τελικα εγω να ερθω η να μην ερθω;
δεν τρωω κ πολυ κ χωραω παντου
τελικα εγω να ερθω η να μην ερθω;
δεν τρωω κ πολυ κ χωραω παντου
Οκ, θα το πώ τώρα κι ότι γίνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Δεν καταλαβαίνω πως λέει κανείς οτι οι συναντήσεις δεν είναι ανοιχτές. Και πόσο μάλλον εσύ Φώτη που έχεις έρθει ουκ ολίγες φορές.
Εγώ για παράδειγμα πήγα μια φορά και από τότε πάω κάθε φορά, τα παιδιά δεν τα βλέπω άλλες φορές, δεν βγαίνουμε δηλαδή για καφέ κάθε μέρα (φοβάμαι τα σαδομαζό για αυτό) άλλα κάθε Παρασκευή πάω κάνουμε τον χαβαλέ μας, λέμε τις μαλακίες μας, τσακωνόμαστε (λεκτικά
) με τον Tai και σχεδιάζουμε όργια.
Υπάρχουν και πολλά άλλα μέλη που ήρθαν για πρώτη φορά πρόσφατα, αν αισθάνθηκε κανείς ότι ήταν παραγκωνισμένος ας το πει. Δεν νομίζω πάντως.
Οι συναντήσεις "τυπου ΔΣ" έχουν αναγκαστικά το χαρακτηριστικό μικρής και συγκεκριμένης παρέας, λόγω κυρίως των δυνατοτήτων του χώρου.
Εκεί, που ειναι μαζεμένα σε ενα τραπέζι 8-10 άτομα, εαν νιώσεις οτι δεν εισαι καλοδεχούμενος και αυτό φαίνεται απο τις αντιδράσεις μόλις σε βλέπουν*, ή το καταπίνεις και σκας ή φεύγεις.
Στο Δέλεαρ, που ο χώρος ήταν άπλα και η παρεα έσπαγε σε πολλές μικρότερες, μπορούσες να κατσεις και λιγο πιο πέρα.
Άσε που ποτέ δεν υπήρχε θεμα εαν θα χωρέσεις.
Αυτά είναι τα μείον για μένα και γι' αυτό απέχω.![]()
Αυτά ειναι ξεκάθαρα προσωπικές απόψεις, ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την - όποια - παρέα στο όλον της, ειναι δικό μου κόλλημα και δε χρειάζεται να σκοτίζεστε. Εαν ειναι να βρεθούμε, βρισκόμαστε
*ναι, έχω νιώσει έτσι σε μια απο τις φορές που πήγα.
Καλό σαββατοκυριακο να έχουμε όλοι και καλά να περάσετε σήμερα
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
μαλλον θα κατεβω το βραδυ γιατι εχω λειψει καιρο και τα εχετε κανει κ@λο με φαινεται![]()
![]()
Πες τα ρε ανθρωπε.......!!!!![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
εσύ θα πας κυρά μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Πες τα ρε ανθρωπε.......!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οκ, θα το πώ τώρα κι ότι γίνει....
Οι συναντήσεις "τυπου ΔΣ" έχουν αναγκαστικά το χαρακτηριστικό μικρής και συγκεκριμένης παρέας, λόγω κυρίως των δυνατοτήτων του χώρου.
Εκεί, που ειναι μαζεμένα σε ενα τραπέζι 8-10 άτομα, εαν νιώσεις οτι δεν εισαι καλοδεχούμενος και αυτό φαίνεται απο τις αντιδράσεις μόλις σε βλέπουν*, ή το καταπίνεις και σκας ή φεύγεις.
Στο Δέλεαρ, που ο χώρος ήταν άπλα και η παρεα έσπαγε σε πολλές μικρότερες, μπορούσες να κατσεις και λιγο πιο πέρα.
Άσε που ποτέ δεν υπήρχε θεμα εαν θα χωρέσεις.
Αυτά είναι τα μείον για μένα και γι' αυτό απέχω.![]()
Αυτά ειναι ξεκάθαρα προσωπικές απόψεις, ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την - όποια - παρέα στο όλον της, ειναι δικό μου κόλλημα και δε χρειάζεται να σκοτίζεστε. Εαν ειναι να βρεθούμε, βρισκόμαστε
*ναι, έχω νιώσει έτσι σε μια απο τις φορές που πήγα.
Καλό σαββατοκυριακο να έχουμε όλοι και καλά να περάσετε σήμερα
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ, κανα μαγαζάκι με άπλα ξέρουμε;![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
αυτό στο αιγάλεω? που εχει μέσα έξω άπλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
(το έξω του ειναι απλά υπέροχο...)
τι τον ρωτας ρε Aλκη? θα μας πει παλι το joyceΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
Ειλικρινά, ψάχνω σε κάθε ευκαιρία κι όποτε κατεβαινω Ευελπίδων κανω μια παρακαμψη μπας κι εχει ξανανοίξει το κ**δελεαρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
Με το που θα βρω κατι γουιθιν δε ντιφάιντ σπεκς θα ΣΑΣ ενημερώσω
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
... γουιθιν δε ντιφάιντ σπεκς ...
![]()
![]()
![]()
να το! δεν το πα? σε αγγλομαγαζο θα μας στειλει![]()
![]()
![]()
![]()
Το JJ δεν κάνει ούτε για Δευτερομαζωξη, ουτε για ΔΣ και είναι και ακριβό. Μπορεί εγώ να τη βρίσκω λόγω κουλτουρας :wacko: , ή να ειναι το παρασκευιάτικο αφτεργουερκ στεκι μου, αλλα δεν το προτείνω για όλους μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
τι τον ρωτας ρε Aλκη? θα μας πει παλι το joyce![]()
Φιλαράκι, ποτάμι περνάμε μονο για να φύγουμε απο Αθήνα να πουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αυτό στο αιγάλεω? που εχει μέσα έξω άπλα?
Εγώ προτεινα μαγαζί αλλα αυτός ο Αλκης δε το πολυγουστάρειΑρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
να το! δεν το πα? σε αγγλομαγαζο θα μας στειλει![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και για να μπούμε επίσης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλαράκι, ποτάμι περνάμε μονο για να φύγουμε απο Αθήνα να πουμε...![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
κοιτα να δεις που ηθελα να κερασω αποψε και δεν θελουν οι αλλοι!![]()
![]()
Άκη εγω την προηγουμενη φορα ηπια μια μπυρα και μετα πληρωσατε διχως να το καταλαβω, ρωτησα αλλα προφανως η μπυρα καλυφθηκε απο τα ψιλα (ρεστα) που δεν παιρνουμε συνηθως...
αλλιως... εγω ειμαι ο φταιχτης! Και ολα αυτα τα εκανα γιανα μην κερασω αποψε χεχεχεχε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αυτό στο αιγάλεω? που εχει μέσα έξω άπλα?
έχει και φοβερά τραπεζομάντιλα.....![]()
![]()
(το οτι μένω Χαϊδάρι ,δεν παίζει κανένα ρόλο)
Ι :a07: everybody!
![]()
![]()
βάλτε και μενα μέσα!
γιορτάζει ο Σταύρακας σήμερις!![]()