Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 184

Θέμα: Για κατόχους ss και hayabusa

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Η hayabusa είναι η γρηγορότερη μοτοσυτκλέτα στον κόσμο, ωραία? Ωραααία...

Την πήρατε για τα γκάζια της ή κ για ότι άλλο και προσωπικά δεν σας κρίνω, καλά κάνατε και πολύ θάθελα να δω για μια φορά στη ζωή μου τα 300 στο κοντέρ. Εγώ ως αλεπού δεν τα κάνω κρεμαστάρια ίσα ίσα ζηλεύω λίγο.

Από κει και πέρα εσείς οι μεγάλοι με την πείρα, που έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι αφήστε τους νέους που θεωρούν το busa μαούνα να κοιμούντε στην επιπολαιότητά τους. Αφού αυτοί είναι "τραγικό που ζουνε καν" (reinmeister), είναι κουλάτζες (shaolin monk)(λες κ η στριφτερότητα είναι θέμα κυβικών...), και όσοι κάνουν ανόητες συζητήσεις δεν έχουν γκόμενα (daz)...

Αφού είστε υπεράνω και δεν είστε κομπλεξικοί δεν έγινε κ τίποτα αν σας περάσει κανένα αμαξάκι καμιά φορά έστω κ τούμπανο. Όσο φτιαγμένο και να ήταν το busa, το αμάξι πάλι πιο ακριβό θα ήταν αλλά αυτό δεν λέει κάτι άρα άστοχο σαν επιχείρημα αν συγκρίνεις το τι προσφέρει το καθένα σαν δύναμη σχετικά με την τιμή.

Αλλιώς πάμε εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=oRBwzdgfk5Y

Φιλικά πάντα έτσι παιδιά
    Εσεις με τα Hornet, εχετε βγαλει απιστευτη χολη αυτες τις ημερες χωρις να σας πειραξει στην ουσια κανεις.

Ειναι λυπηρο παντως. Διαβασε τα ολα απο την αρχη και θα καταλαβεις.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Εσεις με τα Hornet, εχετε βγαλει απιστευτη χολη αυτες τις ημερες χωρις να σας πειραξει στην ουσια κανεις.

Ειναι λυπηρο παντως. Διαβασε τα ολα απο την αρχη και θα καταλαβεις.
    Σε μένα η στον panopticon αναφέρεσαι? Σε πιο ποστ μου είδες χολή και κακία? Από την αρχή σας υποστήριξα μέχρι που γίνατε ίδιοι με εκείνον που κράζατε.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ο σύντροφος αναρχικός που είναι?
    Σε καμιά suzuki να χαζευει τα busa????

Και οταν καποιος μας σπ@ει τα π@π@κια....στην ζωή μας, τον κάνουμε πέρα
    Στο moto.gr, του τα σπάμε εις διπλούν....

Ρε λέμε, μερικοί εκτίθεστε απελπισμένα...μην λέτε ότι σας κατέβει....

Σε μένα η στον panopticon αναφέρεσαι? Σε πιο ποστ μου είδες χολή και κακία? Από την αρχή σας υποστήριξα μέχρι που γίνατε ίδιοι με εκείνον που κράζατε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	common-raven-7422.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	25,0 KB 
ID:	205922

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ........

Φιλικά πάντα έτσι παιδιά
    Λοιπόν .......... να σου το πω απλά ..........

ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν αρέσει ή δεν αρέσει το μπούσα !!!
    ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν είναι το γρηγορότερο ή όχι το μπούσα !!!
    ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν κάνει ή όχι για όλες τις χρήσεις το μπούσα !!!

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ και αυτό έχω !!!

ΜΠΟΡΕΙ ο καθένας να έχει τη γνώμη του και αυτή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ και για κανένα λόγο να μπαίνει και να ειρωνεύεται ή πολύ περισσότερο να προβάλλει επιχειρήματα του στυλ .......... αν δεν έχεις φάει πούτσο πως ξέρεις ότι δεν σ' αρέσει !!! (έχει γραφτεί ΚΑΙ αυτό)

Ή εμένα το μηχανάκι μου κάνει ΒΜΧ ενώ το μπούσα δεν κάνει !!!
    Και άλλα γελοία και κομπλεξικά !!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ............ το θέμα είναι για SS vs BUSA !!!
    Ας μείνουμε στο θέμα ........

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν κάνει ή όχι για όλες τις χρήσεις το μπούσα !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ και για κανένα λόγο να μπαίνει και να ειρωνεύεται ή πολύ περισσότερο να προβάλλει επιχειρήματα του στυλ .......... αν δεν έχεις φάει πούτσο πως ξέρεις ότι δεν σ' αρέσει !!! (έχει γραφτεί ΚΑΙ αυτό)

SS vs Busa....?
    Κώστα θέλει και ερώτημα?
    Μπούσα φυσικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Ντιπ χριστό δεν κατάλαβες.
    Μήπως αυτό λέω από την αρχή? Ε? Μήπως?
    Αυτό που λες ήταν εξαρχής το επιχείρημά μου απέναντι στον panopticon.
    Τα υπόλοιπα είναι ναχαμε να λέγαμε.

Όσο για το HORNET .............. ο φιλαράκος μου ο Αντρέας (Lykos Crete) Hornet έχει και πίστεψέ με κανένα πρόβλημα δεν έχω με το μηχανάκι .......... μαζί ξεκινάμε τη βόλτα και μαζί την τελειώνουμε !!!

Εγω απλα θελω να πω ... Ο καθενας στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες !!!

Το καθε μηχανακι η μηχανη καπου ειναι καλο καπου οχι ...

1) Σιγουρα το μπουσα ειναι καλο για ταξιδια και αυτο δεν μπορει να το διαψευσει κανενας , αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν στριβει ... ( Μια χαρα στριβει και μαλιστα πολυ καλυτερα απο πολλα ss ...) αλλα δεν στριβει οπως στριβει μια Ducati .

2) Ναι οντως ειναι λιγο μεγαλο σε διαστασεις ... αλλα τι να πουνε και αυτοι που εχουν ΒΜW GS ...
    Μηπως και αυτοι κολανε στην κινηση ????

3) Φυσικα θα εχει και γκαζια ( 1300 cc ) ... αλλα επισης και μεγαλυτερη καταναλωση απο ενα Hornet ...

4) Και εν κατακλειδι ποιοι ημαστε ολοι εμεις που εχουμε τετοιες γνωσεις και θα αφισβητισουμε τον κολλοσο " Suzuki " οτι δεν ειναι οπως τα λενε η καλυτερη μοτοσικλετα που εφτιαξαν ποτε ....

Παντα φιλικα

Μιχαλης
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Ντιπ χριστό δεν κατάλαβες.
    Μήπως αυτό λέω από την αρχή? Ε? Μήπως?
    Αυτό που λες ήταν εξαρχής το επιχείρημά μου απέναντι στον panopticon.
    Τα υπόλοιπα είναι ναχαμε να λέγαμε.
    Σου απαντάω σε αυτό σου το σχόλιο ...........

Από κει και πέρα εσείς οι μεγάλοι με την πείρα, που έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι αφήστε τους νέους που θεωρούν το busa μαούνα να κοιμούντε στην επιπολαιότητά τους. Αφού αυτοί είναι "τραγικό που ζουνε καν" (reinmeister), είναι κουλάτζες (shaolin monk)(λες κ η στριφτερότητα είναι θέμα κυβικών...), και όσοι κάνουν ανόητες συζητήσεις δεν έχουν γκόμενα (daz)...
    .......... απλά εξηγόντας σου το αιτιατό της στάσης μας !!!
    Αν το σκεφτείς ...... μάλλον πολύ ήπιοι είμαστε ........ ειδικά εγώ !!!

Στο σχόλιο αυτό ..........
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Εσυ δηλαδη τον εχεις παρει απο πισω κ εχεις αποφανθει οτι δεν σου αρεσει ? Δοκιμασε τον πρωτα να μας πεις...
    ή αυτό ...........
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ναι ρε το ιδιο λεω κ εγω... Σ αρεσει ο πουτσος ?
    εσύ πως θα απαντούσες ;;;

Παραπεμπω τον καθε κομπλεξικο στο brazzers.com για να χαλαρωσει λιγακι.

Γνωμη μου, ειναι οτι το busa κατασκευαστηκε για να ειναι το πιο γρηγορο μηχανακι ευρειας παραγωγης, και φυσικα σταθερο στις ταχυτητες ανω των 300.Ετσι η αεροδυναμικη επαιξε τον πρωτο ρολο, αφηνοντας τα καλλιστεια για αλλου.
    Επαναλαμβανω πως οταν θες σταθεροτητα βραχου ρε πολυ υψηλες ταχυτητες, και σε ενδιαφερει μονο αυτο, αφηνεις την γρηγορη γεωμετρια και την ξυραφενια συμπεριφορα για αλλου...στα ss δηλαδη.
    Τα ss απο την αλλη ειναι παντοδυμαμα μηχανακια, με στησιμο, γεωμετρια και χαρακτηριστικα πιστας, που αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος παραγωγης τους...η ΠΙΣΤΑ και οχι η καφετερια.

Θεωρω πιο all around μηχανακι το busa, παρα ενα ss, και εξηγουμαι.
    Η γκομενα-γυναικα-φιλος μπορει να κατσει ανετα,σταθερα και σχετικα ξεκουραστα σε ενα busa, παρα στην σερβιετα που προσφερει το ss για θεση συνεπιβατη.
    Το busa εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα στην πορεια, και σε συνδυασμο με την ροπακλα του ειναι πιο ξεκουραστο στα ταξιδια...σε περιβαλλον πολης προτιμειστε ενα typhoon.
    Στο κυνηγι της τελικης το busa απλα κανει αυτο που ξερει να κανει καλυτερα, να αφηνει τον αντιπαλο του μερικες κολωνες πισω.

Βεβαια, για καποιον σαν εμενα αυτα δεν εχουν καμμια σημασια, μιας αν μπορουσα θα ειχα και ενα k9 1000 στο γκαραζ μου, αφηνοντας το busa για τους κυνηγους τελικης και απολυτης δυναμης.

Πιστευω, στην τελικη, οτι δεν μπορει να υπαρξει καμμια συγκριση αναμεσα σε χιλιαρι και busa γιατι ειναι εντελως διαφορετικα μηχανακια.

A, και που'στε, για να μην ξεχννιομαστε δηλαδη...Μην νομιζουν μερικοι κατοχοι busa οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@, ουτε μερικοι ιδιοκτητες 1000 οτι ειναι και χεραδες.
    Αυτα ειναι για κομπλεξικους.Καθε μηχανακι εχει την χαρα του...μην τα ξαναλεμε.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αφού δηλώνει αναρχικός θα έπρεπε να ξέρεις την απολυτότητα και την ισοπέδωση που τον διακρίνει και να μην ασχολείσαι απαντώντας σε γελιότητες.

Από κει και πέρα το φόρουμ έχει τους διαχειριστές τους που ελπίζω μπορούν με ένα πμ να κάνουν συστάσεις και αν δεν αποδώσουν να προχωρήσουν στο μπαν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ωρες -ωρες ,σε αυτο το φορουμ,εχω την εντυπωση οτι σε ορισμενους δεν αρεσουν οι μοτοσυκλετες αλλα εχουν μπει εδω μεσα να μας σπανε τα νευρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ωρες -ωρες ,σε αυτο το φορουμ,εχω την εντυπωση οτι σε ορισμενους δεν αρεσουν οι μοτοσυκλετες αλλα εχουν μπει εδω μεσα να μας σπανε τα νευρα...

βασικα πρεπει να ναι ελλειψη κοινωνικης ζωης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
    βασικα πρεπει να ναι ελλειψη κοινωνικης ζωης...
    Εδώ μέσα η πηγή παντός κακού σύμφωνα με πολλούς είναι είτε η έλλειψη γκόμενας, είτε η έλλειψη κοινωνικής ζωής είτε επειδή την έχεις μικρή...

Λες επειδή σε μένα τυχαίνουν όλα να αρχίσω να ανησυχώ? ? . . . .:rotflmao:

Ε ρε καημένε κόσμεεεε, τύφλα να έχουν οι ψυχολόγοι...

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για Ss και γιατί..
    από Egle στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 13:12
  2. Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
    από haldaios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 18:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία