα κουτσουβελο,να εχεις τα κατσαρολικα σου και τα σεα σου στην πενα...τετοια πραματακια!!
    εγω απ την αλλη σαν αντρας 2-3 πραματα μου μενουν να κανω/θελω,ουτε κανω στο μπανιο εναν αιωνα,ουτε χαζευω βιτρινες,ουτε μου λενε στο συνεργειο τι ομορφος που εισαι σημερα με αυτην την λαδιλα και το γρασσο στα μαλλια(οσο να ναι ειναι μια καποια θετικη ενεργεια),ουτε σου λεω τι θα φορεσεις ή μαλλον για τις γυναικες παει τι θα δειξεις σημερα,ουτε σου ζηταω να κατουρας μεσα,ουτε σου ζηταω σεξ την ωρα που παιζει νιπ τακ(ή μπαλα για τις φιλες σου),και τεσπα για να μη γραψω κανα κατεβατο μου εχει μεινει να φοραω παντελονι(και να γουσταρω να κοιταζω κανα κιλοτακι απο καμια φουστα),να γυρναω στο σπιτι κουρασμενος(στο τελος θα μπει στα δικαιωματα των αντρων αυτο),να σε "παω" καμια διακοπη,να σου ψηνω κανα κοψιδι,να πινω καμια μπυρα παραπανω,ενα αμαξι,ενα γ@μημενο μηχανακι και αντε..επειδη ειμαι καλος να σου κανω καλο σεξ...προσεξε τι θα πω....Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...1ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

και τελοσπαντων αμα ηθελα να μοιαζεις με αντρα θα ειμουνα με αντρα και αμα ειμουνα με αντρα δεν θα ειχε νοημα να ζεις/υπαρχεις!!

η δικια μου "αυτη τη περιοδο" ειναι της γαλλικης φιλολογιας.τελιως διαφορετικοι κοσμοι!!"τι την θες την κωλομηχανη"κοψε θα χαλασει το μαλλι"κοιτα πως γινανε τα ματια μου"!!στο μονο που μοιαζουμε ειναι στα γαλλικα..μονο που τα δικα μου ειναι πιο ελεγκάν...@*%@#$@*%!!αυτο μ αρεσει ομως

εγω ειμαι την αποψης οτι ο αντρας ειναι ο ανηρ και η γυναικα ειναι το θυλη,την γυναικα πρεπει να με το που την κοιτας να κανει μελανια!!εχει τοσα μα τοσα πραματα να κανει για παρτη της,γιατι να μου παρει και το μηχανακι??

και να το παρουμε και πιο αλητικα..υπαρχει η περιπτωση να βαλεις πορτα μεσα με κλοτσια καποιου που σου πεταχτηκε?να πιασεις απ το γιακα καποιον που σ εκλεισε??να πεις κατεβα κατω ρε σε καποιον που σε στριμωξε??εγω θα το πω και ετσι θα κανω καλυτερη την κοινωνια γιατι με μια φαπα την ημερα απ ολους μας θα συνειδητοποιησουν αρκετοι τι εστι μηχανη/2 ροδες/δεν σταματαω??

για να μην σας κουραζω ξαναλεω ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙς ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ???????????και να μην ακουω βλακειες περι γατουλας..αυτο ή το χεις ή δεν το χεις(ορμονικο)
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    [B [/B]
    αυτα τα περι εγω αντεχω ποιο πολυ την δουλεια απο σενα το ειπες στη πλακα η το πιστευεις?γιατι τα λες ωραια και λαιτ αλλα καπου δεν επιασα αν το λες σοβαρα η οχι

απο κει και περα

εχω σπασει καθρευτη
    εχω καταιβει κατω απο την μηχανη
    και εχω παρει στο κυνηγη τον μαλακα που αφου θα με σκοτωνε το κοιταω και χωρις να μιλησω μου λεει <<αντε γαμησου μωρη μαλακω>>

να σου πω τι εκανε ο ΑΝΤΡΑΣ?

ακομα τρεχει και δε λεω ψεμματα ποτε εγω.

αν τωρα μου πεις <<και αν βρεθει καποιος και σε χτηπησει?>> το ιδιο θα σου πω και εγω εκτος και αν εισαι ο ταισον και μαμας και δερνεις τους παντες.

απο κει και περα .

επειδη δε τσακωνομαστε -προς θεου - σου ευχομαι να βρεις τη γυναικα που θα δουλευει μερα νυχτα θα σου μεγαλωνει τα παιδια θα ειναι παντα σεξυ και ομορφη θα σε ακουει θα σε στηριζει οπως θες και οποτε θες εσυ να ασχολητε με το χοντος σεντερ μονο και να εισαι ευτιχισμενος μαζι της σοβαρολογω (μονο να μην γνωριζοντε μεταξυ τους αυτες αχαχαχαχ)

και ασε μας εμας να κανουμε βολτες με τις μηχανες να εχουμε νυχτες τσαμπιονς λιγκ να δουλευουμε και να κουραζομαστε (θεε μου ποιο ενζημο μου λειπει )

να βριζουμε οταν πρεπει και οταν πρεπει να ειμαστε ευγενικες

να εχουμε ναι αυτο το @@ που λες αλλα μεταφορικα

@@ να ειμαστε ''αντρακια'' να μην κερατωνουμε να σεβομαστε να εχουμε λογο και να τον κραταμε να μην προκαλουμε τους παντες και τα παντα να μην μας πλησιαζουν γιατι εχουμε πεταξει εξω τα βυζια μας και αλλα πολλα

και αμα συναντηθουμε σε τπτ φαναρια μην κανεις το λαθος να μην με υπολογισεις γιατι δεν εχω φουτσο και @@ στα ποδια μου αναμεσα............στο κατω κατω της γραφεις ποιος ποναει οταν πεφτει ατσαλα στο ντεποζιτο μετα απο σουζα? εγω η εσυ ?

:rotflmao:

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    επειδη δε τσακωνομαστε -προς θεου - σου ευχομαι να βρεις τη γυναικα που θα δουλευει μερα νυχτα θα σου μεγαλωνει τα παιδια θα ειναι παντα σεξυ και ομορφη θα σε ακουει θα σε στηριζει οπως θες και οποτε θες εσυ να ασχολητε με το χοντος σεντερ μονο και να εισαι ευτιχισμενος μαζι της σοβαρολογω (μονο να μην γνωριζοντε μεταξυ τους αυτες αχαχαχαχ)
    xxaxaaxaxaaγαμω τα παιδια εισαι!!!σε παω

να εχουμε ναι αυτο το @@ που λες αλλα μεταφορικα

@@ να ειμαστε ''αντρακια'' να μην κερατωνουμε να σεβομαστε να εχουμε λογο και να τον κραταμε να μην προκαλουμε τους παντες και τα παντα να μην μας πλησιαζουν γιατι εχουμε πεταξει εξω τα βυζια μας και αλλα πολλα
    θα κανω οτι μου ζητησεις!!θα βγω στο μπαλκονι και θα φωναξω ειμαι μ@λ@κ@ς!!!σε παρακαλω..τα χουμε ξεφτιλισει αυτα τα @@!!
    οσον αναφορα το κερατωμα...δε βαριεσαι..καποιος πρεπει να βρεθει να με βγαλει απ τον κοπο..ειπαμε..σαν γυναικες εχετε περισσοτερες αντοχες..νομιζεις οτι εχουμε την ορεξη σας καθε βραδυ??
    οσον αναφορα τα βυζακια...αμα δεν τα πεταξει τωρα που ναι σφιχτα και ζουμερα ποτε θα τα πεταξει??οταν θα τα σκεπαζω να μην μας παρει η ντροπη??ειναι πολυ μικρη η ζωη

και αμα συναντηθουμε σε τπτ φαναρια μην κανεις το λαθος να μην με υπολογισεις γιατι δεν εχω φουτσο και @@ στα ποδια μου αναμεσα............στο κατω κατω της γραφεις ποιος ποναει οταν πεφτει ατσαλα στο ντεποζιτο μετα απο σουζα? εγω η εσυ ?
    περναω με κοκκινο!!
    οχι πλακα..αλλα μην μου πεις οτι κανεις και σουζες????θα παω για στειρωση μετα(και εσφιξα το μονοσοκ σημερα στο τερμα,το γυρισα και στο 7)
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

και να το παρουμε και πιο αλητικα..υπαρχει η περιπτωση να βαλεις πορτα μεσα με κλοτσια καποιου που σου πεταχτηκε?να πιασεις απ το γιακα καποιον που σ εκλεισε??να πεις κατεβα κατω ρε σε καποιον που σε στριμωξε??εγω θα το πω και ετσι θα κανω καλυτερη την κοινωνια γιατι με μια φαπα την ημερα απ ολους μας θα συνειδητοποιησουν αρκετοι τι εστι μηχανη/2 ροδες/δεν σταματαω??
    το έχει κάνει φίλη μου... και χέστηκε πάνω του ο άλλος...
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

καλά ένα έχω να πω... όλοι αυτοί που κατακρίνουν τις γυναίκες μηχανόβιες είναι κομπλεξικοί... να ξέρετε ότι εκεί έξω είναι πολλές που σας έχουν...
    όποιος θέλει κάποια να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα, να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει, ψάχνει για δούλα και όχι για γυναίκα... επίσης όποιος θέλει κάποια να μην οδηγεί, να μην έχει δικιά της προσωπικότητα και απλά να ομορφαίνει το περιβάλλον μπορεί να πάρει μία γλάστρα...
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα (πολλές) γυναίκες δούλες και γλάστρες...

balls of steel Το avatar του/της p@nos

το μονο εργαλειο που πρεπει να καβαλατε εσεις οι γυναικες ειναι αυτο...

τελος.

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

μουγκα τωρα,το θεμα εληξε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

μουγκα τωρα,το θεμα εληξε.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα ε?....last year...
    από tools στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 11:41
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28
  3. Ειναι Σωστο...
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:57
  4. Τι ομορφιες ειναι αυτες
    από bsari στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0