Σελίδα 80 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    λέγω λέγω...
    Ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο μπας και αλλάξει τίποτα ρε συ σε αυτόν τον τόπο. Τι να σου πω :shrugs:
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Είναι κάτι τέτοιες ώρες που δε ξέρεις μετά να κλάψεις ή να γελάσεις...προς το παρών προτιμώ το 2ο.... Συνημμένο 338318

Τελικά να πάρω εγχώριο ή ελληνικό;
    Ας τρώει είδη υγιεινής που είχε πει και παλιότερα μωρέ και μια χαρά θα είναι...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ...
    Γιατί ΟΚ πολλοί λέγαμε:
    "Έλα μωρέ τα κάνει αυτά μέχρι τελευταία στιγμή μπας και πετύχει καμιά καλύτερη συμφωνία
    αλλά 30 Ιούνη θα υπογράψει το μνημόνιο"

Αυτά λέγαμε να καθησυχαστούμε αλλά να που φτάσαμε.
    Καθησυχαζεστε με τα μνημονια ε;;;
    Κατι σαν το συνδρομο της Στοκχολμης εχετε μου φαινεται..
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    "is likely a gateway issue, as some routs are simply not working."

Δεν έχει σχέση με εμάς βέβαια, και ούτε με την κίνα, αν και οι μικρές απώλειες σχετίζονται με αυτή.
    Για το χιμαδόρη που ρωτά δεν είναι routs , είναι λάθος γραμμένο η λέξη είναι routes γι αυτό δεν βγάζει εύκολα νόημα . Σύντομη εξήγηση , δεν φτάνουν οι εντολές αγοράς /πώλησης γιατί κάποιοι δρομολογητές δεν λειτουργούν . Ο λόγος αν έχει γίνει μαζικά και αποκλείεται η δρομολόγηση από πολλούς προορισμούς είναι πιθανά DoS attack σε μεγάλο αριθμό δρομολογητών , αυτό που λέει στην αρχή Gateway issue !
    Respect mah authoritah!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ...και επίσης θα κατεβάζουμε S01E05 "τα Λιοντράκια του κυρ Ηλία".... με dial up....
    Αυτό γιατί να γίνει ; Το δίκτυο υπάρχει , δεν υπάρχει περίπτωση να στο πάρει κανείς , το κόστος συντήρησης είναι μηδαμινό , το κόστος λειτουργίας δεν ξεπερνά αυτό της απλής τηλεφωνικής γραμμής , δε βλέπω το λόγο της ανησυχίας ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάντως μια και η συζήτηση γύρισε πάλι για τα μνημόνια, δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά εδώ και 9 ημέρες η Ελλάδα είναι εκτός μνημονίων για πρώτη φορά εδώ και 5 χρόνια...
    Το όνειρο των Ελλήνων έγινε πραγματικότητα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Το θέμα δεν είναι πιο σενάριο θεωρείς ότι είναι καλύτερο , αλλά πιο σενάριο θα παίξει στην πραγματικότητα γιατί κρίνοντας από την οργάνωση και μόρφωση που έχουμε σαν κοινωνία δεν ...
    *ποιο
    Και τα δύο είναι πιθανά εξίσου και κατά συνθήκη το πρώτο θα γίνεται ολοένα και για περισσότερους με αποτέλεσμα να απωλέσουν τα όποια υπάρχοντα έχουν !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν έβλεπες ποτέ παλιές ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες...
    Υπάρχει μια με τον Λογοθετίδη, η «Σάντα Τσικίτα».
    Αν φέρεις στο νου σου τη σκηνή που ο Λογοθετίδης περιγράφει με λαχτάρα τα κρουασάν του διευθυντή ενώ ο ίδιος απογοητευμένος κοιτά το κουλούρι του, αυτη θα είναι μια «ανάλαφρη» περιγραφή αυτού που ο Βύρων εννοεί με την πρόταση «πενήντα χρόνια πίσω».
    Ναι σιγά μην πηγαίνουμε και στο ποτάμι να πλύνουμε τα ρούχα με στάχτη ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ναι σιγά μην πηγαίνουμε και στο ποτάμι να πλύνουμε τα ρούχα με στάχτη ...
    Θα νόμιζε κανείς πως ήταν αυτονόητο πως εννοούσα το επίπεδο φτώχειας αγαπητέ, όχι ότι ξαφνικά θα μπούμε στη χρονομηχανή. Αυτό είπαμε, θα το κάνει ο Nikos_Abel.
    Με το σχόλιό σου για το Internet συμφωνώ πάντως, το πολύ πολύ να ακριβύνει ελαφρώς...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τελικά το τι ήταν επί της ουσίας το δημοψήφισμα και ποιο ήταν το πραγματικό ερώτημα που τέθηκε σε αυτό, δεν θα το μάθουμε ποτέ... αυτό που μπορούμε ωστόσο να καταλάβουμε εκ του αποτελέσματος, είναι το πως το εξέλαβε ο κόσμος...

Καθαρά ταξικός ο διαχωρισμός, με τις παραδοσιακές "κυριλάτες" & "φραγκάτες" περιοχές να ψηφίζουν ΝΑΙ και τις παραδοσιακά "λαϊκές" να ψηφίζουν ΟΧΙ.

Την μεγάλη διαφορά έκαναν οι ντεμί περιοχές της Αθήνας, στις οποίες ζει ως επί το πλείστον η μεσαία τάξη ή οποία έχει πληγεί και αυτή ανεπανόρθωτα από την λιτότητα.

http://www.theguardian.com/news/data...-map?CMP=fb_gu

Γνώμη μου είναι οτι η μεσαία τάξη πρέπει να εξαλείφτηκε προ 3ετίας 4ετίας(κάπου εκεί τέλος πάντων). Οι φτωχοί και οι πλούσιοι έμειναν πια δυστηχώς.

Αδερφέ κανείς δεν ξέρει πόσο και που μπορεί να γίνει καλύτερα χειρότερα η έξοδος μας από την ΕΕ,εγώ προσωπικά δεν προκρίνω αυτή τη λύση , ξέρουμε όμως πόσο άσχημα έχουν γίνει τα πράγματα τα χρόνια των μνημονίων εντός της αλληλέγγυης ΕΕ και την ΟΝΕ . Η παπαπομπή μου έγινε για την υπερβολή , για τον Αρμαγεδώνα Τσίπρα και την αριστερά εν γένει που έχει σπάσει ταμεία .Και δεν άρχισε καν από τις διαπραγματεύσεις για να έχουν και άλλοθι οι νεοφιλιελέδες , οι απειλές άρχισαν από την ώρα που γνώριζαν ότι δεν μπορούν να βγάλουν πρόεδρο της Δημοκρατίας , από τότε άρχισαν όλοι οι παπαγάλοι να μιλάνε για bank run για πτώχευση και άλλες κινέζικες λέξεις και γενικότερα να υπονομέυουν κάθε προσπάθεια για λύση , (να σου θυμίσω τα ταξίδια τους στις Βρυξέλλες και τα "Γερούν Γερά " ). Μετά έρχεται ο σου"ρεαλισμός" των φιλελευθέρων που μετά από 5 χρόνια λύσεων από ΔΝΤ και ΕΕ αλλά η κοινωνία σταθερά επιταχυνόμενα να βουλιάζει και να μην θέλουν να το δουν είναι και αυτό παράδοξο . Το είπε κάποια στιγμή στο άλλο θρεντ κάποιος φίλος ότι "τι να το κάνω εγώ με 4000€/μήνα αν δίπλα μου όλοι οι υπόλοιποι υποφέρουν , πολύ σύντομα θα υποφέρω κι εγώ".Αν αυτή είναι η κοινωνία των αριθμών πάνω από τους ανθρώπους πάνω στην οποία θέλει να εποικοδομήσει η ΕΕ το οικοδόμημα της να τη χαίρεστε , δε θα κρατήσει πολύ , είναι δεδομένο. Με δηλώσεις τύπου "ας έρθουν να εργαστούν οι άνεργοι για 300€ είναι καλύτερα από το καθόλου" δεν θα πάμε πουθενά.

Το είπε κάποια στιγμή στο άλλο θρεντ κάποιος φίλος ότι "τι να το κάνω εγώ με 4000€/μήνα αν δίπλα μου όλοι οι υπόλοιποι υποφέρουν , πολύ σύντομα θα υποφέρω κι εγώ".Αν αυτή είναι η κοινωνία των αριθμών πάνω από τους ανθρώπους πάνω στην οποία θέλει να εποικοδομήσει η ΕΕ το οικοδόμημα της να τη χαίρεστε , δε θα κρατήσει πολύ , είναι δεδομένο. Με δηλώσεις τύπου "ας έρθουν να εργαστούν οι άνεργοι για 300€ είναι καλύτερα από το καθόλου" δεν θα πάμε πουθενά.
    Αυτο.

Το είπε κάποια στιγμή στο άλλο θρεντ κάποιος φίλος ότι "τι να το κάνω εγώ με 4000€/μήνα αν δίπλα μου όλοι οι υπόλοιποι υποφέρουν , πολύ σύντομα θα υποφέρω κι εγώ".Αν αυτή είναι η κοινωνία των αριθμών πάνω από τους ανθρώπους πάνω στην οποία θέλει να εποικοδομήσει η ΕΕ το οικοδόμημα της να τη χαίρεστε , δε θα κρατήσει πολύ , είναι δεδομένο. Με δηλώσεις τύπου "ας έρθουν να εργαστούν οι άνεργοι για 300€ είναι καλύτερα από το καθόλου" δεν θα πάμε πουθενά.
    Οι πιο πολλοί θα σε έλεγαν τρελλό αλλά δε νομίζω να είσαι φίλε μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τελικά το τι ήταν επί της ουσίας το δημοψήφισμα και ποιο ήταν το πραγματικό ερώτημα που τέθηκε σε αυτό, δεν θα το μάθουμε ποτέ... αυτό που μπορούμε ωστόσο να καταλάβουμε εκ του αποτελέσματος, είναι το πως το εξέλαβε ο κόσμος...

Καθαρά ταξικός ο διαχωρισμός, με τις παραδοσιακές "κυριλάτες" & "φραγκάτες" περιοχές να ψηφίζουν ΝΑΙ και τις παραδοσιακά "λαϊκές" να ψηφίζουν ΟΧΙ.

Την μεγάλη διαφορά έκαναν οι ντεμί περιοχές της Αθήνας, στις οποίες ζει ως επί το πλείστον η μεσαία τάξη ή οποία έχει πληγεί και αυτή ανεπανόρθωτα από την λιτότητα.

http://www.theguardian.com/news/data...-map?CMP=fb_gu
    Να σου πω τι έλεγε το δημοψήφισμα ...
    Το δημοψήφισμα είχε την τελευταία πρόταση των θεσμών με την επισύναψη "take it or leave it" που έγινε στις 25/06 προς την ελληνική κυβέρνηση . Σε αυτό λοιπόν κάλεσε το λαό ν' αποφασίσει αν θέλει να το δεχτεί . Άνω φράγμα στο μέγεθος των μέτρων πουθα μπορούσε να δεχτεί είναι .Μετά το ΟΧΙ έχει ο Τσίπρας δύο επιλογές
    1η ) Αυτη που ζητάει από την προεκλογική του περίοδο να ζητήσει μλύση εντός ΕΕ έντος € αλλά να είναι τουλάχιστον καλύτερη από αυτή του Γιούνκερ , ή
    2η)Αν οι θεσμοί επιμείνουν να ζητάνε ακόμα περισσότερα έχει το ΟΚ απ το λαό να το διαχειριστεί όπως θέλει , ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα φύγει από την ΕΕ και το € .

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα