Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα
Μία (1) διανυκτέρευση
Δύο (2) διανυκτερεύσεις
ψηφισα μια διανυκτέρευση με βασική προυπόθεση να είμαι "διαθεσιμος" και να μου κάτσουν οι ημερομηνίες...
Η λογική απλή
-γουσταρίζω
-με συμφέρει οικονομικά (θα δώσω που θα δώσω τα φράγκα για βενζίνες, ε ας κοιμηθώ αγκαλιά με το τάπες να ηρεμήξω)
-πάω με το πάσο μου (ναι καλά) γυρίζω με το πάσο μου (ναι γκαλά)
-πιθανα να βολεύει περισσότερους-ες από το εξωτερικό να παρεβρεθούν (από βόλο και πάνω και από κόρινθο και κάτω δηλαδής)
-προλαβαίνεις να γνωρίσεις άνθρωπο και να ολοκληρώσετε και τις σχέσεις σας (γνωριμία σεξ χωρισμός) αν και για κάποιους γίνεται και στη μονοήμερη αλλα με σαφώς λιγότερο συναίσθημα
-διαθέτω χώρους για όσους έχουν αχρείαστα μηχανάκια και βάζουν δυο βρακιά και δυο μπλούζες για να γλυτώσουν χώρο (με το αζημίωτο)
-χωρίς γκρουπ υποχρεωτικά (όσοι έχουν τη σχέση μπορούν να πάνε μαζί βέβαια) καθώς ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα έχει. Και χάρτες υπάρχουν και τηλέφωνα με τζιπιες και περαστικοί που μιλάνε σχεδόν την ίδια γλώσσα
-μπορούν να έρθουν και μονοήμερη όσοι κατοικούν εκεί απαραπέρα ή τους τρωει ο πισινός τους
-προτεινόμενο μέρος: πλατεία μαβίλλη
γης μαδιαμ...
OK, κλείνει η ψηφοφορία αφού είναι πλέον εμφανές το αποτέλεσμα.
Αφού τελειώσουμε με τις λεπτομέρειες του πού/πότε/πως κλπ θα ενημερωθείτε σε άλλο σχετικό θέμα.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφορουμίτες, η ετήσια του moto.gr 2013 αναβάλλεται.
Διάφορα μικροπροβλήματα δεν μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε την εκδρομή όπως θα θέλαμε. Πιθανότατα θα γίνει μετά το καλοκαίρι οπότε θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τον τόπο την ημερομηνία και την διάρκεια.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και την περίμενα ρπστμ. Τες πα να είμαστε καλά και ας την κάνουμε μετά το καλοκαίρι.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ελπιζω τα προβληματακια να ειναι οργανοτικης φυσεως μονο.καλα να ειμαστε να την περιμενουμε με μεγαλυτερη αγωνια..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....