Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 260

Θέμα: Οι προβληματισμοι του rezequet

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet

Re: Re: Re: hi pali

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    καταρχας μπραβο που εγραψες ολα αυτα και να σου πω εισαι ο πρωτος που εγραψε τοσα πολλα που ΔΕΝ ειναι ασχετα. Το θεμα ειναι εισαι πολυ διαφορετικος απο μενα και εχεις εντελως διαφορετικες αποψεις και γιαυτο δεν συμφωνω μαζι σου σχεδον σε κανενα σημειο. Ας τα παρουμε απο την αρχη.

Αλλα πριν αρχισω να πω οτι γελασα αφανταστα με μερικα παο τα λεγομενα σου οπως το οτι πηγα τον κολοκωτρωνη φυλακη και προωσα τον λεωνιδα και τους τριακοσιους :rotflmao:

Τεσπα ξεκιναω.
    Καταρχας συμφωνω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειχαν ιδανικα και λοιπα και λοιπα, απλα το μονο που λεω ειναι οτι ουσιαστικα δεν μας εδωσαν αυτοι την νικη η την ελευθερια μας ΑΜΕΣΑ γιατι αν εξαρτιοταν αποκλειστικα απο τους ελληνες η επανασταση τοτε αυτη θα ειχε καταπνιχθει μετα απο 10-20 χρονια μαχων και εμεις θα ειμασταν επισημα αναγνωρισμενο κομματι της τουρκιας.

Δευτερον, ΔΕΝ θελω να σου πω οτι ειμαι τουρκοσπορα, απλα το οτι δεν εχω καμια σχεση με τους αρχαιους ελληνες που τοσο υμνουμε εκτιμουμε και ειμαστε περηφανοι γιαυτους.
    Τ
    ριτον, αμουστακο παιδι η οχι, αν εχεις τα καταλληλα εφοδια και μεσα μπορεις να τα ισχυριζεσαι αυτα, και οπως ειπα δεν ειμαι απο την λεσβο, μενω στην κρητη αλλα δεν ειμαι απο κει ειμαι απο μακεδονια κατα το ημιση.

Τεταρτον, προς πληροφορηση σου, και αλλοι λαοι ειπανε ΟΧΙ στους φασιστες ΑΜΑ δεν το χεις παρει χαμπαρι. Αμα λεγανε ολοι ΝΑΙ δεν θα υπηρχε πολεμος, δνε ξερω ποσο νοημοσυνη θελει πια για να το καταλαβεις αυτο...

Πεμπτον η φασιστηκη γερμανια εχασε τον πολεμο στη ρωσια στο Stalingrad το Φεβρουαριο του 1943 και αρχισε η οπισθοχωρηση των Γερμανων. Ξαναητηθηκαν οι γερμανοι στο Kursk-Orel τον Ιουλιο και τους εσπρωξαν πισω στην Πολωνια μεχρι το 44, και τοτε αρχισε η σταδιακη πτωση του κρατους μεχρι που οι γερμανοι περικυκλωθηκαν απο τους Ενωμενους κα τους Ρωσους.
    Αυτα για να μαθαινουμε και λιγη ιστορια που ΔΕΝ ξερουμε. Και αυτο που λες ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετο γιατι πολυ απλα η διεισδυση στην ρωσια εγινε το 43-44 και η Ελλαδα ειχε ΗΔΗ κατακτηθει μαζι με την βορεια αφρικη το 41. Αυτα οσων αφορα τους ηρωικους ελληνες που εσωσαν την ευρωπη (sic) .

Eκτο. Εδω θα σταθω στις ''αποδειξεις'' οτι ειμαστε απογονοι τους. Θαθελα να μου πεις ποσο υψος και τι χρωμα μαλιων ειχαν οι αρχαιοι ελληνες γιατι πραγματικα δεν ξερω. Διαφωτισε με εδωπερα. Οσο για τα ιδανικα αυτο ειναι τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ. Η αρχαιοι ελληνες θα ντρεποντουσαν πραγματικα για την καταντια του ελληνικου κρατους και της κοινωνιας. Φιλε μου προφανως δεν εχεις ιδεα για τους αρχαιους ελληνες οποτε καλυτερα να ασχοληθεις λιγο διαβαζοντας κανενα βιβλιο για αυτους και για τον παγκοσμιο πολεμο και γενικα
    πριν πεις οτιδηποτε γιατι εκτειθεσαι (χωρις προσβολη τωρα απλα συμβουλη μου)

Εβδομον. Τωρα οτι γαμας για την οικογενεια σου δεν το σχολιαζω... Τουλαχιστον καλυτερα να γαμας εσυ για την οικογενεια παρα καποιο γυναικειο μελος της οικογενειας
    :rotflmao: . Περα απο την πλακα αυτο που λες δεν ξερω που κολαει με τους αρχαιους ελληνες. Νομιζεις ολοι οι αλλοι λαοι εχουν χεσμενη την οικογενεια και αμα γινει πολεμος θα το σκασουνε και θα δωσουνε τις οικογενειες τους τσαμπα στους αντιπαλους? Για τη θρησκεια και την πατριδα αυτο παλι δεν ειναι μονοπωλιο των ελληνων, υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ λαοι που κανουν το ιδιο και δεν εχει σχεση με τους αρχαιους ελληνες ασχετα αμα τοκαναν και αυτοι. Ειναι καθαρα θεμα πλυσης εγκεφαλου. Εσυ εισαι αυτος που βριζει τους τρομοκρατες καμικαζι που θυσιαζεται για την πατριδα και το θεο του (τουλαχιστον ετσι του εχουν μαθει, οπως και σενα) και το λες φανατικο και μαλακα και αρχιδι. Τωρα εσεις οι δυο που διαφερετε?

Οκτο. ειπαμε δεν ειμαι απο τη λεσβο.. ΓΚΑ? Και δεν ειναι ΔΙΚΗ σου ιστορια ειναι ιστορια ενος λαου, και οπως και να το θελεις δεν ειναι ολα ροδινα.

Εννια. Δεν ειμαι πολυ της μουσικης αλλα μαρεσουν αρκετα συγχρονα τραγουδια και κομματια. Οσων αφορα τα ελληνικα που αναφερεις και οι χοροι τους, ε ΑΥΤΟΙ ειναι αντιγραφες των τουρκων (και αραβων γενικα) και δνε εχουν καμια σχεση ουτε με τους βυζαντινους ουτε με τους αρχαιους χορους και τραγουδια. Τα σκυλαδικα και μαλακιες δεν τα ακουω καθολου και αυτα ειναι εξελιξη (κακη η καλη, αδιαφορο ειναι) της μουσικης που πηραμε απο τους τουρκους. Και ξερω πως ειναι η ελληνικη μουσικη και η ελληνικη οικογενεια αφου ζω σε μια. Η διαφορα ειναι οτι τα μελη της εχουν ζησει σε ολο το κοσμο και ειναι ΠΟΛΥ πιο ανοιχτη σε καινουργιες ιδεες και αποψεις απο την μεση ελληνικη οικογενεια και πραγματικα χαιρομαι γιαυτο.

Δεκα. το μονο σωστο που ειπες ειναι αυτο, δηλαδη οτι ο πολιτισμος της ρωμαικη αυτοκρατορια στηριχτηκε στην ελληνικη. Συμφωνω απολυτα, αλλα σημερα δεν εχουμε καμια σχεση με τους αρχαιους πολιτισμους αυτους, και αυτο ειναι το θεμα. Συμφωνω οτι ειναι σπουδαιοι πολιτισμοι αλλα ολη η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο τον σημερινο ελληνικο λαο.

Εντεκα σωστο και το οτι η βυζαντινη ειναι η εκκλησιαστικη και οτι ειμαστε και δυτικος και ανατολιτικος λαος. Αλλα διαφωνω στο οτι η ελληνικη ειναι εξελιξη της βυζαντινης μουσικης. Αν εχεις αποδειξεις θα ηθελα παρα πολυ να τις δω.

Δωδεκα. Κρυφα σχολεια ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα οι τουρκοι δεν απαγορευαν στους ελληνες να διδασκουν την ελληνικλη παιδεια σε ελληνικα σχολεια. Ολα αυτα ειναι μυθοι και αμα θες εχω και αποδειξεις γιαυτο, οπως για ολα τα λεγομενα μου εδω.

Δεκατρια. Τον λαο του τον αγαπανε ΠΟΛΛΟΙ οπως εμεις μην γινεσαι υπερβολικος παλι. Ειναι πραγματικα σαν νομιζεις οτι ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο. Ανοιξε λιγο τα ματια να σου να δεις λιγο παρα περα.

Δεκατεσσερα. Οι ελληνες δεν ειναι οι μονοι που κρατησαν τοσο πολυ το χωμα
    τους. Καταρχας διαβασε αυτα πιο πανω να δεις τι παει να πει ελληνας και ποια ειναι η ιστορια του. Μετα ψαξε λιγο την ιστορια και δες για τους κινεζους και τους αφρικανους. Ανθρωπιστικα οι πρωτοι ανθρωποι ηρθανε απο την αφρικη και επικρατησαν στον κοσμο αλλα και παλι ητανε αφρικανοι αραπηδες και πολλοι ειχανε μεινει εκει χωρις να φυγουνε. Για αλλη μια φορα δειχνεις ποσο λιγα ξερεις για τον κοσμο.

Δεκαπεντε. Ολοι αφομοιωνουμε πραγματα απο αλλους απλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο οι ελληνες που τα φιλτραρουν, ειναι πολλοι λαοι ετσι. Οι μονοι που δεν ειναι ετσι ειναι τα προσφτα κρατη που ψαχνουν για προσωπικοτητα οπως και ολα τα κρατη ολων των εποχων που οταν δημιουργηθηκαν εψαχναν προσωπικοτητα. Απλα εμεις τυγχαινε να στηριζομαστε παντα στους δηθεν ελληνες προγονους μας κι να τους χρησημοποιουμε σαν εθνικη ταυτοτητα παντα. Οι τουρκοι επηρεαστικαν πιο λιγο
    απο εμας γιατι πολυ απλα δεν ειχαν την ιδια επαφη με μας με τον υπολοιπο κοσμο και ειχανε παρει αυτουσια τον πολιτισμο των αραβων και την φανατικη θρησκεια τους οποτε οι επιρροες ητανε πολυ δυσκολες. Τωρα για το αν τους μισουνε η οχι δεν μπορεις να το ξερεις εσυ ειδικα γιατι δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το θεμα. Απλα δεν τους γουσταρουν λογω θρησκειας και απειλης γιατι ανεκαθεν οι τουρκοι ητανε μεγαλη απειλη για την ευρωπη. Αλλα και μας δεν μας γουσταρουνε διαφοροι λογω θρησκειας παλι αλλα φυσικα αυτο δεν το λεμε ετσι?

Δεκαεξι. Τωρα αυτη η δικαιολογια για το μεγαλο προβλημα ειναι εντελως μαλακια να στο πω και ετσι, γιατι αν ηξερες εστω και λιγη ιστορια θα εβλεπες οτι ουδεποτε δεν υπηρξε τρεζεγκες που να κανει την μαλακια μονος του και να τα γαμησει ολα. Οι θερμοπυλες ητανε μια απλη μαχη και χαθηκανε 300 στρατιωτες σιγα τα ωα αφου ουτως η αλλως θα χανανε μετα πο λιγες μερες και τους ειχανε αφησει ουτως η αλλως εκει μονος τους να σαπισουν οι αθηναιοι και οι υπολοιποι. Και ξερε οτι δεν υπηρξε ποτε εφιαλτης ειναι απλος μυθος αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι. Νομιζεις δηλαδη οτι αν οι περσες δεν ειχανε τον προδοτη τον εφιαλτη μαζι τους ποτε δεν θα βρισκανε το ''μυστικο περασμα'΄' και ΠΟΤΕ δεν θα νικουσανε 300 ατομα. Σκεψου λιγο δεν βαλπτει.

Δεκαεφτα (ουφ) το ποιημα του καζαντζακη πραγματικα δεν ξερω που κολαει και τι θες να πεις, και δεκαοχτο το αν θα βρεθουμε μαλον απιθανο ειναι και αμα βρεθουμε δενχρειαζεται να φοβηθεις απο μενα δεν προκειτε να σε σκοτωσω δα επειδη δεν δεχεσαι αυτο που σου λεω. Ελευθερη χωρα ειναι οτι θες κανε. Αλλωστε δεν τα λεω για σενα ουτε που σε ειχα προσεξει πιο πριν στο φορουμ, απλα τα λεω γιατι το εφερε η συζητηση.

και μην παρεξηγηθεις πουθενα δεν σε προσβαλω πουθενα ηθελημενα.

ΥΓ)περιμενω απαντηση, καλη η κακη οπως θελεις
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: Re: Re: Re: hi pali

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Δευτερον, ΔΕΝ θελω να σου πω οτι ειμαι τουρκοσπορα, απλα το οτι δεν εχω καμια σχεση με τους αρχαιους ελληνες που τοσο υμνουμε εκτιμουμε και ειμαστε περηφανοι γιαυτους.
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ! ΔΕΝ ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΚΕΚΕ;;;; ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Τριτον, αμουστακο παιδι η οχι, αν εχεις τα καταλληλα εφοδια και μεσα μπορεις να τα ισχυριζεσαι αυτα
    Καλά εσύ έχεις φλομώσει στα εφόδια...

Είσαι ασυνάρτητος. Έχεις διαβάσει 2-3 πράγματα, έχεις και 2-3 εκατομμύρια κενά και προσπαθείς φαντασιωνόμενος να τα συμπληρώσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα που ούτε ο highlander να ήσουνα δεν θα μπορούσες να έχεις τόσες γνώσεις... Το αποτέλεσμα είναι ένας αχταρμάς από αναπόδεικτες κοτσάνες.

Πήγαινε πρώτα μάθε να γράφεις γιατί είναι γελοίο να το παίζεις τόσο διαβασμένος και να μην μπορείς να τηρείς τουλάχιστον τη βασική ορθογραφία. Κάπου κάπως μέσα από τους τόνους τόμων που έχεις καταβροχθίσει θα είχες μάθει τουλάχιστον να γράφεις στοιχειωδώς σωστά...

Πάρε και ένα link γιατί βαριέμαι να κάνω copy / paste.
    Θάνος..

Re: Re: Re: Re: hi pali

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Αλλα πριν αρχισω να πω οτι γελασα αφανταστα με μερικα παο τα λεγομενα σου οπως το οτι πηγα τον κολοκωτρωνη φυλακη και προωσα τον λεωνιδα και τους τριακοσιους :rotflmao:

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ....

Τεσπα ξεκιναω.
    Καταρχας συμφωνω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειχαν ιδανικα και λοιπα και λοιπα, απλα το μονο που λεω ειναι οτι ουσιαστικα δεν μας εδωσαν αυτοι την νικη η την ελευθερια μας ΑΜΕΣΑ γιατι αν εξαρτιοταν αποκλειστικα απο τους ελληνες η επανασταση τοτε αυτη θα ειχε καταπνιχθει μετα απο 10-20 χρονια μαχων και εμεις θα ειμασταν επισημα αναγνωρισμενο κομματι της τουρκιας.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Ή ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ . ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ???ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΜΕ Κ@ΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ...ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ...
    Τ
    ριτον, αμουστακο παιδι η οχι, αν εχεις τα καταλληλα εφοδια και μεσα μπορεις να τα ισχυριζεσαι αυτα, και οπως ειπα δεν ειμαι απο την λεσβο, μενω στην κρητη αλλα δεν ειμαι απο κει ειμαι απο μακεδονια κατα το ημιση.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΤΙ ΛΕΣ ?????

Τεταρτον, προς πληροφορηση σου, και αλλοι λαοι ειπανε ΟΧΙ στους φασιστες ΑΜΑ δεν το χεις παρει χαμπαρι. Αμα λεγανε ολοι ΝΑΙ δεν θα υπηρχε πολεμος, δνε ξερω ποσο νοημοσυνη θελει πια για να το καταλαβεις αυτο...

ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ?????

Πεμπτον η φασιστηκη γερμανια εχασε τον πολεμο στη ρωσια στο Stalingrad το Φεβρουαριο του 1943 και αρχισε η οπισθοχωρηση των Γερμανων. Ξαναητηθηκαν οι γερμανοι στο Kursk-Orel τον Ιουλιο και τους εσπρωξαν πισω στην Πολωνια μεχρι το 44, και τοτε αρχισε η σταδιακη πτωση του κρατους μεχρι που οι γερμανοι περικυκλωθηκαν απο τους Ενωμενους κα τους Ρωσους.
    Αυτα για να μαθαινουμε και λιγη ιστορια που ΔΕΝ ξερουμε. Και αυτο που λες ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετο γιατι πολυ απλα η διεισδυση στην ρωσια εγινε το 43-44 και η Ελλαδα ειχε ΗΔΗ κατακτηθει μαζι με την βορεια αφρικη το 41. Αυτα οσων αφορα τους ηρωικους ελληνες που εσωσαν την ευρωπη (sic)
    .
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ .. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ .. Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 1942 ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ... ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ... ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΠΕΣΕΙ . ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ . ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...

Eκτο. Εδω θα σταθω στις ''αποδειξεις'' οτι ειμαστε απογονοι τους. Θαθελα να μου πεις ποσο υψος και τι χρωμα μαλιων ειχαν οι αρχαιοι ελληνες γιατι πραγματικα δεν ξερω. Διαφωτισε με εδωπερα. Οσο για τα ιδανικα αυτο ειναι τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ. Η αρχαιοι ελληνες θα ντρεποντουσαν πραγματικα για την καταντια του ελληνικου κρατους και της κοινωνιας.

ΑΣΧΕΤΟ ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ

Φιλε μου προφανως δεν εχεις ιδεα για τους αρχαιους ελληνες οποτε καλυτερα να ασχοληθεις λιγο διαβαζοντας κανενα βιβλιο για αυτους και για τον παγκοσμιο πολεμο και γενικα
    πριν πεις οτιδηποτε γιατι εκτειθεσαι (χωρις προσβολη τωρα απλα συμβουλη μου).

ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ...

Εβδομον. Τωρα οτι γαμας για την οικογενεια σου δεν το σχολιαζω... Τουλαχιστον καλυτερα να γαμας εσυ για την οικογενεια παρα καποιο γυναικειο μελος της οικογενειας
    :rotflmao: . Περα απο την πλακα αυτο που λες δεν ξερω που κολαει με τους αρχαιους ελληνες. Νομιζεις ολοι οι αλλοι λαοι εχουν χεσμενη την οικογενεια και αμα γινει πολεμος θα το σκασουνε και θα δωσουνε τις οικογενειες τους τσαμπα στους αντιπαλους? Για τη θρησκεια και την πατριδα αυτο παλι δεν ειναι μονοπωλιο των ελληνων, υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ λαοι που κανουν το ιδιο και δεν εχει σχεση με τους αρχαιους ελληνες ασχετα αμα τοκαναν και αυτοι. Ειναι καθαρα θεμα πλυσης εγκεφαλου. Εσυ εισαι αυτος που βριζει τους τρομοκρατες καμικαζι που θυσιαζεται για την πατριδα και το θεο του (τουλαχιστον ετσι του εχουν μαθει, οπως και σενα) και το λες φανατικο και μαλακα και αρχιδι. Τωρα εσεις οι δυο που διαφερετε?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ???? ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ????ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ... ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η 17 Ν ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ... ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ??? ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ???

Οκτο. ειπαμε δεν ειμαι απο τη λεσβο.. ΓΚΑ? Και δεν ειναι ΔΙΚΗ σου ιστορια ειναι ιστορια ενος λαου, και οπως και να το θελεις δεν ειναι ολα ροδινα.

ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ . ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ....

Εννια. Δεν ειμαι πολυ της μουσικης αλλα μαρεσουν αρκετα συγχρονα τραγουδια και κομματια. Οσων αφορα τα ελληνικα που αναφερεις και οι χοροι τους, ε ΑΥΤΟΙ ειναι αντιγραφες των τουρκων (και αραβων γενικα) και δνε εχουν καμια σχεση ουτε με τους βυζαντινους ουτε με τους αρχαιους χορους και τραγουδια.

ΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΕΤΗ 3002 ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ .

Τα σκυλαδικα και μαλακιες δεν τα ακουω καθολου και αυτα ειναι εξελιξη (κακη η καλη, αδιαφορο ειναι) της μουσικης που πηραμε απο τους τουρκους.

ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ... Ή ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ... ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΚΥΡΟΤΟ ????
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Και ξερω πως ειναι η ελληνικη μουσικη και η ελληνικη οικογενεια αφου ζω σε μια.

ΣΙΓΟΥΡΑ ???????

Η διαφορα ειναι οτι τα μελη της εχουν ζησει σε ολο το κοσμο και ειναι ΠΟΛΥ πιο ανοιχτη σε καινουργιες ιδεες και αποψεις απο την μεση ελληνικη οικογενεια και πραγματικα χαιρομαι γιαυτο.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ??? ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ????

Δεκα. το μονο σωστο που ειπες ειναι αυτο, δηλαδη οτι ο πολιτισμος της ρωμαικη αυτοκρατορια στηριχτηκε στην ελληνικη. Συμφωνω απολυτα, αλλα σημερα δεν εχουμε καμια σχεση με τους αρχαιους πολιτισμους αυτους, και αυτο ειναι το θεμα.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ .. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ... Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΛΠ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ Μ,ΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ....

Συμφωνω οτι ειναι σπουδαιοι πολιτισμοι αλλα ολη η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο τον σημερινο ελληνικο λαο.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ..

Εντεκα σωστο και το οτι η βυζαντινη ειναι η εκκλησιαστικη και οτι ειμαστε και δυτικος και ανατολιτικος λαος. Αλλα διαφωνω στο οτι η ελληνικη ειναι εξελιξη της βυζαντινης μουσικης. Αν εχεις αποδειξεις θα ηθελα παρα πολυ να τις δω.

ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ... ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΚΛΠ . ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ...

Δωδεκα. Κρυφα σχολεια ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα οι τουρκοι δεν απαγορευαν στους ελληνες να διδασκουν την ελληνικλη παιδεια σε ελληνικα σχολεια.

ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ???? ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ .. ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑ-ΤΟΥΡΚΟ Ο ΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΕ . ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΕΚΟΒΕ . ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ . ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ .

Ολα αυτα ειναι μυθοι και αμα θες εχω και αποδειξεις γιαυτο, οπως για ολα τα λεγομενα μου εδω

.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??? ΧΩΡΟΙ ΤΑΦΗΣ ???

Δεκατρια. Τον λαο του τον αγαπανε ΠΟΛΛΟΙ οπως εμεις μην γινεσαι υπερβολικος παλι. Ειναι πραγματικα σαν νομιζεις οτι ειμαστε η μονη χωρα στον κοσμο. Ανοιξε λιγο τα ματια να σου να δεις λιγο παρα περα.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ . .

Δεκατεσσερα. Οι ελληνες δεν ειναι οι μονοι που κρατησαν τοσο πολυ το χωμα
    τους. Καταρχας διαβασε αυτα πιο πανω να δεις τι παει να πει ελληνας και ποια ειναι η ιστορια του. Μετα ψαξε λιγο την ιστορια και δες για τους κινεζους και τους αφρικανους. Ανθρωπιστικα οι πρωτοι ανθρωποι ηρθανε απο την αφρικη και επικρατησαν στον κοσμο αλλα και παλι ητανε αφρικανοι αραπηδες και πολλοι ειχανε μεινει εκει χωρις να φυγουνε. Για αλλη μια φορα δειχνεις ποσο λιγα ξερεις για τον κοσμο.
    ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ... ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΧΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .. . ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΞΕΛΙΞΑΝ ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ... ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ .. ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ . ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΖΕΓΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ . ΠΑΜΠΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ .

Δεκαπεντε. Ολοι αφομοιωνουμε πραγματα απο αλλους απλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο οι ελληνες που τα φιλτραρουν, ειναι πολλοι λαοι ετσι. Οι μονοι που δεν ειναι ετσι ειναι τα προσφτα κρατη που ψαχνουν για προσωπικοτητα οπως και ολα τα κρατη ολων των εποχων που οταν δημιουργηθηκαν εψαχναν προσωπικοτητα. Απλα εμεις τυγχαινε να στηριζομαστε παντα στους δηθεν ελληνες προγονους μας κι να τους χρησημοποιουμε σαν εθνικη ταυτοτητα παντα.

ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΛΑ .. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ... ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ... ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...
    Οι τουρκοι επηρεαστικαν πιο λιγο
    απο εμας γιατι πολυ απλα δεν ειχαν την ιδια επαφη με μας με τον υπολοιπο κοσμο και ειχανε παρει αυτουσια τον πολιτισμο των αραβων και την φανατικη θρησκεια τους οποτε οι επιρροες ητανε πολυ δυσκολες. Τωρα για το αν τους μισουνε η οχι δεν μπορεις να το ξερεις εσυ ειδικα γιατι δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το θεμα.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ... ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ????

Απλα δεν τους γουσταρουν λογω θρησκειας και απειλης γιατι ανεκαθεν οι τουρκοι ητανε μεγαλη απειλη για την ευρωπη.
    Αλλα και μας δεν μας γουσταρουνε διαφοροι λογω θρησκειας παλι αλλα φυσικα αυτο δεν το λεμε ετσι?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΥΣ ... ΧΑΛΑΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ...

Δεκαεξι. Τωρα αυτη η δικαιολογια για το μεγαλο προβλημα ειναι εντελως μαλακια να στο πω και ετσι, γιατι αν ηξερες εστω και λιγη ιστορια θα εβλεπες οτι ουδεποτε δεν υπηρξε τρεζεγκες που να κανει την μαλακια μονος του και να τα γαμησει ολα. Οι θερμοπυλες ητανε μια απλη μαχη και χαθηκανε 300 στρατιωτες σιγα τα ωα αφου ουτως η αλλως θα χανανε μετα πο λιγες μερες και τους ειχανε αφησει ουτως η αλλως εκει μονος τους να σαπισουν οι αθηναιοι και οι υπολοιποι.

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ??? ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΖΕΓΚΕΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ... ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ LARGE (TRICK)

Και ξερε οτι δεν υπηρξε ποτε εφιαλτης ειναι απλος μυθος αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι. Νομιζεις δηλαδη οτι αν οι περσες δεν ειχανε τον προδοτη τον εφιαλτη μαζι τους ποτε δεν θα βρισκανε το ''μυστικο περασμα'΄' και ΠΟΤΕ δεν θα νικουσανε 300 ατομα. Σκεψου λιγο δεν βαλπτει.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ . Η ΩΜΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΙΚΡΕ ... ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕ Ή ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ . ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ...ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..... ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ... ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ... ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ....

Δεκαεφτα (ουφ) το ποιημα του καζαντζακη

Ο ΚΑΖΑΝΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΙΚΡΕ ... ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ...

πραγματικα δεν ξερω που κολαει και τι θες να πεις,

ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..

και δεκαοχτο το αν θα βρεθουμε μαλον απιθανο ειναι και αμα βρεθουμε δενχρειαζεται να φοβηθεις απο μενα δεν προκειτε να σε σκοτωσω δα επειδη δεν δεχεσαι αυτο που σου λεω. Ελευθερη χωρα ειναι οτι θες κανε.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ...... ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ...

Αλλωστε δεν τα λεω για σενα ουτε που σε ειχα προσεξει πιο πριν στο φορουμ, απλα τα λεω γιατι το εφερε η συζητηση.
    :ΥΓ)περιμενω απαντηση, καλη η κακη οπως θελεις [/B]

....ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ... Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?[/SIZE]

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΣΑΣ:

1ον: Ρε φιλε Θρασβουλα και Τρεζεμπεκε....τι το κακο εχουν δηλαδη τα σκυλαδικα ο Καρας και ο Τερζής?????????????????????????????
    Πειτε της αν φυυυυγειιιι.......θα υποφερω και θα ποναααωωωωωω.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2ον (και χωρις να κανω πλακα) : Ρε Τρεζεμπεκε....δεν μου λες ρε φιλε...μηπως εισαι ο Χαιλαντερ???? Ρε φιλε πως ξερεις αν υπηρχαν η οχι κρυφα σχολεια με αποδειξεις, και πως οτι δεν υπηρχαν οι ρουφιανοι που μας γαμ@@@@@@???????
    ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? Α ΡΕ ΜΑΚΛΑΟΥΝΤ

KAI ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ) ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΣΑΣ:

1ον: Ρε φιλε Θρασβουλα και Τρεζεμπεκε....τι το κακο εχουν δηλαδη τα σκυλαδικα ο Καρας και ο Τερζής?????????????????????????????
    Πειτε της αν φυυυυγειιιι.......θα υποφερω και θα ποναααωωωωωω.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2ον (και χωρις να κανω πλακα) : Ρε Τρεζεμπεκε....δεν μου λες ρε φιλε...μηπως εισαι ο Χαιλαντερ???? Ρε φιλε πως ξερεις αν υπηρχαν η οχι κρυφα σχολεια με αποδειξεις, και πως οτι δεν υπηρχαν οι ρουφιανοι που μας γαμ@@@@@@???????
    ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? Α ΡΕ ΜΑΚΛΑΟΥΝΤ

KAI ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ) ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ

ΑΝΤΕ ΕΛΑΦΡΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ...... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Rezeguet.μας έπεισες είσαι και πολύ πρώτος στις γνώσεις και μπορείς και σκέφτεσαι και απαντάς και πολύ ωραία.Έχουν διαβάσει και τις απόψεις σου 1915 άτομα....Άντε τώρα καλή σχολική χρονιά και να προσέχεις στα μαθήματα σου.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

καλα δεν χρειαζεται να στα κανω τσουρεκια αφου εσυ τον εχεις ηδη κανει περδικολαστιχο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν δεν τα γουσταρεις και στη σπανε σταματα να τα διαβαζεις... Δηλαδη εγω σε αναγκαζω να συνεχισεις να διαβαζεις δεν καταλαβα....

Περα απο αυτα οχι δεν ειμαι ο χαιλαντερ (τι εκπληξη) αλλα το οτι δεν υπηρχαν κρυφα σχολεια ειναι δεδομενο γιατι στην Τουρκοκρατια δεν απαγορευοντουσαν τα κανονικα σχολεια. Δηλαδη εσυ πηγαινες το βραδυ μετα το σχολειο να μαθεις κιαλλα μυστικα γραμματα? Αλλη δουλεια δεν ειχες? :rotflmao: :rotflmao:
    Οσοων αφορα τους ΑΓΑΔΕΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ (που τυγχαινε να ηταν και ελληνες αρκετες φορες) ειχανε διαταγες απο καποιον ανωτερο παντα και σε γενικες γραμμες ακολουθουσαν την ιδια βασικη πολιτικη. Οταν ο αρχηγος του κρατους σου λεει να τους αφησεις να διαδσκουν ελληνικα ωστε να τους εχουμε υπο ελεγχο και να αποφυγουμε εξεργεσεις, τοτε τι μαλακας πρεπει νασαι πια να μην τον ακουσεις?

Στις θερμοπυλες δεν θελει και πολυ μυαλο να πεις οτι δεν υπηρχε ο προδοτης αυτος που οδηγησε στην εκβαση της μαχης, οπως δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ο Ηροδοτος παπαριζοτανε οταν ανεφερε 12131293 περσες να βαδιζουν προς την ελλαδα... Και μη ξεχνας ΔΕΝ ειπα τιποτα για τους 300ους του Λεωνιδα ουτε για τους πλαταειεις φιλους του αλλα για τον μυθο του εφιαλτη και οτι ενας τρεζεγκες και σε κεινη την περιπτωση σημανε την ητα των ελληνων...

ΥΓ) για την ψυχικη υγεια σου μην συνεχισεις να διαβαζεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μια και μπορεί να μεγάλωσα αλλά δεν έχασα την μνήμη μου, εσύ είσαι Rez που ζήτησες από κάποιον να σου σβήσει ποστ για να μην έχεις τρεχάματα;

Το σταματάω εδώ.

Έχεις κάνεις σκοπό ζωής να πας κόντρα σε όλο το φόρουμ; Είπες κάτι και ελάχιστοι συμφώνησαν μαζί σου και σε λίγα σημεία μόνο.

Βάλε ένα τέλος στο παραλλήρημα.......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

....ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ... Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?[/SIZE]
    τωρα τι να πρωτοαπαντησω δεν ξερω... για ολα εχω (ενοχλητικες για τα συντηρητικα μελη, δηλαδη αποτι καταλαβα την πλειοψηφια του φορουμ) απαντησεις απλα λογω αλεπαλληλων αντιδρασεων και θυμων που προκαλουν μερικες αποκαλυψεις και δηλωσεις σε καποιους δεν θα το κανω. Απλα θα απαντησω στην τελευταια ερωτηση σου που εκανες και καπου στην αρχη.

Γεννηθηκα στη Φρανκφουρτη Γερμανιας, περασα τα πρωτα 4 μου χρονια εκει. Μετα μετακομισα για 2 χρονια στο βερολινο και απο κει εφυγα για την γαλλια. Εκει εμεινα 2 χρονια μεχρι να παω στην ελλαδα, και συγκεκριμενα στη σκοπελο για ενα χρονο και μετα στην καρυστο ευβοιας, καταληγοντας τελικα στην αθηνα οπου εμεινα στο μαρουσι και το π.ψυχικο συνολικα 5 χρονια. Απο κει ηρθα στην κρητη στα χανια για 2 χρονια και μετα στο Λασιθι οπου μενω 3 χρονια τωρα. Επομενος προορισμος μου ειναι Μοναχο που θα περασω τα επομενα 4 χρονια μου τουλαχιστον λογω σπουδων. Τωρα γιατι ολα αυτα, εκει φταινε οι γονεις μου, γιατρος ο πατερας που επαιρνε συνεχεια μεταθεσεις και η μανα μου καθηγητρια που επαιρνε κι αυτη μεταθεσεις. Και αυτοι ειχαν ζησει και σπουδασει στην σκοπελο μακεδονια αμερικη γερμανια γαλλια και βασικα ταξιδευουν πολυ συχνα ιδιαιτερα ο πατερας μου λογω δουλειας. Γιαυτο τι να σου πω δεν μπορω να πω απο που καταγομαι, Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο πατερας μου ειναι μισος απο σκοπελο μισος απο μακεδονια αλλα μεγαλωσε στην αθηνα, η μανα μου παλι ειναι απο περιοχη φρανφουρτης. Γενικα απλα λεω μισο ελληνας μισος γερμανος. ΄

Τωρα αν δε σε ζαλισε αυτο τοτε δεν ξερω τι θα σε ζαλισει

Τεσπα αν θες απαντησεις (που δεν θες μαλον, αφου επιμενεις στην αποψη σου και δεν δεχεσαι τιποτα απο αυτα που λεω) θα περιμενεις γιατι και γω ο ιδιος εχω ζαλιστει απο τοσα που γραφω.

ΥΓ) οσο γιαυτον που ειπε οτι η ορθογραφια δειχνει το ποσο υψηλου επιπεδου και ποσο δεν ξερω γω τι ειναι, τον προτρεπω να γραψει μεσα σε 15 λεπτα ενα τετοιο κειμενο σαν αυτο που βρηκε τα ορθογραφικα μου λαθη (δηλαδη σε ιδιο μεγεθος αλλα οχι με ασχετα πραγματα) χωρις να κανει κανενα ορθογραφικο λαθος και να δουμε ποσο γρμματισμενος ειναι.

ΥΓ 2) Ναι το ειδα τωρα ο καζαντζακης (τον μπ[ερδευω συχνα πυκνα με τον ελυτη) δεν ειναι ποιητης αλλα δεν ασχολουμαι και καθολου με ελληνικη λογοτεχνια να σου πω την αληθεια. Απλα τα θεωρω λιγο... δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω χωρις να υπερβαλλω η να πεσω εξω στην περιγραφη, αλλα παντως σε γενικες γραμμες δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο.

ΥΓ 3) Για τον τυπο που εδωσε το λινκ των ελληνικων χορων θα κανω copy-paste αποσπασμα του κειμενου που μας ενδιαφερει.

''Κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο χορός, σε συνδυασμό με το αναπόσπαστο κομμάτι τους, το τραγούδι, αποτέλεσε ένα ισχυρό όπλο ενάντια στην αλλοτρίωση και την απώλεια της Εθνικής συνείδησης. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι τη περίοδο αυτή γεννιούνται και νέα είδη χορών που περιγράφουν ηρωικά κατορθώματα και μεγάλες στιγμές της Ελλάδας , πράγμα που ενίσχυε ακόμη περισσότερο την ηθική αντίσταση των υπόδουλων. Τέτοιοι χοροί είναι ο «Καγκελευτός» στην Χαλκιδική, η «Μακρυνίτσα» στην Νάουσα και ο «Χορός του Ζαλόγγου» στην Ήπειρο.''

Τωρα θα βαλω τον ιδιο να αναρωτηθει και να σκεφτει ΓΙΑΤΙ ακριβως εκεινη την περιοδο δημιουργηθηκαν πολλοι τετοιοι χοροι που μοιαζουν πολυ με τους αραβικους? Διαβολικη συμπτωση μηπως?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μια και μπορεί να μεγάλωσα αλλά δεν έχασα την μνήμη μου, εσύ είσαι Rez που ζήτησες από κάποιον να σου σβήσει ποστ για να μην έχεις τρεχάματα;

Το σταματάω εδώ.

Έχεις κάνεις σκοπό ζωής να πας κόντρα σε όλο το φόρουμ; Είπες κάτι και ελάχιστοι συμφώνησαν μαζί σου και σε λίγα σημεία μόνο.

Βάλε ένα τέλος στο παραλλήρημα.......
    ναι και το εκτιμησα, ουτε εγω ξεχναω.

Το σταματαω και γω εδω.

Σκοπο ζωης δεν εχω ανακαλυψει ακομα, πιστευω θα ερθει με τον καιρο, αλλα παντως να παω αντιθετα με το φορουμ σιγουρα δεν θα ειναι. Απλα το διασκεδαζω αφανταστα με τις αντιδρασεις σας. Και μην το παρεξηγειτε δεν παει να πει ουτε στο ελαχιστο οτι λεω μπουρδες η οτι δεν υποστηριζω πια τα λεγομενα μου...

Οσων αφορα το αλλο, θα σου πω απλα οτι κοινη γνωμη ΔΕΝ ειναι αυτοματα κοινη λογικη. Μαλιστα αρκετοι σοφοι εχουν πει οτι η κοινη γνωμη πολλες φορες απομακρυνεται απο την κοινη λογκιη συνεχως
    Και αμα θες ενα παραδειγμα παρε τον γαλιλαιο τον δαρβινο τον νευτωνα και γενικως ΟΛΟΥ΅τους μεγαλους επιστημονες αλλα και τους φιλοσοφους και συγγραφεις, η αν θες κατι πιο λαικο και κοινο παρε τις μαγισσες του μεσαιωνα, την ιερα εξεταση γενικως, τον οστρακισμο των αρχαιων ελληνων. Υπαρχουν απειρα παραδειγματα ακομα και σημερα οποτε εγω δεν θα στηριζομουν στην κοινη γνωμη για να διαμορφωσω την αποψη μου...ισα ισα οπως βλεπεις κα ο ιδιος

Σκοπο ζωης δεν εχω ανακαλυψει ακομα, πιστευω θα ερθει με τον καιρο, αλλα παντως να παω αντιθετα με το φορουμ σιγουρα δεν θα ειναι. Απλα το διασκεδαζω αφανταστα με τις αντιδρασεις σας.

το διασκεδαζεις που σε μπινελικωνουμε?

Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας ρε φιλε,
    χαιρομαι που σε ψυχαγωγουμε παντως..

Α και να σου πω,
    μαζεψου λιγο τσουτσεκι γιατι σαν πολλα μας τα εχεις πει, οκ?
    Aν δεν θες να σε βριζουν να μη λες μαλακιες.
    Αντε να μην αμολυσω το λαστιχο που λες και ερθει προς τα κει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    ΥΓ) οσο γιαυτον που ειπε οτι η ορθογραφια δειχνει το ποσο υψηλου επιπεδου και ποσο δεν ξερω γω τι ειναι, τον προτρεπω να γραψει μεσα σε 15 λεπτα ενα τετοιο κειμενο σαν αυτο που βρηκε τα ορθογραφικα μου λαθη (δηλαδη σε ιδιο μεγεθος αλλα οχι με ασχετα πραγματα) χωρις να κανει κανενα ορθογραφικο λαθος και να δουμε ποσο γρμματισμενος ειναι.

ΥΓ 3) Για τον τυπο που εδωσε το λινκ των ελληνικων χορων θα κανω copy-paste αποσπασμα του κειμενου που μας ενδιαφερει.

''Κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο χορός, σε συνδυασμό με το αναπόσπαστο κομμάτι τους, το τραγούδι, αποτέλεσε ένα ισχυρό όπλο ενάντια στην αλλοτρίωση και την απώλεια της Εθνικής συνείδησης. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι τη περίοδο αυτή γεννιούνται και νέα είδη χορών που περιγράφουν ηρωικά κατορθώματα και μεγάλες στιγμές της Ελλάδας , πράγμα που ενίσχυε ακόμη περισσότερο την ηθική αντίσταση των υπόδουλων. Τέτοιοι χοροί είναι ο «Καγκελευτός» στην Χαλκιδική, η «Μακρυνίτσα» στην Νάουσα και ο «Χορός του Ζαλόγγου» στην Ήπειρο.''

Τωρα θα βαλω τον ιδιο να αναρωτηθει και να σκεφτει ΓΙΑΤΙ ακριβως εκεινη την περιοδο δημιουργηθηκαν πολλοι τετοιοι χοροι που μοιαζουν πολυ με τους αραβικους? Διαβολικη συμπτωση μηπως?

Ο τύπος και αυτός που αναφέρεσαι έχει όνομα. Είναι τουλάχιστον αγενές για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη και πέσω στο γαιδουρινό σου επίπεδο, να αναφέρεσαι με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο στους συνομιλητές σου.

Αν μη τι άλλο σε ό,τι με αφορά, έχω προσπαθήσει παρά το διαρκώς προσβλητικό και επιθετικό σου ύφος κατά πάντων, να είμαι κομψός απέναντι σου και να μην τονίζω το μέγεθος της αμέτρητης βλακείας που σε διακατέχει.

Είσαι τόσο ανόητος που από ένα ολόκληρο κείμενο το οποίο αποδεικνύει τις ανοησίες που εδώ και μέρες κατεβάζεις εδώ μέσα, τουλάχιστον ως προς το ένα θέμα, εσύ κράτησες ένα κομμάτι που με λίγη δόση φαντασίας την οποία ομολογουμένως διαθέτεις μπόλικη, το έφερες πάλι στα μέτρα της κοτσανολογίας σου.

Παρένθεση θα κάνω σχετικά με την ορθογραφία που εύκολα μπορείς να απαξιώσεις με ένα τόσο φθηνό και βλακώδες επιχείρημα λέγοντας σου ότι η μόρφωση και οι γνώσεις δεν είναι θέμα ταχύτητας. Η αγραμματοσύνη και ημιμάθεια σου φαίνεται πρώτα απ'όλα απ'τον γραπτό σου λόγο και λέγε όσα τραγούδια θέλεις.

Όσο για το αν θα έκανα ορθογραφικά λάθη γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο... Αφενός δεν θα έμπαινα στον κόπο να μονολογήσω σε τέτοιο βαθμό γιατί είναι αγένεια σε μία συζήτηση, αφετέρου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γράφω πολύ πιο γρήγορα απ'όσο μπορείς να φανταστείς και δεν κάνω λάθη. Μη γίνεσαι φαιδρός.

Μετά απ'όλα αυτά θα κλείσω μαζί σου το κεφάλαιο μιας και παρά τις προσπάθειες μου δεν μπορώ να σου αναγνωρίσω ούτε αυτό το ελαφρυντικό της εφηβίας.

Αν θέλεις και μία συμβουλή από ένα μεγαλύτερο...

Παράτα το στοχασμό και ασχολήσου με την ήβη σου μπας και βρεις τον εαυτό σου... :a31:
    Θάνος..

Σκοπο ζωης δεν εχω ανακαλυψει ακομα, πιστευω θα ερθει με τον καιρο, αλλα παντως να παω αντιθετα με το φορουμ σιγουρα δεν θα ειναι. Απλα το διασκεδαζω αφανταστα με τις αντιδρασεις σας.

το διασκεδαζεις που σε μπινελικωνουμε?

Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας ρε φιλε,
    χαιρομαι που σε ψυχαγωγουμε παντως..

Α και να σου πω,
    μαζεψου λιγο τσουτσεκι γιατι σαν πολλα μας τα εχεις πει, οκ?
    Aν δεν θες να σε βριζουν να μη λες μαλακιες.
    Αντε να μην αμολυσω το λαστιχο που λες και ερθει προς τα κει...
    α ναι με μπινελικωσατε και δνε το καταλαβα ε? Τεσπα θα σε αφησω να πιστευεις οτι με μπινελικωσες καπου καποτε αοριστα και σε αοριστο χρονο αμα σε ευχαριστει. Ειπαμε δεν θελουμε και κανα λαστιχο ναρθει προς τα μερη μας
    Απλα μαρεσουν οι λαικες συντηρητικες και καθαρα ελληνικες ''μαγκικες'' αντιδρασεις μερικων εδωμεσα οπως λ.χ. η δικια δου τωρα

Το αν λεω μαλακιες η οχι σιγουρα δεν θα το κρινεις εσυ, παρα την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ σου, τις ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ γνωσεις και μελετες σου στη ιστορια, το ΑΝΟΙΧΤΟ και καθολου συντηρητικο μυαλο σου και την ευλαβεια που χαρακτηριζει το προσωπο σου, αμην. :rotflmao:

over and out

α ναι με μπινελικωσατε και δνε το καταλαβα ε? Τεσπα θα σε αφησω να πιστευεις οτι με μπινελικωσες καπου καποτε αοριστα και σε αοριστο χρονο αμα σε ευχαριστει. Ειπαμε δεν θελουμε και κανα λαστιχο ναρθει προς τα μερη μας
    Απλα μαρεσουν οι λαικες συντηρητικες και καθαρα ελληνικες ''μαγκικες'' αντιδρασεις μερικων εδωμεσα οπως λ.χ. η δικια δου τωρα

Το αν λεω μαλακιες η οχι σιγουρα δεν θα το κρινεις εσυ, παρα την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ σου, τις ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ γνωσεις και μελετες σου στη ιστορια, το ΑΝΟΙΧΤΟ και καθολου συντηρητικο μυαλο σου και την ευλαβεια που χαρακτηριζει το προσωπο σου, αμην. :rotflmao:

over and out
    δηλαδη οσα εχεις ακουσει μεχρι τωρα απο ολους ηταν ευγενικα λογακια???
    Δεν σε καταλαβαινω, πρεπει να ακουσεις χοτνραδες για να τα θεωρησεις μπινελικι?
    Οσο για τις μαγκικες αντιδρασεις, δεν θεωρω την αντιδραση μου μαγκικη και ουτε συνηθιζω τετοιες αντιδρασεις.
    Τελικα εχει δικιο καποιος εδω μεσα που μου ειπε οτι σου δινουμε και αξια που ασχολουμαστε μαζι σου.
    Αρκετα με σενα, keep up the good work.

Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που πάνε οι βίδες του Sv μου;
    από pksv στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 00:58
  2. Afro και οι γυναίκες του...
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 15:09
  3. Οι γελοίοι του υπουργείου
    από toyota στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:56
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF