Σελίδα 86 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    (XP still rulz ρε )
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

την νέα έκδοση των παραθυριώνε, την πήρε κανείς; έχει καμμιά διαφορά άξια λόγου;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πείτε μια πρόταση για ιντερνετομηχανακι ,live streaming video σε 15ρα και άνω οθόνη.
    Τι;
    Στ'@δια σας είπατε;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    την νέα έκδοση των παραθυριώνε, την πήρε κανείς; έχει καμμιά διαφορά άξια λόγου;
    άξια λόγου είπες??? Ναι μ@λ@κίες της μικρομαλακής όπως πάντα!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλά όντως τελικά δεν έχει κάτι "τρομερό"... (τα γκούγκλαρα γιατί με ψιλοέπρηξε αν θέλω ΤΩΡΑ την αναβάθμιση κλπ). Η δυνατότητα XBox παιχνιδιών στα Windows10, το blue light reduction όπως και το Dark Theme για όλα τα apps ωραία ακούγονται. Τα άλλα όντως λίγο/πολύ αδιάφορα.

λινκ για όποιον άλλο τον ζαλίσει το λειτουργικό του... https://www.microsoft.com/en-us/windows/features

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Αγαπητοί... Εδώ δεν νιώθουμε από Πάσχα και τα vtys/pts καλά κρατούν.

Θέλω στο history του bash να βλέπω και timestamp για το πότε έγινε η κάθε εντολή. Googlάρωντας βρήκα αυτό αλλά μου βγάζει μόνο τη σημερινή ημερομηνία...

WTF ?

Κουλό μέλος
    Έχεις πμ.
    ​The journey is the reward!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μόλις μου σκασε τηλέφωνο ένας πελάτης μου.
    Του σκασαν λέει τα αρχεία excel που περναγε όλα τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης και είχε σωσμένα σε stick-ακι usb.

Όταν του στησα τη μηχανογράφηση του υπολογιστή του είπα. Τα σώζεις στο 2ο partition και 1 φορά το 10ήμερο ένα backup σε έναν εξωτερικό. Και 1 φορά το μήνα καις και ένα dvd για να υπάρχουν και εκεί. Σε λύσεις cloud backup δεν τον πήγα γιατί δεν ένιωθε και πολλά και δεν έπαιζε και το budget.

Τα αρχεία λοιπόν έσκασαν στο στικακι χχχ. Γιατί επέλεξε μόνιμα να αποθηκεύει και να κάνει overwrite στο στικακι....και τα αρχεία τα είχε μόνο στο στικακι.

Τώρα τι του λες......χχχ και 6μηνων καθημερινες εγγραφες των πιο σημαντικων αρχείων στο στικάκι μόνο.....

και από τα πρώτα που του είχα πει προ ετών από την παλιά του επιχείρηση...δεν θα αγοράζεις χχχ....
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 13/04/2017 στις 17:38. Αιτία: όχι μάρκες δημόσια, όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μόλις μου σκασε τηλέφωνο ένας πελάτης μου.
    Του σκασαν λέει τα αρχεία excel που περναγε όλα τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης και είχε σωσμένα σε stick-ακι usb.

Όταν του στησα τη μηχανογράφηση του υπολογιστή του είπα. Τα σώζεις στο 2ο partition και 1 φορά το 10ήμερο ένα backup σε έναν εξωτερικό. Και 1 φορά το μήνα καις και ένα dvd για να υπάρχουν και εκεί. Σε λύσεις cloud backup δεν τον πήγα γιατί δεν ένιωθε και πολλά και δεν έπαιζε και το budget.

Τα αρχεία λοιπόν έσκασαν στο στικακι χχχ. Γιατί επέλεξε μόνιμα να αποθηκεύει και να κάνει overwrite στο στικακι....και τα αρχεία τα είχε μόνο στο στικακι.

Τώρα τι του λες......χχχ και 6μηνων καθημερινες εγγραφες των πιο σημαντικων αρχείων στο στικάκι μόνο.....

και από τα πρώτα που του είχα πει προ ετών από την παλιά του επιχείρηση...δεν θα αγοράζεις χχχ....
    Δεν φτάνει που είναι άσχετοι είναι και τσίπηδες, οπότε καλά να πάθει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Και ναι, προσθέτω το Elite: Dangerous στην λίστα με τα παιχνίδια που πλέον αδυνατώ να παίξω (με την πρώτη προσπάθεια, έστω). Ποιός; Εγώ που είχα λιώσει Amstrad και Amstrad από γαλαξία σε γαλαξία. Δεν μπορώ να πετύχω ούτε ένα βαρέλι... Τέτοια ξεφτίλα λέμε. Θα δοκιμάσω και με Gamepad και με Joystick πριν βάλω τα κλάματα απόγνωσης. Φανταζόμουν χαλαρές επαφές τρίτου τύπου με τα πειρατικά, το πρώτο μου φορτίο ναρκωτικά όπως τότε, προσεγγίσεις στους διαστημικούς σταθμούς και το αγαπημένο μου παιχνίδι "timing, γκάζι και είσοδος"... Σκ@τ@. Μεγάλο learning curve στα γεράματα για να ξαναζήσεις τα νιάτα.

Τουλάχιστον τα γραφικά αξίζουν, καμμία σχέση με τα wire based του τότε, λογικό θα μου πεις. Από την άλλη, τότε ότι έλειπε το συμπλήρωνε η φαντασία μας... Τώρα ζητάει λεφτά για να αγοράσεις τατουάζ προσώπου του commander, για όνομα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αν και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει άμεσα, θα προτιμηθεί μέσω των ενημερώσεων. Περιέργως δεν πετάχτηκε κανένα "επιθετικό" μήνυμα για το εάν θέλω την αναβάθμιση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Αγαπητοί... Εδώ δεν νιώθουμε από Πάσχα και τα vtys/pts καλά κρατούν.

Θέλω στο history του bash να βλέπω και timestamp για το πότε έγινε η κάθε εντολή. Googlάρωντας βρήκα αυτό αλλά μου βγάζει μόνο τη σημερινή ημερομηνία...

WTF ?
    Λογικό μιας και δεν υπαρχουν εγραφες στο history file με timestamp πριν κάνεις set το variable....
    Δως του λίγο χρόνο και συ ρε παιδί....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αν και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει άμεσα, θα προτιμηθεί μέσω των ενημερώσεων. Περιέργως δεν πετάχτηκε κανένα "επιθετικό" μήνυμα για το εάν θέλω την αναβάθμιση...
    επιθετικό δεν ήταν, κατέβασε κάτι άλλες, έκανε επανεκκίνηση μόνο του γιατί είχα ξεχάσει να αλλάξω τις "ώρες αδράνειας" και μετά που με ενημέρωσε για τις αλλαγές (@@ ενημέρωση δηλαδή γιατί δεν βρίσκεις εύκολα τι ακριβώς αλλάζει) μου είπε και ότι υπάρχει η εν λόγω, ότι "θα" γίνει και αν θέλω μπλα μπλα μπλα και να πάω να δηλώσω και... τέλος πάντων με εκβίασαν ψυχολογικά το καταλαβαίνεις και υπέκυψα και τώρα είναι στο 60% Dark theme FTW ρε, παντού και όχι μόνο στο φόρουμ!

Πρέπει να είναι "γερή" αλλαγή γιατί έχει το κλασσικό μήνυμα ότι αν δεν σου αρέσει μπορείς να την αναστρέψεις κλπ όπως όταν αλλάζουν από 8.1 σε 10άρια τα πισιά. Απορώ γιατί το γράφει αφού εμφανισιακά δεν είδα να έχει κάτι φρέσκο και το win+G για τα παιχνίδια υπάρχει ήδη στο build που τρέχω, ας πούμε. Για τον περισσότερο κόσμο (και δεν εξαιρώ εαυτόν) δεν θα είναι ορατές οι αλλαγές, πλην 3D Paint κλπ μπιχλιμπιδιώνε.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Στους χρήστες Edge (όχι του λαδιού Castrol) ίσως είναι πιο ορατή η αλλαγή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KernelPanic Προβολή μηνύματος
    Λογικό μιας και δεν υπαρχουν εγραφες στο history file με timestamp πριν κάνεις set το variable....
    Δως του λίγο χρόνο και συ ρε παιδί....
    Κάτσε δεν κτλβα... Πρέπει να το βάλω στο environment του κάθε χρήστη αλλιώς δεν κρατάει καθόλου timestamps ?

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο