Σελίδα 84 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 34747980818283848586 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

ZΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ

ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ.......

ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΕΣ.......

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΤΟΥ.......
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ????
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ.....

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ......
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΓΕ ΕΚΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ή ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΡΘΙΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....

ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΛΟ .....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΑΙΔΟ .. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.....

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΥΓΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Η ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΕΤΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?????

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕ ΕΝΑ???

ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ....

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.........??? ΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΖΑΝ ΓΑΤΑΚΙ????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ?????

ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ........

ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ................

ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ...................
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Χρηστο, μαλλον κοκκινισες λαθος.. Για μενα το γ. δεν στεκει και δεν μπορει να εφαρμοστει πρακτικα, δεν μπορεις να ξερεις τι εχεις απεναντι σου, εκτος αν τον ρωτας ηλικια πριν να ριξεις..
    Το α. και το β. ειναι πιο λογικα σε αυτο το παραγραφο..
    δεν θα διαφωνήσω και θα το κοκκινίσω και αυτο

αλλά ετσι κι' αλλιος αυτο το εβαλα σαν απάντιση σε καλαμάρια και άλλα ΜΑΛΑΚΙΑ
    εσύ και οι σαν και σένα, θα βρουν το σωστό, χωρίς οδηγίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ZΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝΤ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ ΕΔΩ ....
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???)ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.......
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Με μπαναρατε επειδη μεταξυ σοβαρου και αστειου διαφημιζα τον Λιακοπουλο.

Παραδεχτηκα το λαθος μου και με ξεκλειδωσατε.

Μιλησα με πμ με τον Juliuς τοτε, και μου ειπε να κρατησω το χιουμορ μου και να λεω ελευθερα την αποψη μου .

Δεν καταχραστηκα τιποτα απο την καλωσυνη σας να με επαναφερετε.

Οι αποψεις μου ειναι ακρεες για σας αλλα για μενα ειναι αυτες οι σωστες.

Βλεπετε ολοι οτι τις εκφραζω χωρις να προσπαθω να τις επιβαλω.

Επισης δεχομε προσωπικες επιθεσεις χωρις να με ενδιαφερει αλλα το χρεος σας να με προστατεψετε σαν φορουμ δεν το κανετε.

Απλως περιμενετε να πεσω στην παγιδα για να με ξαναμπαναρετε.

Τελικα οι κανονισμοι του φορουμ, μονο για μενα ισχυουν;

Αυτη την Δημοκρατια ονειρευεστε;

Ειμαι λαθος επειδη δεν σας κανουν οι αποψεις μου με λιντζαρετε λεκτικα και μου λετε οτι τα ποστ μου θα σβηνοντε.

Να χαρω που με ενημερωνετε κιολας.

Σας αγαπαω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβαινετε τι κανετε. Σας εχει τυφλωσει το μισος και η εμπαθεια με αυτα που σας μαθανε να πορευεστε.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    δεν θα διαφωνήσω και θα το κοκκινίσω και αυτο

αλλά ετσι κι' αλλιος αυτο το εβαλα σαν απάντιση σε καλαμάρια και άλλα ΜΑΛΑΚΙΑ
    εσύ και οι σαν και σένα, θα βρουν το σωστό, χωρίς οδηγίες
    Το ξερω πως το εβαλες.. Και γι'αυτο απαντησα, απλος σαν σχολιο σε ενα αρθρο, καμια σχεση με τα γεγονοτα..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

http://www.tvxs.gr/v1301

:a13: :a13: :a13: :a13: :a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	elas.jpg 
Προβολές:	375 
Μέγεθος:	13,9 KB 
ID:	149923
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

παλι HONDA ρε παιδια??
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]Δεν θα απαντουσα, αλλα στην παραθεση του μηνυματος σου υπαρχει το nick μου..........

λαβε υπ οψη σου οτι δεν εκανα εγω παραθεση σε δικο σου νικ
    (το λαθος μου ειναι οτι δεν εσβησα την τελευταια προταση)
    εκανα παραθεση και σχολιασα( στο γενικο κοματι του)αλλο ποστ (trap) το οποιο απευθυνοταν σε σενα στο τελος του.
    εσυ θεωρησες σωστο να βαλεις την κασετουλα σου να παιξει πανω σε μενα αντι να απαντησεις σε κεινον επιβεβαιωνοντας με απολυτα σε οτι γραφω
    ολλοι οι φανατικοι ειναι αδικοι νομοτελειακα.

καπου εγραψες οτι ασελγω στη μνημη ενος νεκρου---αυτο απο που προκυπτει??

μαλλον εχεις ψιλομπλεχτει φιλε μου---ψυχραιμια
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Ρε Vestroma αδυνατώ να πιστέψω πως είσαι 40 χρονών...ειλικρινά

Εγω αδυνατω να πιστεψω Νικολα, οτι οι αντιεξουσιαστες και οι αριστεροι, στις μερες μας εχουνε μηχανακια που αξιζουν πανω απο 14000ευρο και εχουν και μπιζνες και και και και.

Ενω εμεις οι φασιστες παλευουμε για το μεροκαματο.

Ισως γι αυτο θελουν τη δημοκρατια, γιατι τα εχουνε ολα και για χομπι καινε και την Αθηνα για να μην πλητουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν θα απαντουσα, αλλα στην παραθεση του μηνυματος σου υπαρχει το nick μου..........

λαβε υπ οψη σου οτι δεν εκανα εγω παραθεση σε δικο σου νικ
    εκανα παραθεση και σχολιασα αλλο ποστ (trap) το οποιο απευθυνοταν σε σενα στο τελος του.
    εσυ θεωρησες σωστο να βαλεις την κασετουλα σου να παιξει πανω σε μενα αντι να απαντησεις σε κεινον επιβεβαιωνοντας με απολυτα σε οτι γραφω
    ολλοι οι φανατικοι ειναι αδικοι νομοτελειακα.

καπου εγραψες οτι ασελγω στη μνημη ενος νεκρου---αυτο απο που προκυπτει??

μαλλον εχεις ψιλομπλεχτει φιλε μου---ψυχραιμια
    Μαλλον εσυ εχει μερδεψει την βουρτση με την πουτση μεγαλε...

Εχω απαντησει ηδη στο μελος του οποιου το μηνυμα εκανες παραθεση και δεν αναφερομαι σε εσενα οταν γραφω οτι μερικοι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...

τα περι κασετας να πας να τα πεις αλλου...ουτε κομματικη γραμμη εκφραζω, ουτε αναμασω "δοκιμια" απο το κεφαλαιο του Μαρξ...

Εγω αδυνατω να πιστεψω Νικολα, οτι οι αντιεξουσιαστες και οι αριστεροι, στις μερες μας εχουνε μηχανακια που αξιζουν πανω απο 14000ευρο και εχουν και μπιζνες και και και και.

και γω για ένα μεροκάματο παλεύω όπως και πολλοί απο δω μέσα και δεν είμαστε φασίστες...
    Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της DARK749
    τωρα ρε vstroma ειναι λογικη σκεψη αυτη ;

το να εισαι αγανακτησμενος για ολα αυτα που γινονται ειναι αναλογικα με το εκαθαριστικο της εφοριας σου;;;;

τι να πω!!!!!!
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

Ισως γι αυτο θελουν τη δημοκρατια, γιατι τα εχουνε ολα και για χομπι καινε και την Αθηνα για να μην πλητουν.
    Δεν αναθεωρείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου λίγο ωστέ να στέκουν και να βγάζουν νόημα..?
    και μετά ξαναγράφεις...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων