Βασικα επιθυμια μου ειναι να κρατησω και να επισκευασω/συντηρησω ο,τι μπορω απ'το Brosακι, ετσι ωστε να μπορεσω αν θελω καποια μερα να το γυρισω σε μαμισιο look...
π.χ. ντεποζιτο, ουρα, φαναρια, οργανα.. (αυτα ειναι και τα βασικα)
Πατέρας πια..
Επισης νομιζω πως καταληγω σιγα σιγα στο τι θα κανω..
Επικρατεστερα σεναρια πια είναι τα εξης:
1.Ανακατασκευη βασει καποιου συγκεκριμενου μοντελου.Επιλεγω ένα απ’τα μοντελα που εχω στο μυαλο μου και βαδιζω με οδηγο αυτό στην ανακατασκευη.. (Θα βγει κατι σαν replica του μοντελου)
2.Streetfighter.. “κλασσικο”… Κρατω το χαρακτηρα του Bros, και του προσθετω περισσοτερα vintage στοιχεια.(η εξελιξη του café-racer ας πουμε…)
3.Ανακατασκευη abstract… Κοιταζω τι με βολευει και τι μου αρεσει και ανακατασκευαζω ελευθερα… Κι ο,τι βγει..
Περιμενω ψηφους… ή καποια άλλη ιδεα…
![]()
Πατέρας πια..
Αν έχεις απορίες στο λύσιμο, ρώτα. Ο πείρος του τεπόζιτου βγαίνει τραβώντας τον προς τα πάνω με κατσαβίδι ή μαζί με τη βίδα του που χρησιμοποιείς για κόντρα. Προσοχή να μη χάσεις τα λάστιχα του, γιατί χωρίς αυτά δεν κάθεται σταθερά. Τα σπασμένα αυτάκια της ουράς είναι κλασικό φαινόμενο. Είσαι τυχερός που τα έχει και τα 4 πάνω... Δίπλα στην αριστερή χειρολαβή του συνεπιβάτη υπάρχει (κανονικά) η κλειδαριά κράνους / σέλας. Αν το τεπόζιτο είναι οκ, κράτα το γιατί δύσκολα θα βρείς από αλλο μοντέλο να ταιριάζει. Μόνο του Revere κάθεται ακριβώς αν και είναι κάπως ογκώδες. Πολλοί βάζουν από CBR600F2, αλλά δεν έρχεται και πολύ καλά (είναι και φαρδύτερο). Τα όργανα δυστυχώς είναι ακριβά / δυσεύρετα. Στη θέση σου θα σκεφτόμουν κάποιο aftermarket πολυόργανο. Αυτά για την ώρα...![]()
καλη αρχη![]()
![]()
ο ερωτας με το bros οσο παει και μεγαλονει![]()
χωρις να ξερω το κεφαλαιο που θα ηθελες να διαθεσεις εγω ψυφιζω την 2η επιλογη αλλα παντα να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου να μεινει bros τωρα αν το κεφαλαιο ειναι περιορισμενο η τριτη επιλογη μου φαινετε πιο οικονομικη![]()
οτι και να κανεις ξερω οτι θα το κανεις με μερακι και οτι θα βγει κατι ομορφο οποτε δεν φοβαμαι
καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη επιτυχια ,
οργανα ,φαναρι και φλας ανηκουν στα πιο σπανια ανταλλακτικα που θα προσπαθησεις να βρεις για το Βros.
Αφου τελειωσαμε σχεδον με το παπιο τον 12βολτο, ειπα να συνεχισω να λυνω το έρΜο το Brosaki μπας και αρχισω και με αυτο σιγα σιγα..
Ολο αυτο τον καιρο βεβαια δεν το ειχα παρατησει το project.. εκανα αθορυβη δουλεια..![]()
![]()
Τι εννοω με αυτο? Διαβασμα καθημερινα οτιδηποτε σχετικο με τα Hawk/Bros, απ'το manual εως καθε ειδους δημοσιευσεις στο net σχετικα με αυτο...
Κατεβασμα πληροφοριων και φωτογραφιων..
Και φυσικα ερευνα αγορας για ανταλλακτικα στο εσωτερικο και εξωτερικο...
Και το κυριοτερο απ'ολα.... ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ σχετικα με τη μοτοσυκλετα που θελω να γινει το Brosaki.. και σχετικα με την πορεια του project..
Θελω να πω πως τελικα κατεληξα!!!
Το BROS δεν θα μεινει σε μαμισια κατασταση, θα αλλαξει.
Και δεν θα αλλαξει απλα. Θα γινει ολικος επανασχεδιασμος. Οποτε σας το δηλωνω απο τωρα... μην περιμενετε να βγει BROS απ'αυτο το Project...
Γι'αυτο το ειχα ονομασει και αρχικα -Χ- , γιατι δεν ηξερα ειλικρινα τι ηθελα να βγαλω..
Τωρα, το τι εχω στο μυαλο μου, θα το ξετυλιξω σιγα σιγα..
Λιγη υπομονη!!
![]()
Πατέρας πια..
Καταφερα με τα χιλια ζορια να ξεκλειδωσω και την ταπα..
Το οτι δεν θα κρατηθουν καποια πραγματα δεν σημαινει πως δεν πρεπει να δουλευουμε και σωστα.. Οποτε, τακτοποιουμε καθε βιδα και εξαρτημα που βγαινει κι ολα τα ανταλλακτικα θα μπουν σε κουτες (με απογραφη πανω τι περιεχουν) και θα αποθηκευτουν σε αποθηκη.
![]()
Πατέρας πια..
Το BROSακι ειχε πολλη σκονη. Αποφασισα λοιπον να του κανω ένα πλυσιμο πριν συνεχισω… δυστυχως όμως το λαστιχο δεν συνεργαστηκε.. Καθως του ελλειπαν 3-4 μετρα για να κατεβει απ'το μπαλκονι..![]()
![]()
Τις Κυριακες τα καταστηματα είναι κλειστα, οποτε το πλυσιμο αναβληθηκε για άλλη μερα.
Φυσικα δεν θα εφευγα απραγος.. Οποτε κατι ακομα εκανα.....
![]()
Πατέρας πια..