..αν εχεις φαει παγωτα ΑΣΤΥ
..αν εβλεπες ''Μια φορα και εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος''
..αν ειχες φορεσει γαλοτσες ΒΙΜΒΟ και δερματινα μποτακια με σολα ''κρεπ''..
κ βεβαια αν ειχες παιξει απειρες φορες το..
Rally X
..αν εχεις φαει παγωτα ΑΣΤΥ
..αν εβλεπες ''Μια φορα και εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος''
..αν ειχες φορεσει γαλοτσες ΒΙΜΒΟ και δερματινα μποτακια με σολα ''κρεπ''..
κ βεβαια αν ειχες παιξει απειρες φορες το..
Rally X
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Θυμάμαι τις μπομπονέλες, γεύση κόλα και τις stimorol, ίσως τις πιο απαίσιες τσίχλες ever. Κάποια στιγμή της έβγαλαν και σε γεύση φρούτο, μπας και σωθεί η κατάσταση.
Τις είδα σε αφιέρωμα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, που τα σορτσάκια ήταν λίγο πιο κάτω από τα @@.
Ακόμη και αν θυμάσαι την ομάδα του Άρη, κόντρα στην Γιουγκοπλάστικα, είσαι παλιός.
Ευτυχώς πρόλαβα και εγώ με την Γιουγκοπλάστκα στο Αλεξάνδρειο, αν και Ολυμπιακός.
Πρέπει να ήταν '91 ή '92.
Ευτυχώς νίκησε η Γιουγκοπλάστικα
Επίσης, είσαι παλιός, αν έχεις γενέθλια και δεν γράφεις την ηλικία σου![]()
...αν έχεις αγοράσει βιντεοκασσετα vhs από το happening στη Χαρ.τρικουπη
Είσαι παλιός αν έχεις προλάβει τη Μαρινέλα με περίοδο.
... έχεις συνειδητοποιήσει ότι η Τουρκία κάθε εαρινή περίοδο αρχίζει θερμά επεισόδια για να αποφύγει το κόστος διενέργειας επιχειρήσεων χειμώνα,
(καθότι διδάσκει ακόμη επιτυχημένες τακτικές Α' ΠΠ στα ανώτερα στρατιωτικά σχολεία της).
... ξέρεις πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία μαζί της, ότι πέρα απ τη σημασία της γεωπολιτικής της θέσης θα χρησιμοποιήσει περαιτέρω και την τεχνητή αστάθεια στην περιοχή με στρατιωτικά μέσα για να διευρύνει τα κεκτημένα,
(πράμα που δεν το γνωρίζουν οι νεώτεροι Ευρωπαίοι επιτελείς, δεν τους το λέει από πριν).
δικό σας...![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 17/04/2016 στις 16:43.
Αν σύχναζες στη 'Λήδρα' στην Κέκροπος ακούγοντας τον Τάκη το χοντρό και τους Brainstorm να παίζουνε Mayall. :a44:
Ωρέ τι hi-tech μοντερνιές είναι αυτά ρέ...;;; Κάτι ανήψια μου νομίζω είχαν τέτοια.
Εγώ θυμάμαι τα καψούλια "τυπωμένα" σε μια χάρτινη κορδέλα (ελαφροπράσινη συνήθως) ανα κάθε 5-6 χιλιοστά ξέρωγω... τύλιγες την κορδέλα μέσα και μέ κάθε βολή προχωρούσε στη επόμενη θέση... ήταν να μην βραχεί, όμως...
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 19/04/2016 στις 17:19.