Σελίδα 89 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3979848586878889909192939499 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.321 έως 1.335 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Δεν το παω καπου ρε συ εγω προσπαθω να διαπραγματευτω καποια πραγματα,
    αλλα η σταση μου απεναντι στην ζωη ειναι η δικη μου σταση και δεν χρειαζεται να πεισω καποιον να την υιοθετησει (αν και βγαινει ο ιεροκυρηκας σε καταστολη απο μεσα μου αρκετα συχνα).

Αυτο που δεν μπορω με την καμια,και εκει με βρισκει απεναντι καθαρα για υπαρξιακους λογους
    ειναι οταν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι γνωριζει τον ενα μοναδικο και εναρετο δρομο για την σωτηρια των ψυχων ημων και γενικα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ολα.

Πολυ συχνα αυτο δικαιολογειται (και μαλιστα πολυ πειστικα) σαν την μονη εναλλακτικη.
    Ναι εκει εχω χοντρο θεμα,αλλα οχι με σενα απαραιτητα.

edit:Γαμω τη μπουτανα μου παλι θα ξενυχτησουμε εδω μεσα....
    εδω τωρα!φιλε μου θα συμφωνησω κι εγω!!
    γιατι εχουμε χορτασει!σωτηρες!εθνοσωτηρες!!
    κι οτι αλλο θες!
    γιατι ισως κι αυτοι αυτο θελουν
    να μας διχασουν!
    κι επειδη εγραψα κι εγω κατι βλακειες.
    πανω στην ροη του λογου ζηταω συγνωμη!
    το προβλημα!δεν ειναι εσεις εμεις αλλα αυτοι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    εδω τωρα!φιλε μου θα συμφωνησω κι εγω!!
    γιατι εχουμε χορτασει!σωτηρες!εθνοσωτηρες!!
    κι οτι αλλο θες!
    γιατι ισως κι αυτοι αυτο θελουν
    να μας διχασουν!
    κι επειδη εγραψα κι εγω κατι βλακειες.
    πανω στην ροη του λογου ζηταω συγνωμη!
    το προβλημα!δεν ειναι εσεις εμεις αλλα αυτοι!
    Ναι δε βαριεσαι δεν τρεχει και τιποτα, απλως κατι πρεπει να κανω λαθος γενικα.
    Τεσπα.
    Αυτο το "προσπαθουν να μας διχασουν" ν'αφηνες αποξω θα΄σουν τσολιας.
    Δε γαμιεται....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    ..................
    1ον δεν ειπα οτι πετάω μολότοφ, είπα οτι όταν διεκδικώ το 2ευρω βρίσκω απέναντι την καταστολή
    που παει να πει οτι μου εναντιώνεται στην διεκδίκηση
    κλασική περίπτωση παραποίησης στοιχειων νο1

2ον δεν ειπα οτι οι μολότοφ πέφτουν απο αθώους πολίτες αλλά οτι πριν πέσουν τα "καλα παιδια" κερνάνε δακρυγόνα
    κλασική περίπτωση παραποίησης στοιχειων νο2

3ον οι μολότοφ δεν πέφτουν μονο απο το παρακράτος αλλα με βάσει φωτογραφίες πέφτουν και απο το κράτος!

4ον εαν κάνουμε απολογισμό νεκρών απο τα όργανα της τάξης για τα χρόνια της μεταπολίτευσης και τα δεις μαζεμένα, παίζει το ενδεχόμενο να τρέχεις για εξομολόγηση νυχτιάτικα.

Επειδή χανόμαστε σε αντιπαραθέσεις για το εαν δικαιούται ο μπατσος να ειναι κακός, σας επαναφέρω εαν μου επιτρέπετε, στο μειζον ΗΘΙΚΟ θέμα των ημερών
    ο ρωμανος ειναι εγγονος του παμπλουτου Αθανασιου Νάσιουτζικ. που είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
    η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του Μπουρζούκου, του άλλου ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό. ...
    ΟΚ
    Υπαρχει η σκέψη απο το τι σόι επαναστάτες είναι μέχρι του τι δικαιοσύνη έχουμε ....
    ΑΛΛΑ
    το θεμα είναι εαν ο ρωμανος και ο καθε ρωμανος εχει προλεταριακή και επαναστατική συνειδηση, ή εάν ΕΜΕΙΣ εξακολουθούμε να είμαστε άνθρωποΙ?
    Εαν το κράτος, είναι ενα κράτος δίκαιου, ενα κράτος ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΌ και οχι ενα κράτος συμφερόντων, απάνθρωπο, που στηρίζει την ύπαρξη του στο γραμμα του Νόμου και οχι στον ανθρωπισμό των πολιτών του?

το ποιοι είμαστε δεν εξαρτάτε απο το ποιος ειναι ο "εχθρός" αλλα απο το πως του φερόμαστε.

Για να μην ξεχνάμε οτι ειναι άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό

Παλαιό μέλος
    Ρε είστε μαλάκες???? Αν αγαπηθούμε δεν έχει ενδιαφέρον η κουβέντα.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Επειδή χανόμαστε σε αντιπαραθέσεις για το εαν δικαιούται ο μπατσος να ειναι κακός, σας επαναφέρω εαν μου επιτρέπετε, στο μειζον ΗΘΙΚΟ θέμα των ημερών
    ο ρωμανος ειναι εγγονος του παμπλουτου Αθανασιου Νάσιουτζικ. που είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
    η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του Μπουρζούκου, του άλλου ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό. ...
    ΟΚ
    Υπαρχει η σκέψη απο το τι σόι επαναστάτες είναι μέχρι του τι δικαιοσύνη έχουμε ....
    ΑΛΛΑ
    το θεμα είναι εαν ο ρωμανος και ο καθε ρωμανος εχει προλεταριακή και επαναστατική συνειδηση, ή εάν ΕΜΕΙΣ εξακολουθούμε να είμαστε άνθρωποΙ?
    Εαν το κράτος, είναι ενα κράτος δίκαιου, ενα κράτος ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΌ και οχι ενα κράτος συμφερόντων, απάνθρωπο, που στηρίζει την ύπαρξη του στο γραμμα του Νόμου και οχι στον ανθρωπισμό των πολιτών του?

το ποιοι είμαστε δεν εξαρτάτε απο το ποιος ειναι ο "εχθρός" αλλα απο το πως του φερόμαστε.

Για να μην ξεχνάμε οτι ειναι άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό
    (Τέλος πάντων δε θέλω να αναλωθούμε στο ποιος πετάει τι και γιατί.... άλλωστε εκεί δε συμφωνούμε με τίποτα. Ούτε στο ότι οι νεκροί από αστυνομικούς είναι πολλοί συμφωνούμε καθώς μερικοί βάζουν και αυτούς που σκοτώθηκαν από τροχαίο...)

Συμφωνώ πως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι λοιπόν και ότι πάνω απ'όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, ωστόσο το να εκβιάζει ένας κρατούμενος για ληστεία με πολεμικό όπλο την άδειά του το βρίσκεις λογικό??? Και αν ναι που πρέπει να μπει το όριο σε αυτές τις περιπτώσεις???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ωστόσο το να εκβιάζει ένας κρατούμενος για ληστεία με πολεμικό όπλο την άδειά του το βρίσκεις λογικό??? Και αν ναι που πρέπει να μπει το όριο σε αυτές τις περιπτώσεις???
    Υπαρχει κατι πολυ περιεργο στην επιλογη των λεξεων που κανεις.
    Γιατι θα μπορουσες απλα να πεις "καταδικασμενος" η "φυλακισμενος" και θα ηταν πολυ πιο ευκολο να παρεις την προφανεστατη απαντηση "εφ'οσον εχει δικαιωμα να του χορηγηθει αδεια απο τον νομο" .

Οταν λες "οριο" τι εννοεις;Να θυμησω την περιπτωση του Σακκα για οσους την ξεχασαν σχετικα με την προφυλακιση του,οπου ναι εκει σαφως και ο νομος δεν γνωρισε "ορια" .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σχετικά με το βίντεο με τις μπύρες-μολότωφ.... Υπάρχει λοιπόν αυτό το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να μαζεύουν μολότωφ-μπυρες(γιατί ίσως να τις μαζεύουν οι αστυνομικοί απλώς για ανακύκλωση) από το έδαφος και να τις βάζουν σε έναν σάκο (προφανώς του διαδηλωτή που έχει συλληφθεί)...... ΩΣ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ....
    Πιθανά ενδεχόμενα...
    1. Οι αστυνομικοί θέλουν να φορτώσουν τις μπύρες-μολοτωφ στον διαδηλωτή ενώ είναι αθώος...
    2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
    3. Οι αστυνομικοί μαζεύουν τις μπύρες για ανακύκλωση....

Όλα τα παραπάνω παίζουν απλώς οι πιθανότητες είναι κατ'εμένα 1. 9,9% 2. 90% 3. 0.1% και τις βγάζω τις πιθανότητες καθώς δεν είμαι άσχετος με τον χώρο αλλά ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Ωστόσο οι περισσότεροι από σας πιστεύετε απλώς αυτό που θέλετε να πιστέψετε πράγμα που σημαίνει πως όποιος ανεβάσει ένα βίντεο όπως τον συμφέρει διαμορφώνει την γνώμη του κόσμου. Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και αντιστρόφως. Διαμορφώνουν τη γνώμη σας λοιπόν....
    Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο βίντεο αυτό αλλά δεν το υποστηρίζω αυτό καθώς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό)
    δηλαδη εγω εχω ενα σακο με μολοτωφ, με κυνηγανε να με συλλαβουνε, και λιγα δευτερολεπτα πριν με πιασουν αντι να πεταξω ολο το γαμιμενο το σακκιδιο πεταω ενα ενα τα μπουκαλια...πραγματικα πιστευεις αυτα που γραφεις η απλα θες να τρολλαρεις???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Α ρε ποτάνες έννοιες.
    Σας γαμήσαμε κι ας μή μας φταίγατε, αλλά μαζί με σας δεν ξέραμε τί άλλο παίρναμε ζβάρνα.
    Τώρα κλαίμε αλλά είναι αργά.
    Δε νομιζω οτι μπορούσε να εκφραστεί καλυτερα αυτή η σύγχρονη μάστιγα!!!!

Πολλές μπύρες ρε Πιπακια.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    δηλαδη εγω εχω ενα σακο με μολοτωφ, με κυνηγανε να με συλλαβουνε, και λιγα δευτερολεπτα πριν με πιασουν αντι να πεταξω ολο το γαμιμενο το σακκιδιο πεταω ενα ενα τα μπουκαλια...πραγματικα πιστευεις αυτα που γραφεις η απλα θες να τρολλαρεις???
    ειναι γεματο σπορακια το τσιγαρο , δεν φταιει το παλικαρι
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Κι όταν δεν έχουμε το να πούμε, σφυριζουμε αδιάφορα. .
    Δεν έχει νόημα φιλαι, έχουν ματιά εδώ τα παιδιά και βλέπουν. Αν εσύ τα κλείνεις δικαίωμα σου αλλά μην βγαίνεις και λες ότι να ναι...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Τελικά εγώ δεν κατάλαβα......

ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,
    ή είναι κοινός εγκληματίας?

Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?

Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???

...Μερικές ερωτήσεις ακόμα δευτερεύουσας σημασίας...

Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
    Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
    Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
    Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
    Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 09/12/2014 στις 09:30. Αιτία: το παλεύουμε γερά για τις 100 σελίδες....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Τελικά εγώ δεν κατάλαβα......

ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,
    ή είναι κοινός εγκληματίας?

Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?

Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???

...Μερικές ερωτήσεις ακόμα δευτερεύουσας σημασίας...

Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
    Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
    Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
    Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
    Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....

Σοβαρά τώρα, δυσκολεύεσαι να βρεις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ?

Banned
    Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας
    Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας; Μὴν εἶν᾿ οἱ κάμποι;
    Μὴν εἶναι τ᾿ ἄσπαρτα ψηλὰ βουνά;
    Μὴν εἶναι ὁ ἥλιος της, ποὺ χρυσολάμπει;
    Μὴν εἶναι τ᾿ ἄστρα της τὰ φωτεινά;

Μὴν εἶναι κάθε της ρηχὸ ἀκρογιάλι
    καὶ κάθε χώρα της μὲ τὰ χωριά;
    κάθε νησάκι της ποὺ ἀχνὰ προβάλλει,
    κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;

Μὴν εἶναι τάχατε τὰ ἐρειπωμένα
    ἀρχαία μνημεῖα της χρυσὴ στολή,
    ποὺ ἡ τέχνη ἐφόρεσε καὶ τὸ καθένα
    μία δόξα ἀθάνατη ἀντιλαλεῖ;

Ὅλα πατρίδα μας! Κι αὐτὰ κι ἐκεῖνα,
    καὶ κάτι πού ῾χουμε μὲς τὴν καρδιὰ
    καὶ λάμπει ἀθώρητο σὰν ἥλιου ἀχτίνα
    καὶ κράζει μέσα μας: Ἐμπρὸς παιδιά!

Banned
    Μαλλον τιποτε απ αυτα...

ειναι η παρανοια και ο παραλογισμος και η απαιτηση απο καποιον αλλο να κανει κατι καλο για εμας....

διχως εμεις να κανουμε τιποτε (περα απο το να γκρινιαζουμε και να απαιτουμε)

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF