Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 164

Θέμα: Τούμπαρε η μηχανή του και σκοτώθηκε το 5χρονο παιδί του

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Άκου να δεις τι έχω δει…
    Έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να ζουν με την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.
    Να παντρεύονται και να μη με κάνουν παρέα πια, γιατί ηρέμησαν και είναι οικογενειάρχες.
    Να πουλάνε τα μηχανάκια τους ή να τα ανταλλάσουν με σκούτερ γιατί τώρα είναι αλλιώς.
    Έχω ακούσει κάθε είδους σαχλαμάρα όπως αυτές που έγραψες παραπάνω.
    Εγώ ότι έκανα για τον εαυτό έκανα και με το παιδί μου.
    Δεν πέσαμε ποτέ, δε χτυπήσαμε ποτέ και περάσαμε μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια.
    Πήγαμε σε όλα τα σαλόνια μοτοσικλέτας, πήγαμε να δούμε αγώνες, κάναμε όλες τις δουλειές μας, πήγαμε διακοπές και φτάσαμε ως την Οδησσό.
    Ο μικρός συμμετείχε σε όλα ισότιμα (χάρτες, φωτογραφίες, διαδρομές).
    Χτίσαμε μια σχέση όχι πατέρα και γιού, αλλά φίλων που έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες.

Για όλα τα άλλα που λέτε υπάρχουν τα αυτοκίνητα με 5 αερόσακους, μπάρες στις πόρτες και ABS.
    Πολλά μπράβο για τη διαδικασία ένταξης του μικρού στον χώρο, επίσης για τη σχέση που έχετε χτίσει. Όνειρό μου είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να βγαίνω με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου βόλτες (μικρές και μεγάλες). Προς το παρών όμως η μεγάλη μου κάνει νερά με τη χρήση κράνους κι έχει φάει απαγορευτικό και κατάσχεση παπακίου μέχρι νεωτέρας. Μακάρι όλοι να είχαμε το χρόνο που απαιτείται για όλη αυτή τη διαδρομή, όμως να κάνω μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. Το ότι εσείς δεν πέσατε και δεν χτυπήσατε δεν σημαίνει αυτόματα ότι αν κι εγώ ας πούμε κάνω ότι έκανες εσύ δεν θα πέσω ή δεν θα χτυπήσω. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, το να καβαλάς είναι τρόπος ζωής και όχι ανάγκη μετακίνησης. Το να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες από τότε που ήσουν πιτσιρικάς και μονάδα και το μόνο που σ' ένοιαζε ήταν το τομάρι σου, μέχρι σήμερα που είσαι παντρεμένος και πατέρας, δείχνει θέληση και ωριμότητα. Όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά. Σ' εσένα η συνταγή πέτυχε και μακάρι να πετύχαινε και όλους τους υπόλοιπους, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Σε άλλους βγαίνει και σε άλλους όχι, άλλοι έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τη μοτό και χτίζουν τη ζωή τους - σχέσεις τους γύρω από αυτή και άλλοι όχι.
    Αν με ρωτήσεις να σου πω τι θα έκανα αν μου ζητούσε η οικογένεια να σταματήσω να καβαλάω, το σίγουρο είναι ότι θα αρνιόμουν σε πρώτη φάση. Αν όμως ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός, θα το ξανασκεφτόμουν και μη με κατηγορήσεις γι' αυτό ούτε να με κρίνεις άσχημα, μη με πεις κότα ή κουτάκια ή ότι άλλο. Πάντα μπορούν να προκύψουν λόγοι ανεξάρτητοι από εμάς που θα μας αναγκάσουν να πάρουμε (όχι εύκολα) την όποια απόφαση. Στο φόρουμ έχουμε φίλο που αποφάσισε να σταματήσει να καβαλάει γιατί είναι ο μοναδικός γονέας μιας ιδιαίτερης κόρης. Για μένα αυτός αξίζει πολλά .
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    το μονο που ειχε, εχει και θα εχει σημασια ειναι το ΠΩΣ θα μπορουσαν/αμε μερικοι να καταλαβουν τι "παιζει" οταν εισαι με μοτο
    ή και με αμαξι (γιατι και εκει υπαρχει "θεμα", μη νομιζετε)

Τα υπολοιπα ειναι οτι ειπε ο Τρουπης!

Κατα τα αλλα, το ξεσκισατε...

my 2cents

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι λιγο αστειο να προσαρμοζουμε μια κουβεντα στα προσωπικα μας βιωματα?

Που βλέπεις το αστείο???? Πως μπορείς να κάνεις κουβέντα αν δεν μεταφέρεις προσωπικά βιώματα??? Άλλωστε η κουβέντα γίνεται για την ανταλλαγή απόψεων και όπως και να το κάνεις τα βιώματα δημιουργούν απόψεις.

το παιδακι ειναι νεκρο και ο πατερας ζομπι.ο ορισμος του οικογενειακου δραματος.ας μεινουμε εδω...

φιλικα προς ολους

Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, ο ορισμός του οικογενειακού δράματος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Που βλέπεις το αστείο???? Πως μπορείς να κάνεις κουβέντα αν δεν μεταφέρεις προσωπικά βιώματα??? Άλλωστε η κουβέντα γίνεται για την ανταλλαγή απόψεων και όπως και να το κάνεις τα βιώματα δημιουργούν απόψεις....
    αυτο λεω μπιλ.η κουβεντα δεν εχει ουσια μερικες φορες και φρονω οτι αυτη ειναι μια απο αυτες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αυτο λεω μπιλ.η κουβεντα δεν εχει ουσια μερικες φορες και φρονω οτι αυτη ειναι μια απο αυτες.
    όταν μου μιλάς με γλυκόλογα (που θα έλεγε και ο Παλιάνθρωπας) δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.

:a07:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    τι "παιζει" οταν εισαι με μοτο
    ή και με αμαξι (γιατι και εκει υπαρχει "θεμα", μη νομιζετε)
    Είναι (όπως άλλωστε τα πάντα) γενικό ζήτημα νοοτροπίας. Ο ντέντυ με το μωρό στο τεπόζιτο είναι πιθανόν και
    ο ίδιος που θα περάσει με κόκκινο γιατί "αυτός προσέχει", αυτός που θα παρκάρει στη διάβαση "για ένα λεπτάκι μωρέ",
    εκείνος που θα βάλει 8 άτομα στο αυτοκίνητό του χωρίς ζώνη για να πάει΄"εδώ πιο κάτω"
    ή ο ίδιος που θα φουμάρει τη πιπάκλα του στο παιδότοπο "σιγά, τόσα αναπνέουμε" και θα πhδhξ3ι την "επι χρήμασι..." άνευ
    προφυλάξεως "δεν είναι το ίδιο σου λέω, δε μπορώ".

Δεδομένου ότι κάποιος καταφέρνει και κρατάει κάποιους "κανόνες" συμπεριφοράς και ασφάλειας
    στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, κάποιες μικρές "ατασθαλείες" που θα κάνει θα έχουν μικρότερες πιθανότητες
    να αποβούν μοιραίες.

Από την άλλη μεριά βέβαια, σκεφτείτε όμως τη παροιμία:
    "Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος".

Όπως είπα και πιο πάνω, κάντε ότι καταλαβαίνει η κούτρα σας.
    Αλλά να τη βάλετε να σκεφτεί πρώτα από μόνη της και να μη περιμένετε
    τη νομιμοποίηση των τζάνκηδων ενός φόρουμ ή ενός "γνώστη", όποιος και να είναι αυτός.

Όβερ εντ άουτ.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

π.χ.λεει ο ενας εγω με το παιδι μου εκανα 399,72 τρισεκατομυρια χιλιαδες χλμ και δεν εγινε τπτ,αντιθετα εφτιαξα τη σχεση μου με το παιδι μου.
    ο αλλος λεει ναι αλλα δεν εξαρτωνται ολα παντα απο μενα,ελα να δεις το ποδι μου πως ειναι, να σου περιγραψω και το ατυχημα και να μου πεις εσυ τι θα εκανες
    ο αλλος λεει δεν υπαρχει περιπτωση!!ολα απο σενα εξαρτωνται, αμαν με τη μοιρολατρεια σας!!!

μαγκες η πραγματικοτητα του καθενος δεν ενδιαφερει κανεναν εκτος απο τον ιδιο του τον εαυτο στο τι συμπερασματα θα βγαλει.
    κοινως δεν πειθετε κανεναν χρησιμοποιωντας τις εμπειριες σας σαν επιχειρηματα.ολοι σας εχετε δικιο και ολοι σας εχετε αδικο.

δε νομιζω ομως ο φιναλμαντ οτι το συγκεκριμενο θρεντ αποσκοπει πραγματικα καπου ουτε με τις αποψεις που ακουγονται και πολυ περισσοτερο με τα αναθεματα που πεσανε.
    το παιδακι ειναι νεκρο και ο πατερας ζομπι.ο ορισμος του οικογενειακου δραματος.ας μεινουμε εδω...

φιλικα προς ολους

Απλα... Η μια συζητηση φερνει την αλλη.....

Ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του απο πολλα ποστ παραπανω νομιζω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Από το όσο θυμάμαι να βλέπω μοτοτζι πι (2,5 500 800 1000)WSBK πανελλήνιο κλπ ένα μόνο περιστατικό θυμάμαι να έχει πλακώσει κάποιον η μηχανή.
    Τον Σιμοντσέλι.

Τα άλλα όλα δεν τα ξαναλέω
    Συνημμένο 262880

Φίλε μου είπαμε να κουβεντιάζουμε όχι να δουλευόμαστε...
    Αν δεν πιστεύεις το σκηνικό μας ρώτα στο ΚΑΤ!

Αν πάλι νομίζετε ότι η ζωή είναι μόνο μοίρα(κισμέτ) ή πέσε πίτα να σε φάω,τότε περαστικά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Αυτό που λέτε εδώ αντιβαίνει με το ότι καβαλάτε δίκυκλο. Δηλαδή οδηγούμε και άμα μας κάτσει είμαστε αγγελούδια. Όταν οδηγάω πιστεύω οτι μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση γύρω μου. Άν όχι θα πάω πιό σιγά, πιό προσεκτικά, θα κάνω κάτι για να πετύχω το αίσθημα της ασφάλειας. Άν αφήνουμε τα πράγματα στο άμα σου κάτσει, είμαστε μοιρολάτρες και περιμένουμε από τις ανώτερες δυνάμεις. Πιστεύω οτι στην οδήγηση αρμόζει περισσότερο από οπουδήποτε το "τι κάνεις εσύ γι αυτό;" Η θέση μου είναι οτι δεν το αφήνεις στο "άμα σου κάτσει". Είναι άλλη νοοτροπία να πείς "έκανα ότι μπορούσα αλλά δεν τα κατάφερα" και άλλη να λές "δεν μου έκατσε". Ένας παλιός μου είχε πεί "σε ένα ατύχημα εμπλέκονται δύο μέρη. Το ένα μέρος είσαι εσύ και όφειλες να φροντίσεις από τη μεριά σου να το αποφύγεις". Άν ενεργούσαν όλοι με αυτό το σκεπτικό δεν θα είχαμε ατυχήματα.

Υ.Γ. σόρρυ αλλά η μοιρολατρία που μας περιβάλλει μου δίνει στα νεύρα. Και το επεκτείνω και στην πολιτικοοικονομική κατάσταση'''
    Αυτό.Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Παλαιό μέλος
    Παντού και πάντα.
    Μάτια και στον κώλο.
    Γιατί η πουτάνα η Ζωή
    ...παίζει ζάρια...

Ουδέποτε μοτοσικλέτα πλάκωσε κάποιον γιατί ως γνωστό
    η μοτοσικλέτα έχει τιμόνι, μαρσπίεδες κλπ που εξέχουν

safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εσύ δεν έχεις υποχρέωση απέναντι στο παιδί σου να μείνεις ζωντανός ?

Ουδέποτε μοτοσικλέτα πλάκωσε κάποιον γιατί ως γνωστό
    η μοτοσικλέτα έχει τιμόνι, μαρσπίεδες κλπ που εξέχουν
    ΟΚ, εσύ δεν έχεις μηχανάκι.

Αν είχες, θα ήξερες ότι και σε πλακώνει, και πόδια/αστραγάλους/πλευρά/κεφάλια σου πλακώνει και σου τα σπάει εύκολα. Πάρα πολλοί εδώ μέσα θα στο διαβεβαιώσουν!

Αν είναι να αρχίσουμε να λέμε μ@λακίες, να το κλειδώσω να πάμε για μπανιο στη θάλασσα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    αν σε πλακώνουν λέει...ειδικά αν δε το ξέρεις το άθλημα...βρίσκεσαι με το μαστόδοντο απο πάνω σου σε χρόνο ντε-τε...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Κι εμένα το παιδί ενός γνωστού ήπιε χλωρίνη, και το παιδί ενός άλλου γνωστού μου έπεσε από τη μάντρα που έκανε ακροβατικά και το παιδί το δικό μου έβγαλε τον αγγόνα του στο μονόζυγο.
    Να τα βάλουμε λοιπόν σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο με στρώματα στους τοίχους να ζουν εκεί !
    Όχι στα στρώματα!

Αλλά σίγουρα κι εσύ θα έχεις εφαρμόσει την μέθοδο "το βλέπω το πιτσιρίκι να πέφτει αλλά θα το αφήσω για να μάθει και να προσέχει και να πέφτει σωστά". Σωστά;

Μαζί σου κι εγώ. Αλλά αυτό το κάνεις σε φάσεις που βλέπεις ότι δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πέρα από κανένα καρούμπαλο.

Θα το έβαζες όμως ποτέ να περάσει 5-6 φορές μόνο του την λεωφόρο για να μάθει ότι τα αυτοκίνητα είναι επικίνδυνα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μια πραγματικότητα υπάρχει
    Με το μηχανάκι προσέχεις.
    Με το παιδί από πίσω προσέχεις πιο πολύ
    Δεν φταίει το μηχανάκι αν γίνει κάτι κακό ΕΣΥ φταις (και ας μη φταις νομικά)

Εννοείται πάντα φιλικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πολλά μπράβο για τη διαδικασία ένταξης του μικρού στον χώρο, επίσης για τη σχέση που έχετε χτίσει. Όνειρό μου είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να βγαίνω Πάντα μπορούν να προκύψουν λόγοι ανεξάρτητοι από εμάς που θα μας αναγκάσουν να πάρουμε (όχι εύκολα) την όποια απόφαση. Στο φόρουμ έχουμε φίλο που αποφάσισε να σταματήσει να καβαλάει γιατί είναι ο μοναδικός γονέας μιας ιδιαίτερης κόρης. Για μένα αυτός αξίζει πολλά .
    Το είχα δει αυτό...
    Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε τέτοιες αποφάσεις.
    Δεν είναι για κουβέντα καν.
    Μόνο καλό κουράγιο εύχεσαι και τέλος.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος και ωραίος - Το Quiz του αιώνα
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2007, 15:21
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 13:56
  4. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF