το χθεσινο μου θυμισε λιγο αυτο
![]()
![]()
το χθεσινο μου θυμισε λιγο αυτο
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φίλε απίστευτο!!! αυτό έβλεπα πριν!!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Vale σ΄ευχαριστώ που δεν γεννήθηκες 30 χρόνια πριν ή μετά για να μπορώ να απολαμβάνω live τον μεγαλύτερο οδηγό που έχει περάσει από τους αγώνες.
+46
οποιοσδηποτε αλλος να ηταν στη θεση του Rossi (και βαλτε οποιον θελετε,παλιο ,νεο, μελλοντικο, αγεννητο)οταν τον περασε τοσο ομορφα ,καλλιτεχνικα κλεινοντας του τις γραμμες (ουτε καν να φρεναρει δεν μπορουσε)ο Lorenzo, θα εμενε απλα στην δευτερη θεση.
Αλλα ο γιατρος εκανε αυτο που θα εκανε και ο θεος αν ετρεχε στα gp:
του εκοψε τα υπατα!!
"Πιστευω εις εναν Rossi πατερα,παντοκρατορα..."
VALENTINO ROSSI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Αφού τα είπαμε για το πέρασμα στην τελευταία στροφή, να πούμε τώρα και για το πέρασμα στο τέλος της ευθείας απο εξωτερική?
Το έκανε και περσι στον Stoner στη Laguna.
Πολύ καλό και πολύ αποτελεσματικό! Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος πολύ γενναίος και πολύ γρήγορος.
Respect στον Vale!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλα ρε παιδες, ακομα περιμενετε να δειτε κατι τετοιο για να καταλάβετε περι τινος προκειτε ο ροσι.......????? ο τυπος εχει 8 πρωταθληματα, εχει κερδισει τους παντες, ειναι απλα ΟΔΗΓΑΡΑ......![]()
![]()
![]()
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Γ....... δέν τον είδα τον αγώνα , θα το έχει σήμερα μαγνητοσκόπηση άραγε????
ναι ρε παιδια σημερα θα το εχει μαγνητοσκοπηση?
το εψαξα στο νετ και δεν ελεγε τπτ για επαναληψη....
και τον αγωνα δεν τον βρηκα πουθενα για να τον κατεβασω!
εγινα suzukakios
νομιζω το εχει μαγνητοσκοπιση στον skai 12 η ωρα το βραδυ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]Αφού τα είπαμε για το πέρασμα στην τελευταία στροφή, να πούμε τώρα και για το πέρασμα στο τέλος της ευθείας απο εξωτερική?
Το έκανε και περσι στον Stoner στη Laguna.
Πολύ καλό και πολύ αποτελεσματικό! Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος πολύ γενναίος και πολύ γρήγορος.
Respect στον Vale!
Παιδες καθομε και παρακολουθω μια σηζυτησει η οποια για μενα δεν εχει νοημα.?
![]()
Θα σας πω το εξης ,συμπερανα οτι πρεπει να βρεθει ενας τυπας ο οποιος να του κοληση τοσο πολυ τον vale να τον κανει να φοβηθει να του κανει τετοιο κλησμα που θα την θυματε μια ζωη????Απλα τα παιδακια εκτος τον kapirosi που ειναι και πατερας δεν εχουν κοτσια να το κανουνε γι΄αυτο ο vale το εκμεταλεβεται στο επαρκον οσοι καταλαβαν καταλαβαν οκ.!!!:a16: :a24:
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Αυτός ο φίλος του/μηχανικός/μελος της ομάδας στο τέλος που πανηγύριζε,
δεν είχε λίγο από τον εκστασιασμένο τύπο στη διαφήμιση με τη Heineken;
Πια πρωταθληματα μηλας να ξερω να σου απαντησω,?με την honda η με ενα yamaha που εκλεγε οταν καβαλησε την μηχανη.???Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
καλα ρε παιδες, ακομα περιμενετε να δειτε κατι τετοιο για να καταλάβετε περι τινος προκειτε ο ροσι.......????? ο τυπος εχει 8 πρωταθληματα, εχει κερδισει τους παντες, ειναι απλα ΟΔΗΓΑΡΑ......![]()
![]()
![]()
Να σου πω οτι εγινε και μηχανηκος τις υαμαχα τωρα απο που κι οσπου,ερε κοσμε χαλασες παλι τι αλλο θα δουμε &θα ακουσουμεν..!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
ο rossi ήταν και είναι ο μάστερ της προσπέρασης και της μάχης, νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό, όπως δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι είναι από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Η απαξίωση όμως των βασικών του ανταγωνιστών από μερικούς είναι αστεία! ο lorenzo είναι πιτσιρικάς, έχει πρώτη φορά το ίδιο πακέτο με τον rossi, είναι μακράν ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχει το ίδιο ακριβώς πακέτο με τον rossi, καβαλάει μηχανή που είναι βασισμένη σε ένα μεγάλο βαθμό στα γούστα του rossi και παρόλα αυτά ισοβαθμεί μαζί του έχοντας τερματίσει μπροστά του 3 στις 6 φορές φέτος. Ο stoner είναι επίσης πιτσιρικάς, είναι ο πιο πολυνίκης οδηγός των τριών τελευταίων σεζόν, καβαλάει ένα μηχανάκι που δε νομίζω ότι θα ήθελαν και πολλοί να οδηγούν στα motogp, έχει χάσει κάθε δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που του έχουν προσάψει (κυρίως ο rossi) κατά καιρούς όπως η δύναμη-τελική, τα λάστιχα, έχει διαλύσει τους αναμφισβήτητα ταλαντούχους και επίσης πρωταθλητές ομόσταυλούς του (capirossi, melandri, hayden) και παρόλα αυτά επίσης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση έχοντας τερματίσει μπροστά από τον rossi 3 στις 6 φορές, και τώρα πάει σε πίστες που τουλάχιστον ιστορικά ταιριάζουν τη μηχανή του και το οδηγικό του στυλ. Οι σχολιαστές του BBC στους πρώτους γύρους σχολίαζαν πως το yamaha φαινόντουσαν να πηγαίνουν σε ράγες και το ducati αριστερά δεξιά με τον stoner να προσπαθεί να βρει πρόσφυση...και το πρωτάθλημα να μην πάρει, είναι τεράστιος οδηγός και αργά ή γρήγορα θα πάει σε άλλη εταιρία και τότε θα βουλώσει πολλά στόματα
Σε μάχη τα λεφτά μου θα τα έβαζα και εγώ στον rossi γιατί είναι η αλεπού της προσπέρασης αλλά μερικές φορές οι πιτσιρικάδες δεν πιάνονται, τι πρέπει να κάνουν δηλαδή, να τον περιμένουν? ...όπως είχε πει και ο doohan όταν είχε νικήσει ένα αγώνα με νομίζω 30" διαφορά, "...what do you want me to do, slow down?" Εγώ πάντως δε θα βιαζόμουν να πω ότι το πρωτάθλημα τελείωσε γιατί έχει ακόμα πολύ δρόμο...
κανεις δεν θελει να τελειωσει το πρωταθλημα απο τωρα φιλε μου!
ολοι πιστευω θελουμε να βλεπουμε τετοιους αγωνες σαν το τελευταιο!
θα συμφωνησω σε σχεδον ολα απο αυτα που ειπες!
εκτος για αυτα που λες με τον στονερ!ισως ειναι επειδη δεν τον συμπαθω καθολου!
παντως πιστευω οτι η ducati ταιριαξε γαντι σε αυτον για αυτο και πηρε το πρωταθλημα προπερσι!
Ειναι τα ηλεκτρονικα ειναι ολο το πακετο δεν ξερω και εγω τι ειναι παντως τον βοηθανε παρα πολυ κατα την γνωμη μου!
Οταν βλεπουμε την ενδειξη throttle-brake σε 2 οδηγους και ο stoner ειναι πισω εχω παρατηρησει οτι μεσα στην στροφη ειτε μπροστα του ειναι yamaha ειτε suzuki ειτε honda ή οτιδηποτε αλλο ανοιγει με ελεγχο και σιγα σιγα το γκαζι ενω ο στονερ κατευθειαν χωρις να φοβαται κατι!
ισως δεν βλεπω αντικειμενικα δεν ξερω απλα αυτη ειναι η γνωμη μου!
Παντα φιλικα
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Για να εχουμε και μια ολοκληρωμενη αποψη, να οι χρονοι απο το σημερινο τεστ
Pos Rider Team Fastest lap Prev. Gap Lead. Gap Laps
1 Andrea Dovizioso Repsol Honda 1:42.230 - - 69
2 Valentino Rossi Fiat Yamaha Team 1:42.434 +0.204 +0.204 58
3 Jorge Lorenzo Fiat Yamaha Team 1:42.446 +0.012 +0.216 80
4 Mika Kallio Pramac Racing 1:42.637 +0.191 +0.407 98
5 Casey Stoner Ducati Marlboro Team 1:42.763 +0.126 +0.533 38
6 Loris Capirossi Suzuki MotoGP 1:43.188 +0.425 +0.958 83
7 Randy De Puniet LCR Honda MotoGP 1:43.247 +0.059 +1.017 76
8 Chris Vermeulen Suzuki MotoGP 1:43.299 +0.052 +1.069 83
9 Alex De Angelis San Carlo Honda Gresini 1:43.360 +0.061 +1.130 69
10 Niccolo Canepa Pramac Racing 1:43.391 +0.031 +1.161 90
11 Marco Melandri Hayate Racing Team 1:43.506 +0.115 +1.276 89
12 Toni Elias San Carlo Honda Gresini 1:43.708 +0.202 +1.478 60
13 Sete Gibernau Guinea Ecuatorial 1:43.819 +0.111 +1.589 45
14 Nicky Hayden Ducati Marlboro Team 1:44.157 +0.338 +1.927 98
15 Gabor Talmacsi Scott Racing Team 1:45.056 +0.899 +2.826 53
16 Hiroshi AOYAMA SCOT RACING TEAM 250cc 1:47.377 +2.321 +5.147 67
17 Raffaele DE ROSA SCOT RACING TEAM 250cc 1:47.922 +0.545 +5.692 58
18 Karel ABRAHAM CARDION AB MOTORACING 1:47.923 +0.001 +5.693 31
19 Axel PONS PEPE WORLD TEAM 1:50.234 +2.311 +8.004 53
Η Ντουκατι, εχει αλλαξει τα παντα στο μηχανακι του Hayden, μονο τα grips αναφερουν οτι εχουν μεινει τα ιδια!Rossi και Lorenzo για αλλη μια φορα ο ενας πανω στον αλλον...
Ο Stoner δεν εχει συνελθει ακομα αφου εκανε μονο 38 γυρους.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?