Σελίδα 87 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Με συμπαθάς αλλά δεν υπάρχει κανένα μέτρο...
    Καμία ασφάλεια κανένα δίχτυ προστασίας για όποιον νέο άνθρωπο που κάνει ΕΝΑ λάθος στη ζωή του.
    Θες να σου πω για τον ΟΚΑΝΑ που πας με 1000 ζόρια μια μέρα και σου δίνουν νούμερο 12000 κάτι?
    Θες να σου πω για τα διάφορα κρατικά ιδρύματα που ότι δεν είσαι βγαίνεις?
    Ας πάμε όμως στην υπόθεση Γρηγορόπουλου.
    Ο πιτσιρίκος ήταν έξω από ένα κέντρο πώλησης ναρκωτικών.
    Εκεί άμα τρακάρεις και πάρεις το 100 τηλέφωνο δεν έρχεται κανείς.
    (μπορείς να δοκιμάσεις)
    Τι δουλειά είχε ο μικρός εκεί?
    Και καλά οι γονείς του τον είχαν χεσμένο...
    Εσύ ρε μπουρδέλο κράτος που είσαι?
    Το σχολείο που είναι? Η κοινωνική υπηρεσία που είναι?
    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    Και εν τέλει ποιός συμφώνησε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια και αλλού?
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ?
    Πάμε τώρα στους αστυνομικούς
    Ποιούς αστυνομικούς?
    Ειδικοί φρουροί ήταν και οι δύο που δεν έπρεπε να είναι εκεί ΜΟΝΟΙ τους
    Ο φονιάς μάλιστα περιγράφεται και σαν δύσκολος χαρακτήρας.
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ?
    Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ρώτησε.
    Και γίνεται το συμβάν και πάει ο πιτσιρικάς.
    Ποιός θα τον φέρνει πίσω???
    Κανένας φυσικά
    Και τότε αν ενθύμησε καλά, ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός που δεν είχε προηγούμενο.
    Έσκαγαν άτομα σε φόρουμ με λογαριασμούς 2 και 3 ετών και ξεσήκωναν το κόσμο να πάει να διαδηλώσει και κατά των ΜΠΑΤΣΩΝ
    Μα την ίδια μέρα σε 3 4 φόρουμ ταυτόχρονα!!!
    Έγινε το μπάχαλο λοιπόν έπεσε και η κυβέρνηση μετά και πότε σταματάν τα επεισόδια?
    ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ???
    Όταν πυροβολούν το ματατζή με το καλάσνικοφ.
    ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
    και τότε κόβονται όλα μαχαίρι
    Αίμα για αίμα.
    Κι ο Νίκος που ήταν όλα αυτόν το καιρό?
    Ποιός ενδιαφέρθηκε για αυτόν.
    Οι γονείς?
    Αλήθεια οι έρμοι οι Έλληνες γονείς τι πρέπει να προφτάσουν?
    Το παιδί είχε ανάγκη για βοήθεια αλλά κλασσικά βοήθεια δεν ήρθε από πουθενά. ΟΛΟΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
    Σήμερα ουσιαστικά αυτοκτονεί
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
    κι εμείς καθόμαστε και λέμε για εκπαιδευτικές άδειες και πούτσες μπλε σε μελιτζανί βαζάκι.
    Αν του δοθεί εν τέλει η άδεια (και μακάρι) θα είναι όλα καλά άραγε?
    Θα λύσει το πρόβλημα του?
    Που είναι ο μηχανισμός στηρίξεις που το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να έχει και που εμείς πληρώνουμε χρυσό?
    Εκεί που είναι και η κοινωνική λειτουργός και η υπηρεσία στηρίξεις οικογένειας
    ΠΟΥΘΕΝΑ

Συμπέρασμα
    1 Τα νέα παιδιά θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους και πολλά θα χαθούν αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ζητήσει ευθύνες.
    ΑΥΤΑ θα φταίνε και η οικογένεια, οπότε καλά να πάθουν
    2 Έχουμε πρόβλημα μαφίας και όπως και στη Σικελία μας λένε ότι δεν υπάρχει

Άντε λοιπόν ας κάνουμε μια προσευχή -αφού δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο- για τον επόμενο πιτσιρικά που θα τα τινάξει από ναρκωτικά στην Ομόνοια και κανείς δεν θα νοιαστεί, για τον μεθεπόμενο που θα τσακιστεί με το μηχανάκι γιατί η μαφία έφαγε τα λεφτά και δεν έφτιαξε δρόμο και έναν ακόμα που θα αφήσει τα @@κια του σε κάποιο νοσοκομείο της πούτσας και της μίζας.

Δεν μεταδίδω άλλο γιατί θα σπάσω το πι σι ειλικρινά !

υγ
    μπορεί να γελάς αλλά θυμίσου ότι το αγγούρι δεν πονάει
    όταν δεν μπαίνει στο δικό σου κώλο.
    ωραιος!!χιλια!μπραβο.ισως η πιο σωστη αποψη!
    αλλα εχω μια ενσταση για τον Ρωμανο?ρε μεγαλε!
    το παιδι σου αυτοκτονει!εσυ τι κανεις?πας στον
    πρωθυπουργο τον τσιπρα και τον Αρχιεπισκοπο.
    για τα καναλια?
    πατερας δεν ειμαι!αλλα ενταξει!ξερω εγω θα το εβαζα να φαει
    με το ζορι!παιζει..
    και υποχρεωτικη σιτηση μπορει να γινει!
    αλλα βρωμαει μπαρουτι μερες τωρα!μυριζουν και εκλογες!!
    ετοιμαζουν αλλο εναν αδικοχαμενο <ηρωα>..ιδωμεν..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    η ύπαρξη και η διατήρηση ενός ακροδεξιού αστυνομικού παρακράτους (είδαμε τι κάνουν on camera, δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν όταν δεν υπάρχει κανείς να τους τραβήξει!), είναι, για μένα, το πιο εξοργιστικό απ' όλα. Πηγή: www.lifo.gr

“Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού” είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις( Ιανουάριος 1990) -

Εντελώς αναίτια ΜΑΤ που είχαν επέμβει στην πλατεία Εξαρχείων, επιτέθηκαν με δακρυγόνο και κρότου λάμψης στο περίπτερο απ' όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μπουκάλια με νερό, γεγονός που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας
    https://www.youtube.com/watch?v=-DCJ-ro3zKo

όταν το σκυλί δαγκώνει, ή το αφεντικό του (αυτός που δίνει την εντολή ντε) είναι φοβισμενος ή κινδυνεύει. Το σκυλί πάντως, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να "δαγκώνει" ακομα και εαν οι πολίτες ειναι "λάθος"
    Το γιατί πρέπει να έχουμε παιδιά με μολότωφ εναντίον αστυνομικών πολύ θα ήθελα να το ρωτήσω στον κ. Χατζηδάκη.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ελα τωρα μαθαμε ολοι με τα βιντεο.
    Και στην τελικη οι μπατσοι τι εκαναν κατω στον δρομο;Κανταδα;Ε φαε γλαστρα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά ακόμη δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Γιατί κρίνεις χωρίς να ξέρεις??? Επειδή σου το σερβίρει η κάμερα???
    Οταν βλεπεις ερασιτεχνικα αμονταριστα βιντεο,δεν σου σερβιρεται τπτ.σου δειχνει τα γεγονοτα.
    Σε πορεια εχεις κατεβει να δεις τι παιζει;απτα λεγομενα σου δεν νομιζω..
    Εσυ πως κρινεις χωρις να ξερεις;εισαι μπατσος;εισαι αναμεσα τους οταν γινονται τα συμβαντα αυτα;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Οταν βλεπεις ερασιτεχνικα αμονταριστα βιντεο,δεν σου σερβιρεται τπτ.σου δειχνει τα γεγονοτα.
    Σε πορεια εχεις κατεβει να δεις τι παιζει;απτα λεγομενα σου δεν νομιζω..
    Εσυ πως κρινεις χωρις να ξερεις;εισαι μπατσος;εισαι αναμεσα τους οταν γινονται τα συμβαντα αυτα;;;
    Εγώ δεν κρίνω. Λέω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ. Λέω όμως τι μπορεί να έγινε καθώς δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο, έχω παρακολουθήσει πορείες αρκετές, έχω δικονομικές γνώσεις μερικές και τυγχάνει να γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ειμαι και σε σκοπευτικό σύλλογο. και καλά κάνεις
    Πηγαίνω και σκοπευτήριο, υπάρχει πρόβλημα? κανένα πρόβλημα, ένα χόμπι είναι σαν όλα τα άλλα
    Ναι πέρασα δύο φορές ψυχιάτρους, και έχω ένα φάκελλο τίγκα στις ευφημες μνειες και τους επαίνους. και μπράβο σου.
    Υπάρχει πρόβλημα? επειδή ελληνικά μιλάμε νομίζω, όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, όχι διότι έγραψα ότι δεν είναι επί προσωπικού η αναφορά σε εσένα
    Το nick name SHOOTER το έχω από χρόνια και σε αλλα φόρουμ,Scooby. Gr κλπ ειλικρινά, δεν με νοιάζει πόσο καιρό το έχεις και δεν ρώτησα να μάθω
    Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ούτε για το Nick ούτε για το αβαταρ,εσυ τοοοοοοσο ενοχλήθηκες? δεν ενοχλήθηκα, απλά δείχνει έναν άνθρωπο που αυτοπροσδιορίζεται μέσω του πυροβολισμού και θεωρεί ότι αυτό είναι το αντιπροσωπευτικό για αυτόν γνώρισμα
    Εγώ δεν περνάω τον εαυτό μου ως super cop - robocop - δικαστής κλπ. αυτό φάνηκε από το άβαταρ, ντάξ
    Δηλαδή αν είχα αυτήν δεν θα υπήρχε θέμα. και ο βάιρους έχει ένα σκαραβαίο με ένα αιδοίο επάνω, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις
    Μήπως να χαλαρώσεις λιγάκι; Λέω τώρα. Και να μην χαλαρώσεις δεν τρέχει κάτι δηλαδή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Το γιατί πρέπει να έχουμε παιδιά με μολότωφ εναντίον αστυνομικών πολύ θα ήθελα να το ρωτήσω στον κ. Χατζηδάκη.........
    μηπως γιατί οι αστυνομικοί είναι όργανα καταστολής των ονείρων των παιδιών?

στο χωριο σου το χορεύατε αυτό?

https://www.youtube.com/watch?v=HRXCadIbnlE

Η μητέρα προτρέπει τον υιόν της:
    "-Βασίλη μου κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης, κοπέλια να δουλεύουν, να 'χεις γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια".
    Αλλά τί απαντά ο εκλεκτός υιός της;
    "-Εγώ μάνα μου δεν κάθομαι, να γίνω νοικοκύρης, να 'χω κοπέλια να δουλεύουν, γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια, καί να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι των γερόντων. Θα πάρω του τουφέκι μου, θα ζώσω το σπαθί μου, καί θα 'βγω δίπλα στα βουνά, να σφουρίξω κλέφτικα, να βρω γιατάκια καπετάνιων, να πάω βρω τους κλέφτες, που πολεμούν με την Τουρκιά καί με τους Αρβανίτες".

Και μια και το τουφέκι εγινε μολότοφ, και οι τουρκοι (που παρεμπιπτόντως με ενα 10% κεφαλικό φόρο μας εκαναν να επαναστατίσουμε, ενω τώρα με 60% έμμεσων και άμεσων φόρων εμεις πρεπει να κανουμε τους νομοταγείς) έγιναν τρόικα και ΔΝΤ, πρεπει με βάσει των παραπάνω, να κατανοήσουμε, ότι το δημοτικό αυτό άσμα καί άλλα παρόμοια προφανώς, θα πρέπει να απαγορευτούν, καθώς προωθούν τα επαναστατικά αντανακλαστικα.

παρατηρώ οτι προσπερνάς την πρώτη παράγραφο αλλα να μην δεις και την τελευταία και ουτε να την σχολιάσεις για προβοκατορικη?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εγώ τον πάω το menelao με χίλια.

Γουστάρει κινκιδιάρικες φάσεις. Berkeley, Hume και τα ρέστα.
    Ιδεαλισμός, σκεπτικισμός, εμπειρικισμός όλα τουρλού.

Σωστό τον βρίσκω.

Το βίντεο το βλέπεις.
    Ποιος σου λέει κύριε ότι τα μάτια σου σου λένε την αλήθεια?
    Από πού κι ως πού όλη αυτή η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις μας?
    Ακόμα και μπροστά να ήσουν στο περιστατικό, που ξέρεις ότι συμβαίνει όντως περιστατικό?
    Που ξέρεις ότι τρως ξύλο?
    Κι αν όλα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σου?
    Αν όλος ο κόσμος είναι μια εικόνα μέσα στο μυαλό μας?
    Ποιό μυαλό μας δηλαδή?
    Εγώ γράφω, εγώ βλέπω. Στο δικό μου μυαλό.
    Εγώ τα λέω σε μένανε.
    Στο δικό μου μυαλό είναι κι ο menelaos.

I love myself.
    I love menelaos.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Θες να με κανεις να ψαχνω που εγραφες για υποθετικα πραγματα και μετα τα θεωρησες σαν δεδομενα;
    Το "γνωσεις" δεν ξερω πως το εννοεις και πως μπορεις να εχεις γνωσεις απο συμπεριφορες σε πορειες και απτις 2 μεριες,το πως λειτουργει το συστημα,ως προς τι;πως κανουν προσαγωγες;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Θυμόμαστε οοοολοι πόσο αριστερός ήταν ο Χατζιδάκις έτσι?
    Κάποτε το να είσαι δεξιός δε σήμαινε ότι είσαι φασίστας.
    Όπως και το να είσαι αριστερός δε σήμαινε ότι είσαι σταλινικός.
    Ακόμη δεν σημαίνει.
    Το ότι κάποιος δεν διστάζει να κολλήσει με το παραμικρό στον οποιονδήποτε διαφωνούντα την αντίστοιχη ταμπέλα ως argumentum ad hominem, δεν πάει να πει πως η ταμπέλα ισχύει.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    ρε μενελαε τι ψαχνεις ρε φιλε!
    εχεις ακουσει για αριστερους με δεξιες τσεπες
    οι χειροτεροι ειναι ρε φιλε!
    αντιδραση για την αντιδραση
    ασπρο λες μαυρο θα σου πουνε τι ψαχνεις..
    http://news247.gr/eidiseis/politiki/...h.3185120.html
    ρε!σεις..δωστε κατι στον ανθρωπο λιμοκτονει!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Ακόμη δεν σημαίνει.
    Το ότι κάποιος δεν διστάζει να κολλήσει με το παραμικρό στον οποιονδήποτε διαφωνούντα την αντίστοιχη ταμπέλα ως argumentum ad hominem, δεν πάει να πει πως η ταμπέλα ισχύει.
    Δεν αντιλέγω ότι αυτή είναι η αλήθεια αγαπητέ μου γαϊδαράκο.

Αλλά δυστυχώς, η άποψη των πολλών πάντα υπερίσχυε απέναντι στις γνώσεις των λίγων.
    Καταλαβαίνεις νομίζω τί θέλω να πω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    μηπως γιατί οι αστυνομικοί είναι όργανα καταστολής των ονείρων των παιδιών?

στο χωριο σου το χορεύατε αυτό?

https://www.youtube.com/watch?v=HRXCadIbnlE

Η μητέρα προτρέπει τον υιόν της:
    "-Βασίλη μου κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης, κοπέλια να δουλεύουν, να 'χεις γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια".
    Αλλά τί απαντά ο εκλεκτός υιός της;
    "-Εγώ μάνα μου δεν κάθομαι, να γίνω νοικοκύρης, να 'χω κοπέλια να δουλεύουν, γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια, καί να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι των γερόντων. Θα πάρω του τουφέκι μου, θα ζώσω το σπαθί μου, καί θα 'βγω δίπλα στα βουνά, να σφουρίξω κλέφτικα, να βρω γιατάκια καπετάνιων, να πάω βρω τους κλέφτες, που πολεμούν με την Τουρκιά καί με τους Αρβανίτες".

Και μια και το τουφέκι εγινε μολότοφ, και οι τουρκοι (που παρεμπιπτόντως με ενα 10% κεφαλικό φόρο μας εκαναν να επαναστατίσουμε, ενω τώρα με 60% έμμεσων και άμεσων φόρων εμεις πρεπει να κανουμε τους νομοταγείς) έγιναν τρόικα και ΔΝΤ, πρεπει με βάσει των παραπάνω, να κατανοήσουμε, ότι το δημοτικό αυτό άσμα καί άλλα παρόμοια προφανώς, θα πρέπει να απαγορευτούν, καθώς προωθούν τα επαναστατικά αντανακλαστικα.

παρατηρώ οτι προσπερνάς την πρώτη παράγραφο αλλα να μην δεις και την τελευταία και ουτε να την σχολιάσεις για προβοκατορικη?
    Έμεινα στην ουσία. Διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και χωρίς μολότωφ και έφερα ένα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν και κάνατε όλοι τουμπεκί.... αυτός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%...BA%CE%B7%CF%82 κύριοι γιατί μπόρεσε??? Δε του πνίξαν τα όνειρα οι μπάτσοι????
    Καλά το να συγκρίνεις αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα με το επί Τουρκοκρατίας, που πηδούσαν όποια ήθελαν και έσφαζαν όποιον ήθελαν δεν είναι σοβαρό παράδειγμα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Λοιπον σχετικο/ασχετο.
    Κατι με εχει ενοχλησει γενικοτερα στην αφηγηση περι Ρωμανου.
    Υπαρχει πολυς κοσμος που μιλαει, (οταν αναφερεται σε αυτον με υποτιθεμενη συμπαθεια και κατανοηση)
    για ενα παιδι που παρασυρθηκε,που εκανε μαλακιες,που ηρθε απο το ταδε η απο το δεινα περιβαλλον,που σοκαριστηκε παρεκτραπη,αποκτηνωθηκε,
    που τον εκμεταλλευονται η τον καθοδηγουν γονεις τερατα-ινστρουχτορες η και σκοτεινες δυναμεις,που οι κοινωνικες υπηρεσιες λαμπουν δια της απουσιας τους και χιλια ακομα.

Ρε γαμωτο σας περασε ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχουν και γονεις σε αυτο τον τοπο που εχουν χειραφετησει τα παιδια τους σε βαθμο και απο τοσο νωρις, που ακομα και οταν αυτα μετατρεπονται σε κατι που ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουν
    τοτε αυτοι οι γονεις ειναι διπλα τους,γιατι εχουν καταλαβει οτι οι ανθρωποι διαμορφωνονται απο τις εμπειρες και το περιβαλλον τους; (περιβαλλον ΔΕΝ ειναι μονο οι γονεις)
    Για πειτε ρε μου σεις, γονεις αναρχικου (αρα και εκεινοι αναρχικοι) θα δεχοντουσαν να δουνε τον Σαμαρα για να σωσουν το παιδι τους;
    Η αφηγηση ειναι οτι τον οδηγουν στον θανατο του,ετσι εχει ειπωθει εμμεσα.

Ε οχι δεν ειναι γαμημενα φυσιολογικα αυτα ουτε λογικα ουτε ωραια.

(Ναι εχω νευρα εφαγα βροχα) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ τον πάω το menelao με χίλια.

Γουστάρει κινκιδιάρικες φάσεις. Berkeley, Hume και τα ρέστα.
    Ιδεαλισμός, σκεπτικισμός, εμπειρικισμός όλα τουρλού.

Σωστό τον βρίσκω.

Το βίντεο το βλέπεις.
    Ποιος σου λέει κύριε ότι τα μάτια σου σου λένε την αλήθεια?
    Από πού κι ως πού όλη αυτή η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις μας?
    Ακόμα και μπροστά να ήσουν στο περιστατικό, που ξέρεις ότι συμβαίνει όντως περιστατικό?
    Που ξέρεις ότι τρως ξύλο?
    Κι αν όλα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σου?
    Αν όλος ο κόσμος είναι μια εικόνα μέσα στο μυαλό μας?
    Ποιό μυαλό μας δηλαδή?
    Εγώ γράφω, εγώ βλέπω. Στο δικό μου μυαλό.
    Εγώ τα λέω σε μένανε.
    Στο δικό μου μυαλό είναι κι ο menelaos.

I love myself.
    I love menelaos.
    Πίνουμε και κανένα καλό τσιγάρο που και που... πως σκατά νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να συνεχίσει τέτοια κουβέντα τόσο καιρό αδερφέ μου.....

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF