Σελίδα 76 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    το "καμια 50ριά χρόνια πίσω" δεν κατάλαβα πως το εννοείς....
    Δεν ξέρω αν έβλεπες ποτέ παλιές ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες...
    Υπάρχει μια με τον Λογοθετίδη, η «Σάντα Τσικίτα».
    Αν φέρεις στο νου σου τη σκηνή που ο Λογοθετίδης περιγράφει με λαχτάρα τα κρουασάν του διευθυντή ενώ ο ίδιος απογοητευμένος κοιτά το κουλούρι του, αυτη θα είναι μια «ανάλαφρη» περιγραφή αυτού που ο Βύρων εννοεί με την πρόταση «πενήντα χρόνια πίσω».
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Να αποκτήσει επιτέλους νόημα η εκφραση: " Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.."

Πάντως θα γούσταρα παγματικα την φαση να ειναι τιγκα οι καφετεριες στα γυαλισμενα Mego και ΜΕΒΕΑ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αν φέρεις στο νου σου τη σκηνή που ο Λογοθετίδης περιγράφει με λαχτάρα τα κρουασάν του διευθυντή ενώ ο ίδιος απογοητευμένος κοιτά το κουλούρι του, αυτη θα είναι μια «ανάλαφρη» περιγραφή αυτού που ο Βύρων εννοεί με την πρόταση «πενήντα χρόνια πίσω».
    Μια χαρά ήταν και το κουλούρι στην μεταπολεμική Ελλάδα που περιγράφεις.Βάλε τώρα στο μυαλό σου πως θα φανεί το "κουλούρι" στις σύγχρονες γενιές γιατί εντάξει εγώ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα που ζήσαμε πτωχότερες οικογενειακές στιγμές χωρίς τιβί π.χ. και έπειτα Πολυτεχνείο-Κυπριακό κλπ για τους επόμενους ειλικρινά δεν ξέρω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Για να την φάμε?

Πάντως θα γούσταρα παγματικα την φαση να ειναι τιγκα οι καφετεριες στα γυαλισμενα Mego και ΜΕΒΕΑ...
    Ναι, γαμώ θα είναι. Mego με πετάλια και ΜΕΒΕΑ χωρίς πάτωμα για να σπρώχνουμε με τα πόδια. Υποψιάζομαι οτι θα σηκώνονται στο πλάι με την ίδια ευκολία, αλλά θα ψάχνουμε για κατηφόρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

η κατσίκα και του γείτονα και η δικιά μου έχουν κόψει καπίστρι και έχουν φύγει για άλλες πολιτείες ...

να πάω να ξαραχνιάσω τη μοντέσα και το μάικο ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

Αυτο συμβαινει και τωρα φιλε μου. Και ειναι ακομα χειροτερο, γιατι η φαση περιλαμβανει και παιδακια.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι να πιστεψω το 50 χρονια πισω? Οταν αυτος που το λεει (δεν εννοω μονο τον Βυρωνα, το λενε και μεγαλοι κωμικοι της χωρας πχ Σεφερλης αλλα και μεγαλοι ηγετες της χωρας πχ Σαμαρας) δεν εχει αποδειξει τι πρεπει να γινει? Και γιατι να μην πιστεψω οτι και ο καθενας ευλογαει τα γενια του?
    Οτι ειναι να γινει, θα γινει

Αυτο που θελω να πω και για να μην παρεξηγηθω με καποιους διαδικτυακους φιλους εδω μεσα, ειναι οτι το πλοιο βουλιαζει, ειτε σημερα, ειτε σε λιγα χρονια. Το θεμα ειναι μηπως αυτο το πλοιο ειναι υποβρυχιο και τα καταφερει καποια στιγμη.

ps. Μπορει να ειναι οντως υποβρυχιο και να φοραει κινητηρα aprilia και να μεινει απο ρευμα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ή θεωρείς καλύτερο το να κάνεις εξαγωγές ροδάκινου, να έχεις ρώσικο/κινέζικο ματρακά με τον οποίο θα περνάς από φτηνά κρατικά διόδια ΕΟ για να πας στην παραλία, και εκεί να είσαι χύμα στην άμμο με το στρογγυλό παγούρι από φελιζόλ, σαντουιτσάκι/κεφτεδάκι στο αλουμινόχαρτο και διακοπες 3 βδομάδες...??
    Η πραγματικότητα των 80's και των βιντεοκασσετών του Στάθη Ψάλτη μπορεί να είναι ένα πιθανόν μέλλον αν πάνε όλα στραβά. Το παραπάνω σενάριο βέβαια δεν μπορεί να γίνει αν δεν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα κάποιων ετών μέχρι να βρει κάπου πάτο η οικονομία. Μέχρι τότε, όποιος αντέξει.

Η διαφορά με όσα περιγράφεις, έχει να κάνει με το σημείο εκκίνησης. Εντελώς διαφορετικά θα το δουν οι γονείς μου πχ που έχουν φάει κατοχή, εμφύλιο, μετανάστευση, χούντα και ότι ακολούθησε και εντελώς διαφορετικά ένας 20χρονος που δεν έχει ιδέα για την πραγματικότητα που περιγράφεις και ούτε μπορεί να την φανταστεί.

Όπως και να΄χει, το να έχουμε ως όραμα την επιστροφή στα 80's δεν μου φαίνεται και πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον. Δεν ξέρω κιόλας, αν την έχεις ζήσει αυτή την εποχή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    το να έχουμε ως όραμα την επιστροφή στα 80's δεν μου φαίνεται και πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον.
    Τπτς δεν σκαμπαζεις ρε από μαρξιστική αναλυση της σπειροειδούς εξέλιξης...???

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    μεγαλοι κωμικοι της χωρας πχ Σεφερλης αλλα και μεγαλοι ηγετες της χωρας πχ Σαμαρας
    Not sure if trolling :/
    Life begins at 45°.

ναι το θέμα είναι η εξέλιξη να είναι ανέλιξη , αλλιώς το προτσες πάει για τα ραδίκια σύντροφε ....

Ο Μάρξ και η θεωρία της σπειροειδούς ανάλυσης, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την επιλεκτική και εξειδανικευμένη μνήμη του ανθρώπου, με περισσότερες λέξεις. Προτιμώ τον ρεαλισμό, αν και με χαλάει πολλές φορές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Btw Θα αντάλλασσα την επιχείρησή μου με ένα φαρμακείο
    Επειδή μου τα έχετε κάνει ζέπελιν με το επάγγελμα μου μαζί με τον από πάνω....
    ΔΕΧΟΜΑΙ
    Έλα να σου το χαρίσω να αναλάβεις όλα τα χρέη προς τις φαρμακαποθήκες όταν και αν σε πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ.
    Θα σου μείνουν και κάτι ψιλά για χαρτζιλίκι....
    Η μόνη μου απαίτηση είναι να υπογράψεις ότι αναλαμβάνεις να πληρώσεις με εγγύηση την προσωπική σου περιουσία
    κι εγώ να φύγω ελεύθερος.

υγ
    Να ευχαριστείς το καλό θεούλη που τα φαρμακεία ακόμα ανήκουν σε φαρμακοποιούς και όχι σε κάποια αλυσίδα
    με δ/ντη κάποιο τέος τραπεζιτικό οικονομολόγο της πούτσας γιατί η μαμά σου κι ο μπαμπάς μου να μην σου πω τι θα έπαιρναν τώρα.
    Αυτό όσο κρατήσει δηλαδή αφού ο νέος νόμος που ισχύει, γράφει ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ πάνω με κάτι γράμματα ΝΑ.
    Φυσικά όμως εσύ τα ξέρεις όλα οπότε τι να λέμε τώρα...
    ανανήψαντας

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ναι το θέμα είναι η εξέλιξη να είναι ανέλιξη , αλλιώς το προτσες πάει για τα ραδίκια σύντροφε ....
    Εσύ σαν πολύ να συχναζεις εδω μεσα τελευταία και μαλλον μυρίστικες τπτς υποψήφια πτώματα, γλυκεια μου υαινούλα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    η κατσίκα και του γείτονα και η δικιά μου έχουν κόψει καπίστρι και έχουν φύγει για άλλες πολιτείες ...

να πάω να ξαραχνιάσω τη μοντέσα και το μάικο ;;
    Σόρρυ αυτό πιάνεται για πισωγύρισμα ???

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Έλα να σου το χαρίσω να αναλάβεις όλα τα χρέη προς τις φαρμακαποθήκες όταν και αν σε πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ.
    Για τις παραλληλες εξαγωγές δεν βλέπω να κανεις κουβεντα στο deal, μάστορα...

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα