Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 121

Θέμα: Προτάσεις για φθηνή ασφάλιση μοτοσυκλέτας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αντε αλλη μια φορα να πουμε οτι υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες....

Θα πουμε κι αλλα πιο μετα

Αυτό έχει ειπωθεί και εννοείται, απλά (από προσωπική πείρα) στον ασφαλιστικό κλάδο είναι δυσανάλογο το ποσοστό των κακών επαγγελματιών. Εδώ τουλάχιστο στην επαρχία που είναι μικρή κοινωνία κι ο ένας ξέρει τον άλλο, οι περισσότεροι είναι αλεξιπτωτιστές που την είδαν ασφαλιστές. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν δίπλωμα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και παρόλα αυτά παρέχουν ασφαλιστικές υπηρεσίες. Τα δε λαμόγια, όχι δεν έχουν εξαφανιστεί, αλλά συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται. Σε πολλά επαγγέλματα οι τυχαίοι και οι κακοί επαγγελματίες μπήκαν στο περιθώριο ή εξαφανίστηκαν, στις ασφάλειες όχι.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν λοιπον ο οποιοσδηποτε ασφαλιστης βλεπει ενα Χ ποσο στην δικη του φορμα/καρτελα/εφαρμογη, λογικο ειναι να πει στον πελατη Χ+την αμοιβη του...
    αρα επισης λογικο ο πελατης να πληρωσει παραπανω απο το να πηγαινε απευθειας στην ασφαλιστικη...
    Σταύρο προσπερνώ τα υπόλοιπα, και απλά λέω ότι αυτό που γράφεις παραπάνω δεν είναι απόλυτο...

Ανεξαρτήτως αν οι ασφαλιστές είναι λαμόγια ή όχι, γενικώς στο εμπόριο δεν είναι απαραίτητο ότι αν πας απευθείας στην πηγή θα πάρεις καλύτερη τιμή.

Όσοι έχουν μεγάλη παραγωγή, σίγουρα επιτυγχάνουν εκπτώσεις που εσύ και εγώ εκ των πραγμάτων δε μπορούμε να έχουμε, άρα από εκεί και πέρα είναι προφανώς θέμα πως θα σε τιμολογήσουν μετά (ήτοι το ποσοστό της έκπτωσης που θα σου κάνουν).

Συγκρίνοντας για πλάκα anytime με την ασφάλεια που έχουμε στο ibiza της γλαρίνας (για το hornet δε ψάχνω, καθώς ασφάλεια κλοπής στη συγκεκριμένη μηχανή κάνει μόνο η interamerican), πληρώνω σίγουρα λιγότερα (για το φουλ πακέτο).

Άρα μην γίνεσαι απόλυτος

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καλά, το ότι η ασφαλιστική σου έχει φθηνότερο συμβόλαιο από την anytime, δε σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει χάρη στον ασφαλιστή
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καλά, το ότι η ασφαλιστική σου έχει φθηνότερο συμβόλαιο από την anytime, δε σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει χάρη στον ασφαλιστή
    Προφανώς, απλά επειδή αναφέρθηκε από τον devil's ως σαφώς φθηνότερη, σε αντιπαραβολή με προσφορά που του έγινε

Βέβαια επειδή ψωνίζω κόστος στο συγκεκριμένο θέμα, δε ξέρω ακριβώς τι παίζει

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εντελώς πληροφοριακά, εφόσον το συζητάμε και χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ζήτησα προσφορά τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για το μηχανάκι και στο πρώτο δε μπόρεσε να φτάσει καν κοντά, ενώ στο 2ο, το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει ήταν ίδια τιμή.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τωρα μου θυμησατε ενα παλιο αφεντικο μου ασφαλιστικο πρακτορα ο οποιος ηταν ο γνωστοτερος τοκογλυφος της περιοχης
    και μια φορα που με τρακαρανε παρκαρισμενο πηγα να χρησιμοποιησω νομικη προστασια και με πηρε η δικηγορος ΜΟΥ και μου ελεγε οτι φταιω (εννοειται οτι αποζημιωθηκα χωρις καν δικαστηριο)

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Εντελώς πληροφοριακά, εφόσον το συζητάμε και χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ζήτησα προσφορά τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για το μηχανάκι και στο πρώτο δε μπόρεσε να φτάσει καν κοντά, ενώ στο 2ο, το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει ήταν ίδια τιμή.
    Στο αμαξι εισαι στο by the mile γιαυτο. Λογικο αλλωστε εφοσον ειναι κατι τοσο ειδικο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    τωρα μου θυμησατε ενα παλιο αφεντικο μου ασφαλιστικο πρακτορα ο οποιος ηταν ο γνωστοτερος τοκογλυφος της περιοχης
    και μια φορα που με τρακαρανε παρκαρισμενο πηγα να χρησιμοποιησω νομικη προστασια και με πηρε η δικηγορος ΜΟΥ και μου ελεγε οτι φταιω (εννοειται οτι αποζημιωθηκα χωρις καν δικαστηριο)

Την εχω ακουσει την ιστορια! Οπως και για αυτους που με τα ασφαλιστρα χτισανε ξενοδοχεια!
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Banned
    Εγω παντως μεσω του ασφαλιστη μου πετυχα καλυτερη τιμη απο το νετ, διοτι με τις παροχες που ηθελα, ανεβαινε η τιμη τους πολυ.

Παντως ακομη θεωρω πολυ ακριβη την ασφαλιση για την την χρηση και τον αριθμο των οχηματων που εχω, ειδικα οταν ειμαι 25 χρονια διχως ατυχημα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Στο αμαξι εισαι στο by the mile γιαυτο. Λογικο αλλωστε εφοσον ειναι κατι τοσο ειδικο.
    Ναι, ισχύει. Μακάρι να το υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες σύντομα και να βγάλουν κι άλλα παρόμοια πακέτα.

Νομίζω η anytime είναι η φθηνότερη στα φθηνά πακέτα, αλλά όσο αυξάνονται οι παροχές είναι στα ίδια επίπεδα ή ακριβότερη.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Νομίζω η anytime είναι η φθηνότερη στα φθηνά πακέτα, αλλά όσο αυξάνονται οι παροχές είναι στα ίδια επίπεδα ή ακριβότερη.

το αυτο...
    αν δεν θες υπερβολες στα ασφαλιστρα, σαφεστατα και συμφερει...

και νομιζω οτι αυτο ειναι και το μεγαλυτερο κομματι της πιτας πλεον, γιατι ποιος ασφαλιζει για φυσικα φαινομενα, πυρκαγια και τα ρεστα? πρεπει να εχεις σαφως πολυ ακριβο οχημα και να εχεις και αρκουντως ικανοποιητικο εισοδημα...

αλλωστε πισω απο την anytime ειναι η interamerican που δεν ειναι μικρη, ουτε φτηνη...

αλλωστε πισω απο την anytime ειναι η interamerican που δεν ειναι μικρη, ουτε φτηνη...
    Οχι δεν ειναι. Απλα την προμοταρει δεν εχουν σχεση τα αποθεματικα της Ιντεραμερικαν με την Anytime. Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο απο ολα.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν ειναι. Απλα την προμοταρει δεν εχουν σχεση τα αποθεματικα της Ιντεραμερικαν με την Anytime. Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο απο ολα.

τι εννοεις "την προμοταρει"?
    και τι σχεση ειναι αυτη που προμοταρει μια ασφαλιστικη μια αλλη?

επισης τα αποθεματικα δεν ενδιαφερουν τον κοσμο...τον κοσμο τον ενδιαφερει να ασφαλιστει φθηνα και σε περιπτωση στραβης να βρει το δικιο του και να παρει τα λεφτα του...
    επισης να ειναι συνεπης σε οδικη βοηθεια και οποιαδηποτε αλλη παροχη...

εφ'οσον αυτα ειναι οκ, στα παπακια μας τι γινετε απο πισω...

και αλλες ηταν τεραστιες ασφαλιστικες με φοβερα αποθεματικα και εκλεισαν σε μια νυχτα, αφηνοντας τοσο κοσμο ξεκρεμαστο...

Πιστευα οτι θα ηξερες ΚΑΙ για τα αποθεματικα των εταιρειων με τοσα που ποσταρεις για τις ασφάλειες.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Banned
    επισης τα αποθεματικα δεν ενδιαφερουν τον κοσμο...τον κοσμο τον ενδιαφερει να ασφαλιστει φθηνα και σε περιπτωση στραβης να βρει το δικιο του και να παρει τα λεφτα του...
    επισης να ειναι συνεπης σε οδικη βοηθεια και οποιαδηποτε αλλη παροχη...
    ...
    Τα δυο σχολια σου ειναι αντιθετα....

πως θα ειναι συνεπης εαν δεν εχει ικανα ιδια κεφαλαια;
    Διοτι αν γινεται, θελω να το κανω και εγω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Τα δυο σχολια σου ειναι αντιθετα....

πως θα ειναι συνεπης εαν δεν εχει ικανα ιδια κεφαλαια;
    Διοτι αν γινεται, θελω να το κανω και εγω!

απλο. δανειζεται...
    εγω θα τα παρω τα λεφτα μου..
    ο δευτερος παλι ναι...ο τριτος ναι...ο τεταρτος παιζεται αν και εφ΄οσον κοπει η "επιδοτηση", ο πεμπτος θα παρει το μπ0υλο...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι άλλο? προτάσεις για αγορά μοτοσυκλέτας
    από Aboulafia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:04
  2. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  3. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας