Σελίδα 8 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 329

Θέμα: 36 ώρες 2009, 12ο οδοιπορικό αντοχής

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Γραφτήκαμε, γραφτήκαμε!

Γενικώς είχε πολύ κόσμο.

Όσοι το σκέφτεστε μην το πολυ-καθυστερείτε γιατί λογικά οι θέσεις (240 στο σύνολο) θα συμπληρωθούν πολύ γρήγορα!
    Πραγματι, τοσο πολυ κόσμο τόσο νωρίς δεν το περίμενα...

Ενας ωραίος χαμός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Mέχρι την ώρα που έφυγα εγώ από κει (κάπου στις 11), είχαν γραφτεί περί τα 70 άτομα όπως ειπώθηκε!!!
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

2. αυτοι που δεν θελουν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό video και θελουν το κλασικο 36ωρο? photo + χιλιόμετρα, δηλώνουν ΝΑΙ στην αίτηση για τον διαγωνισμό φωτογραφίας ή βάζουν "οχι" στις επιλογές συμμετοχής σε κάποιο διαγωνισμό?
    Απ' ότι κατάλαβα οι διαγωνισμοί φωτογραφίας και βίντεο είναι άσχετοι με το 36ώρο αυτό καθ' αυτό και άσχετοι με την γενική κατάταξη. Απλά, πέρα απ' το 36ώρο, γίνονται και δύο παράλληλοι διαγωνισμοί με δικά τους, ανεξάρτητα, συμβολικά έπαθλα. Όποιος θέλει συμμετέχει και σε αυτούς.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Το Κλιμάκιο των Ιωαννίνων μόλις έκλεισε

Οι 3 κλασσικοί των τελευταίων δύο 36ωρων + 2 πρωτάρηδες.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Απ' ότι κατάλαβα οι διαγωνισμοί φωτογραφίας και βίντεο είναι άσχετοι με το 36ώρο αυτό καθ' αυτό και άσχετοι με την γενική κατάταξη. Απλά, πέρα απ' το 36ώρο, γίνονται και δύο παράλληλοι διαγωνισμοί με δικά τους, ανεξάρτητα, συμβολικά έπαθλα. Όποιος θέλει συμμετέχει και σε αυτούς.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
    Νίκο και εγώ το ίδιο με εσένα κατάλαβα.

Συμμετέχεις στο 36ωρο και επιπλέον ΑΝ θέλεις δηλώνεις να συμμετέχεις και στο διαγωνισμό φωτογραφίας η βίντεο.

Και φαντάζομαι στο τέλος στα αποτελέσματα θα υπαρχουν και αυτές οι 2 νέες κατηγορίες.

Δεν είναι άσχημη ιδέα, αν κάποιος θέλει να μην ακολουθήσει το απαιτητικό κομμάτι με τους χρόνους, τα check point, και τις φωτογραφίες.........συμμετέχει στους 2 αυτούς διαγωνισμούς.

Στη συμμετοχή μου (όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι) τσέκαρα και τον διαγωνισμό φωτογραφίας με την λογική ότι αν μου κάτσει καμία καλή να την στείλω, όμως δεν είναι και η πρωτεραιότητά μου.

Για το ομαδικό δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί. Οι ομάδες θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ των τεσσάρων, ουτε λιγότερο, ουτε περισσότερο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Νίκο και εγώ το ίδιο με εσένα κατάλαβα.

Συμμετέχεις στο 36ωρο και επιπλέον ΑΝ θέλεις δηλώνεις να συμμετέχεις και στο διαγωνισμό φωτογραφίας η βίντεο.

Και φαντάζομαι στο τέλος στα αποτελέσματα θα υπαρχουν και αυτές οι 2 νέες κατηγορίες.

To αυτό! Ο έξτρα διαγωνισμός φωτό και βίντεο, δεν εμπλέκεται στην ροή του κανονικού 36ωρου όπως γίνεται (τα τελευταία χρόνια) τουλάχιστον. Είναι κάτι έξτρα γι' αυτούς που δεν θέλουν να είναι όλη μέρα πάνω σε μια σέλα. Όσοι παίξουν εκεί, αυτομάτως ξεχνάνε το κανονικό 36ωρο με τους χρόνους ,τα παιχνίδια και τα έπαθλά του. Αυτοί θα πάρουν τα δικά τους. (τα οποία φυσικά δεν θα πάρουν οι άλλοι που θα επιλέξουν το κλασσικό 36ωρο)
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    To αυτό! Ο έξτρα διαγωνισμός φωτό και βίντεο, δεν εμπλέκεται στην ροή του κανονικού 36ωρου όπως γίνεται (τα τελευταία χρόνια) τουλάχιστον. Είναι κάτι έξτρα γι' αυτούς που δεν θέλουν να είναι όλη μέρα πάνω σε μια σέλα. Όσοι παίξουν εκεί, αυτομάτως ξεχνάνε το κανονικό 36ωρο με τους χρόνους ,τα παιχνίδια και τα έπαθλά του. Αυτοί θα πάρουν τα δικά τους. (τα οποία φυσικά δεν θα πάρουν οι άλλοι που θα επιλέξουν το κλασσικό 36ωρο)
    Ο έξτρα διαγωνισμός φωτογραφίας, είναι έξτρα και από τις φωτογραφίες του κλασσικού 36ώρου φαντάζομαι.
    Δηλαδή, η βαθμολογία του κλασσικού 36ωρου εξακολουθεί να διαμορφώνεται από: χρόνους-φωτογραφίες-δοκιμασία?

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια. Η συμμετοχή κατοχυρώθηκε!!! Όπως και να'ναι, καλό θα είναι!!!
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για το ομαδικό δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί. Οι ομάδες θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ των τεσσάρων, ουτε λιγότερο, ουτε περισσότερο

Για να σου πω την αλήθεια... Εμένα ο μοναδικός στόχος είναι να βγω έστω κ ένα βαθμό πάνω από τους άλλους της παρέας... Έτσι για να εχω να τους πειράζω με κάτι μέχρι το επόμενο

Κ φέτος οι 4 από τους 5 είμαστε κ στην ίδια κατηγορία

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    αντε να παμε και εμεις λιγο να ξεσκουριασουμε alex84 ακουυυυςςςς?????
    πές του τα, πές του τα!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    έμεινα μεχρι της 12 παρα, και λιγο πριν φύγω μου είπαν οτι συνολικά εχτες είχαν 78 συμμετοχές!!! Πάντως από τις συζητήσεις περι 36ωρων που είχα με 2 φίλους από το club οι οποίοι συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία 5 χρόνια με πώρωσαν οσο δεν πάει άλλο. Έτοιμος να φύγω για βόλτα ήμουν στο καπάκι λεμε

Νέο μέλος
    Απο κρητη ειναι κανεις για το 36ωρο ??

μου αρέσει πάντως που αναφέρουν και στο site ότι απο την Τετάρτη 25 Μαρτίου θα είναι ανοικτά και τις Τετάρτες, και έτρεχα χθές τζάμπα να δηλώσω ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μου αρέσει πάντως που αναφέρουν και στο site ότι απο την Τετάρτη 25 Μαρτίου θα είναι ανοικτά και τις Τετάρτες, και έτρεχα χθές τζάμπα να δηλώσω ...
    Μηχανάκι βρήκες και πας να δηλώσεις (ή στον αριθμό κυκλοφορίας συμπλήρωσες "δεν ξέρω ακόμη")?

σιγά μην τους πω απο τώρα ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 8 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οδοιπορικό αχλεμο 2009
    από GhostDog στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 12:04
  2. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  3. 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 15:45
  4. 36 ωρες οδηπορικο
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 03:31
  5. 36 Ωρες 2006 (+photos)
    από zouR1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 10:59

Κανόνες δημοσιεύσεων