Σελίδα 84 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2067

Θέμα: O καφενές

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ισως χρειάζεται περισσότερη επιμονή.

Δες τι μου συνέβει εμένα..

«Εσείς φταίτε , που μου το επιτρέψατε..»

Φώναζε ο μικρός μου γιός μετά από πάθημα του…

- Μα βρε αγόρι μου , κι εγώ κι η μητέρα σου σε είχαμε προειδοποιήσει..
    - Επρεπε να επιμένετε..

Πρέπει να είμαστε περήφανοι, είπα στη γυναίκα μου.
    Μεγαλώνουμε έναν γνήσιο Ελληνα!

Ισως όμως ο 5χρονος να είχε δίκιο..
    Mε τίποτα δεν είχε δίκιο, του έχουν κολλήσει την ασθένεια της εποχής από το νηπιαγωγείο, φαίνεται!

Στη θέση σου εγώ θα του έλεγα -
    «Όχι αγόρι μου, εσύ φταις που δεν μας άκουσες! Και την επόμενη φορά θα επιμείνουμε ακόμα πιο λίγο. Ίσα-ισα ένα "μη" θα σου πούμε, κι αν θες άκου το...» Να αναγκασθεί να στριμωχτεί και λίγο.

Γιατί αν μεγαλώσει με τετοια νοοτροπία, μόνο χούντα θα τον καλύπει στο μέλλον, ή νοοτροπίες ΙΚ.

Ούτε κάν να ξεκινήσω πόσο διαφωνώ σε όσα είπες.

Σου μιλάει για 5 χρόνων παιδί.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Κι εδώ που τα λέμε .. Πως ν αντισταθείς σε μια βρώμικη φατσούλα μούσκεμα στο δάκρυ και την μύξα ..

Βασικά έχεις την άποψη της μαμάς , εγώ κλίνω και λίγο προς «δεινόσαυρο» μεριά..

Τα 5 δεν είναι λίγα όσο αφορά στην τελική διαμόρφωση προσωπικότητας (νομίζω)

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος

Πάνε ΠΑΡΑ πολλά χρόνια από τότε που ο πιτσιρικάς μου ήταν πέντε, αλλά ποτέ δεν του έκανα τέτοια χατήρια - μαμά/ξεμαμά μύξα/ξεμύξα.
    Μια χαρά μου βγήκε, ποτέ δεν τσινάει σχετικά με ευθύνες, χειρότερος είμαι εγώ απ' αυτόν, θα έλεγα.

Το μόνο κακό με αυτή την στάση είναι ότι ανέπτυξε από πολύ νωρίς μια διαολεμένη αίσθηση χιούμορ, καταλάβαινε αμέσως ακριβώς τι έπαιζε και μπορούσε να προσαρμοστεί ανάλογα.

Άποψή μου: Δεν είναι τα παιδιά βλήματα, για να τους φερόμαστε σαν να είναι βλαμμένα. Μια χαρά καταλαβαίνουν, και το γελάκι, και το πείραγμα, και στα πέντε, και στα τρία ακόμα θα έλεγα. Αν η στάση του γονιού είναι σωστή, χωρίς υπερβολικά νταντέματα, με στοργή αλλά και με χιούμορ, με ελευθερία αλλά και σαφή όρια, και προπάντων χωρίς δράματα και μελό σπανιότατα θα υπάρξει πρόβλημα.

Κι εδώ που τα λέμε .. Πως ν αντισταθείς σε μια βρώμικη φατσούλα μούσκεμα στο δάκρυ και την μύξα ..

Βασικά έχεις την άποψη της μαμάς , εγώ κλίνω και λίγο προς «δεινόσαυρο» μεριά..

Τα 5 δεν είναι λίγα όσο αφορά στην τελική διαμόρφωση προσωπικότητας (νομίζω)
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Πάνε ΠΑΡΑ πολλά χρόνια από τότε που ο πιτσιρικάς μου ήταν πέντε, αλλά ποτέ δεν του έκανα τέτοια χατήρια - μαμά/ξεμαμά μύξα/ξεμύξα.
    Μια χαρά μου βγήκε, ποτέ δεν τσινάει σχετικά με ευθύνες, χειρότερος είμαι εγώ απ' αυτόν, θα έλεγα.

Το μόνο κακό με αυτή την στάση είναι ότι ανέπτυξε από πολύ νωρίς μια διαολεμένη αίσθηση χιούμορ, καταλάβαινε αμέσως ακριβώς τι έπαιζε και μπορούσε να προσαρμοστεί ανάλογα.

Άποψή μου: Δεν είναι τα παιδιά βλήματα, για να τους φερόμαστε σαν να είναι βλαμμένα. Μια χαρά καταλαβαίνουν, και το γελάκι, και το πείραγμα, και στα πέντε, και στα τρία ακόμα θα έλεγα. Αν η στάση του γονιού είναι σωστή, χωρίς υπερβολικά νταντέματα, με στοργή αλλά και με χιούμορ, με ελευθερία αλλά και σαφή όρια, και προπάντων χωρίς δράματα και μελό σπανιότατα θα υπάρξει πρόβλημα.
    Ναι. αλλα δεν είπατε αυτά πριν!!!!!!

Όχι, δεν θα τον αφήσετε (μιλάμε για 5χρονα τώρα) να πιστέψει ότι ΔΕΝ θα είστε εκεί για ΟΤΙ και μαλακία να κάνει.
    Θα πρέπει να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ πάνω σας.

Από την άλλη, δώστε του οδηγίες. Με ακρίβεια. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λέμε, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Αν δώσετε οδηγίες, εξασφαλίζετε ότι κατάλαβε (αν πει κατάλαβα, δεν σημαίνει ότι κατάλαβε)
    και τότε πάει και κάνει του κεφαλιού του, τότε αφήστε τον να υποστεί τις (ελεγχόμενες) συνέπειες.

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας.

Παλαιό μέλος
    Ναι. αλλα δεν είπατε αυτά πριν!!!!!!

Όχι, δεν θα τον αφήσετε (μιλάμε για 5χρονα τώρα) να πιστέψει ότι ΔΕΝ θα είστε εκεί για ΟΤΙ και μαλακία να κάνει.
    Θα πρέπει να ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ πάνω σας.

Από την άλλη, δώστε του οδηγίες. Με ακρίβεια. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λέμε, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    Αν δώσετε οδηγίες, εξασφαλίζετε ότι κατάλαβε (αν πει κατάλαβα, δεν σημαίνει ότι κατάλαβε)
    και τότε πάει και κάνει του κεφαλιού του, τότε αφήστε τον να υποστεί τις (ελεγχόμενες) συνέπειες.

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας.
    ΟΚ. Αρχηγέ!

Με τον μικρό ξεμπερδέψαμε..

Με τον μεγάλο που κοροϊδεύει σαν αποτυχημένο εντουρά τον γέρο πατέρα του και του βρήκε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=2FbW_kVYcl0 σαν παρηγόρια.. Τι κάνουμε?

" Αφου δε μπορείς να πας γρήγορα στο χώμα ρε μπαμπά γιατί δεν αγοράζεις ένα τέτοιο?? "

Το σφάζεις στο γόνατο?

Banned
    ΟΚ. Αρχηγέ!

Με τον μικρό ξεμπερδέψαμε..

Με τον μεγάλο που κοροϊδεύει σαν αποτυχημένο εντουρά τον γέρο πατέρα του και του βρήκε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=2FbW_kVYcl0 σαν παρηγόρια.. Τι κάνουμε?

" Αφου δε μπορείς να πας γρήγορα στο χώμα ρε μπαμπά γιατί δεν αγοράζεις ένα τέτοιο?? "

Το σφάζεις στο γόνατο?

Εσένα σε περνάει?
    Αν ναι ο λόγος του έχει βαρύτητα.
    Αν όχι τουμπεκί ψιλοκομμένο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εσένα σε περνάει?
    Αν ναι ο λόγος του έχει βαρύτητα.
    Αν όχι τουμπεκί ψιλοκομμένο
    Δεν είμαι «χωμάτινος» , ποτέ δεν ήμουν..

Μια φορά σε εκδρομή στην Πάρνηθα δοκίμασα λίγο με το μηχανάκι ενός φίλου, φυσικά μπροστά σ αυτόν που πήγαινε «αέρα» εγώ φάνηκα να πηγαίνω σαν κότα , ο τσόγλαν-μποι το κράτησε αυτό κι από τότε το βλέμμα θαυμασμού έγινε βλέμμα συγκατάβασης ..

Εχει γεμίσει και το δωμάτιο του με αφίσες από μηχανάκια που καλά καλά δεν γνωρίζω..

Σίγουρα με το ποδήλατο του στο βουνό (ειδικά στον κατήφορο..) Με πατάει!

Θα του αγόραζα κάποιο από αυτά τα παιδικά εντουράκια αλλά μετά θα πρεπε να ψάξω και για καινούργια γυναίκα …

r.i.p ....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	13312701_10209910926229329_6597481974606982117_n.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	50,6 KB 
ID:	360399

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Έχω μια φωτογραφία κατεβασμένη και δεν της έχω αλλάξει το όνομα η τα στοιχεια γενικότερα.
    Είναι από μια μετατροπή και την είχα βρει σε κάποιο μοτοφόρουμ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρώ εκείνο το θρεντ?
    Κάποια φουστι@ κάνετε εσείς οι κομπιουτεράδες και βρίσκετε τις φωτογραφίες από το Παιχνίδι γνώσεων.
    Τα λέω καλά η κατάλαβα λάθος?
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος
    Έχω μια φωτογραφία κατεβασμένη
    ...
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβρώ εκείνο το θρεντ?
    [στο περίπου διότι είμαι σε τάμπλετ]
    Ανοίγεις σελίδα google και επιλέγεις images/εικόνες. Σου δίνει δύο δυνατότητες: να βάλεις τη διεύθυνση εικόνας που βρήκες στο ίντερνετ ή (αυτό που θέλεις εσύ) να ανεβάσεις μια εικόνα αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου. Το κάνεις και ό,τι σχετικό βρει θα σου το παραθέσει. Αν η εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ιστότοπους, ίσως χρειαστεί να ψάξεις λίγο στα αποτελέσματα.
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 08/06/2016 στις 12:04.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Ευχαριστώ πολύ!
    Ωραίο κόλπο αυτό, δεν το ήξερα.

Βρήκα αυτό που έψαχνα!
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παλαιό μέλος
    ρε παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, έκλεισα στην τορωνη Χαλκιδικής διακοπές.

Διαβασα reviews, είδα εικόνες, καλές παραλίες φαίνεται να έχει (τριστινίκα, τορώνη, καλαμίτσι). Με τη σύζυγο θα παμε με το σκλί μας, δεν θέλουμε βαβούρες

Για πείτε κανα review, καλή ταβέρνα, μέρη να δούμε, κλπ.

ευχαριστώ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    ρε παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα, έκλεισα στην τορωνη Χαλκιδικής διακοπές.

Διαβασα reviews, είδα εικόνες, καλές παραλίες φαίνεται να έχει (τριστινίκα, τορώνη, καλαμίτσι). Με τη σύζυγο θα παμε με το σκλί μας, δεν θέλουμε βαβούρες

Για πείτε κανα review, καλή ταβέρνα, μέρη να δούμε, κλπ.

ευχαριστώ.
    Θα βρεις στο Πορτο Κουφο.

Επισης στη Σαρτη ψαχνεις το Πεπονακι-Καρπουζακι,θα το βρεις ευκολα.Ρωτα ποιος ειναι ο Δημητρης που εχει την ομορφοτερη Μπε-Μπε και βγαζει τις ομορφοτερες φωτογραφιες.Θα σε κατατοπισει για τα παντα.

Εκανες πολυ καλη επιλογη.

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •