Η σωστη τοποθετηση ειναι πως μηχανη θα επρεπε να οδηγαμε αναλογα με την κατηγορια, σε πιστες, στο χωμα, στο βουνο γιατι εκει εξω κυκλοφορουν πολλοι μουρλοι που δε σε υπολογιζουν, γιατι καποτε θα κανουμε παιδια και δεν ειναι δικαιο γι' αυτα να μεγαλωσουν χωρις πατερα/μητερα, η με σακατη γονιο, γιατι η ζωη ειναι ομορφη. Παρα πολλα δελεαστικα γιατι. Ομως εξ' ισου δελεαστικη ειναι και η μηχανη που τη βλεπεις αραγμενη απεξω και μπορει να μη σου υποσχεται πως θα σε παει καπου με ασφαλεια μιας κι η δικη μας ασφαλεια εξαρταται λιγοτερο απο εμας και περισσοτερο απο τους αλλους, αλλα η μηχανη σου προσφερει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας, της ενωσης με το περιβαλλον και ολο αυτο το αισθημα που δεν αποτυπωνεται ευκολα με λεξεις.
Επομενως, ειναι θεμα επιλογης. Καβαλαω, η δεν καβαλαω. Οι λογοι γνωστοι και αυτονοητοι. Η αποφαση δυσκολη αλλα οχι οριστικη. Μπορεις ν' αποφασισεις κατι και μετα απο καποιο χρονο ν' αλλαξεις γνωμη, αρκει να εισαι υγιης, να εισαι καλα. Δεν εξαρταται η πνευματικη σου διαυγεια απο το αν θα οδηγεις μηχανη, αυτο ειναι δικαιολογια που τη λεει οποιος του λειπει κατι αλλο, κατι ουσιαστικο απο τη ζωη του. Παιρνεις μια αποφαση, τη χωνευεις και ζεις μ' αυτη, βρισκοντας κατι αλλο ν' αναπληρωσει τα κενα σου, ειναι τοσο απλο. Εγω προσωπικα θελω να οδηγω μηχανη, αλλα αν αποφασισω καποια στιγμη να παρω ενα ss και να το εχω μονο για να πηγαινω που και που σε μια πιστα και κατα τ' αλλα να ειμαι με το αυτοκινητο, η με τα ποδια. Το να κινουμαι στους δρομους με αλλο οχημα η με τα ποδια, δεν εξαρταται η ζωη μου απο αυτο, ενω αν επιλεξω να συνεχισω να οδηγω μηχανη, μπορει και να εξαρτηθει η ζωη μου απ' αυτο.
Οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να αποφυγω μια κατασταση θα το κανω και μεχρι τωρα το εχω κανει, αλλα ισως υπαρξει κι η φορα που δε θα μπορεσω.
Επιλεγω προσωπικα να συνεχισω να οδηγω μηχανη για οσο νιωθω νηφαλιος και πως μπορω ν' ανταπεξελθω και πως εχω μια εξελιξη και δεν μενω στασιμος αλλα μαθαινω απ' τα λαθη μου. Απο εκει και περα αν μου συμβει καποιο μεγαλο ατυχημα δεν ξερω τι θα κανω και πως θα το χειριστω, αλλα προς το παρον, με τις μποτες, το μπουφαν και το κρανος μου παραμενω.