Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

+1

Εξω στις πορειες που 30 χρονια τωρα εμφανιζονται οι κουκουλοφοροι δεν υπαρχει ασυλο....Στα σκηνικα στα Εξαρχεια δεν υπαρχει ασυλο....Στα γηπεδα δεν υπαρχει ασυλο....Στις οδομαχιες γενικα δεν υπαρχει ασυλο...Ποιους πιασανε??Ποιους χτυπησανε αλυπητα??

Οσο για την υποταγη στους νομους που αναφερθηκε πιο πανω....Ποιος απο εδω εχει εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη και ολους τους νομους του κρατους?Ποιος εχει εμπιστοσυνη στην ΕΛ.ΑΣ..Ποιος εχει εμπιστοσυνη οτι θα βρει το δικιο του αν αυριο τον τρακαρει μεθυσμενος ο Χ πλουσιος ή ο Ψ βουλευτης/ευνοουμενος/παρατρεχαμενος ή πεσει σε κακοτεχνια της Υ εταιρειας....

Η κοινωνικη κριση στην χωρα μας ειναι τεραστια...Και βαθαινει παρεα με την παγκοσμια....

Δυσκολα τα πραγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δηλαδη θες να αρθει το ασυλο ή μιλας γενικα?
    ναι θέλω να αρθεί, δεν έχει το παραμικρό νόημα, δεν υπάρχει καταπίεση σε απόψεις που έτσι να βρίσκουν καταφύγιο στα ΑΕΙ, αυτός ήταν ο λογος που θεσπίστηκε το ασυλο, αλλά πλέον έχει γίνει εργαλείο στα χέρια όσων βιάζουν τη δημοκρατία και δέρνουν τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους, κρύβονται πίσω απ' αυτό για κάλυψη

όταν τελούνται αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου προτιμώ μηδέν άσυλο και επέμβαση αστυνομίας υπό τις εντολές εισαγγελέα παρά το αίσχος που βλεπουμε σήμερα με ωμή βία σε καθηγητές σε συγκλήτους σε εκλογές, και μάλιστα από μειοψηφίες

επιτέλους πού στον κόσμο υπάρχει τέτοια ασυδοσία στα φοιτητο-κομματόσκυλα, πού φτάνουν στο σημείο να καλούν εξωπανεπιστημιακούς φουσκωτούς με ρόπαλα για να δείρουν, τι καθόμαστε και συζητάμε... ΑΥΤΟΙ πρώτοι παραβιάζουν το άσυλο, το άσυλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον

Για εμενα οπως ειπα και παραπανω η αρση του ασυλου δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο....Οπως δεν κανουν τιποτα εξω δεν προκειται να κανουν τιποτα μεσα...

Απλα οταν ειναι η ΝΔ κυβερνηση η αστυνομια θα ειναι με τους ΔΑΠιτες και οταν ειναι το ΠΑΣΟΚ με την ΠΑΣΠ ή πως λεγεται....Και τωρα μπορει ο πρυτανης να ζητησει επεμβαση αστυνομιας και εισαγγελεα σε περιπτωσεις ποινικων αδικηματων απο οσο ξερω...Δεν το εχω δει ποτε...

Μανιβελάτο μέλος
    Για εμενα οπως ειπα και παραπανω η αρση του ασυλου δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο....Οπως δεν κανουν τιποτα εξω δεν προκειται να κανουν τιποτα μεσα...

Απλα οταν ειναι η ΝΔ κυβερνηση η αστυνομια θα ειναι με τους ΔΑΠιτες και οταν ειναι το ΠΑΣΟΚ με την ΠΑΣΠ ή πως λεγεται....Και τωρα μπορει ο πρυτανης να ζητησει επεμβαση αστυνομιας και εισαγγελεα σε περιπτωσεις ποινικων αδικηματων απο οσο ξερω...Δεν το εχω δει ποτε...
    αν θυμάμαι σωστά, σε περιπτώσεις ποινικών αδικημάτων μπορούν να μπουν αυτοβούλως..αλλά όπως επίσης θυμάμαι πέρισυ που μπήκε ένας τύπος με πιστόλι εδώ, τα παιδιά κλειδαμπαρώθηκαν μέσα σε ένα γραφείο, κάλεσαν το 100 και τους απάντησαν ότι δεν μπορούν να μπουν..ασφαλώς ο άρρωστος (ναρκωμανής) κάποια στιγμή έφυγε και ευτυχώς όλα ήταν καλά. τώρα να υποψιαστώ ότι όλο αυτό γίνεται τυχαία?? προφανώς αυτή η απαξίωση, η προβολή μόνο της κακής πλευράς και η απαξίωση του έργου των ελληνικών ΑΕΙ/ΑΤΕΙ προετοιμάζει το έδαφος..

ο καλύτερος τρόπος να σου δείξω πως κάνεις λάθος είναι να σε ρωτήσω

"όλοι αυτοί που διαλύουν συγκλήτους αν πάνε να βγάλουν αποφάσεις που δεν τους βολεύουν, ή κλέβουν κάλπες, πώς πιστεύεις πως θα αντιδράσουν αν ανακοινωθεί πως αίρεται το άσυλο";;;;

αν σηκώσουν αδιάφορα τους ώμους, έχεις εσύ δίκιο

αν αρχίσουν να αφρίζουν από το στόμα, έχω εγώ δίκιο

τι λες;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    αποφάσεις που δεν τους βολεύουν
    Τι αποφάσεις είναι αυτές;

δεν θυμάμαι συγκεκριμένα παραδείγματα, εξάλλου δεν εμπλέκομαι στα ΑΕΙ, έχω αποφοιτήσει εδώ και πολλά χρόνια

έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές για φοιτητές που διέλυσαν με τη βία συνελεύσεις καθηγητών γιατί είχαν ως θέμα κάτι που οι τραμπούκοι πίστευαν πως θα έβγαινε ενάντια στα συμφέροντά τους αν συνεχιζόταν η συνάντηση

έχουν επίσης υπάρχει συνελεύσεις όπου, επειδή έπρεπε να βγει απόφαση, οι καθηγητές με απειλή σωματικής βίας εξαναγκάστηκαν να ψηφίσουν αυτό που τους υπαγόρευσαν οι τραμπούκοι

παρακολούθησε την επικαιρότητα καλύτερα και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις

Παλαιό μέλος
    Μα οι συνελεύσεις αυτές αποφασίζουν περί ημερομηνιών εξετάσεων και λοιπά παρόμοια θέματα. Πάντα όταν υπάρχουν μεταφορές εξεταστικών, θα δημιουργηθούν διαμαρτυρίες-παρασκήνια-κλπ. Εάν δεν υπήρχε το άσυλο και έμπαινε ο στρατός στην αίθουσα για να ψηφίσουν, θα είχαμε διαφορετικές αποφάσεις;

όχι δεν αποφασίσουν μόνο για τέτοια θέματα

ψάξε στις εφημερίδες και θα βρεις παραδείγματα

Δηλαδη πιστευεις οτι θα στειλουν τα ΜΑΤ να αστυνομευσουν τα αμφιθεατρα και τους καθηγητες απο τους τραμπουκους.....

Σου λεω εγω το αλλο....Αυτοι οι τραμπουκοι ονομα δεν εχουν?Με δανεικη φατσα πηγανε εκει?Δεν τους μυνησε ποτε κανενας?Προφανως θα θελανε να τους μυνησουν.....Αν οχι σημαινει οτι εχουν προστασια απο αλλου οποτε και η αστυνομια δεν θα τους ακουμπησει...Δεν ζουνε στα υπογεια των ΑΕΙ και των ΤΕΙ...Εξω απο αυτα ζουνε....Αν θελανε τους καναν τσακωτους...Δεν θελουν...

Επιμενω πως η λυση δεν ειναι αυτη...

αν με δεις στο δρόμο, ξέρεις ποιός είμαι, το όνομά μου;

αν δεν ξέρεις πώς θα με μηνύσεις;

εξάλλου και να ήξεραν, ποιός θα τολμούσε;

αφού οι τραμπούκοι είτε είναι φοιτητές κάποιας παράταξης, είτε έχουν κληθεί από την παράταξη, άρα όποιος τολμήσει να κάνει θέμα θα βρει απέναντί του όλη την παράταξη, και αυτοί δεν έχουν φραγμούς, και θα τον δείρουν και θα τον σκοτώσουν ακόμη, ποιος θα παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και καταφέρει να διωχθει ο τραμπούκος νομικά;

τέσπα δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε, εμένα μου χαροποιεί ή μαλλον με παρηγορεί που το έχουν χέσει σε τέτοιο πλεον βαθμό που ο κόσμος τους έχει πλέον στη μπούκα

λενε πως ακριβώς μετά το βαθύτερο σκοτάδι έρχεται η ανατολή του ήλιου, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο βαθύτερο σκοτάδι

Δηλαδη ολο το διδακτικο προσωπικο των πανεπιστημιων κτλ εινα ιθυμα εκβιασμου και δεν κουνιεται κανενας....Κατεβαινουν με τους φοιτητες στις πορειες και πανε μεχρι μαρτυρες ξυλοδαρμων φοιτητων απο αστυνομικους στα δικαστηρια αλλα φοβουνται τραμπουκους που τους απειλουν επειδη δεν ξερουν ποιοι ειναι....

Δεν μπορω να το δεχτω....Αν ισχυει αυτο το ξαναλεω ειναι με την ανοχη των αρχων του πανεπιστημιου και εμμεσως με την συγκαταθεση της....Απο οτι ξερω η συγκλητος και ο πρυτανης εχει το δικαιωμα να καλεσει εισαγγελεα με αστυνομια μεσα στα πανεπιστημια και αν ηταν για καλο σκοπο θα το ειχαν κανει προκειμενου να προστατευθουν οι θεσμοι....

Και δεν υπαρχουν 5,000,000 διαφορετικοι τραμπουκοι που δρουν οπως λες...Ποσοι ειναι?50?100?Δεν τους ξερουν?Δεν μπορουν να τους αναγνωρισουν?Σε ποσες σχολες επιτελους πηγανε τραμπουκοι και απειλησαν τους καθηγητες?Γιατι δεν ακουστηκε ποτε εστω σαν ανωνυμη καταγγελια.....Εστω στα καναλια....Γιατι εχουν το θαρρος μερικοι φοιτητες να καταγγελουν τραμπουκισμους και να βγαζουν τα προσωπα τους στην καμερα και οι καθηγητες φοβουνται οπως λες....

Και υπαρχει και αλλος λογος που δεν θελω την αστυνομια στις σχολες εκτος απο αυτους που ανεφερα πριν....Μαζι με αυτους θα μπουν και οι χρυσαυγιτες παρεα...100%....

Αν αρθει το ασυλο ο πατος του βαρελιου θα παει παρακατω και τοτε να δεις τραμπουκισμοι με τις ευλογιες της εκαστοτε κυβερνησης...

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Συμφωνώ 100% με τον προλαλήσαντα!

Ρε παιδιά μην πάτε μακρυά...

Πέρσυ δεν έδειξε βίντεο ο Λαζόπουλος (που σημειωτέον δεν συμφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται) που στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης υπήρχαν "κουκουλοφόροι" με τις πόρτες...κλειδωμένες...?

Και οι αστυνομικοί μέσα μαζί τους?

Πέρσυ δεν έδειξε το μεγκα (που ξέρουμε πολύ καλά τι είδους συμφέροντα εξυπηρετεί...) κλούβες των ματ εξω από το Πολυτεχνείο και "κουκουλοφόροι" να βγαίνουν μέσα από αυτές, να μπαίνουν στο Πολυτεχνείο και να ρίχνουν μολότωφ στους 'συναδέλφους' τους ματατζήδες? Φυσικά μετά το θάψανε κακείν κακώς...Έμειναν μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι που πετούσαν μολότωφ στα ματ...στα καλά ματ...

Οι προβοκάτσια είναι ισχυρό εργαλείο του συστήματος και των εκάστοτε κυβερνήσεων για να περάσουν τα μέτρα τους...

Είδα σε ένα τρικάκι πεταμένο στο δρόμο μια ανακοίνωση από αναρχικούς πριν λίγες ημέρες που κράζανε το γεγονός του "άγριου" ξυλοδαρμού των δύο φυλάκων του ΑΠΘ και λέγανε πως αυτές οι πρακτικές δεν ανήκουν δεν υποστηρίζονται από τον αναρχικό χώρο. Καλέσανε τα κανάλια κανέναν αναρχο-αυτόνομο να τον "ανακρίνουν γιαυτό? Όχι φυσικά... Αλλά οι δύο φύλκακες που τα κανάλια λέγανε πως ειδικά ο ένας μάλλον δεν την βγάζει καθαρή, πήρανε εξητήριο μέσα σε 2-3 μέρες! Ε, δεν γίνετε να είσαι του θανατά και να παίρνεις εξητήριο σε τρεις μέρες ρε παιδιά!!!

Και εννοείται πως δεν ρίχνω βάρος στους φύλακες του ΑΠΘ γιαυτό το σκηνικό, τζάμπα ξύλο φάγανε η άνθρωποι, αλλά στα ΜΜΕ με το χρώμα που δώσανε στην υπόθεση, στο κράτος-παρακράτος που το εξυπηρετεί μια τέτοια πράξη να έχει υπεύθυνους αριστερούς ή αναρχικούς φοιτητές που εκμεταλλεύονται το άσυλο και λοιπές μπούρδες. Αλλά η υπόθεση μυρίζει προβοκάτσια από μόνη της....

(Η τελευταία παράγραφος προς αποφυγή παρεξηγήσεων για όσους δεν θέλουν να διαβάζουν όλα τα ποστ αλλά να κάνουν ανέξοδη κριτική παραθέτοντας την αποψάρα τους...)

Καληνύχτα.
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

προβοκάτσια... συνωμοσίες... σκευωρίες...

ο,τιδήποτε αρκεί να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται η ελληνική ανώτατη παιδεία από τους τραμπούκους

ναι στο άσυλο για τους μπάτσους και τον εισαγγελέα

όχι στο άσυλο για τους ροπαλοφόρους τραμπούκους και τα κομματόσκυλα, αυτοί να μπαίνουν

δεν φταίνε λέει οι αναρχικοί

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, θέλω να δουν τον κόσμο ριγέ, εσύ θέλεις;;

επαναλαμβάνω γιατί απάντηση δεν έλαβα:

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    end quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

ο καλύτερος τρόπος να σου δείξω πως κάνεις λάθος είναι να σε ρωτήσω

"όλοι αυτοί που διαλύουν συγκλήτους αν πάνε να βγάλουν αποφάσεις που δεν τους βολεύουν, ή κλέβουν κάλπες, ή δέρνουν όσους τους κοντράρουν, πώς πιστεύεις πως θα αντιδράσουν αν ανακοινωθεί πως αίρεται το άσυλο";;;;

αν σηκώσουν αδιάφορα τους ώμους, έχεις εσύ δίκιο

αν αρχίσουν να αφρίζουν από το στόμα, έχω εγώ δίκιο

τι λες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Αλλά οι δύο φύλκακες που τα κανάλια λέγανε πως ειδικά ο ένας μάλλον δεν την βγάζει καθαρή, πήρανε εξητήριο μέσα σε 2-3 μέρες! Ε, δεν γίνετε να είσαι του θανατά και να παίρνεις εξητήριο σε τρεις μέρες ρε παιδιά!!!
    πριν πολλά χρόνια νοσηλεύτηκα στο ΚΑΤ

απέναντί μου ένα θύμα τροχαίου, μηχανόβιος

η μάνα του από πάνω 24/24, ο ίδιος ακίνητος αμίλητος, σε κώμα ήταν, δεν ξέρω

2-3 μέρες αργότερα, είχε βάλει το τζινάκι του και το μπλουζάκι του, χαμόγελα τρελά, περίμενε το εξιτήριο, και δήλωνε ανυπόμονος να ξανακαβαλησει τη μηχανή του

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 04:45