Σελίδα 87 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2067

Θέμα: O καφενές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Τα διαθετει σε συνερατες της ομως.... και οχι μονο.

παράδειγμα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    παράδειγμα;
    enjoy

https://www.google.com/partners/#h_a

+nsa, cia, fbi, κλπ...κλπ...κλπ

Μπάμπη αν διαβάσεις τους όρους χρήσης το γράφει αυτό που λέει ο Dr. Θεωρητικά και πρακτικά, οτιδήποτε και να χρησιμοποιήσεις από την Google πρέπει να το αποδεχτείς. Ακόμα και την απλή χρήση GPS για πλοήγηση, πρέπει να αποδεχτείς ότι η Google θα παρακολουθεί και θα στέλνει δεδομένα που συλλέγει το τηλέφωνο συνεχώς. Και αν δεν το κάνεις, θα σε ρωτάει σε κάθε χρήση GPS μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και να πεις ναι να τελειώνεις, το ΟΧΙ και τέλος δεν υπάρχει.

Το αστείο, σταμάτησε να μου λειτουργεί το Google Fit γιατί... στην χώρα μας απαγορεύεται η χρήση του my places ή κάτι τέτοιο που αποθηκεύει συνεχώς την θέση μας μέσω Gps. ΛΟΛ ρε μόρτες... Ε, προφανώς το απεγκατέστησα κιόλας.

μωρέ ότι συλλέγει το ξέρω, όπως όλοι στο ίντερνετ δεν είναι η google ο κακός και οι άλλοι αθώες περιστέρες.

το θέμα είναι μπορεί ο Τζορτζώπουλος ξέρω γω ή η alpinestars ή το motomarket να κατέχουν τα προσωπικά μου δεδομένα;
    τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας, ΑΦΜ, αρ.ταυτότητας, ΑΜΚΑ κτλ

γιατί δεν έχω δει ποτέ κάποιον να με καλεί να μου πασάρει κάτι το διαφημιστικό.
    μόνο οι τηλεφωνικές εταιρείες μου σπαν τα @@ παρόλο που έχω κάνει αίτηση να εξαιρεθεί το τηλεφωνό μου από τον ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο.

ούτε σπαμ στο gmail μου έρχονται, ούτε είχα θέμα με τις διαδυκτιακές τραπεζικές συναλλαγές και αγορές που τις κάνω εδώ και 12 χρόνια.

και είναι άλλο πράγμα να ξέρει κάποιος τις συνήθειες μου ώστε να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του.
    πχ ο Ζεύκας προτιμά τη θάλασσα από το βουνό άρα ας του πετάξουμε μια Φολέγανδρο αντί για τα Μετέωρα

και άλλο τελείως ο Ζεύκας να έχει καταχωρήσει την πιστωτική του άρα ξέρει το πχ pamediakopes.gr τι αγορές έχω κάνει και πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα κτλ.

και άλλο τελείως ο Ζεύκας να έχει καταχωρήσει την πιστωτική του άρα ξέρει το πχ pamediakopes.gr τι αγορές έχω κάνει και πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα κτλ.
    Αν χρησιμοποιεις τον Χρωμη, ναι.
    Η Γουγλε ξερει ποσα και γιατι τα χαλασες. Και το διαθετει ως πληροφορια σε συνεργατη κατα το δοκουν.
    Αυτο που δεν μπορει να δωσει (περαν των υπηρεσιων ασφαλειας των ΗΠΑ -νομιζω και της Ε.Ε, μα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος- και την Ιντερπολ) ειναι τα στοιχεια της καρτας/τραπεζικου λογ/μου σου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ξέρει ο κάθε άσχετος πόσα φράγκα έχω στην τράπεζα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Εδώ ανα πάσα ώρα μπορεί ο πλανήτης να δει (google+) τις φωτογραφίες μας, χ3στηκα να δουν τα φραγκοδίφραγκα που έχω μέσα

Banned

Ασχετος ο Συμβουλος Στρατηγικου Σχεδιασμου του Υπ. Οικονομικων;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	karanikas.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	361088
    θα σε μαλωσω....

Δυνητικα ναι.
    Μα αυτος ο ασχετος θα ειναι καποιας υπηρεσιας ασφαλειας χωρας.

Για παμε στο ζουμι, ομορφο αγορι..... Ποσα εχεις;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Δυνητικα ναι.
    Μα αυτος ο ασχετος θα ειναι καποιας υπηρεσιας ασφαλειας χωρας.

Για παμε στο ζουμι, ομορφο αγορι..... Ποσα εχεις;
    ασ'τα δυνητικά ρε καλαμαρά. λέξεις με τέσσερα διαφορετικά φωνήεντα δεν ξέρω.

επίσης ιταλικό παρτάλι έχω, ότι βγάζω πάει στα μαστόρια

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    η γκουγκλ δεν πουλάει πουθενα τα δεδομένα του καθενός.

απλά φροντίζει να γίνονται στοχευμένες διαφημίσεις.

πχ άμα ψάχνεις για μπουφάν, θα σου σκάσει διαφήμιση από το fc-moto όχι από σουπερμάρκετ γαλαξίας.
    ή άμα βρίσκεσαι Ολλανδία θα σου έρθουν ολλανδικές διαφημίσεις, όχι από το Περού.

win-WIN-win φάση
    Πριν έξι μήνες πήρα νέα ντίζα συμπλέκτη κι από τότε με έχει τρελλάνει στις αγγελίες για ντίζες συμπλέκτη. Ήμουνα λίγες μέρες Ευρώπη, και όλο από Ολλανδικά και Νορβηγικά μαγαζιά μου βγάζει τώρα. Γέλιο Μιλάμε και για g**w τις στοχευμένες διαφημίσεις.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 20/06/2016 στις 12:30.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και αν δεν το κάνεις, θα σε ρωτάει σε κάθε χρήση GPS μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και να πεις ναι να τελειώνεις, το ΟΧΙ και τέλος δεν υπάρχει.
    Μέχρι τώρα έχω αντέξει τρία χρόνια, και το DECLINE μου έγινε συνήθειο πια!

μωρέ ότι συλλέγει το ξέρω, όπως όλοι στο ίντερνετ δεν είναι η google ο κακός και οι άλλοι αθώες περιστέρες.

το θέμα είναι μπορεί ο Τζορτζώπουλος ξέρω γω ή η alpinestars ή το motomarket να κατέχουν τα προσωπικά μου δεδομένα;
    τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας, ΑΦΜ, αρ.ταυτότητας, ΑΜΚΑ κτλ
    OK, για την MS λέγαμε, και τα δεδομένα των «επαγγελματιών», αλλά πάσει περιπτώσει, μη νομίζεις οτι κι οι μεγαλες εταιρίες μπαίνουν σε φοβερό κόπο να φυλάξουν τα δεδομένα σου. Το καλό σεκιούριτι στοιχίζει. Κι αν τους χακάρουν χέστηκαν, τόσο συχνά γίνεται. ένιγουεη. Τα δεδομένα σου δεν είναι να ανησυχείς τόσο από τον επίδοξο διαφημιστή, όσο από τον Ρώσο χακερά, που θα πουλήσει τα στοιχεία της κάρτας σου, και άλλα ακόμα πιο χαριτωμένα.

Βασικά σκοτίστηκα. από 20 χρονώ που κάνω ον λαιν αγορές έχω 2 λογαριασμούς.

τον ένα που έχω συνδέσει κάρτα για τις ηλεκτρονικές αγορές και έχει ίσα-ίσα χρήματα και τον άλλο τον αποταμιευτικό

Βασικά σκοτίστηκα...
    Ε, ναι, όλοι παίρνουμε τα μέτρα μας, σίγουρα (όσοι σκέφτονται τουλάχιστον)

Αυτο δεν σημαίνει οτι οι εταιρίες δεν παύουν να συλλέγουν και να δομούν μια όλο και πιο ολοκληρωμένη εικόνα, για τους «πελάτες» τους, ίσως πέραν αυτής που θα ήθελαν οι ίδιοι. Σίγουρα κάποιους αυτό δεν τους πειράζει καθόλου. Αλλά να μου πεις, ο μέσος χρήστης του Φουμπου γράφει και πότε πήγε προς ανάγκη του. Οι πιο φανατικοί μπορεί να περιγράφουν και το παραγόμενο.

Άλλοι πάλι μπορεί να έχουν λίγο ψηλότερες απαιτήσεις. Διαλέγετε και... αποφεύγετε.

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ