τα όμορφα αγόρια δε μεγαλώνουν ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:hypnotize
![]()
ναι ναι...ιδιος εκεινος ο φλεγματωδης αγγλος με την τσαγιερα που το παιζει και ποπαυ...δεν θα μεγαλωσει???την πουτσισαμε....![]()
![]()
![]()
![]()
τα όμορφα αγόρια δε μεγαλώνουν ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:hypnotize
![]()
ναι ναι...ιδιος εκεινος ο φλεγματωδης αγγλος με την τσαγιερα που το παιζει και ποπαυ...δεν θα μεγαλωσει???την πουτσισαμε....![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Από ότι βλέπεις όμως, οι παλαιότεροι (οι άνω των 5.000 post) κερνιούνται μπύρες μεταξύ τους και το παίζουν έξυπνοι πάλι μεταξύ τους.
Κάτι σαν τους Κινέζους γέρους σοφούς με τεράστια άσπρη γενειάδα, που πετάνε μία λέξη , και πρέπει εσύ να νοιώσεις δέος, θαυμασμό και σεβασμό.
Μόνο που στην δική μας περίπτωση, οι Κινέζοι γέροι σοφοί είναι γεννημένοι μετά το 1980.
Σκέψου να σαρανταρήσουν!!!!
Για να τους πάρουμε κουβέντα, θα πρέπει να ανεβούμε τα Ιμαλλάια με τα γόνατα Γενάρη μήνα.
ποιοι ειναι αυτοι ρε παιδια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αλλος γεροντας με γριφους...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ηθελα να το βαλω σαν υστερογραφο αλλα ηθελα να δω και αν τσιμπισεις...πορεια στην ημερα σε μια ευθεια της ΕΟ δεν συγκρινετε με την καμμια μεσα στην πολη και 1 τα ξημερωματα...το συμπερασμα το εβγαλα οδηγοντας (λεμε τωρα) τοσα χρονια...ακομα περιμενω να μου πεις τελικα που πρεπει να κυκλοφορουμε στην λωριδα (μεση η ακρη) και τι γινετε στο πρασινο...![]()
![]()
Σχετικά με την ασφάλεια στην οδήγηση και την θέση σου στην λωρίδα διάβαζεις εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=74608
Και τα σχετικά απο τον κοκ υπάρχει στο δίκτυο,μπορείς να τον βρείς σε pdf στο site του υπ.μεταφορών
και να κοιτάξεις στο άρθρο 16.
Καλή χρονιά.![]()
κοιτα ρε που ξυπνησαν τα βαθια πιατα και ζητανε σουπα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
+ 1074![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και μετα απ ολα τα αλλα ερχονται και 2 γληγοροι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
....
kali xronia ygeia k lefta se oloys eyxome ola ta alla erxonte..![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ασε...ειναι σε μορφη pdf...και δεν θα εχει σιγουρα το κεφαλαιο ''ΚΟΥΡΔΟΙ'' οταν τα ακουσαμε live απο τον ΘΧ...ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΗ...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σχετικά με την ασφάλεια στην οδήγηση και την θέση σου στην λωρίδα διάβαζεις εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=74608
Και τα σχετικά απο τον κοκ υπάρχει στο δίκτυο,μπορείς να τον βρείς σε pdf στο site του υπ.μεταφορών
και να κοιτάξεις στο άρθρο 16.
Καλή χρονιά.![]()
:rotflmao:
και βασικα αφορουσε περισσοτερο κυκλοφορια στην πολη με λιγα παραδειγματα για την ΕΟ...και βεβαια σε καμμια περιπτωση δεν ελεγε να εισαι στην μεση της λωριδας που κινησε και στα @@ σου τι κανουν οι αλλοι...
![]()
βεβαια απο την αλλη το αρθρο 16 σε υποχρεωνει οσο πιο δεξια γινετε στην λωριδα κυκλοφοριας μας...η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ στο μεσων οταν προκεται για πανω απο 2 λωριδες...το κατα το δυνατον δεν ειναι υποχρεωση βεβαιος...ο καθενας ξερει να κρινει που ΔΕΝ κινδυνευει...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Καλή Χρονιά zephyr1. Τα διάφορα forum είναι πιστεύω για να ανταλλάσουν απόψεις και να προβληματίζονται άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα. Έστω κι αν κάποιος δεν παραδεχτεί άμεσα το όποιο σφάλμα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ξανασκεφτεί η αναθεωρήσει. Δεν συμβαίνει συχνά αλλά επειδή έχει πάρει πολύς νέος κόσμος μηχανή, είναι καλό να συγκροτούνται σωστότερες απόψεις από τους παλαιότερους μηχανόβιους γιατί παρόμοιες καταστάσεις τυχαίνουν σε όλους,κι έχει να κάνει με το σεβασμό στη ζωή μας και των άλλων, είτε πρόκειται για κοντινό προσπέρασμα με μεγάλη ταχύτητα είτε για ακρόαση μουσικής και χαλάρωση στο ταξίδι.
Το μονο που λεω ειναι οτι και οι δυο απ'την μερια τους εχουν δικιο,απο κει και περα μονοι τους μεσα απο τα φορουμ που λες ,της συζητησεις και αλλα ο καθενας θα καταλαβει πως θα εξελιξει την οδηγηση του.
Κατανοω και τους 2 γιατι εχω περασει και απ'της 2 φασεις, το να λεω τον ενα μαλ@κα και τον αλλο σωστο ή το αντιθετο αυτο ειναι που μ'ενοχλει.
Να εισαι καλα φιλε μου και να χεις μια σουπερ χρονια.![]()
Φυσικά χρειάζεται κρίση και απλή κοινή λογική.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ασε...ειναι σε μορφη pdf...και δεν θα εχει σιγουρα το κεφαλαιο ''ΚΟΥΡΔΟΙ'' οταν τα ακουσαμε live απο τον ΘΧ...ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΗ...:rotflmao::rotflmao:
και βασικα αφορουσε περισσοτερο κυκλοφορια στην πολη με λιγα παραδειγματα για την ΕΟ...και βεβαια σε καμμια περιπτωση δεν ελεγε να εισαι στην μεση της λωριδας που κινησε και στα @@ σου τι κανουν οι αλλοι...
![]()
βεβαια απο την αλλη το αρθρο 16 σε υποχρεωνει οσο πιο δεξια γινετε στην λωριδα κυκλοφοριας μας...η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ στο μεσων οταν προκεται για πανω απο 2 λωριδες...το κατα το δυνατον δεν ειναι υποχρεωση βεβαιος...ο καθενας ξερει να κρινει που ΔΕΝ κινδυνευει...
![]()
Και μιάς και το έριξες στο διάβασμαβρές και που λέει για την χρήση του καθρέφτη.
δεν μου χρειαζετε...ειμαι με τα καγκουρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Φυσικά χρειάζεται κρίση και απλή κοινή λογική.
Και μιάς και το έριξες στο διάβασμαβρές και που λέει για την χρήση του καθρέφτη.
![]()
Αυτό είναι και το καλύτερο εδώ που τα λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν μου χρειαζετε...ειμαι με τα καγκουρια...
![]()
![]()
Αμα θελετε καντε αλλιως. :rotflmao: