εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλα μια στο τόσο θα το δουλευω και νομίζω οι μπαταριες του ικεα οι 2450μαη ειναι υπεραρκετες, αρκει να τις φορτιζει ο φορτιστης του parkside, ουτε με νοιαζει οτι ο χρονος φορτισης θα αυξηθει...
Εβαλα 2 απ τις μπαταριες αυτες αυτες σε ρακετα κινεζια για τα κουνούπια, μέχρι μπριζόλα ψήνει, οχι κουνούπι![]()
H Lidl άνοιξε το πρώτο ξεχωριστό κατάστημα με εργαλεία Parkside
Άνοιξε τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα στο εμπορικό κέντρο Premier Outlet λίγο έξω από την Βουδαπέστη.
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Είναι πολύς ο καιρός που τα παρκσαηντ φύγανε από την κατηγορία "τζάμπα το αγόρασα,δε με νοιάζει κι ας καεί", οπότε δεν κάνει εντύπωση η κίνηση. Με τόσο εδραιωμένο brand name κάτι einhell και λοιπούς Κινέζους θα τους καταπιεί
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σήμερα έχει δυναμοκλειδο με εύρος 40-210 στα 20€ και φορτιστή μπαταρίας
Τι μετράει το δυναμοκλειδο? Με 20€ θα χτυπάει όπου νάνε
Είχε μέσα χαρτί με πιστοποίηση και μετρισεις ανά σειριακό αριθμό,, δλδ μετριση σε αυτό που έχεις στα χέρια σου, 3 μετρισεις σε διάφορα φάσματα ροπής όλες κάτω του 4% ακρίβεια,, (νομίζω κάπου κοντά στο 3% ήταν στην μέγιστη ροπη και ούτε 0,5%0στην μεση) το δοκίμασα στα 40 και 60 Nm και μου φάνηκαν πολύ δύναμη, δλδ για παξιμάδια ρόδας,καμπάνα,βολαν
Το ανάποδο, έχει ακρίβεια, η έτσι λενε
Τα νούμερα που έχει είναι μεγαλα για εφαρμογή μοτοσυκλέτας.
Αυτό ουσιαστικά είναι για άξονες τροχών και παξιμάδι τιμονοπλακας μόνο
Στην μοτοσυκλέτα είναι χρήσιμα τα νούμερα 10-55nm, που είναι σχεδόν όλο το εύρος , εκτός εδώ.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό