Σελίδα 89 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Η σκληρή πραγματικότητα σε μία πρόταση.
    Φυσικά, δεν το αρνούμαι, το πρόβλημα είναι συστημικό (δε περίμενα ότι θα χρειαστεί να το ξαναπώ αυτό).
    Όπως το λέτε, είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε μέσω των τραπεζών. 666 ου ου ου κλπ κλπ κλπ.

Δεν τα λες καλά... Εδώ δεν μπούκαραν τα καλόπαιδα με τα δίκανα ν' αδειάσουν το γκισέ (και τα λεφτά ασφαλισμένα). Εδώ το κράτος (κι η ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ) τα παίρνουν νταβατζιλίκι... Κι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει..
    Πάλι δε διαφωνούμε, το ίδιο δεν είναι; Τι πάει να πει ασφαλισμένα; Πότε ήταν ουσιαστικά ασφαλισμένα;
    Αποδεικνύεται ότι @ρχ1δι@ ασφαλισμένοι ήντουσαν οι κόποι μιας ζωής στερήσεων.
    Για αυτό και γω θα τραβήξω τα 20 ευρώ που μου έχουν μείνει για να βοηθήσω το μπανκ ραν.

Πέρα από τη πλάκα, δε χάνω τίποτα. Απλά το κόλπο έχει φτιαχτεί τόσο όμορφα πολύπλοκα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
    Για αυτό είχα ποστάρει πριν μερικές σελίδες την big picture, για να δούμε τα μερμυγκάκια που τρέχουν σα τρελά να μαζέψουν τα σπόρια τους για το χειμώνα, χωρίς να ξέρουν ότι η φωλιά βρίσκεται στο εργαστήριο ενός τρελού βιολόγου που πειραματίζεται.
    Το ξυράφι του Οκαμ. Τι είναι πιο πιθανό; Να υπάρχει μια περίεργη συνομωσία μεταξύ των κυβερνήσεων των ευρωπαίων, αμερικάνων, ισραηλινών, τούρκων, ισλαμιστών κλπ κλπ ή απλά οι οικονομοτέτοιοι να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (και προφανώς τα λεφτά);
    Σόρρυ, τείνω προς την σκέψη νάμπερ του, καθώς τα βλέπω τα σπουδαγμένα σαίνια τους (βλ. ΓΑΠ).

Ντισκλέιμερ : Δεν είναι όλοι τούβλα ε; Υπάρχουν και εξαιρέσεις, χάνονται όμως καθώς όσο η προσπάθεια γίνεται για να επιζήσει ο υπάρχον τρόπος.

Και εκεί έρχονται τα λόγια του Αλκίνοου, τα προφανή είπε, τα προφανή που έχουμε διαστρεβλώσει.

KAI POU NA DEIS PARAPLIROFORISH STHN TIVI......kanena provlilma leei sti analipseis, den pige kosmos ( i oura stin alexandras gia ta atm eftane ta duo tetragwna )
    episis leei, kamia ptwsi sto orio analipsews ....aaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxxaxaxxa
    re pou nomizeoun oti apeuthinontai reeeeeeeeeee?? (min apantisete)

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).
    καπου σε χάνω...
    Αναγκασμένος γιατι?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    KAI POU NA DEIS PARAPLIROFORISH STHN TIVI......kanena provlilma leei sti analipseis, den pige kosmos ( i oura stin alexandras gia ta atm eftane ta duo tetragwna )
    episis leei, kamia ptwsi sto orio analipsews ....aaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxxaxaxxa
    re pou nomizeoun oti apeuthinontai reeeeeeeeeee?? (min apantisete)
    Καλά και που τα παίρνουν τι κερδίζουν ;
    Να τα πάνε 2 στενά παρακάτω στην Εθνική ή να τα βάλουν σπίτι και να γυρίσουν ένα ωραίο μεσημέρι από τη δουλειά και θα βρουν κρανίο τόπο και κάτι τύπους να τα πίνουν στην υγειά του κορόιδου ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    καπου σε χάνω...
    Αναγκασμένος γιατι?
    Τώρα θες να σε πλακώσω στις μπάτσες μου φαίνεται....

Πληρώνεσαι cash?

Tα χρήματα που σου περισσεύουν ( ) τα κάνεις μασούρι και τα βάζεις κάπου μέσα στο σπιτι;

Αν θες να αγοράσεις ένα σπίτι ( ) τα πας σε σακουλα σουπερ μάρκετ;

Κλπ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Super Moderator
    Πληρώνεσαι cash?
    Ναι

Tα χρήματα που σου περισσεύουν ( ) τα κάνεις μασούρι και τα βάζεις κάπου μέσα στο σπιτι;
    Καποια λιγα που ειχα σε τράπεζα πλεον δεν ειναι εκειπέρα, αλλα εκτος Εδω και 2,5 χρόνια

Αν θες να αγοράσεις ένα σπίτι ( ) τα πας σε σακουλα σουπερ μάρκετ;
    Κλπ
    Δεν ειναι στα αμεσα σχέδια μου ( ), αλλα έστω οτι είναι, θα τα πήγαινα cashερι

καπου σε χάνω...
    Αναγκασμένος γιατι?
    http://www.euro2day.gr/news/economy/...0/Article.aspx

Και αν θυμάμαι καλά, βάλε ότι και οι επιχειρήσεις έχουν έκπτωση όταν πληρώνουν μέσω τραπέζης (στο φπα, στο γμτα δε θυμάμαι)....
    Δεν είσαι αναγκασμένος απλά λόγω συνθηκών, είναι νόμος.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    http://www.euro2day.gr/news/economy/...0/Article.aspx

Και αν θυμάμαι καλά, βάλε ότι και οι επιχειρήσεις έχουν έκπτωση όταν πληρώνουν μέσω τραπέζης (στο φπα, στο γμτα δε θυμάμαι)....
    Δεν είσαι αναγκασμένος απλά λόγω συνθηκών, είναι νόμος.
    Εσυ μιλας για τους προνομιουχος των 500 ευρω (που δε ξερω αν ψηφιστηκε)

ουτε εγω ειχα ποτε χρημα σε τραπεζα...και πληρωνομαι κας.η εταιρεια που δουλευω πληρωνει μεσω τραπεζης,αλλα εγω τα παιρνω χερι γιατι δεν θελω παρε δωσε με ΑΤΜ κλπ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    ουτε εγω ειχα ποτε χρημα σε τραπεζα...και πληρωνομαι κας.η εταιρεια που δουλευω πληρωνει μεσω τραπεζης,αλλα εγω τα παιρνω χερι γιατι δεν θελω παρε δωσε με ΑΤΜ κλπ...
    Αν αντέξει η επιχείρησή σου μακάρι, ο στόχος τους προφανώς είναι όριο τα 0 ευρώ.

Εσυ μιλας για τους προνομιουχος των 500 ευρω (που δε ξερω αν ψηφιστηκε)
    Τι να πούμε εμείς οι ΄ζαπλουτοι των 700 δηλαδής

[QUOTE=nikos_abel;2303565]Αν αντέξει η επιχείρησή σου μακάρι, ο στόχος τους προφανώς είναι όριο τα 0 ευρώ.

δηλαδη???

παλαιό σχέδιο που εφαρμόστηκε με αρκετή επιτυχία στις USA
    μεγάλη "φορολογεία" στις καταθέσεις για να υποχρεώσουν τους μεγαλοκαταθέτες να "γυρίσουν" το χρήμα
    εξάλλου εμάς σαν κράτος/πολίτες μα συμφέρει να επενδυθεί το ρευστό από το να "κοιμάτε" στις τράπεζες

δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό άσχετα που ξεκίνησε από την Κύπρο και μας τσούζει
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος

δηλαδη???
    Δηλαδή δε θα παίρνεις φράγκο σε μετρητά, θα σου κολλήσουνε στο κούτελο μια κασκαρντ, θα σε σκανάρουνε στο ταμείο για να πληρωθείς
    και στο σούπερμάρκετ για να πληρώσεις, ώστε να μη ξεφεύγει από την ευρωπαϊκή IRS ούτε σεντ αφορολόγητο.
    Αυτό που είπα πιο πάνω σιξ σιξ σιξ ου ου ου δηλαδή.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Καποια λιγα που ειχα σε τράπεζα πλεον δεν ειναι εκειπέρα, αλλα εκτος Εδω και 2,5 χρόνια
    Κι εσύ στη λίστα Λαγκάρντ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    There's a way around that

Τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες. Κι αν κρίνω από το "κύρος" του καταστήματος δε νομίζω ότι θα έκανε κάποια παρατυπία, οπότε λογικά υπήρχε/υπάρχει παραθυράκι που έχει μείνει ακάλυπτο. Τί και πώς δεν ξέρω ακριβώς, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πλήρωσα cash και τους ρώτησα πώς και τί και μου εξήγησαν αλλά δε θυμάμαι τί μου είπαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    There's a way around that

Τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες. Κι αν κρίνω από το "κύρος" του καταστήματος δε νομίζω ότι θα έκανε κάποια παρατυπία, οπότε λογικά υπήρχε/υπάρχει παραθυράκι που έχει μείνει ακάλυπτο. Τί και πώς δεν ξέρω ακριβώς, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πλήρωσα cash και τους ρώτησα πώς και τί και μου εξήγησαν αλλά δε θυμάμαι τί μου είπαν.
    Μπα, μάλλον απλά παρανομούν και *x/ τους, και με μένα παίξανε κάτι περίεργες μεταφορές μετρητών πρίν κανά χρόνο από τράπεζα σε τράπεζα
    και θυμάμαι που μου είπανε χαρακτηριστικά "παπαριές νόμοι" οι τραπεζικοί υπάλληλοι.
    και κυκλοφορούσα με κάτι -δε λέω πόσα- ποσά σε μετρητά που τρέμανε τα πόδια μου όποτε με κοίταζε καμμιά γιαγιούλα, περίμενα το καλάσνικοφ να βγει από κανά καρότσι μωρού σου λέω

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ