Σελίδα 85 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος

Ρε κώστα για τι θρίαμβο μιλάμε ;; Θρίαμβο με τρίτο μνημόνιο που πάει μέχρι το 2025 τουλάχιστον;; Με τους όρους που έχει ;; Με capital contols ;; που είναι ο θρίαμβος ;;

θα λαλήσω λέμε ρε έχουμε κάνα ψυχίατρο εδω μέσα ;;
    έτσι λένε οι κολλημένοι που δεν θέλουν είτε να δουν την αλήθεια κατάματα είτε να παραδεχτούν ότι έσφαλαν είτε και τα δύο. Και είναι πολλοί, για πότε το νέο μνημόνιο θα "γίνει" μια τίμια συμφωνία αποτέλεσμα της "επανάστασης" του λαού ούτε που θα το καταλάβουμε.
    Εκτός κι αν ο βαρουφάκης κάνει κόμμα κι ο καμμένος φύγει από την κυβέρνηση και το παίξουν αυτοί "αληθινοί" επαναστάτες και πάρουν το μερίδιο τους, να τα (ξανα)κάνουν ακόμα χειρότερα

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Το σπας σε ταληράκια αυτο με τα γήπεδα γιατί ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω

Δόξα το Γιαραμπή πριν ξενιτευτώ να σπουδάσω αυτό το κωλοεπάγγελμα που κάνω τώρα , σπούδασα στην Ανωτάτη εμπορική οπότε και μίκρο και μάκρο και οικονομικές θεωρίες τις έφαγα στη μάπα

Ξέρω με το λίγο μυαλό που έχω ότι αν ήθελες να φέρεις ένα πολύ άσχημο σενάριο για την οικονομία και τον κόσμο που παλεύει καθημερινά , αυτό είναι άλλο ένα μνημόνιο με υφεσιακά μέτρα , την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βασικές ριζικές αλλαγές (δημόσιο , φορολογικό , γραφειοκρατικό , ασφαλιστικό , παιδεία , και να βάλεις και πολύ κόσμο στη φυλακή )

και τώρα μου φέρνεις και μνημόνιο αλλά έχεις και έλεγχο με capital controls και σφυρίζεις κλέφτικα

Συγνώμη αλλά ειλικρινά αν ήμουν γατόνι (που για την ώρα ο Αλέξης δεν φαίνεται να το χει) θα έκλεινα τη συμφωνία , θα άρπαζα το χρήμα και θα προετοίμαζα κανονικά την χώρα μου για μετάβαση (όλες τις αλλαγές που έγραψα και πολλή μα πάρα πολλή φυλακή όλα τα λαμόγια)σε νόμισμα και μετά θα τους έριχνα μια μπιστολιά να το φυσάνε και να μην κρυώνει
    1.Fact που λένε και τα φιλαρίνια μας οι δικηγόροι : Οι έλληνες δεν ήθελαν μπιστολιά , αν ήθελαν θα ψήφιζαν ΚΚΕ που έλεγε εξ αρχής ότι μέσα σε ένα καπιταλιστικό σύστημα δεν μπορεί να βρεθεί λύση επωφελής για τον πολίτη ,αντ αυτού θεωρούσαν το ΚΚΕ γραφικό και κώμα του Περισσού , καλά είστε στο 4% που να βουλιάξετε και άλλα τέτοια , απ την άλλη ψηφιζαν € και κακό θάνατο με 80% περίπου στις δημοσκοπήσεις . Το τι θα κάνει στους τομείς που αναφέρεις , ε δώστου λίγο χρόνο να δούμε και κατά πόσο θα στείλουν κόσμο στις φυλακές , μέχρι και σήμερα ακόμα διαπραγματεύσεις κάνει .

2. Υφεσιακά μέτρα είναι αλλά είναι αρκετά πιο κοινωνικά ευαίσθητα από αυτά που θα έφερνε μια δεξιά κυβέρνηση σε ανάλογη περίπτωση , τουλάχιστον εκείνος δεν έπεσε στα 4 με το που είδε τη Μέρκελ από κοντά , απόδειξη ότι μπορούσε τελικά να ρίξει και τη μπιστολιά κόντρα στα θέλω των πολιτών. Αποφεύγει τα αυστηρά πρωτογενή πλεονάσματα που ήταν θηλιά στο λαιμό της ανάπτυξης και είναι η πρώτη φορά σε ελληνική πρόταση που η μάζα τη βγάζει "καθαρή" .

3.Κάπιταλ Κοντρόλς μάλλον θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί από το 09 , όταν λέγεται με βεβαιότητα ότι έχουν φύγει μαύρα πάνω από 600δις€ αυτά τα χρόνια , για το εσωτερικό της χώρας δεν ισχύουν περιορισμοί ,όπως και για εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό .
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος
    Μας κορόιδευαν κανονικότατα και συνεχίζουν. Νιώθω χάλια τις τελευταίες μέρες, προδομένος, προβληματισμενος και κυρίως τσαντισμενος με μένα που τσιμπησα και τους εμπιστεύτικα.

Θέλω όσο ποτέ, να φύγω από την Ελλάδα και ετοιμάζω την οικογένειά μου για μακριά.

Θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου μακριά απο αυτό το μπο@ρδελ@, κάπου που το κράτος σέβεται τον πολίτη και το αντίθετο.

Καλή δύναμη σε όλους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Εχμμ... έχουν κι άλλο τρόπο να πάρουν ότι "τους ανήκει":
    Ποιος μωρέ θα κάνει πόλεμο εντός ΕΕ; Οι Γερμανοί αποκλείτεται.
    Οι Βρυξέλες δεν έχουν στρατό.

Προς το παρόν είμαστε πάρα, μα πάρα πολύ μακρυά από τέτοιο σενάριο (θα έλεγα αδύνατον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    andgeo η προσέγγισή σου με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά, αλλά για εμένα το πιο σημαντικό στα πάντα στη ζωή μου είναι το γιατί. Το γιατί εδώ είναι γιατί φτάσαμε στο και πέντε ? ποιά ήταν η συμφωνία που πρότειναν πριν. Τι έλεγε το e mail Χαρδούβελη και από τι συνοδευόταν ? Γιατί ο Τσίπρας σε αυτά τα μέτρα έχει δώσει έναν σχετικά λαϊκό χαρακτήρα είναι γιατί πιστεύει ότι δε πρέπει να ρίξει άλλο βάρος στην πλάτη του κόσμου και αν ναι γιατί? γιατί τον νοιάζεται ή γιατί αυτό θα τον κάνει πιο ισχυρό ?

Πάντως εγώ δε περιμένω τίποτα από το λαό. Τα γεροντάκια που περίμεναν στο ΑΤΜ και έβριζαν και στήριζαν πασοκονδούδες και μιλούσαν με τον μεγαλύτερο ίσως εμετό του ΠΑΣΟΚ το Λοβέρδο ήταν τα ίδια γεροντάκια που πριν τρία χρόνια ο Λοβέρδος έλεγε δυστυχώς ζουν πολύ... Όχι δηλαδή μιλάμε για ένα λαό που του έβαλαν έναν αναισθησιολόγο να τους λέει για τις ευεργετικές ιδιότητες του όζοντος και έκανε ένα λαό να αγοράσει ένα αμφίβολο ακόμα και για την υγεία μηχάνημα για να πίνουν νερό με όζον! Μέχρι υποκλυσμό έφτασαν να κάνουν γιατί τους το είπε ο γιατρούλης ο άνθρωπός τους ο σωτήρας τους!

Το ερωτηματικό τώρα είναι αν η παραπάνω πρόταση αποτελεί βιώσιμη λύση για την ελληνική οικονομία ; ΟΧΙ δεν αποτελεί τέτοια και πολύ σύντομα θα βρεθεί ο κόσμος στους δρόμους ,άσε που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην περάσει από πουθενά , ούτε απ την Ευρώπη , ούτε από την ελληνική κυβέρνηση . Βέβαια θα τρέξει να στηρίξει το κατεστημένο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ , αλλά αν χάσει τη δεδηλωμένη δε μπορεί να πάει μακρυά .

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ποιος μωρέ θα κάνει πόλεμο εντός ΕΕ; Οι Γερμανοί αποκλείτεται.
    Οι Βρυξέλες δεν έχουν στρατό.

Προς το παρόν είμαστε πάρα, μα πάρα πολύ μακρυά από τέτοιο σενάριο (θα έλεγα αδύνατον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται).
    Απο την μια δεν χρειαζεται να κανουν αυτοι,μπορουν ομως να βαλουν καποιον αλλο να το κανει.

Απο την αλλη σου κανουνε υπαρχουνε πολλα ειδη πολεμων.Π.Χ.μια δυσφημιστικη εκστρατεια για την χωρα θα αποτελειωνε την γνωστη βαρια μας οικονομια.

Φυσικα τιποτε απο τα παραπανω δεν θα γινει γιατι ....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Το ερωτηματικό τώρα είναι αν η παραπάνω πρόταση αποτελεί βιώσιμη λύση για την ελληνική οικονομία ; ΟΧΙ δεν αποτελεί τέτοια και πολύ σύντομα θα βρεθεί ο κόσμος στους δρόμους ,άσε που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην περάσει από πουθενά , ούτε απ την Ευρώπη , ούτε από την ελληνική κυβέρνηση . Βέβαια θα τρέξει να στηρίξει το κατεστημένο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ , αλλά αν χάσει τη δεδηλωμένη δε μπορεί να πάει μακρυά .
    Μια κακη λυση με τους σωστους χειρισμους ,μπορει να εχει μελλοντικα καλο αποτελεσμα.Αν η κοινωνια αμεσως
    μετα την υπογραφη (?) βγει στους δρομους και ζηταει αυξησεις θα παμε ακλαφτοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    andgeo η προσέγγισή σου με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά, αλλά για εμένα το πιο σημαντικό στα πάντα στη ζωή μου είναι το γιατί. Το γιατί εδώ είναι γιατί φτάσαμε στο και πέντε ? ποιά ήταν η συμφωνία που πρότειναν πριν. Τι έλεγε το e mail Χαρδούβελη και από τι συνοδευόταν ? Γιατί ο Τσίπρας σε αυτά τα μέτρα έχει δώσει έναν σχετικά λαϊκό χαρακτήρα είναι γιατί πιστεύει ότι δε πρέπει να ρίξει άλλο βάρος στην πλάτη του κόσμου και αν ναι γιατί? γιατί τον νοιάζεται ή γιατί αυτό θα τον κάνει πιο ισχυρό ?

Πάντως εγώ δε περιμένω τίποτα από το λαό. Τα γεροντάκια που περίμεναν στο ΑΤΜ και έβριζαν και στήριζαν πασοκονδούδες και μιλούσαν με τον μεγαλύτερο ίσως εμετό του ΠΑΣΟΚ το Λοβέρδο ήταν τα ίδια γεροντάκια που πριν τρία χρόνια ο Λοβέρδος έλεγε δυστυχώς ζουν πολύ... Όχι δηλαδή μιλάμε για ένα λαό που του έβαλαν έναν αναισθησιολόγο να τους λέει για τις ευεργετικές ιδιότητες του όζοντος και έκανε ένα λαό να αγοράσει ένα αμφίβολο ακόμα και για την υγεία μηχάνημα για να πίνουν νερό με όζον! Μέχρι υποκλυσμό έφτασαν να κάνουν γιατί τους το είπε ο γιατρούλης ο άνθρωπός τους ο σωτήρας τους!
    Αρχικά το μειλ Χαρδούβελη ήταν πρόταση προς τους θεσμούς που δεν εξετάστηκε ποτέ οπότε δεν μπορούμε να συζητάμε αν θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα . Έπειτα οι προηγούμενες κυβερνήσεις συνήθιζαν να ρίχνουν τα βάρη στη μικρομεσαία τάξη κάτι που μετά από 5 χρόνια την εξαφάνισε ,συνεπώς και να ήθελε ο Τσίπρας να τους φορτώσει επιπλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα οπότε δεν μπήκε καν στον κόπο . Ο Τσίπρας το τελευταίο που έκανε ποτέ είναι να προστατέψει την πολιτική του καριέρα , αυτό μπορείς να το καταλάβεις όταν δεν βγήκε να τους ξεμπροστιάσει από το Φεβρουάριο όταν ήταν ξεκάθαρο ότι οι εταίροι μας δεν είχαν σκοπό να συμφωνήσουν σε οποιαδήποτε πρόταση αν δεν τον αποδυνάμωναν πολιτικά, από την πρώτη μέρα ο Σουλτς επιμένει στην αλλαγή των ΑΝΕΛ με το ΠΟΤΑΜΙ . Ο ΝΤάισεμπλουμ από την πρώτη μέρα έχει γίνει κώλος με τον Βαρούφα σε σημείο που αναγκάστηκαν να τον αντικαταστήσουν από τα Ιούρογκρουπ με τον Δραγασάκη από τα τέλη Φεβρουαρίου , ο Σόιμπλε το ίδιο και μην πει κανείς ότι απλά δεν γούσταρε ο ένας τον άλλο γιατί δεν είναι παιδάκια που παίζουν με τα κουβαδάκια , η προπαγάνδα χτύπησε κόκκινο , όταν έπεισαν το Γερμανικό λαό ότι τους πίνει ο έλληνας το αίμα , όταν η Γερμανία δανείζεται με 0.35% επιτόκιο και δανείζει εμάς με 1,5%-3,5% . Δλδ αυγατίζουν τα χρήματα τους κάνοντας τπτ με μόνο ρίσκο τη χρεοκοπία μας που βέβαια είναι πάντα στο χέρι τους να την ελέγχουν . Η πραγματικότητα δεν τους δικαιώνει γιατί δεν ήθελαν μια αριστερή κυβέρνηση στο άντρο φιλελευθέρων που έχει γίνει η ΕΕ .Τα πάντα τα ελέγχει η Γερμανία , ο ΡΑχόι πίεζε για τους δικούς του λόγους τη Γερμανία να μην υπογράψουν,ο Πορτογάλος τα ίδια , ο Σαμαράς να πιέζει το ΕΛΑ να μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια !
    Τα γεροντάκια θα σε παρακαλέσω να τ αφήσεις κατά μέρους γιατί η αλλοίωση που πραγματοποιείται στην προσωπικότητα τους κατά τη μετάβαση στην 3η ηλικία είναι εκτός πραγματικότητας . Οι επιλογές τους δεν εμπεριέχουν δόλο .
    Οι νεοέλληνες είναι μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν γίνει δόλιοι και λαμόγια . Πχ πρόσφατο παράδειγμα , πατριώτης μου βουλευτής , λέγεται ότι έβγαλε μέσο τον διοικητή της ΤτΕ και εν μέσω κάπιταλ κοντρόλ , έβγαλε 1εκ€ δήθεν για μπίζνα που είχε κλείσει πριν την επιβολή . Και ο Στουρνάρας βέβαια έσπευσε να τον εξυπηρετήσει .Μετά βέβαια έτρεχε στις πλατείες να φωνάζει #menoume_evropi ,εσχάτως και #lefteria_ston_politiko_kratoumeno_Thano_Mizero .
    Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 10/07/2015 στις 09:00.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μια κακη λυση με τους σωστους χειρισμους ,μπορει να εχει μελλοντικα καλο αποτελεσμα.Αν η κοινωνια αμεσως
    μετα την υπογραφη (?) βγει στους δρομους και ζηταει αυξησεις θα παμε ακλαφτοι.
    Όπως και να τη δεις δεν είναι τπτ άλλο από χρονική ανάσα , λύση πάτνως δεν είναι . Αυξήσεις δε θα βγει να ζητάει , αλλά θα βγει να ζητάει όλα τα υπόλοιπα !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    To μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι του ΟΧΙ προσπαθούν να πείσουν τους ναιναίκους (και τους εαυτούς τους) κουνώντας δάχτυλα , πως τα 13 δις μέτρα είναι καλύτερα από τα 8,5 δις που απέρριψαν, γιατί τώρα θα τα πληρώσει η πλουτοκρατία.

Που να μην έκαναν και διαπραγμάτευση δηλαδή. Αγιο είχαμε...
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 10/07/2015 στις 09:22. Αιτία: Λάθος μου
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Τελικά ,αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα πλέον ,είναι ότι
    ολες οι πολιτικες παρατάξεις λένε ψέματα & παπαρολογίες όταν παλεύουν να πάρουν την εξουσία
    και γίνονται "ρεαλιστές" όσον αφορά τα βάρη κ τις θυσίες που πρέπει να κάνει ο λαός ,όταν έχουν την εξουσία.

Δεν με ενδιαφέρει
    αν οι προηγούμενοι το έκαναν απο πεποίθηση κ με σχέδιο
    και -ίσως- οι τωρινοί κάνουν ακριβώς το ίδιο απο ανικανότητα να εκτιμήσουν εκ των προτέρων την κατάσταση.

Σε αυτή την ζωή ,δυστυχώς ή ευτυχώς ,το αποτέλεσμα μετράει.

Και δυστυχώς ,η ανικανότητα εκτίμησης του "αντιπάλου" σε μια "μάχη" ,
    φέρνει πάντα περισσότερες απώλειες σε σχέση με την γνώση κ' την αποδοχή ότι
    ο αντίπαλος είναι πιό ισχυρός.

Κι αυτό γιατί ,η λάθος εκτίμηση ,οδηγεί σε λάθος σχέδιο ,κι αυτό με την σειρά του οδηγεί σε προδιαγεγραμμένη καταστροφή.

Απο τα 17 μου χρόνια είχα συνειδητοποιήσει δυό πράγματα.
    1) Οποιος πιστεύει ,οτι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ,είναι πρωταθληματικός αθλητισμός ,και κερδίζει ο καλύτερος ,έχει IQ-ραδικιού.
    2) Οποιος πιστεύει ,ότι οι πολιτικοί κ τα κόμματα εξουσίας ,έχουν στόχο την καλυτέρευση της ζωής των πολλών κ την δίκαιη κατανομή του πλούτου ,
    είναι ,ή ηλίθιος ,ή διαπλεκόμενος σε κάποιο βαθμό προσωπικού συμφέροντος.

Δυστυχώς ,στα 50 μου ,επαληθεύεται πλήρως η εφηβική μου διαπίστωση.

Και τώρα πιά ,το σύστημα είναι τόσο ισχυρό ,που ακόμα κι αν υπάρξει κάποια διαφορετική φωνή ή διαφορετική προσπάθεια προσέγγισης απο κάποιους ,
    καταπνίγεται πλέον άμεσα και απολύτως ,
    σαν ένδειξη δύναμης και παραδειγματισμού για τους πιθανούς επόμενους.

Σε όλη μου τη Ζωή ,απείχα της διαδικασίας των "εκλογών",
    αφού δεν ήμουν ποτέ ,ούτε ηλίθιος ,ούτε διαπλεκόμενος
    αλλά πεπεισμένος οτι όλα είναι στημένα.

Μετανιώνω οικτρά ,που πείστηκα απο την "κοινή γνώμη" να συμμετέχω
    στις τελευταίες ΕυρωΕκλογές ,για "να στείλω μύνημα" . . .
    στις τελευταίες Βουλευτικές Εκλογές ,"για να υπάρξει ελπίδα αλλαγής της κατάστασης" . . .
    κ στο "Δημοψήφισμα" ,γιατί εγκλωβίστηκα στην "σημαντικότητά του".

Οχι οτι ,αν απείχα κ πάλι ,θα ακουγόταν η φωνή μου ,και θα ήταν διαφορετική η κατάσταση ,αφού ,σ'ένα σύστημα που'χει φτιαχτεί στα μέτρα των ισχυρών ,η αποχή δεν μετράει σαν αποτέλεσμα.
    Οι Ακοματίκ ,ήμασταν κ θα είμαστε πάντα αποκλεισμένοι ,και χωρίς δικαιώματα.
    Μετανιώνω απλά και μόνο ,επειδή νιώθω ότι "λέρωσα" τα χέρια μου κ την ψυχή μου ,ελπίζοντας οτι ,ίσως ,είχα καταλάβει λάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Φίλοι μου καταλάβετε ότι ,όπως πάντα ,είμαστε μόνοι μας.
    Ο καθ'ένας για τον εαυτό του ,και για τους δικούς του ανθρώπους ,σ'εναν αγώνα επιβίωσης.
    Η επιβίωσή μας θα γίνει πιό εφικτή ,και ίσως ποιοτικότερη ,μόνον αν καταλάβουμε όλοι εμείς ,τα ταπεινά κ' ανάξια λόγου για το σύστημα "μυρμηγκάκια" ,
    οτι για να τα καταφέρουμε ,θα πρέπει να τείνουμε χείρα βοηθείας ο ένας στον άλλον.

Οπως λέει κι ο σοφός γέροντας
    "Τράβα με να σε τραβώ ,ν'ανεβούμε το βουνό."

Over and Out . . .
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    2. Υφεσιακά μέτρα είναι αλλά είναι αρκετά πιο κοινωνικά ευαίσθητα από αυτά που θα έφερνε μια δεξιά κυβέρνηση σε ανάλογη περίπτωση , τουλάχιστον εκείνος δεν έπεσε στα 4 με το που είδε τη Μέρκελ από κοντά , απόδειξη ότι μπορούσε τελικά να ρίξει και τη μπιστολιά κόντρα στα θέλω των πολιτών. Αποφεύγει τα αυστηρά πρωτογενή πλεονάσματα που ήταν θηλιά στο λαιμό της ανάπτυξης και είναι η πρώτη φορά σε ελληνική πρόταση που η μάζα τη βγάζει "καθαρή" .

3.Κάπιταλ Κοντρόλς μάλλον θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί από το 09 , όταν λέγεται με βεβαιότητα ότι έχουν φύγει μαύρα πάνω από 600δις€ αυτά τα χρόνια , για το εσωτερικό της χώρας δεν ισχύουν περιορισμοί ,όπως και για εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό .
    Γκλουπ...

Αυξήσεις δε θα βγει να ζητάει , αλλά θα βγει να ζητάει όλα τα υπόλοιπα !
    Γκλουπ Χ 2

Έπειτα οι προηγούμενες κυβερνήσεις συνήθιζαν να ρίχνουν τα βάρη στη μικρομεσαία τάξη κάτι που μετά από 5 χρόνια την εξαφάνισε ,συνεπώς και να ήθελε ο Τσίπρας να τους φορτώσει επιπλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα οπότε δεν μπήκε καν στον κόπο.

Ο Τσίπρας το τελευταίο που έκανε ποτέ είναι να προστατέψει την πολιτική του καριέρα , αυτό μπορείς να το καταλάβεις όταν δεν βγήκε να τους ξεμπροστιάσει από το Φεβρουάριοο

Σαμαράς να πιέζει το ΕΛΑ να μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια !

Ούτε στο Iskra δεν διαβάζει κάποιος τέτοια αντικειμενική ανάλυση. Αφωνος, andgeo
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι του ΟΧΙ προσπαθούν να πείσουν τους ναιναίκους (και τους εαυτούς τους) κουνώντας δάχτυλα , πως τα 13 δις μέτρα είναι καλύτερα από τα 8,5 δις που απέρριψαν, γιατί τώρα θα τα πληρώσει η πλουτοκρατία.

Τουλάχιστον μάθαμε ποιό είναι το όριο του πλούτου στην Ελλάδα. Στα αντισταθμιστικά μέτρα της κυβέρνησης, είναι η επιπλέον αύξηση του συντελεστή στο 35% (από 33% που πήγε) για τα εισοδήματα...άνω των 12.000€ (μικτά).

Που να μην έκαναν και διαπραγμάτευση δηλαδή. Αγιο είχαμε...
    Κι εγώ έτσι λέω , μπιστολιά χρειαζόταν τελικά !

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ...
    Το πρωτο το αφηνω ασχολιαστο.Εχουμε να ακουσουμε πολλα γραφικα στη συνεχεια.
    Για το δευτερο αν δεν κανω λαθος τα 8,5 ητανε για εναμιση χρονο και τα 13 για τρια.Αν ισχυει αυτο και το δεχτουνε οι Βοριοι ,σε πρωτη αναγνωση,δεν μου φαινεται ασχημο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Τελικά ,αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα πλέον ,είναι ότι
    ολες οι πολιτικες παρατάξεις λένε ψέματα & παπαρολογίες όταν παλεύουν να πάρουν την εξουσία
    και γίνονται "ρεαλιστές" όσον αφορά τα βάρη κ τις θυσίες που πρέπει να κάνει ο λαός ,όταν έχουν την εξουσία.

Over and Out . . .
    Αν και Γατος,αργα το σιγουρεψες.Οσο για το δημοψηφισμα που λες

"Μετανιώνω οικτρά ,
    .............
    κ στο "Δημοψήφισμα" ,γιατί εγκλωβίστηκα στην "σημαντικότητά του".

δεν εχεις αδικο.Και εγω μια απο τα ιδια.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε