Σελίδα 84 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σας ειδα σημερα να περνατε απο την παραλια θεσσ/νικης 3-4 ραλλυ αντικες (?) ενα σελμπυ τζιτι500, μια καρρερα παλια και κανα δυο ακομη που δεν προσεξα τι ηταν.
    Εχει κανενα ιβεντ αυτες τις μερες, τι φαση;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Σας ειδα σημερα να περνατε απο την παραλια θεσσ/νικης 3-4 ραλλυ αντικες (?) ενα σελμπυ τζιτι500, μια καρρερα παλια και κανα δυο ακομη που δεν προσεξα τι ηταν.
    Εχει κανενα ιβεντ αυτες τις μερες, τι φαση;
    ναι στο αεροδρόμιο...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα μπαρμπα με το audi στην εθνικη στη μεσαια λωριδα, να χαζευεις με το κινητο σου......
    παραλιγο να ειχες ακουμπησει τον τυπο στη δεξια λωριδα σου...στο παρα πεντε που λενε.....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    Eιδα σημερα το πρωι εδω Πατρα ορισμενα καταπληκτικα κλασσικα οχηματα που μαλλον αποβιβαστηκαν απο πλοιο ερχομενο απο Ιταλια κ κατευθυνονταν προς Αθηνα... Εχει καμια συγκεντρωση κλασσικων? Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?

Με Βελγικες πινακιδες; Ειχα παει και εγω Κυριακη, Ακρατα παραλια για καφε με ενα φιλο και τους πετυχαμε στην επιστροφη μερικους στο Δερβενι, κυριως Porche, αλλα και ενα Merc τρομερο! (δεν ξερω μοντελο). Ενας μου εδωσε και thumbs up για το Buell Σταματουσαν σε ταβερνα απ'οτι καταλαβα.

Σε ειδα και εσενα γατο να περνας μεσα στο Ξυλοκαστρο σφαιρα μπροστα απο το Fiesta που ηταν μπροστα μου, να την γλυτωνεις για λιγο, και να σκας με φορα στη βιτρινα στο μαγαζι απεναντι εκανες δυο σβουρες γιατι δεν καταλαβες τι εγινε και εφυγες αερα, το τι γελιο ριξαμε

Σας ειδα κολογριες και κολογεροι να καταβρεχετε παντου τους δρομους, τι αρρωστια ειναι αυτη;!;! Να ελεγα οτι περνουσε κανενα εργοταξιο και δεν θελετε να σηκωνουν σκονη να ελεγα οκ, αλλα οχι... οι λασπες ολες στην πλατη...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα που γυρισατε σχεδον ολη την Ελλαδα με τα κλασσικα σας.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ειδα σήμερα στην Συγγρου δυο φορτηγάκια με δυο μεγάλα τρέιλερ που το καθένα είχε επάνω τέσσερις απαστράπτουσες και θηριώδης HARLEY DAVIDSON… όλα (και τα φορτηγάκια) με ρωσικές πινακίδες…

Από πού να έρχονται και που τα παν…?

Σε είδα χθες με το 250 το χόντα (cbx?), τα 12ποντα, το μαλλί ψηλά, γυαλί με κορδονάκι και την τσάντα περασμένη στο.. τιμόνι?! να παλεύεις να κινηθείς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, και με 7 μποφόρ να σου κουνάνε μαλλιά, τσάντες, μηχανή σαν βαρκούλα σε τρικυμία. Σε είχα μπροστά μου για λίγο και κουράστηκα μόνο που σε έβλεπα. Επίσης, όταν κατεβάζεις τα πόδια κάτω (που κάτω τα είχες συνέχεια), άσε καλύτερα την πλήρη διάσταση γιατί από τύχη δεν βρεθήκανε κάτω από ρόδες αμαξιών.
    Φόρα και κανένα κράνος.. Πάρε και την τσάντα από εκεί.. και και και.. άστο, βαρέθηκα.
    safety doesn't happen by accident

Νέο μέλος
    Σε είδα και σε άκουσα φίλε με το XT; (αν δεν κάνω λάθος) σπαστό κράνος, σήμερα στην Κύπρου να μου κάνεις νόημα και να μου λες ότι γράφουν παρακάτω! Μπράβο φίλος αν είναι κάποιος από εδώ πμ

Σε είδα βεστρομάκια με πινακίδα ΜΙΝ... Με αλάρμ, κατατρομαγμένο, να πασχίζεις να δεις αν χωράς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα ανεβαίνοντας το ποτάμι... Αφού δεν το έχεις ρε φιλαράκι, γιατί δεν μας αφήνεις εμάς που το ξέρουμε το σπορ να περάσουμε και μετά να κάτσεις να παλέψεις το θεριό με την ησυχία σου;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σε είδα βεστρομάκια με πινακίδα ΜΙΝ... Με αλάρμ, κατατρομαγμένο, να πασχίζεις να δεις αν χωράς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα ανεβαίνοντας το ποτάμι... Αφού δεν το έχεις ρε φιλαράκι, γιατί δεν μας αφήνεις εμάς που το ξέρουμε το σπορ να περάσουμε και μετά να κάτσεις να παλέψεις το θεριό με την ησυχία σου;

ΜΙΝ...
    Κουλατζα Λαμιωτης.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    σε ειδα σημερα το μεσημερι στην Πειραιως στο υψος του Factory Outlet...

Ροζ Harley...

ειπαμε...η μηχανη ειναι και γκομενα...αλλα το γ@μ@σ@ς και ψοφησε !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    σας ειδα στην λιμνη ζαραβινα το σαββατο ολοι φουλ προστασιες και κρανη. ειδα πολλες μηχανες και αναμεσα τους δυο παπακια. γινοταν κανα ιβεντ κατα κει;

Σε είδα ακριβώς από πάνω μου (για να μην βγω off-topic) να μην γνωρίζεις ένα από τα καλύτερα μοτοσυκλετιστικά event στη χώρα μας...
    36 ώρες μοτοσυκλέτας, πήρα τη δόση μου πέρσι, φέτος δεν το ευνόησαν οι συνθήκες...Ελπίζω του χρόνου...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zentakiasSF
    Σε είδα μαλάκω, να έχεις πάρει αγκαλιά το τιμόνι, να μην βλέπεις την τύφλα σου στα 10 μέτρα, και να έχεις κλείσει μια ολόκληρη λωρίδα στην ιερά οδο για να στρίψεις αριστερά στο αντίθετο ρεύμα. ΒΛΗΜΑ!!

αρχαιοκάπηλο μέλος Το avatar του/της gkaran
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Σε χαιρετησα το μεσημερι στο φαναρι με το σένιο λευκό CBX το κλασσικο! Για να ειμαι ειλικρινης ηταν να στριψω νωριτερα αλλα σε ακολουθησα μεχρι το φαναρι για να ακουσω τον εξακυλινδρο καθως φορτωνε!

Μου ειπες "πρωτη βολτα ειναι αυτη" και σου ειπα τα συγχαρητηρια μου!!
    Ειλικρινα, να την χαρεις οσο δεν παει
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    γεια σου και σενα φιλε δικαβαλε με το γυμνο σου χοντα (CB; )
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    Κριμα που δεν σου μιλησα περισσοτερο αλλα ειχα αργησει στο ραντεβου με τα φιλαρακια....
    Δεν το ανοιγα πολυ διοτι ακομα το στρωνω...αλλα με εχει τρελανει ο ηχος του...

Την αλλη φορα παρεα!!
    Όνομα: IMG_20140511_101433.jpg Προβολές: 256 Μέγεθος: 62,6 KB
    Εδω με τα φιλαρακια της.
    Σε είδα και εγώ σήμερα το μεσημέρι, λευκό CBX, να ξεκουράζεστε στο "εργαστήρι" του Πέτρου, με τις φίλες σου (CB450, CB550 Four, CB750?, XS650...)

Κουκλάρες..........
    Every man should have a hobby he can't afford...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε