Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 212

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε ! (?) ...

Ειπε κ αλλα το βοδι... Για τα 58 ακινητα που ηρθαν στην ιδιοκτησια του...

Ειναι "ατυχος κληρονομος"... Γαμωτο να σου τυχει καμια τετοια "Ατυχια" να τρεχεις να μη φτανεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Εχεις ακουσει το "η γυναικα του Καισαρα πρεπει να ειναι και να δειχνει τιμια?".Το ΚΚΕ αυτο δεν το εκανε,δεν το κανει και δεν θα το κανει ποτε.
    Δεν προκειται να ξεχασω το λογιστη του 902 που οταν πηγα αγανακτισμενος μετα απο κανα τριμηνο να του ζητησω τα λεφτα μου με ρωτησε:
    -Καλα εισαι κομμουνιστης εσυ ρε και ζητας τα λεφτα σου?

-Τι να σου πω ρε φιλε?Εγω δεν ειμαι αλλα ο πατερας μου που ειναι αυτο μου εχει μαθει.

Ξεκολληστε επιτελους.Το ΚΚΕ φωναζει για να κραταει την πελατεια του οπως και τα υπολοιπα κομματα.Πολλες απο τις θεσεις του ειναι 100% σωστες αλλα ας δωσει το παραδειγμα πρωτα.
    Δεν διαφωνώ αδερφε, δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του ΚΚΕ, ουτε θέλω να το υπερασπιστώ σε καμία περίπτωση. Για λογους διαφορετικούς από αυτά που συζητάμε εδώ.

Άλλο όμως η άποψη του Μπογιόπουλου για τη δήλωση του Πάγκαλου και άλλο ΚΚΕ. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά να το πω για να γίνω κατανοήτος, μιάς που βλέπω ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Ο Μπογιόπουλος ειναι δημοσιογράφος. Δεν είναι το ΚΚΕ. Εκφράζει μια άποψη. Τα λέει φουσκωμένα? Ναι τα λέει. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προτιμώ να κρατήσω αυτή την άποψη παρά την άποψη του Πάγκαλου ή των σφογγοκωλάριων δημοσιογράφων του ΔΟΛ και Σια.

Το αν ο Μπογιόπουλος ανήκει στο ΚΚΕ μου είναι αδίαφορο. Το άρθρο του μου φάνηκε πολυ πιο κοντά στην αλήθεια από όλα όσα ακουσα και διάβασα για την δήλωση Πάγκαλου και για το που πήγαν τα λεφτά που όλοι ψάχνουν.

Τώρα όποιος θέλει να κολλάει ταμπέλες και να κρίνει με βάση τις ταμπέλες, δικαίωμά του.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν διαφωνώ αδερφε, δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του ΚΚΕ, ουτε θέλω να το υπερασπιστώ σε καμία περίπτωση. Για λογους διαφορετικούς από αυτά που συζητάμε εδώ.

Άλλο όμως η άποψη του Μπογιόπουλου για τη δήλωση του Πάγκαλου και άλλο ΚΚΕ. Δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά να το πω για να γίνω κατανοήτος, μιάς που βλέπω ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Ο Μπογιόπουλος ειναι δημοσιογράφος. Δεν είναι το ΚΚΕ. Εκφράζει μια άποψη. Τα λέει φουσκωμένα? Ναι τα λέει. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προτιμώ να κρατήσω αυτή την άποψη παρά την άποψη του Πάγκαλου ή των σφογγοκωλάριων δημοσιογράφων του ΔΟΛ και Σια.

Το αν ο Μπογιόπουλος ανήκει στο ΚΚΕ μου είναι αδίαφορο. Το άρθρο του μου φάνηκε πολυ πιο κοντά στην αλήθεια από όλα όσα ακουσα και διάβασα για την δήλωση Πάγκαλου και για το που πήγαν τα λεφτά που όλοι ψάχνουν.

Τώρα όποιος θέλει να κολλάει ταμπέλες και να κρίνει με βάση τις ταμπέλες, δικαίωμά του.
    Δλδ γινεται να αρθρογραφεις σε κομματικο οργανο και να εκφραζεις δικες σου θεσεις.Σορυ αλλα δεν.Ακομα και στις αλλες εφημεριδες αν γραψεις κοντρα στα συμφεροντα του εκδοτη εχεις τελειωσει.
    Το ΚΚΕ ειχε παντα Μπογιοπουλους στις ταξεις του.Το τι εξυπηρετουν ειναι ενα πολυ μεγαλο ζητημα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Captain και Byron

Θα ηταν παρα πολυ σωστο πιστευω , η οποια κριτικη με το ΚΚΕ να μην μηδενιζει τα οσα λενε

Λετε παραφουσκωμενα νουμερα ? Δεν ειναι 27 τα δισ των τραπεζων και ειναι 20 ...

Δεν νομίζω ότι μόνο ο Ριζοσπάστης καταδεικνύει την διαφθορα του πολιτικού συστήματος. Και δεν νομίζω οτι κανένας νοήμον άνθρωπος χρειάζεται έναν (ανεξαρτήτου χρώματος) στρατευμένο δημοσιογράφο για να το καταλάβει όπως λες και εσύ.

Η βασική μου διαφωνία αφορά την δονκιχωτική προσέγγιση των προβλημάτων.
    Ουτε κολίγοι υπάρχουν να τους πάρουμε τα κτήματα, ούτε υπάρχει μια μικρή διαφορά στα νούμερα όπως νομίζεις. Η λύση των 2/14 που προτείνει ο πωςτονλεν δείχνει παντελή έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα νούμερα υπάρχουν μόνο στους οικονομολόγους του Περισσού.
    Η σοβαρότητα που του αρμόζει, είναι η ίδια σοβαρότητα που θα έδειχνες σε κάποιον που πιστεύει ότι είναι πλούσιος μπροστά από μια Μονόπολη.

Αν βέβαια πίσω απ΄τα όμορφα των εκατοντάδων δις των τραπεζών και την εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών κρύβεται μια άλλη ερμηνεία που σημαίνει την δήμευση καταθέσεων και την κρατικοποίηση κάθε μορφής ιδιωτικής επιχείρησης , αλλάζει το πράγμα. Δεν νομίζεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το αν εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε διαφωνεί με τον Μπογιόπουλο πολιτικά δεν σημαίνει ότι ότιδήποτε γράφει είναι μαλακία. Αυτό που έκανες quote δεν είναι αληθές? Έχει σημασία αν το ΚΚΕ δεν εφαρμόζει αυτά που πρεσβέβει στα εσωτερικά του?

Δηλαδή είναι μαλακία το ότι στην περίοδο που διανύουμε οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι τράπεζες , οι δανειστές της χώρας και οι γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια?
    Τα νουμερα του Μπογιοπουλου ειναι εντελως μπουρδες - τα ειπε και καποιος αλλος συμφορουμιτης , να μην τα ξαναλεμε....

Οσον αφορα τις τραπεζες , αυτες ειναι στο χειλος της καταστροφης , μην κοιτατε τα κερδη , αυτα ειναι για να παιρνουν μπονους τα στελεχη , κερδος και χρημα δεν ειναι το ιδιο πραγμα....και χρηματα δεν εχουν πολλα....και οι προβλεψεις για επισφαλειες ειναι στο μινιμουμ.....κανονικα ζημιες επρεπε να εχουν....

και οσον αφορα τις συγχωνευσεις τραπεζων , δεν πολυσυμφωνω διοτι θα δημιουργησουν μια τραπεζα too big to fail με συνεπεια , αν τις πληρωνουμε τωρα μια , τοτε θα τις πληρωνουμε 10 και για παντα....
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν νομίζω ότι μόνο ο Ριζοσπάστης καταδεικνύει την διαφθορα του πολιτικού συστήματος. Και δεν νομίζω οτι κανένας νοήμον άνθρωπος χρειάζεται έναν (ανεξαρτήτου χρώματος) στρατευμένο δημοσιογράφο για να το καταλάβει όπως λες και εσύ.

Ουτε κολίγοι υπάρχουν να τους πάρουμε τα κτήματα, ούτε υπάρχει μια μικρή διαφορά στα νούμερα όπως νομίζεις. Η λύση των 2/14 που προτείνει ο πωςτονλεν δείχνει παντελή έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα νούμερα υπάρχουν μόνο στους οικονομολόγους του Περισσού.
    Η σοβαρότητα που του αρμόζει, είναι η ίδια σοβαρότητα που θα έδειχνες σε κάποιον που πιστεύει ότι είναι πλούσιος μπροστά από μια Μονόπολη.

Αν βέβαια πίσω απ΄τα όμορφα των εκατοντάδων δις των τραπεζών και την εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών κρύβεται μια άλλη ερμηνεία που σημαίνει την δήμευση καταθέσεων και την κρατικοποίηση κάθε μορφής ιδιωτικής επιχείρησης , αλλάζει το πράγμα. Δεν νομίζεις?
    Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως , το γεγονός ότι σε ένα θρέντ που θέμα έχει την δήλωση του Πάγκαλου , δεν βρήκες τίποτα να πεις για την δήλωση αυτή καθ εαυτή, αλλά βρήκες πολλά να πεις για τον Μπογιόπουλο. Δεν βρήκες τίποτα να πεις για τις τερατολογίες του Πάγκαλου, αντιπροέδρου της κυβέρνησης και κορυφαίου πολιτικού εδώ και 30 χρόνια, αλλά βρήκες να πεις πολλά για την άποψη ενός δημοσιογράφου που απευθύνεται στο 5% του κόσμου.

Νομίζω ότι υπάρχει μια εμπάθεια. Και μια συμπαθεια ίσως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Τα νουμερα του Μπογιοπουλου ειναι εντελως μπουρδες - τα ειπε και καποιος αλλος συμφορουμιτης , να μην τα ξαναλεμε....

Οσον αφορα τις τραπεζες , αυτες ειναι στο χειλος της καταστροφης , μην κοιτατε τα κερδη , αυτα ειναι για να παιρνουν μπονους τα στελεχη , κερδος και χρημα δεν ειναι το ιδιο πραγμα....και χρηματα δεν εχουν πολλα....και οι προβλεψεις για επισφαλειες ειναι στο μινιμουμ.....κανονικα ζημιες επρεπε να εχουν....

και οσον αφορα τις συγχωνευσεις τραπεζων , δεν πολυσυμφωνω διοτι θα δημιουργησουν μια τραπεζα too big to fail με συνεπεια , αν τις πληρωνουμε τωρα μια , τοτε θα τις πληρωνουμε 10 και για παντα....
    Το αν οι τράπεζες θα βαρέσουν κανόνι ή θα επιβιώσουν και θα συνεχίσουν το θεαρεστο έργο τους μένει να το δούμε. Αυτό που έχουμε δει και είναι γεγονός, ειναι ότι ο τραπεζικός κλάδος είναι ο μόνος που η προήγούμενη και η παρούσα κυβέρνηση θέλησαν να φιλοδωρίσουν με σκανδαλώδη ποσά.

Όταν λοιπόν ο Πάγκαλος από τη μία συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που κόβει μισθούς και συντάξεις αλλά πριμοδοτεί τράπεζες, και από την άλλη δηλώνει ότι όλοι τα φάγαμε, έ πως να το κάνουμε του χρειάζεται ένας Μπογιόπουλος. Και μιας που έχουν και κόντρα προγενέστερη είναι καλό το θέαμα.

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως , το γεγονός ότι σε ένα θρέντ που θέμα έχει την δήλωση του Πάγκαλου , δεν βρήκες τίποτα να πεις για την δήλωση αυτή καθ εαυτή, αλλά βρήκες πολλά να πεις για τον Μπογιόπουλο. Δεν βρήκες τίποτα να πεις για τις τερατολογίες του Πάγκαλου, αντιπροέδρου της κυβέρνησης και κορυφαίου πολιτικού εδώ και 30 χρόνια, αλλά βρήκες να πεις πολλά για την άποψη ενός δημοσιογράφου που απευθύνεται στο 5% του κόσμου.

Σωστος, τωρα το παρατηρησα κ εγω, μαλλον ειναι απο τους ψηφοφορους του

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Που και ΠΟΤΕ ειπα οτι ΜΟΝΟ ο Ριζοσπαστης λεει την αληθεια?

Κοιτα bYRON ...οι τραπεζες το θελουμε η οχι
    εχουν πατησει σε παρα πολλες αντισυνταγματικες ρυθμισεις.

Απο τα πανωτοκια μεχρι στις χρεωσεις σε καταθεσεις σε λογαριασμους τριτων προσωπων

Ποιος τις ελεγχει νομικα ??? Κανεις

Ποιος μπορει να επιβαλλει ανωτατο οριο στα κυμαινομενα επιτοκια ??? Κανεις

Πλεον δεν τις συμφερει οπως βλεπεις να κανουν κατασχεσεις και παλευουν για συμβιβασμους
    να μην πανε οι υποθεσεις καρτων στους δικηγορους τους.

Σε απλα ελληνικα ...αφου γαμησαν το σπιτι του καθε νεοελληνα και δεν εχουν τιποτα αλλο να του παρουν , παρακαλανε για συμβιβασμο.

Τοκογλυφια λεγεται στην πιατσα αυτο!

ο Παγκαλος και ο καθε Παγκαλος καλα θα κανει πρωτου ανοιξει το βρωμοστομα του
    να κοιταζει ποσες φορες υπερασπιστηκε τους αδυναμους μισθωτους (εδω γελαμε )
    αλλα προφανως δεν ειχε ποτε τετοιους συναισθηματισμους...

Και δεν χρειαζεται κανενας Ριζοσπαστης και κανενας Μπογιοπουλος ...Οποιος εχει ματια
    και αυτια καταλαβαινει οτι αυτο που ερχεται ..

...Δεν θα εχει προηγουμενο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το αν οι τράπεζες θα βαρέσουν κανόνι ή θα επιβιώσουν και θα συνεχίσουν το θεαρεστο έργο τους μένει να το δούμε. Αυτό που έχουμε δει και είναι γεγονός, ειναι ότι ο τραπεζικός κλάδος είναι ο μόνος που η προήγούμενη και η παρούσα κυβέρνηση θέλησαν να φιλοδωρίσουν με σκανδαλώδη ποσά.

Όταν λοιπόν ο Πάγκαλος από τη μία συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που κόβει μισθούς και συντάξεις αλλά πριμοδοτεί τράπεζες, και από την άλλη δηλώνει ότι όλοι τα φάγαμε, έ πως να το κάνουμε του χρειάζεται ένας Μπογιόπουλος. Και μιας που έχουν και κόντρα προγενέστερη είναι καλό το θέαμα.
    Οτι θα επιβιωσουν , θα επιβιωσουν να εισαι σιγουρος , ο κωλος μας το ξερει....

Απλα εχω βαρεθει να ακουω "να παρουμε το ενεργητικο των τραπεζων για να πληρωσουμε τα χρεη" η "με μας θα βγαιναμε απο το μνημονιο το 2011" η "υπαρχουν λεφτα" τα οποια ειναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ...

τα ακουσε ο Μπογιοπουλος γιατι για αυτον συζητουσαμε εκεινη την ωρα.....ισχυει το ιδιο για ολους....

οσον αφορα τον Παγκαλο τωρα , εγω θα το προχωρησω και αλλο....που ξεχασε να πει ο παγκαλος (και ανεξαρτητως του ποιον του ανδρος....ας πουμε οτι τα ελεγε ο Περικλης)

για να παρει μια μιζα ο υπουργος 10 δρχ εχουν παρει οι απο κατω 100 δρχ.
    για καθε μιζα F16 η Desiro η οτι αλλο ξερετε ποσοι πρεπει να πιαστουν ; πολλοι. επιτροπες αξιολογησης προσφορων , επιτροπες αποσφραγισης , παραλαβης σκατα φατα και αλλα πολλα.

Η σειρα της μιζας ειναι απο κατω προς τα πανω. Δεν ειναι ευκολο για τον υπουργο να αρχισει να πιανει ολους αυτους , απο τον γενικο γραμματεα του υπουργειου , τον δ/νοντα συμβουλο μεχρι το τελευταιο μελος της τελευταιας επιτροπης....ετοιμα του τα πανε οι απο κατω....οποτε μπορει να μην τα φαγαμε ολοι , τα φαγαμε ομως αρκετοι εως πολλοι.....για να μην πουμε και για τον κυκλο της οικονομιας που στην ελλαδα ειναι σχεδον αποκλειστικα κρατικοδιαιτος....

και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιχτηκαν καποιοι...εγω που δεν τα εφαγα , δεν θιχτηκα...

ΥΓ παρακαλω μη σταθουμε σε συγκεκριμενες εκφρασεις....το γενικο νοημα κρατηστε please....
    Keep on rocking in a free world !!!

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Μάλλον θα ήταν καλό να άνοιγα άλλο θέμα αλλά αν αντέχετε το διάβασμα, ορίστε:

ΑΠ' ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ
    ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ

η κρίση, η προέλευσή της,
    τα βασικά της δεδομένα και η συγκάλυψή τους

οδηγίες για ναυαγούς!

Tί είναι η περιβόητη “κρίση”; Ποιά είναι τα πραγματικά της αίτια και χαρακτηριστικά; Ποιοί είναι οι κίνδυνοι, μέσα και έξω από εισαγωγικά, που απειλούν τις καπιταλιστικές κοινωνίες;
    Πριν ένα μόλις χρόνο, το πρώτο μισό του 2009, οι περισσότεροι στα μέρη μας, σαν καχύποπτοι επαρχιώτες, ήταν σίγουροι ότι “δεν υπάρχει καμία κρίση” (στην ελλάδα τουλάχιστον)... Nα θυμίσουμε με τι ασχολούνταν, για παράδειγμα, τα κόμματα της αριστεράς το πρώτο μισό του 2009; Tο ένα, το μεγαλύτερο (το κκε), έκανε ολόκληρο συνέδριο για να επιβεβαιώσει πόσο σωστά τα έκανε όλα ο Στάλιν στην εσσδ, πράγμα εξαιρετικά επείγον αφού γι’ αυτούς τους ανθρώπους ο σταλινισμός δεν είναι μόνο παρελθόν αλλά και μέλλον!!! Tο άλλο, το μικρότερο (ο συ.ριζ.α), ετοιμαζόταν να στείλει 3 ή και 4 στελέχη του στις Bρυξέλλες, σαν ευρωβουλευτές, και ήταν μέσα στην “τρελή χαρά”!!!!
    Tότε λοιπόν “δεν υπήρχε κρίση” ή ήταν “δημιούργημα των μήντια για να αποπροσανατολίσουν τον λαό”... Tο καλοκαίρι του 2009 πέρασε κουτσά στραβά με γκρίνια, μετά ήρθαν οι εκλογές... και μετά τις εκλογές; Mετά τις εκλογές υιοθετήθηκε η πιο πλαστή (αλλά χρήσιμη) ιδέα για το τί είναι αυτή η περιβόητη “κρίση”: είναι θέμα του “δημόσιου τομέα” και του “δημόσιου χρέους”! Έτσι, σκόπιμα, από διάφορες πλευρές, συσκοτίστηκε το θέμα. Aκόμα και τώρα, για τους περισσότερους / ες, η “κρίση” μοιάζει σαν ένα ένα ξαφνικό και άσχημο καιρικό φαινόμενο, που όμως θα είναι παροδικό. Ή, σαν μυστηριώδης επιδημία, απέναντι στην οποία ο καθένας πρέπει να δει αν έχει ανοσία ή όχι. Ή, μπορεί να είναι “θεϊκή τιμωρία”!... H μεταφυσική κάνει τη δουλειά της, ευνοώντας αντιδράσεις ενστικτώδεις έως πρωτόγονες.

Όμως αυτό που λέγεται “κρίση”, είτε στη σημερινή μορφή του είτε σε άλλες πιο ήπιες, είναι το μόνο σίγουρο του καπιταλισμού! Aυτό το σύστημα όπου λίγοι εκμεταλλεύονται την εργασία, την δημιουργικότητα και τη ζωή χιλιάδων και εκατομμυρίων ενόσω τους υπόσχονται επίγειους παραδείσους, έχει δομικές αδυναμίες. Oι αντινομίες αυτές και το που οδηγούν είναι θέματα που έχουν μελετηθεί απ’ τους οικονομολόγους ήδη απ’ τον δέκατο ένατο αιώνα. Θεωρητικά λοιπόν όλα είναι γνωστά εδώ και 150 χρόνια!
    Nαι - αλλά πρακτικά;

Η συνέχεια ___ΕΔΩ___

Νομίζω ότι υπάρχει μια εμπάθεια. Και μια συμπαθεια ίσως.
    Όμορφος και αφαιρετικός ο συλλογισμός σου. Αφού δεν είπε για τον Πάγκαλο, ψηφοφόρος του θα είναι...
    Αν αυτό έχεις κρατήσει απ΄όσα έχω γράψει εδώ μέσα, πάσο. Βαριέμαι και να αποδείξω αν είμαι ελέφαντας, οπότε ας πούμε οτι είμαι.

Τωρα αν διαφωνείς με την ουσία των δηλώσεων του πάγκαλου πως το κράτος όλα αυτά τα χρόνια εκτός των όρνιων είχε να ταϊζει και εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφετοκοπρους, κάποιους δεκάδες χιλιάδες επιδοτούμενους "αγρότες", κάποιες χιλιάδες εργαζόμενους σε ΟΑ-ΟΣΕ κλπ περι οπής κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ και να ανέχεται όλο το συνάφι των μικρομεσαίων βιοτεχνών, ταξιτζήδων, ελευθέρων επαγγελματιών, γιατρών, μπουζουκόβιων και λοιπών συντεχνιών που δεν είχαν πληρώσει ποτε φόρους και εισφορές, υποκλίνομαι στην ανωτερότητα με την οποία ξεπερνάς τέτοιες λεπτομέρειες.
    Το αντεπιχείρημα του "εγώ δεν έφαγα" σεβαστό πάντως, αλλά δεν βοηθάει δυστυχώς....

LSKostas. Σορρυ ρε μαν, αλλά το "Αλλα οτι ο Ριζοσπαστης παραθετει στοιχεια που καταδυκνυουν την αδιαμφισβητιτη διαφθορα ολου του Πολιτικου συστηματος ειναι αληθεια." κάπως έτσι το εξέλαβα.
    Η ουσία είναι ότι αυτά που καταγγέλουν δεν είναι ψέματα. Οι λύσεις είναι ΓΤΠΚ από ένα αριστερό κόμμα που λογικά θα έπρεπε να έχει εισπράξει την δυσαρέσκεια του κόσμου.
    Για αυτό που έρχεται επέτρεψε μου να κρατάω μικρό καλάθι. Εκλογές έρχονται και θα δεις τι θα ψηφίσει ο "οργισμένος" λαός.

@ Νομίζω ότι κάτι έγραψε και ο αετός της στέπας, αλλά στο μεταξύ πήγε να ρουφήξει το αυγό του γιατί πέρασε η ώρα. :ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Όμορφος και αφαιρετικός ο συλλογισμός σου. Αφού δεν είπε για τον Πάγκαλο, ψηφοφόρος του θα είναι...
    Αν αυτό έχεις κρατήσει απ΄όσα έχω γράψει εδώ μέσα, πάσο. Βαριέμαι και να αποδείξω αν είμαι ελέφαντας, οπότε ας πούμε οτι είμαι.

Τωρα αν διαφωνείς με την ουσία των δηλώσεων του πάγκαλου πως το κράτος όλα αυτά τα χρόνια εκτός των όρνιων είχε να ταϊζει και εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφετοκοπρους, κάποιους δεκάδες χιλιάδες επιδοτούμενους "αγρότες", κάποιες χιλιάδες εργαζόμενους σε ΟΑ-ΟΣΕ κλπ περι οπής κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ και να ανέχεται όλο το συνάφι των μικρομεσαίων βιοτεχνών, ταξιτζήδων, ελευθέρων επαγγελματιών, γιατρών, μπουζουκόβιων και λοιπών συντεχνιών που δεν είχαν πληρώσει ποτε φόρους και εισφορές, υποκλίνομαι στην ανωτερότητα με την οποία ξεπερνάς τέτοιες λεπτομέρειες.
    Το αντεπιχείρημα του "εγώ δεν έφαγα" σεβαστό πάντως, αλλά δεν βοηθάει δυστυχώς....
    :ZZZ:
    Κατ αρχήν εγώ δεν είπα πουθενά ότι είσαι ψηφοφόρος του Πάγκαλου. Μάλλον με μπέρδεψες με άλλον. Μίλησα για συμπάθεια. Και με αυτά που έγραψες, αφού δηλαδή συμφωνείς με όσα είπε δεν έπεσα έξω.

Στην ουσία τώρα. Όλοι αυτοί που αναφέρεις , δεν είναι το 100% των Ελλήνων. Δεν είναι ούτε οι μισοί, είναι μειονοτητα. Εγώ να συμφωνήσω ότι δεν είναι στα όρια του αμελητέου. Είναι σοβαρό πόσοστό. Αλλά δεν είναι όλοι. Συνεπώς και μόνο που ο Πάγκαλος εξίσώνει εμένα, την οικογένειά μου και όλους τους υπόλοιπους που δεν έφαγαν, προσβάλομαι. Πολύ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε ένα έγκλημα, υπάρχει ο φυσικός αυτουργός αλλά και ο ηθικός. Όταν λοιπόν ο ηθικός αυτουργός, επι δεκαετίες σχεδιάζει, οργανώνει και μηχανοραφεί το έγκλημα, δεν μπορεί να βγαίνει μετά και να λέει "Μάγκες όλοι φταίμε ισόποσα".
    Υποχρέωση του Πάγκαλου και όλων των κυβερνόντων ήταν και είναι να προστατέψουν την κοινωνία από αυτούς που αναφέρεις. Όχι να προστατεύει αυτούς από την κοινωνία.
    Είναι σαν να σε χτυπήσω εγώ με ένα ρόπαλο και να σου πω μετά "Εντάξει φταίω κι εγώ λίγο αλλά φταίει και το ρόπαλο, τώρα που το σκέφτομαι φταίς κι εσύ."

Αυτό λέει ο Πάγκαλος με λίγα λόγια. Και ποιός? Ο πλήρως αποτυχημένος πολιτικός, το απαύγασμα της σήψης της πολιτικής. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι όλοι μαζι δώσαμε τον Οτσαλάν στους Τούρκους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δεν θυμάμαι ποια είναι τα κωλύμματα εκλογιμότητας και βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Όμως, η γυναίκα πάντως ΔΕΝ είναι συγγενής του άντρα της, ούτε εξ αίματος, ούτε εξ αγχιστείας.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι καιρός να το καταλάβετε:

Ο γάμος είναι ΣΥΜΒΑΣΗ δεν είναι μορφή συγγένειας.

Το ότι ο γάμος έχει μερικές (έννομες) συνέπειες δεν αναιρεί το γεγονός αυτό.

εεεε αφου δεν ειναι..........
    και το δεχομαστε...........
    καλα μας κανουν
    και με τα ακινητα
    και με τις μετοχες
    και με της εταιρειες και τις περιουσιες τους.........
    η μαλλον ΤΩΝ γυναικων τους .........

αυτο ειπα στην αρχη ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αλλά δεν είναι όλοι. Συνεπώς και μόνο που ο Πάγκαλος εξίσώνει εμένα, την οικογένειά μου και όλους τους υπόλοιπους που δεν έφαγαν, προσβάλομαι. Πολύ.
    Μαζί σου.

Δεν συμφωνώ καθόλου με το τσουβάλιασμα του χοντρού. Χοντρομαλακίες λέει....αλλά το αμελητέο ποσοστό πραγματικά δεν ξέρω πόσο αμελητέο είναι.
    Είναι εκτός πραγματικότητας πχ, ότι και τα δύο κόμματα εναλλάσσονταν επι 30 χρόνια στην εξουσία με μοναδικό μέλημα να κονομήσουν, και να τακτοποιούν τα ρουσφέτια των πελατών που τους ψηφίζουν προκειμένου να έχουν μέλλον?
    Βγάζοντας ένα ποσοστό απ΄τα 2 μύρια (?) ψηφους που λαμβάνουν, που πιθανόν ψηφίζουν από καθαρά ιδεολογική, οικογενειακή πολιτική τοποθέτηση, το ποσοστό που μένει δεν μου φαίνεται αμελητέο. Καθόλου θα έλεγα.
    Λίγο μετά τις εκλογές του Οκτώβρη, είχα βάλει ένα Link κάπου με θέμα τα 50-60.000 (!!) νέα μέλη που γράφτηκαν στις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ εν όψη της εκλογικής νίκης.
    Δηλαδή τι να πιστέψω? Ή ελπίδα για βόλεμα ονειρεύονταν, ή τους συνεπήρε η Κάρμινα Μπουράνα ξαφνικά...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μαζί τα φάγαμε...αλλά...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2011, 10:42
  2. Μαζί τα φάγαμε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 07:24
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!
    από Konti στο forum Στραβά κι ανάποδα