Φοβερή μηχανή.
Αληθινή on-off !!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ανεβοκατεβαινει σκαλοπατια για πλακα.
Μπαινει σε αμουδερες παραλιες σα να ειναι γουρουνα.
Αλαζα λαδι οποτε το θυμομουνα γιατι δεν ειχα κοντερ.
Μετα απο 90.000 χλμ στα χερια μου και αλλα 15.000 στα χερια του προηγουμενου απο μενα πηγε σε τριτο ιδιοκτητη και μετα χαθηκαν τα ιχνη της.
Μεχρι τοτε ουτε κιχ δεν εκανε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τελικά το meeting θα γίνει το Σαββάτο???????????Γιατί όχι Κυριακή??????????????![]()
Όπως τα λές..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ανεβοκατεβαινει σκαλοπατια για πλακα.
Μπαινει σε αμουδερες παραλιες σα να ειναι γουρουνα.
Αλαζα λαδι οποτε το θυμομουνα γιατι δεν ειχα κοντερ.
Μετα απο 90.000 χλμ στα χερια μου και αλλα 15.000 στα χερια του προηγουμενου απο μενα πηγε σε τριτο ιδιοκτητη και μετα χαθηκαν τα ιχνη της.
Μεχρι τοτε ουτε κιχ δεν εκανε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση. Λές και ήταν ποδήλατο..!
![]()
Μάλλον εγώ σε μπέρδεψα Μορφέα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Τελικά το meeting θα γίνει το Σαββάτο???????????Γιατί όχι Κυριακή??????????????![]()
![]()
Μεθαύριο, Σάββατο, πάω καταδρομική στο Άργος, με το αμάξι...![]()
![]()
...
Για να παραλάβω ένα δωράκι από τον βοηθό ταμία για την μέχρι σήμερα σωστή πληρωμή των συνδρομών.
Ένα άσπρο, όμορφο μικρό καναρινάκι που θα ενταχθεί στην σαλιγκαρο-οικογένεια εντός της εβδομάδος.![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
"Παίζει" τίποτις για Κυριακάς. (Τυχεροι είστε. είμαι σε δανικό π.σ. και δεν έχω να βάλω φατσούλες)
![]()
Μπραβο ρε μορφεα με τις φωτο θα ηθελα πολυ μια μερα να με πας απο εκει γιατι ειναι πολυ φοβερα και δεν εχω παει και πρεπει να το δω κι'απο κοντα αυτο το μερος φοβερο...??![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Ρε μάγκες δεν παίζεστε λέμε !!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μορφέα κανόνισε να πάμε φίλε. Λέει πολύ εκεί.
Θάνο φοβερό tatoo !!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Κανονίζετε κάτι για την Κυριακή? Μάλλον θα'χει σκ@τόκαιρο!![]()
Θάνο πώς τα πας βρε'συ με τα μωράκια? Όλα οκ?![]()
![]()
Paranoid+Peskandritso+xtbilly: xlr και xrr πουλάκια μου???????????? Ούνο μομέντο!![]()