Ρε καρδγιά, δε σε καταλαβαίνω.
Ούτε χοντάκιας βαμμένος είμαι, ούτε αφρικανός (ήμαρτον, το ξέρεις ότι δεν τα γουστάρω τα on-off).
Καινούριο μηχανάκι καβαλάει ο τύπος, μπορεί να του αύλωσε να παίξει με το σειριακό.
Πα να πει ότι είναι μάπα το κιβώτιο?
Κι εγώ όταν είχα οδηγήσει Μ6, άλλαζα ταχύτητες με τα αυτάκια στο τιμόνι.
Όχι γιατί μόνο του δεν άλλαζε καλά.
Αλλά γιατί έτσι μου είχε αυλώσει εκείνη τη στιγμή.
Τί το τόσο διαολεμένα σημαντικό έχει αυτή η λεπτομέρεια για να πούμε ότι βγαίνει κάποιο συμπέρασμα?
Το αν φαίνεται κάτι όταν ανοίγει το γκάζι, το ξέρεις κι εσύ μιας και ψιλοκαταπιάνεσαι με τα φωτογραφικά αν θυμάμαι καλώς.
Ανάλογα το πού θα στήσεις την κάμερα, το τί κάμερα θα είναι, το τί φακό/ρυθμίσεις θα έχει, μπορείς να σιάξεις βίντεο που να φαίνεται ότι τους περνάς όλους λες και έχει νέφτι στο γκώλο η μηχανή, ή να ανεβάζεις χιλιόμετρα και να σου δίνει την αίσθηση ότι δεν περπατάει.
Αν κρίνουμε από το κοντέρ, εμένα δε μου φαίνεται να ανεβάζει άσχημα.
Σε αυτού του τύπου τα κιβώτια δεν ισχύει αυτό Τέρενς.
Δες και το βιντεάκι που έβαλε ο Big, ή ψάξε βρες και άλλα.
Τα συγκεκριμένα κιβώτια απομονώνουν ούτως ή άλλως, οπότε είτε είσαι με τέρμα γκάζι είτε το ανοιγοκλείνεις δεν έχει καμία διαφορά.
Είτε μιλάμε για αυτοκίνητο είτε για μηχανή.
Άντε πάλι τα ίδια.
Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος βρίσκει ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη σύγκριση (πιθανότατα να είμαι εγώ ο ανώμαλος), πάντως εμένα το να κρίνει κάποιος το Άφρικα με βάση το 950/990 και τον LC8, είναι σα να κρίνει ένα CB1000 με βάση το Tuono.